Dnevni horoskop za 5. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Sproščeni, v svojem filmu boste zaživeli na polno. Prijatelji vas bodo povabili na zanimive športna dogajanja in seveda ne boste mogli reči ne. Družina bo razumela.

Bik

S sproščenostjo in dobro hrano boste dosegli več kot z nemirom in prepiri. Nikakor ne popuščajte v tem, da izpeljete dan po svoje in pri tem dovolite drugim, da ga po svoje.

Dvojčka

Dokaj hitro se boste danes sprostili in začeli z drugačnimi navadami / razvadami. Lahko celo, da boste uresničili vaš prvi cilj že v tem obdobju.

Rak

Potrudili se boste in dali vse od sebe. Skozi hrano in skrb za druge boste izražali svojo ljubezen. Pri tem pa bodite pozorni, da se z besedami ne zapletete tja, kjer vam ni mesto in vse pokvarite.

Lev

Želeli boste potrditev svojih želja in ciljev. Zato se boste tako s poslovnimi kot osebnimi partnerji pogovorili. Ni nujno, da se bodo strinjali z vami, a dobro vam bo, da boste vedeli, pri čem ste.

Devica

Prihaja obdobje preobrazbe, kar se zavedate in že načrtujete popotovanje ali celo pobeg iz tega okolja. Ne bo šlo tako hitro, saj bo potrebno se soočiti s strahovi iz preteklosti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Končno se boste spočili, se zmehčali in začeli sodelovati na način, ki vam ugaja. Cilj tega leta je, da se ne zapletete v odnose, ki vas potem prevzamejo, zato ohranite fokus na sebi.

Škorpijon

Ne bo vam lahko priznati napake, čeprav pa je danes dan ravno za to. Sprostite se in zaupajte najbližjim, saj sicer naredite zid okoli sebe, ki ustavi tudi ljubezen.

Strelec

Nihali boste v odnosih in nič se ne bo izšlo tako, kot ste načrtovali, saj ste pozabili na mnenja in čustva drugih ljudi. Samo skozi delo in predanost svoji poti lahko popravite lahkomiselnost preteklosti.

Kozorog

Čas je na vaši strani, še posebej, če poskrbite, da ste na tekočem s preteklostjo in tudi s pospravljanjem svojih stvari. To vam pomaga ohraniti zdrave cilje in vizijo, ki se bo zdaj zdaj začela uresničevati.

Vodnar

Nestrpni boste do določenih ljudi in sočasno občutljivi na vse, kar se bo dogajalo, tako da ne boste imeli ravno stabilnega vpogleda v dogajanje. Ne pretiravajte z reakcijo, da ne zrušite nekaj novega.

Ribi

Neverjetno vam bo, da se tako dobro počutite in da se to kar ne konča, ne glede na dogajanje v okolju. Pogovori vas bodo sproščali in skozi to boste spoznali veliko o sebi, manj pa o drugih.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.