Dnevni horoskop za 3. junij 2016.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovanOven

Morda se znajdete v občutkih izgube, zato je dobro, da ste pozorni na svoje želje in misli, ki so pozitivne. Energije bodo dinamične. Pazite na površnost pri delu. V ljubezni pa ste stabilni in jasni.
Zdravje: Ognite se raznim odvisnostim…
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da se čustveno odvežite od prepričanj, ki vas bremenijo.

bikBik

V poslovnem svetu prijetne novice za vas, zelo se boste nečesa razveselili. Za nasvet glede dela se obrnite na starejšo moško osebo, če je kje v bližini. V ljubezni pa se boste obnašali zelo zrelo, kar je dobro za napredovanje.
Zdravje: Grlo, dihala.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vas spodbujajo, da se od nekih težav čustveno odvežite.

blizanciDvojčka

Danes imate podporo na vseh področjih danes, karkoli se bo dogajalo, tudi, če kaj ne bo šlo, kot ste si zamislili, se bo na koncu izkazalo, da je dobro. V ljubezni se sicer lahko pojavijo neke težave vendar je bolj koristno, kot ne, zato, ker se bodo neke situacije zjasnile.
Zdravje: Možne težave, ki pridejo z leti. Nič hujšega.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da vas čaka še marsikaj lepega.

rakRak

Raki imate pa res veliko podpore zadnje čase, kajti spremlja vas energija sreče že tretji dan. V poslu in ljubezni je možno, da se dogajajo spremembe vam v plus. Zelo je pomembno, da se čutite povezani z svojim srcem in z ostalimi ljudmi.
Zdravje: Počutje dobro, umirjenost.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da se zahvalite svojim srečnim zvezdam, ki za vas pripravljajo nekaj, kar res radi počnete.

lavLev

Danes levi ugotavljate prave in neprave prijatelje. V službi lahko zaznavate neiskrenost. V ljubezni pa nekaj uredite, postavite. Vse, kar se je v zadnjem času dogajalo, se lahko danes začne reševati. Pomembno je, da ohranjate notranji mir v sebi.
Zdravje: Predel grla je bolj občutljiv.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vas spodbujajo, da pogumno stopate po svoji poti in se soočite z težavo, ki vas obremenjuje.

devicaDevica

Če padate pod vpliv drugih ljudi iz okolja, potem je čas, da okrepite samozavest. V poslu boste napredovali, nekaj starega se zaključuje, da se lahko vaše nove želje lažje realizirajo. V ljubezni pa imate možnost, da duhovno rastete.
Zdravje: Predel želodca je bolj občutljiv.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam govorijo, da kar vidite okoli sebe, je odraz tistega, kar nosite v sebi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3.99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

vagaTehtnica

Pri delu ne padite v rutino, kaj to vam omejuje dober napredek. Vse je odvisno od vas, čemu boste dali več pozornosti, da vam bo lepo. V ljubezni stremite k temu, da boste povedali, kar vam ni všeč.
Zdravje: Pomanjkanje energije.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da predajte svoja znanja naprej.

skorpijaŠkorpijon

Postanite bolj drzni, razmislite o svojih želja in ciljih, ki vas srčno veselijo. V poslu danes ne boste naredili ključnih korakov, je pa dobro, da si jasno zamislite, kam želite. V ljubezni ste morda preresni, zato si danes privoščita malo igre, veselja.
Zdravje: Okrepite imunski sistem.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da se boste kmalu povezali s svojim najglobljim občutkom.

strelacStrelec

Vaše želje se uresničujejo, vse se dogaja jasno in hitro. V poslu je veliko energije, ki vas podpira pri vsem, kar se lotite. Prevladujejo moške energije, tako, da moški ste danes bolj v ospredju. Glede ljubezni pa vam ob strani stoji vaš partner.
Zdravje: Pijte dosti tekočine, ne mrzlo.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da vsakršna sprostitev, ki si jo privoščite umiri um in odpre vaše srce.

jaracKozorog

Ko sledite svojemu srcu, se dogajajo stvari v vaše dobro. Pri delu se danes še posebej izpostavi ljubezen do dela. Ne pustite, da vas bremeni preteklost. V ljubezni pa itak ljubezenski naboj, ki vas bo skozi celoten dan spodbujal, da se predate, da uživate.
Zdravje: Sprostite predel pljuč, strah.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vas spodbujajo, da poslušajte več prestrašenega glasu, pojdite samozavestno naprej.

vodolijaVodnar

Pri delu ne bodite sebi sovražnik. Pojavijo se lahko notranji strahovi in nemir. Danes je dobro, da se nekaj odločite in v teh odločitvi poskušate vztrajati. V ljubezni pa se dobro povežite s svojim srcem, kajti energije vas bodo podprle pri donosih.
Zdravje: Okrepite pozitivne misli.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da se o strahovih in dvomih pogovorite z osebo, ki ji lahko zaupate.

ribeRibi

Prevladovale bodo ženske energije. Ženske boste danes v poslu dobro komunicirale in bile odlične pri delu. Dobro se znate tudi organizirati. V ljubezni pa veselje, radost. Sprejmite svojega partnerja, pokažite še njemu pozornost.
Zdravje: Predel spolne čakre pregrejte.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da se bo kmalu začel novi cikel in boste zelo odprti za nove zamisli.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Naši najboljši astrologi so za vas pripravili natančen mesečni horoskop za maj!

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)