Dnevni horoskop za 5. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Preverite kaj se dogaja okoli vas in ne pristanite na nekaj, kar vam ni jasno, razen, če to ne prihaja od vaše simpatije, ljubezni vašega življenja. Potem lahko zaupate.

Bik

Razdvojeni boste in nihali med optimizmom in pesimizmom. Osredotočite se na to, kaj vam daje življenje sedaj in pojdite v tej smeri doživljanja, počasi, ljubeče, z užitkom.

Dvojčka

Ne nasedajt na čustveno stanje okolice, ki želi samo zabrisati to, kar se je že zgodilo. Raziščite situacijo, če vam je pomembna. Še bolje pa je, da čimprej odidete po svoje.

Rak

Prevzela vas bo bližina nekoga in še preden se boste zavedli, boste o njem sanjarili. To vas bo presenetilo in prevzelo, saj bo čisto drugačen od vseh, ki jih poznate.

Lev

Z voljo, trmo in prepirljivostjo boste dosegli samostojnost in številne ideje bodo prišle na plano. Srečni boste, še posebej za to, kar boste čutili, da vam nekdo zaupa.

Devica

Težave boste imeli z odločitvijo, ali poveste, kaj vidite da je narobe, ali ste raje tiho. Tokrat raje prej preverite, kaj se zares dogaja, preden koga opozorite, bo lažje tako.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Ne glede na to, kaj boste vedeli, boste raje tiho in se ukvarjali s sabo. Sedaj nimate moči, da bi karkoli spremenili, zato sprejmite situacijo in ljudi točno tako, kot so.

Škorpijon

Težko boste razložili, kako se počutite, brez, da bi priznali svojo nemoč in ranljivost. To bo dobro, ker s tem se lahko začne novo obdobje življenja. Z odprto iskrenostjo.

Strelec

Ne glede na trud se vam bo zdelo, da se nič ne spremeni. Skozi opustitev bremen in pričakovanj iz preteklosti boste morali končno sprejeti sedanjost. Kaj si zares želite?

Kozorog

Red in dogovori vam bodo prioriteta in kdor se jih ne bo držal, bo doživel vašo jezo, ki je skorajda ne boste mogli zadrževati. Razmislite o preteklosti in jo osvobodite.

Vodnar

Finančno stanje vam bo pomembno za varnost za življenje, ki ga želite. Ne glejte na to, kaj že znate, temveč z lastno kreativnostjo odprite nove poti, uporabite novo znanje.

Ribi

Občutljivi boste na besede, ki jih boste deležni povsod. To vam bo lekcija, da boste spoznali, kako lahko vaše besede delujejo na druge brez, da bi vi o tem razmišljali.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.