Dnevni horoskop za 31. 10. 2017.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ovanOven

Posel, delo: Čustva kažejo in učijo kako v poslu duhovno rasti. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Čustven dan, za prijetna sporočila in ljubezen.
Sporočilo: Ne obremenjujte se, če drugi ne verjamejo vašim sanjam. Vi verjemite!

bikBik

Posel, delo: Veliko vam bo pomenilo, da ste lahko na delovnem mestu sproščeni in zaupljivi. Privoščite si kaj lepega, zase, kupite si darilo. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni eden drugemu kažeta pozornost. Želela si bosta stabilnost in nadgrajevanje veze.
Sporočilo: Začutite ljubezen, ki jo nosite v sebi, v svojem srcu.

blizanciDvojčka

Posel, delo: Če je prava motivacija potem lahko začutite energijo ustvarjalnosti in domišljije. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Poveste kar mislite.
Sporočilo: Privoščite si kdaj tudi kakšno meditacijo.

rakRak

Posel, delo: V poslu vam bo božanska energija dajala podporo, ki bo krepila vaše finančno stanje. V čustvih začutite svojo strast in motivacijo, ki vam daje moč, da se temu dobro odprete. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni ne obljubljajte, če potem ne morete vsega uresničiti.
Sporočilo: Ples, telovadba, glasba, joga, vse to vam pomaga pri premagovanju življenjskih izzivov.

lavLev

Posel, delo: Ohranjajte stik s sabo. Imeli boste dosti energije, da vse dokončate in si postavite nove cilje za naprej. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni se predajajte harmoniji in občutkom radosti.
Sporočilo: Danes ne morete sprejeti napačnih odločitev, odločajte se z ljubeznijo.

devicaDevica

Posel, delo: Nove zamisli in ideje bodo krasile ta dan. Pri delu boste modri in odločni. Nekdo prinese določene informacije, ki bodo v vas prebudile upanje in želje za naprej. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Sprejmite darilo od ljube osebe z odprtim srcem.
Sporočilo: Večkrat prisluhnite glasbi, ta vas navdihuje in hkrati pomiri. Izberite dobro glasbo z bogatim besedilom in ritmom.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


vagaTehtnica

Posel, delo: Za delo boste prijeli resno, saj ste odgovorni in želite, da je vse dokončano in dobro opravljeno. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V zraku je ljubezen. Nekako jo je potrebno sprejeti, zato je dobro, da odprete svoje srce, nekdo bi se vam rad približal.
Sporočilo: Zaupajte svojim občutkom in imeli boste dosti motivacije, če sledite svetlobi.

skorpijaŠkorpijon

Posel, delo: Ženske energije bodo prevladovale, torej bo dan za vas precej čustveno obarvan. Želeli si boste povedati, kar vas moti. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Možen obisk osebe, ki jo poznate že dlje časa. Uživajte ob prisotnosti ljube osebe.
Sporočilo: Angeli vas prosijo, da užijete nektar življenja.

strelacStrelec

Posel, delo: Močna volja vas je pripeljala daleč. Pri delu pokažete svoje talente in zmožnosti. Znebite se še ostalega balasta, dvomov in strahov. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni lahko pričakujete vse dobro. Zaupajte v vrednost spoštovanja.
Sporočilo: Zaupajte sporočilo, ki jih prejemate, ko ste mirni in srečni.

kozorogKozorog

Posel, delo: Na delovnem mestu si boste zaželeli družbe, veselja in komunikacije. Pokazali boste svoja prava čustva. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Dober dan za druženje, igro.
Sporočilo: Okrepili boste lahko svojo samozavest. Spremljal vas bo pogum.

vodolijaVodnar

Posel, delo: Razmišljate o veselju in ideje vam dajejo motivacijo za naprej. Prepustite se toku dogajanja. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Pokažete več čustev in imeli boste srečo, da vas bodo razumeli.
Sporočilo: Vzemite si čas in povejte angelom, kaj je tisto, kar bi radi popravili, izpustili in pomagali vam bodo.

ribeRibi

Posel, delo: Ob delu se danes zabavate in dobra družba vam koristi. Imeli boste občutek, da lahko še veliko daste tudi ljudem, zato bodo zamisli velike. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Presenečenje ali srečno naključje, sami se prepričajte. Namenila si bosta več pozornosti in ljubezni.
Sporočilo: Ne naprezajte se za določene stvari, samo lahkotno se prepustite harmoniji, ki vas obdaja.

 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)