Dnevni horoskop za 5. februar 2016. Luna v Kozorogu

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovanOven

Sledite svoji srčni poti, idejam, zamislim, ki ste si jih zadali in ne pustite, da vas okolje preveč utrudi. Na tak način boste lahko v življenju napredovali, če boste sprejeli tudi tiste manj dobre stvari, ki se morda pokažejo. Ljubezen: Premišljeno boste delovali.
Zdravje: Ne pozabite na notranje zadovoljstvo.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Iskrenost, odprtost vam dobro služi v življenju. S temi lastnosti vas ljudje imajo zelo radi in želijo biti z vami.

bikBik

V poslu in ljubezni se dogajajo spremembe in je dobro, da ste odprti za razvoj v tej smeri. Sprejemajte in pojdite s tokom. V ljubezni ste lahko nad partnerjem še presenečeni. Gibanje (joga) in zdrava hrana vam bo koristila.
Zdravje: Sklepi, kosti.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Pri vas je pomembno, da se znebite vsega balasta, ki vam ne služi več.

blizanciDvojčka

Naredite si načrt in si postavite dosegljive cilje, da se počutite nekako varni na tej poti. Morda boste danes malo težje zbrani, zato se prepustite in se ne jezite. V ljubezni pazite, da ne padete v občutke izgube.
Zdravje: Možen nemir.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Vi vedno sledite temu, da izboljšujete sebe. Ste notranje precej nemirni, zato iščite stvari, ki vam prinašajo mir.

rakRak

Danes se boste lahko dobro organizirali. Pomembno je, da sledite svojemu srcu in dan bo odličen. V ljubezni se sprostite in uživajte ob ljudeh, ki so vam blizu. Ne zapravljajte dragocenih trenutkov z negativnimi mislimi.
Zdravje: Predel glave je bolj občutljiv.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Krepite svojo zdravo presojo in preprosto uživajte v vseh znanjih, ki jih imate v globini sebe.

lavLev

Imate moč, da nekaj naredite. Lahko se dobro znajdete tudi glede finančnega obilja. Izkoristite energije dneva za delo, potrebna bo iznajdljivost. V ljubezni pa se ne obremenjujte preveč.
Zdravje: Predel ažne čakre je bolj občutljiv. Pazite na misli.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Najboljše opravite delo, ko se odprete z vsem srcem. Bodite vztrajni še naprej.

devicaDevica

Umsko delo vam bo danes koristilo, zato ste sposobni narediti več. Kar ste že dlje časa načrtovali se danes lahko tudi realizira. V ljubezni pa nimate preveč volje za romanco. Povejte svoje mnenje.
Zdravje: Nervoza.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Imate izjemen razum in uživajte v lahkotnosti, s tem občutkom ste v življenju lahko uspešni.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3.99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

vagaTehtnica

Vzemite si čas sprostitev. Danes se lažje posvetite sebi in naravi. Napredovanje je možno v smislu, da si naredite načrte za naprej. V ljubezni se dobro lahko ujameta, če vi poveste svoje ideje in vizijo. Zanimivo bo.
Zdravje: Poskrbite za notranje zadovoljstvo.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Imate smisel za organizacijo, izkoristite svojo natančnost v dobre namene.

skorpijaŠkorpijon

Bodite pozorni na svoje misli, ki jih boste tekom dneva sprejemali. Pri delu ste lahko čustveno precej odmaknjeni. Delujte razumsko z drugimi in drugi vas bodo poskušali razumeti. V ljubezni pa ni čas za izpoved globokih čustev.
Zdravje: Ni posebnih težav.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Neverjetno ste očarljivi, s svojo pozitivno predstavo lahko dosežete marsikaj.

strelacStrelec

Pri delu ne bodite preveč zadržani in resni, razmišljajte pozitivno. Dan bo na splošno delaven. Dobro se lahko organizirate glede kakšnih pogodb, dokumentov. Vključite se v kakšne dejavnosti. V ljubezni pa ne jemljite vsega tako resno.
Zdravje: Dobro zdravje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Imate čudovito domišljijo in izjemno intuicijo, zato ste na svoji poti lahko brez skrbi.

jaracKozorog

Aktivnost vam koristi. Spremljala vas bo sreča, zato je dobro, da si opravite kakšne nakupe, morda podpišete kakšne pogodbe, kajti dobro sodelujete z poslovnimi partnerji. V ljubezni bo prevladoval razum in ni vam všeč, če nekdo preveč zahteva vašo pozornost.
Zdravje: Občutek zadovoljstva.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Polni ste zamisli, izkoristite svojo nadarjenost za uspešnost v življenju.

vodolijaVodnar

Pri poslu, delu se stvar premakne v željeno smer. Morda izstopite iz nekih ustaljenih zamisli. Lažje se boste odločili za korake naprej. Organizirajte si plan dela. V ljubezni vam je pomembna zrelost in razumevanje.
Zdravje: Kosti, sklepi.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Ima neomejeno energije, da lahko dokončate vsega, kar se lotite.

ribeRibi

Energije vas bodo spodbujale, da se postavite zase in nekaj naredite zase. Danes se vam bo ves trud glede dela obrestoval. V ljubezni pa se vprašajte, kaj je tisto, kar je vam najbolj pomembno?
Zdravje: Dedne bolezni.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Z odločnostjo dosežete vse, kajti vi ljubite svobodo, zato se odločajte v tej smeri.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Naši najboljši astrologi so za vas pripravili natančen mesečni horoskop za mesec januar!
Preverite kaj vas čaka v novembru na ljubezenskem, poslovnem in zdravstvenem področju!

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)