Dnevni horoskop za 31. 3. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Vaš vladar Mars je prešel v znamenje vodnarja in lahko, da že čutite prekipevajočo energijo, ki vas bo osvobodila zimskega spanja. Ne pretiravajte z aktivnostmi, da ne bo težav.

Bik

Čustva vas bodo prevevala in nujno je, da začnete sistematično delati na umiritvi, sicer vas bodo strahovi in zatrto ljubosumje iz prastare preteklosti preplavilo.

Dvojčka

V izjemno občutljivem obdobju ste. Ne boste prepričani vase niti v svoje ideje ali razmišljanja, še manj v to, da lahko komerkoli pomagate. Prisluhnite bližnjim, to bo dovolj.

Rak

Odlično obdobje je za vas, ko boste skozi dobro komunikacijo z vsemi takoj uredili svoje težave in strahove, ki ste jih prej čisto predolgo skrivali. Vse vam bo šlo kot po maslu.

Lev

Ne glede na to, da vas bo skrbelo za materialno varnost, se boste začeli zavedati svojih pravih vrednot in tudi svoje čustvene varnosti, ki jo čutite ob določenih ljudeh.

Devica

Na plano bodo prihajali globlji strahovi, ki jih ne boste mogli več držati zase. Lahko pa, da boste pri tem izgubili samokontrolo, čustveno pretiravali ter naredili zmešnjavo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Srečni boste ne glede na situacija in odprti za ljubezen, dajanje in sprejemanje. Neko sporočilo vam bo polepšalo dni in na polno boste stopili v svoj romatični sanjski svet.

Škorpijon

Vse, kar boste doživljali, naj vam naj služi kot notranji indikator vašega stanja in orodje za naprej. Zvezde vas podpirajo na najmočnejši in najbolj optimistični način.

Strelec

Zaljubljenost se bo zgodila ravno v trenutku, ko se boste odločili, da tega pa res ne potrebujete v življenju. Tudi sladkarije in hrana ne bo pomagala zadušiti teh čustev.

Kozorog

Iz vas bodo sproti odpadali strahovi in prepričanja iz preteklosti. Zavedali se boste, da imate srečo in da se vse dogaja po nekakšnem vašem notranjem želenem. scenariju

Vodnar

Zlepa ali zgrda boste želeli uveljaviti svojo voljo, saj boste imeli dovolj nesmiselnega čakanja, pregovarjanja in čakanja v nekaterih odnosih, da privolijo v pravo rešitev.

Ribi

Zasanjani boste in ne čisto prisotni v vsakdanjih stvareh. Ne spuščajte se v konkretne pogovore ali hude projekte glede okoliščin in stvari, ki jih ne razumete, da se ne osmešite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.