Dnevni horoskop za 4. 2. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Lahko, da ste na poti v tujino, na daljši – večdnevni seminar ali že na pomembnem izobraževanju. Sodelujte in najdite svoje možnosti v vsem, kar se bo dogajalo.

Bik

Neugdno počutje vam bo porušilo notranji mir in poudarijena bo vaša trmasta narava. Upirali se boste dobrim stvarem, kar bo vašim bližnjim povzročalo nemalo skrbi.

Dvojčka

Nemirni boste in ljude vam bodo šli malo na živce. To se bo dogajalo vse dokler ne boste našli rešitve, kako uresničiti določene želje, povezane z domom in financami.

Rak

Dober občutek boste imeli o sebi in delu, ki ga opravljate, kar vam bo dalo še dodatne moči za napredovanje in ureditev problematičnih področih življenja.

Lev

Čas je, da naredite korak naprej in poskrbite zase. Pri tem je dovolj, da se v določenih situacijah samo umaknete in pustite drugim, da prevzamejo vodstvo in odgovornost.

Devica

Imeli boste priložnosti, da s svojimi idejami pomembno prispevate v službi ali na družbenem področju, kjer že dlje časa sodelujete. Pokažite interes in se vključite v dogajanje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Usmerjeni boste v prenovo sebe in svojega doma in pri tem se boste soočali z motnjami iz vseh strani. Ne popustite, izpeljite današnje aktivnosti do konca.

Škorpijon

Močan vpliv boste imeli na okolje in na svoj posel, zato je pomembno, da točno veste,  v katero smer želite peljati svojo ladjo. Vsi vam bodo brez besed sledili, zato ni časa za napake.

Strelec

Marsiakj se vam je na glavo postavilo in sedaj je potrebno samo ohraniti stabilnost in nadaljevati s svojo rutino v delu in navzven. Ne smilite se sebi, fokus dajte na smiselne stvari.

Kozorog

Zadovoljni ste s tem, kako so se stvari izpeljale. Skozi iskrenost do sebe in do svojih čustev, ki jih ne smete zatirati v prihodnje, si boste postavili popolnoma nov način življenja.

Vodnar

Pomembno je, da povsod, tako v službi, kot doma, naredite spremembe, ki vas bodo podprle pri novem načinu življenja. Ne pretiravajte v ničemer, ohranjajte zmernost.

Ribi

Nekatere nenadne spremembe, ki ste se jih bali, so postale nekaj najboljšega, kar se vam je zgodilo. Kar naenkrat boste imeli več časa zase in več uspeha pri vsem, kar boste delali.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.