Dnevni horoskop za 30. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Iskali boste svojo mesto med prijatelji in znanci, pa boste nekako ugotovili, da nikamor več zares ne spadate, da je čas, da si ustvarite čisto nov ritem in življenje. Čas je za spremembe.

Bik

Stremeli boste za uspehom v ljubezni, pri tem boste zelo občutljivi, premalo pa se boste zavedali, da to ni tako kot v poslu, ko lahko po trdem delu pričakujete rezultate. Odprite srce.

Dvojčka

Odmaknite se od prijateljev ali znancev, ki vas iščejo samo zato, da bi na vas stresali bremena. Redkokdaj slišijo vaše nasvete in tudi ne želijo pomoči. Zato če je možno, se umaknite in ne odgovarjajte na klice.

Rak

Delo vas bo preganjalo, zato danes še ne popuščajte, četudi drugi že praznujejo. Za vas je izjemno pomembno, da se v tem času pokažete optimalno, saj vam to odpre čisto novo kariero.

Lev

Previdni boste v odnosih, še posebej s prijatelji, znanci in širšo družino. Nikakor se ne boste mogli otresti občutka, da ste na preverjanju in da nekdo želi izničiti vaš trud iz preteklosti.

Devica

Ne vztrajajte v svojih prepričanjih, kajti situacija ne bo takšna, kot jo boste vi doživeli, zato preverite vsa dejstva, preden naredite kakršne koli korake naprej. Podjite v naravo, nadihajte se svežega zraka.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Točno boste vedeli, kaj si želite in skozi prefinjeno komunikacijo ali namige boste vse to tudi dobili. Ne ustrašite se globoke, skoraj telepatske povezave z določeno osebo, ki jo boste srečali.

Škorpijon

Pomirjeni boste z dogodki dneva, saj boste lahko pokazali in razložili svoje stališče brez, da bo vas kdo prekinjal ali provociral. Malo vas bo vse skupaj že dolgočasilo in zaželeli so boste sprememb.

Strelec

Zaključuje se določeno obdobje in nemir se že širi po vašem telesu, kot da bi ponovno morali na potovanje ali na odmil s prijatelji. Tokrat še lahko, saj bo kmalu vse drugače.

Kozorog

Dogovorite se za pomoč, ki jo potrebujete pri želenih spremembah. Sedaj ni čas za umik. Če bi se radi pridružili določeni skupini ali menjali službo, pokličite vse potrebne ljudi, ki vam bodo z veseljem pomagali.

Vodnar

Na daljavo boste urejevali stvari bolje, kot da bi bili tam. Zato ne hitite nikamor, samo razmislite, kako optimalno podpreti tiste, ki lahko pomagajo in naredite seznam potrebnih stvari.

Ribi

Potrebovali boste čas zase, za meditacijo, ogled filmov doma ali preprosto sproščanje, lenarjenje. To vam bo povrnilo notranjo moč in vas napolnilo z idejami za naprej.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.