Dnevni horoskop za 30. 12. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Pomirili se boste s svojimi čustvi, čeprav pa jih ne boste lahko rešili samo z molčanjem. Pogovorite se z bližnjimi, dovolite jim, da se tudi oni izrazijo, ne prekinjajte jih.

Bik

Sočasno boste optimistični in nestrpni, kar bo zanimiva kombinacija za vas, a malo manj za druge. Izrazite se in tako se boste lažje pomirili in povezali z dobro platjo vsebi.

Dvojčka

Optimistični boste, saj ste se dobro pripravili na način, da poznate svoje šibke in močne strani. Pomirili ste se s svojim okoljem in se odločili, da je čas za dobro življenje.

Rak

Odločeni ste, da napravite popoln red v svojem življenju in kot običajno boste pretiravali z vsemi dejavnostmi v tej smeri. Ne prepirajte se s tistimi, ki vas imajo radi zavoljo tistih, ki vas manipulirajo.

Lev

Počutili se boste kot zunaj realnosti, saj boste jasno zaznavali svoja čustva in smer, v katero si želite iti v prihajajočem letu. Srečni boste že ob samem dejstvu, da je vse to možno izpeljati.

Devica

Že danes boste začeli nove korake v smeri poslovnih sprememb, ki ste si jih zadali za leto 2020. Odlični vam bo šlo, če boste le iskreno vztrajali v svoji smeri.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Uspelo vam bo praznično obdobje preživeti brez obremenjevanja. Sprostili se boste in z lahkoto sodelovali z vsemi, saj boste zadovoljni s sabo. Ohranite to filozofijo za prihajajoče leto.

Škorpijon

Bodite iskreni do tistih, ki so iskreni z vami in si ustvarite novo družbo, kjer boste lahko točno to, kar ste. Preveč je bilo vsega, zato samo dovolite, da vas življenje popelje v pravo smer.

Strelec

Še malo in lahko boste čisto po svoje organizirali sebe in svoje življenje. Ne marate okvirjev in težav drugih, ki jih lepijo na vas, zato boste vsemu preprosto pobegnili.

Kozorog

Sedaj imate največjo moč spreminjanja in določanja, kako si želite živeti v prihodnoti. Ne glede na druge, si priznajte svoja čustva in želje ter naredite načrt, kako vse optimalno speljati.

Vodnar

Optimistični boste, vendar se vam ne bo dalo več prepričevati drugih, kako naj bolje živijo. Postavili boste načrt zase in za bližnje in kdor se bo šel zraven, bo, za ostale se ne boste več obremenjevali.

Ribi

Nehajte se smiliti sami sebi in poskrbite, da bodo bližnji čutili to, kar resnično čutite do njih. Ne jemljite vsega za samoumevno, saj se lahko stvari še kako hitro spremenijo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.