Dnevni horoskop za 30. 3. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Številne ideje vam bodo pomagale ohraniti prednost pred drugimi, a je zelo pomembno, da jih skomunicirate na pravi način. Sicer se lahko razgubijo in jih uporabijo drugi.

Bik

Nihali boste med izjemnim optimizmom in izjemno jezo. Odločiti se boste morali za svoje življenje, a vas bo preteklost držala na kratko. Ne izpustite možnosti za potovanje.

Dvojčka

Polni boste energije in nič vam ne bo težko narediti. Skozi pogovore boste rešili precej nesporazumov iz preteklosti. Preverite svoja čustva in navezave z vašo mamo.

Rak

Precej stvari boste videli iz nove perspektive in lažje boste oprostili sebi in svojim napakam iz preteklosti. Občutljivi ste čustveno in fizično, zato se ne izpostavljajte.

Lev

Vse se pripravlja na vaš preporod. Nič več ne bo po starem in to se zavedate. Upanje, ki tli v vas je ljubezen in upanje za prihodnost, ki bo imela več smisla in podpore.

Devica

Jezili se boste na vse okoli sebe in če ne boste te energije porabili za fizično razgibavanje in telesne napore, si boste naredili precej škode v domači harmoniji.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Odločno boste postavili svoje delo in življenje na novo in ne boste se dali pregovoriti v smeri, ki vam ne bo povolji. Naučili ste se lekcije in ne reagirate več na krivdo in pritiske.

Škorpijon

Optimalno možnosti se bodo pokazale, če boste le dovolili ljudem, da vam pomagajo pri papirologiji in prisluhnili nasvetom strokovnjakov. V akcijo bo treba še danes.

Strelec

Pazite na svoje zdravje in na varnost vseh vaših bližnjih. Življenje vas preizkuša in samo iskrena realnsto bo potrebna, da se izognete vsem težavam. Možnosti alergij.

Kozorog

Naredite hitro inventuro svojega življenja in dela. Spoznanja preteklosti naj vam bodo popotnica za novo obdobje. Velik delež časa posvetite sebi, saj se odpira nova pot.

Vodnar

Preteklost bo trkala na vaša vrata in če ste naredili vse, kar je potrebno, da odide, potem se bodo stvari dokaj hitro obrnile v vašo korist. Iskrenost naj bo vaš največji dar.

Ribi

Močno motivacijo boste imeli za spremembe življenja, čeprav ne boste točno vedeli, kako se lotiti. Čustveno boste pripravljeni na novo poglavje življenja, ki se odpira.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot