Dnevni horoskop za 3. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Lažje boste lažje razmišljali in dobivali dobre ideje za prihodnost, ko se boste dobro razgibali. Dobro fizično počutje vam bo dalo tudi bolj jasne misli in sproščeno komunikacijo.

Bik

Pozornost usmerite v pozitivne stvari in življenje se vam bo začelo odpirati. Samski boste imeli priložnosti za srečanja v ljubezni in upanje se bo povrnilo v življenje.

Dvojčka

V raztresenosti si boste nakopali težave, če boste govorili nepreverjene informacije ali pretiravali z opisi bližnjih dogodkov. Počivajte, meditirajte in se ne izpostavljajte.

Rak

Potrudite se in se pravočasno izrazite s pravilno mero. Res ne pretiravajte, saj si s tem zmanjšujete spoštovanje okolja in možnosti za uspeh ter obremenite bližnje.

Lev

Vaše želje se bodo začele kazati v realni,, pravi luči in počasi se bo življenje začelo vrteti v vam najboljšo smer. Ljubezen bo postala vaša spremljevalka, ki vas bo vodila.

Devica

Krepila se vam bo notranja moč in vse bolj jasno bo, da imate vpliv še posebej na nasprotni spol, kar vas bo potiho veselilo. Pazite pa, da tega ne boste zlorabljali.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Počitek vam bo dobro del, a boste hitro pripravljeni na načrtno in intenzivno komunikacijo. Vaša predstavnica Venera danes prehaja v znamenje klepetavih dvojčkov.

Škorpijon

Odpirajo se vam obzorja čutenja, kjer boste vse bolj čutili moč življenjske energije in ljubezni. Odlične energije, ki jih ne prespite in tudi ne zavrzite za vsakdanje stvari.

Strelec

Imeli boste močan vpliv na svoje počutje in na svoje bližnje. Bodite čuteči, srčni in iskreni v vseh pogledih in pogovorih, da po neumnosti ne izgubite osebe, ki vam je draga.

Kozorog

Moč in optimizem ter ideje za življenje se bodo krepile v vas. Tudi ljudje vas bodi začeli bolj upoštevati, videti v vas vse tisto, po čemer ste v preteklosti hrepeneli.

Vodnar

Če ste do sedaj skoparili z resnico, potem bo sedaj pravi čas, da jo postrežete svojim bližnjim. To vam bo okrepilo ugled in lahko pridobite materialne koristi v prihodnost.

Ribi

Nekatere ideje in pogovori vas bodo vznemirili, pa tudi spravili v pogon. Občutki notranje moči in predaje življenju vam bodo dajali navdiha za največje in dobre ideje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.