Dnevni horoskop za 5. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Ovni, danes pozor, da si ne pokvarite do sedaj ustvarjenega truda z nepremišljenimi dejanji ali besedami. Velika moč je v vas in danes lahko preidete okvirje dostojne komunikacije, zato bodite zbrani skozi cel dan. Stare rane lahko pridejo na plano in vas potegnejo v stare vzorce, za katere ste verjeli, da jih ni več.

Bik

Biki boste danes sprejemali dobre odločitve. Na začetku se vam bo zdelo, da vas drugi v to silijo in se boste upirali, potem pa boste spoznali, da gre v vaše dobro, a tega nikakor ne boste priznali. Koristno je, če se pomirite s sabo, vam bo veliko lažje.

Dvojčka

Dvojčki, odprite se za blagostanje, ki vam bo danes prišlo na pot s podporo starejšega moškega. Ne odslovite ga prehitro, prisluhnite, kaj vam ima za povedati. Sreča vam bo naklonjena in koristno je, da greste malo med ljudi in se ne izolirate.

Rak

Raki ohranite mirno kri, ne glede na to, kaj vam bo zakuhala vaša družina. Ne vstopite v pogrevanje preteklosti, saj se za vas ne bo dobro končalo in ponovno vam bodo vzbudili ljubosumje, ki vas razdira in ruši sedanjost in načrte.

Lev

Leve bo danes ljubezen poslala na krajšo pot, kjer se vam bodo začele dogajati spremembe, prve od mnogih, ki vam bodo v dveh letih popolnoma spremenile življenje. Samo dihajte in sodelujte.

Devica

Device se danes za trenutek ustavite in ne bodite same sebi najhujši sovražnik. Sabotirate se s starimi čustvi, zato težko sprejmete darila današnjega dne. Izpustite staro žalost ter bodite na tekočem z vsem, kar se vam dogaja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Tehtnice bo čustvena razdvojenost danes vznemirjala in vam jemala pozornost. Sprijaznite se z dejstvom, da se ljubezensko stanje spreminja in da pri tem nimate veliko besede, ker se vaše srce odziva na pravi način.

Škorpijon

Pazite, da vas ljubosumje danes ne odvrne od pravega darila, ki ga ima življenje za vas. Nekomu ste v srcu bolj zvesti kot v dejanjih. Popravite to in bolje se boste počutili.

Strelec

Darila danes prihajajo, vi pa jih podelite s starejšo žensko, do katere ste že dlje časa neiskreni. Ne bodite neprijazni do tistih, ki vam vedno stojijo ob strani, saj se bodo enkrat naveličali in se odmaknili.

Kozorog

Kozorogom se odpira nova pot v ljubezni in dobro je, da se navadite na spremembe, čustveno odprtost in ranljivost. Vse to je legitimno in dobro, saj vas odpira za boljšo pot in življenje v ljubezni.

Vodnar

Nekdo misli na vas in si ne more kaj, da ne bi delal ključnih odločitev, da pride v vaše življenje. Možnosti presenečenja so velike, lahko, da vam sprva ne bodo všeč, boste pa kasneje toliko bolj zadovoljni.

Ribi

Upirali se boste vsemu, kar ne bo potrebno in le stežka boste sprejeli obisk ali šli na povabilo nekam, kjer pa boste hitro spoznali, da je prelomnica vašega življenja. Usodno srečanje s pomembno osebo ali ljubeznijo vašega življenja vas čaka.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.