Dnevni horoskop za 4. 3. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Čustven nemir vam bo jemal spanec, še posebej, če ne boste iskreni v svojih izjavah. Samski ovni se odzovite na povabila in tudi pokažite zanimanje, če ga resnično imate.

Bik

Da vas hormoni zaradi stresa in nemira ne zapeljejo na stranpot, so privoščite več vitaminskega hrane in počitka. Več sadja in rdečega soka vam lahko naredi čudeže.

Dvojčka

Z besedami boste veliko dosegli, a boste morali pokazati, da to resnično tudi mislite. Ne ustrašite se čustev, ki vas bodo presenetila, ko se bodo stvari uredile in se boste sprostili.

Rak

Ljubezen in nemir sta pri vas tesno povezana, zato dovolite, da se to spreminja in da dojamete, da hrepenenja nisto čustva, temveč odmik od njih in zares vaš sanjski svet.

Lev

Želite si svobode, ljubezni in akcije v smer, ki vas bo dolgoročno razveseljevala. Zato boste zelo jasni doma, kaj si želite in končno začeli živeti svoje življenje z občutkom zase.

Devica

Poskušajte izboljšati svojo komunikacijo, saj po nerodnosti izgubite veliko priložnosti, tako delovnih kot osebnih. Ni dovolj, da ste prijazni. Potrebno je izraziti svoje mnenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Nemirni boste, saj bodo vsi nekaj pričakovali od vas, vi pa ne boste zmogli več. Sicer imate sposobnost hitre regeneracije, a ne boste želeli več na ta način.

Škorpijon

Posel ali službaje postala malo pre-resna. Določene stvari morate pravočasno ustaviti. Razmislite, kaj bi si zares želeli in kako do tega priti preden bo prepozno.

Strelec

Sprehodi, treningi in skrb za telo ter dom bo potrebno okrepiti, če želite, da postavite življenje na način, da bo prinesel dolgoročne dobre spremembe. Odgovornost je na vas.

Kozorog

Spremembe bodo potrebne, to že veste, a strah vas je, da se preteklost ponovi. Zato boste previdni pri dajanju izjav v službi in še bolj pri preverjanju odnosa vaših novih simpatij.

Vodnar

Nekatera spoznanja o sebi vam bodo dala misliti. Spoznali boste svoje tihe iluzije in manipulacije pri tem boste pozorni na prihodnost, saj preteklosti ne želite več ponavljati.

Ribi

Delo in druženje vam je prineslo dobre ljudi, ki vam kažejo nov smisel življenja in zaradi njih boste postavili čisto drugačne standarde tudi za vaše osebno življenje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.