Dnevni horoskop za 4. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Ovni boste danes v polni moči, kar pomeni, da se tudi ne boste zadrževali, temveč boste pretirano reagirali na vse, kar se bo dogajalo. Če nimate kondicije, bo danes za vas izjemno težek dan, saj boste premikali gore, še posebej v odnosih. Ne krivite nikogar, iščite rešitve na dolgi rok.

Bik

Biki boste že v svojih utečenih energijah in sploh ne boste opazili, kako ste sarkastični do soljudi, sodelavcev. Ne čudite se potem, če se vas izogibajo. Danes je dan, da lahko to presežete in zakopljete bojne sekirice. Sicer pa se lahko zgodi kaj nenavadnega in hitrega, ki vam bo odneslo določeno varnost, na katero ste se že navadili.

Dvojčka

Dvojčki pazite, da ne boste s svojim pre-hitrim reagiranjem prizadeli nekoga, ki vam je zelo pomemben. Sočasno je koristno, da se učite, da z večanjem lastne moči, se vam veča tudi vpliv na okolico. Zato z zbranostjo in srčnostjo komnicirajte, pa boste pridobili veliko pozitivne energije.

Rak

Vrgli se boste v delo, kot da je zadnje, kar morate narediti. Resnično boste postavljali nove temelje za svoj posel, delo, zato se potrudite, da se optimalno organizirate in razširite svoje meje udobja. Fokus na učinkovitost je veliko boljši kot na napake, ki jih vsi kdaj pa kdaj naredimo.

Lev

Levi boste danes pokazali svoja prava čustva in prav je tako. Usmerjenost in iskrenost do tistih, ki so z vami največ časa, je smiselna, sicer sami sebe zapirate v kletko. To je začetek nove, osvobajajoče poti.

Devica

Device boste danes imele priložnost iskrenega pogovora z osebami, ki jim je mar za vas, zato začutite, če je že čas, da se odprete in prekinete dolgotrajno zadrego glede lastnih čustev. Ne čakajte, da vam je hudo, pokažete in izrazite lahko karkoli, kar ste in čutite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Tehtnice, zaljubljenost je v zraku in kar je dobro, da vas ti občutki vodijo v dobre ideje in iskrivost za življenje, zato ne hitite z realizacijo ljubezni, temveč uživajte v tem obdobju kreativnega sodelovanja.

Škorpijon

Škorpijoni boste danes zajedlivi in iskali boste nekoga, ki bi potolažil vaš nemir. Pogovor ne bo dovolj, potrebno je, da razmišljate o sprembah, ki vas takoj razveselijo, ko se spomnete pravih idej, ki jih nato tudi upoštevajte.

Strelec

Strelci boste danes občutljivi na komunikacijo, lahko, da bo zaradi simpatije, ki bo v vaši bližini. Vsekakor bodite pazljivi, saj bod an kaotičen in lahko, da boste prihitro kaj obljubili, kar zares ne morete izpolniti. Če se ne zberete, si lahko porušite ugled in stabilnost v poslu, za katero ste trdo garali.

Kozorog

Kozorogi imate danes dober dan za večje premike, ki bodo dolgoročno prinesli veliko spremembo. Ne ozirajte se na komentarje okolice, če ste ženska, se naučite sprejemati pomoč moških, pod nujno. To je ena izmed prvih lekcij iz nove poti, ki ste si jo želeli.

Vodnar

Vodnarji boste polni navdiha in skozi sprejemanje odgovornosti za ideje, ki jih imate, boste prišli tudi do boljše podpore, tako pri ljudeh kot v dogodkih, ki se bodo odvijali prav v vašo smer, da okrepite odločnost in vodenje situacije.

Ribi

Ribe, ne odlašajte, prihaja vas čas in skozi iskrenost in sodelovanje boste lahko pokazali svojo moč in zasijali v najboljši možni luči. Danes je dan, ko boste ugotovili svoje prave prioritete in ljudi, ki vas pri tem podpirajo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot