Dnevni horoskop za 31. 07. 2018.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ovanOven

Posel, delo: V poslu ne boste imeli veliko skrbi. Glede financ vam dobro kaže. Imate nakazano srečo v energijah, izkoristite dan. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Pokažete moč in samozavest.
Sporočilo: Zdravite stare odnose.

bikBik

Posel, delo: Dober dan za dogovore, delo, finance, tako, da izkoristite energije za poslovnih uspeh. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Vidna je večja stabilnost in dali boste priložnost drugim.
Sporočilo: Pozornosti vam ne bo manjkalo.

blizanciDvojčka

Posel, delo: Glede poslovnih zadev je dober dan za reševanje nastalih komplikacij, komunikacija bo prodorna in lahko boste veliko naredili. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Preobrati prinesejo premike in zadovoljstvo.
Sporočilo: Privlačite zdrave odnose.

rakRak

Posel, delo: Imeli boste več moči, da naredite kaj konkretnega. Na veliko stvari najdete prave odgovore. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Predajte skrbi višjim silam in naredite jasne korake naprej.
Sporočilo: Angeli vas razumejo.

lavLev

Posel, delo: Danes ste lahko poslovno uspešni. Lahko vas čakajo dobre novice. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Zvesti tako sebi, kot ljubljenim. Nekdo bo mislil na vas in vi nanj.
Sporočilo: Angeli vam pomagajo videti.

devicaDevica

Posel, delo: Pokaže se iskrenost in jasnost. Dan je zelo ugoden za sklepanje poslovnih dogovorov, za delo in ideje. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V čustvih bo večja stabilnost. Počnite stvari, ki vas res veselijo.
Sporočilo: Svojim angelom lahko poveste prav vse.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

V polje spodaj vnesite vaše vprašanje, ki naj bo konkretno, jasno in omejeno na max. 200 znakov.
Po vnosu vprašanja spodaj kliknite na ikono Buy Now.


vagaTehtnica

Posel, delo: Ne ponavljate starih napak, naredite lahko nekaj novega. Finančno stanje se lahko malo poveča. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Z ljubljeno osebi si lahko malo privoščita. Imeli boste več volje, da gradite svoje odnose.
Sporočilo: Zavihtite čarobno paličico in preobrazite, kar vam ni všeč.

skorpijaŠkorpijon

Posel, delo: V službi boste lahko stvari nadgrajevali. Energije so prijetne, prinašale bodo pogum in moč, zato lahko naredite več. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Deležni boste podpore tudi na ljubezenskem področju glede reševanja vseh vrst konfliktov.
Sporočilo: Ni večje čarovnije od toplih misli.

strelacStrelec

Posel, delo: Vse bo dobro potekalo. Zaupajte vase in v svoje velike poslovne ideje, pa bodo priložnosti za vas še večje. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni je možno, da se ponovno nekje srečata.
Sporočilo: Svoji notranji luči dovolite, da sije.

kozorogKozorog

Posel, delo: Dober dan za poslovne stvari, ki bodo tekle brez večjih težav. si premike, lahko jih naredite z večjo podporo energij. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Lahko pričakujete več drznosti in burnosti.
Sporočilo: Izrazite radostne občutke.

vodolijaVodnar

Posel, delo: Če se bodo pojavile kakšne težave pri poslovnih odločitvah je dobro, da se pomirite s sabo, saj tako izpeljete, kar morate. Razmišljate, kako boste čim bolje in čim hitreje vse izpeljali. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V odnosih se kaže moč volje.
Sporočilo: Upate si…

ribeRibi

Posel, delo: Danes imate priložnost, da ustvarite nekaj lepega in dobrega. Energije vas bodo podpirale pri poslovnih odločitvah Ljubezen, odnosi, prijatelji: Glede odnosov se nimate kaj bati. Vse bo potekalo bolj lahkotno, če boste to tudi dovolili.
Sporočilo: S svojo vedrino razsvetljujete druge.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)