Dnevni horoskop za 4. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Dobro je, da ste danes pozorni na ideje in predloge drugih ter si vzamete dovolj časa za razmislek, preden sprejmete odločitve. O ničemer se ne odločajte prej kot po 6. aprilu.

Bik

Ne bodite hladni do svojih bližnjih in prijateljsko naravnani do vseh tujcev okoli vas. Življenje ni nekaj, kar se dogaja nekje drugje, temveč tukaj, z domačimi, vsak dan sproti.

Dvojčka

Ohranite močan stik z naravo. Vsakdanja opravila vas lahko rešijo pozabljivosti, odmaknjenosti in negativnih misli, ki se kopičijo v vas. Usmerite se na svoj dom.

Rak

Ne glede na to, kako vas vidijo drugi, sami veste, kdaj ste v dobri koži in teh trenutkov je vse več. Z nadzorom lastnih čustev postajate gospodar svojega časa in življenja.

Lev

Ne glede na dogajalo okoli vas, ostanite v svojem notranjem zadovoljstvu. Obilo podzavestne moči se vam bo aktiviralo za prave stvari in odločitve bodo prišle same od sebe.

Devica

Če imate ob sebi človeka, ki vam prisluhne tudi takrat, ko niti ne veste, kaj in kako si želite, potem ste blagoslovljeni. Poskušajte prepoznati stara čustva, ki se ponavljajo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Ostanite v svojem filmu, saj zunanji scenarij ne nudi toliko dobre domišljije in podpore, kot vaš osebni za vaše življenje. Naredite vse to, za kar prej niste imeli časa.

Škorpijon

Izognite se spremljanju TV poročil in pretiranim novicam. Usmerite se v svoje načrte, svoje projekte, s katerimi boste uspešni še naslednjih nekaj let. Zvezde vas podpirajo.

Strelec

Popolnoma se lahko pomirite z preteklostjo in si na čisto pridete z življenjem. Vse, kar se vas tiče, samo sprejmite. Prisluhnite tudi bližnjim, da se lahko vse sedaj razčisti.

Kozorog

Vse naenkrat se bo dogajalo in sočasno boste pripravljeni na spremembe ter prestrašeni pred vsem novim dogajanjem. Posvetite se svojemu dobremu počutju.

Vodnar

Ne zanemarite humorja, saj vam je dobra volja sedaj še kako potrebna. Skozi veselje boste lažje opravili notranje premike v občutek svobode ne glede na to kje in s kom ste.

Ribi

Sledite sebi ne glede na reakcije okolja, saj bodo le-te samo preizkušnje, da boste spoznali, kako je dobro, ko ohranite fokus na sebi in nadaljujete v začrtani smeri.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.