Dnevni horoskop za 5. 3. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Previdni bodite, da se ob neprimernem času ne odprejo vaša čustva, saj boste težko razložili bližnjim, kaj se zares dogaja, saj si jih še sami sebi težko priznate. Odprite srce.

Bik

Okrepila se bo vaša samozavest in komunikacija. Želeli boste blesteti, še posebej pred nasprotnim spolom. Nikakor ne boste mogli več skrivati svojih čustev, bodite iskreni.

Dvojčka

Želeli si boste stabilnosti tako v čustvih kot v praktičnem delu, službi, pa žal še ni čas za to. Še vedno se boste čutili krive za nekatere stvari, kar bo poslabšalo celo fizično počutje.

Rak

Ne ustvarjajte si iluzij, raje zberite pogum in iskreno odprite srce tistim, ki to v vas izzovejo. Ko boste sodelovali s svojo ljubeznijo, se vam bo življenje čisto spremenilo.

Lev

Srečali boste točno prave ljudi in se jim čisto preveč iskreno odprli. Šele kaseneje boste spoznali in dojeli, kako pomembni so za vas, da jim tako instinktivno zaupate.

Devica

Smiselno je, da se pogovorite o vsem, kar vas mučil iz preteklosti in z ljudmi, ki so s tem povezani in ne z ostalimi. Tako boste lahko iskreno nadaljevali in se osvobodili bremen.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Čustva vam ne bodo dala spati in želeli boste konkretne rezultate tako v ljubezni kot v svojem materialnem življenju. Srečni boste in pripravljeni na resnične spremembe,

Škorpijon

Bodite pozorni na stroške in ne dovolite, da se širijo, temveč delate na tem, da jih omejiti. Čas je, da si postavite meje, sebi in svojim bližnjim. Tako boste srečnejši.

Strelec

Okrepite svojo zbranost, prečistite dom in si naredite seznam stvari, ki bi jih želeli doživeti v življenju – glejte dolgoročno in se ne obremenjujte s kratkoročnimi uspehi ali neuspehi.

Kozorog

Videli boste, kako sistemi po svoje meljejo resnico in zato boste še bolj odločni, da svoje življenje postavite na dobre temelje in čisto po svoje, da postanete neodvisni.

Vodnar

Privlačni boste nasprotnemu spolu, kar se vam bo zdelo čisto naravno, pri tem pa boste pretiravali z vračanjem naklonjenosti, vsaj po mnenju vašega partnerja.

Ribi

Bodite pogumni in se ne izmikajte, temveč samo sodelujte pri vsem, kar se bo dogajalo. Skozi vse, kar se bo dogajalo, boste izluščili najbomembnejše in najlepše zase.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.