Dnevni horoskop za 4. september 2015.

zvezde

ovan

Oven

SLUŽBA: Konfliktne situacije na delovnem mestu. Globoko dihajte in se izogibajte prepirom.
LJUBEZEN:Čez dan boste uživali s svojim partnerjem. Razmišljate o širitvi družine. Samski lahko ravno danes vstopijo v novo razmerje.
ZDRAVJE: Možne so prenagljene reakcije, živčnost.

bikBik

SLUŽBA: Ugoden dan za tiste pripadnike tega znaka, ki želijo najti drugo službo. V vsakem primeru, na vidiku so spremembe.
LJUBEZEN:Sicer se zdi, da imate vse, a vendar niste zadovoljni s situacijo. Naredili boste škandal. Željni ste pozornosti.
ZDRAVJE: Hormonske spremembe.

blizanciDvojčka

SLUŽBA: Danes boste sklenili pomemben dogovor, katerega ste že dolgo čakali.
LJUBEZEN:Zelo ste razdražljivi in malo manjka, da bi se sporekli. Ni vam lahko izraziti čustev in to vam poglablja občutek nezadovoljstva.
ZDRAVJE: občutljivost v sklepih.

rakRak

SLUŽBA: Dobro sodelovanje z Devico ali Dvojčkom, ki vam je lahko v pomoč pri dokončevanju pomembne zadeve.
LJUBEZEN:Danes želite preživeti dan tako, da uživate in ne glede na to ali ste samski ali ne, ne boste zamudili priložnosti, da se sprostite v prijetnem vzdušju neke dobre restavracije.
ZDRAVJE: Ni večjih zdravstvenih težav.

lavLev

SLUŽBA: Nedvomno zaključujete posle, ki ste jih načrtovali. Dan je primeren za vse tiste, ki se ukvarjajo z delom, ki je na kakršen koli način povezano z uniformami.
LJUBEZEN:Čeprav obstajajo številni zainteresirani “kandidati”, ki želijo zvezo z vami, boste danes bolj odmaknjeni od ljudi.
ZDRAVJE: Dobro se počutite.

0907786

devicaDevica

SLUŽBA: Preobremenjeni ste z dnevnimi rutinami in ne morete razmišljati preveč v naprej. Velike načrte za prihodnost pustite za kakšen drug dan.
LJUBEZEN:Zmedeni ste in težko pokažete čustva. Raje se boste distancirati od partnerja namesto, da bi mu povedali resnico.
ZDRAVJE: Nizek krvni pritisk.

vagaTehtnica

SLUŽBA: Imate dvome in strahove zaradi vaših novih poslovnih projektov. Izvajate naročila svojih nadrejenih, čeprav niste povsem prepričani v to kar delate.
LJUBEZEN:Danes se boste usodno zaljubili v zelo skrivnostno osebo!
ZDRAVJE: Zaželeno bi bilo, da v teh dneh preverite krvno sliko.

skorpija

Škorpijon

SLUŽBA: Niste povsem prepričani, če so vse vaše poslovne odločitve pravilne, čeprav na zunaj tega ne pokažete. Danes ni preveč dober dan za posel in najbolje bi bilo, da ne naredite ničesar kar ni dovolj premišljeno.
LJUBEZEN:Pričkanja s partnerjem. Preživite dan s prijatelji, to vas bo malo sprostilo.
ZDRAVJE: Nervoza, vnetja.

strelacStrelec

SLUŽBA: Občutek imate, da je padlo na vas preveč obveznosti. Kot da greste en korak naprej in potem takoj dva nazaj.
LJUBEZEN:Sprostili se boste v družbi prijateljev in tam boste spoznali zanimivo osebo, s katero boste želeli nekaj več. Mogoče gre za Ovna!
ZDRAVJE: Bolečine v predelu ramen.

jaracKozorog

SLUŽBA: Bolj sproščeni ste kot ponavadi, v načrtu nimate nič posebnega. Tisto kar ne smatrate kot nujno, boste pustili za drugi dan.
LJUBEZEN:Škorpijon in Rak sta dobili vašo pozornost, vendar pa niste povsem prepričani, kako pričeti komunikacijo z njima.
ZDRAVJE: Omotice in nizek krvni sladkor.

vodolijaVodnar

SLUŽBA: Možno, da na finančnem planu ni vse tako kot ste načrtovali. Stroški vas precej obremenjujejo.
LJUBEZEN:Več razmišljate o ljubezni kakor jo resnično konzumirate. Vaš odnos in odsotnost lahko resno zaskrbi partnerja.
ZDRAVJE: Dober dan za vse, ki so načrtovali kakršenkoli kirurški poseg.

ribeRibi

SLUŽBA: Neprestano menjate svoje načrte. Kljub temu, da je dan na splošno za vas dober, pa imate lahko manjše težave v medsebojnih odnosih.
LJUBEZEN:Oseba iz delovnega kroga je dobila vašo pozornost, čeprav ni samska in ne se med vama ne bi smelo zgoditi popolnoma nič.
ZDRAVJE: Težave s kostmi in hrbtenico.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)