Dnevni horoskop za 6. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Ovni boste nemirni in želeli si boste vse opraviti takoj, pri tem ne boste ravno razumeli stališča drugih ljudi in boste kljub dogovorom sledili svojim ciljem in željam, kar lahko povzroči reakcije v okolici. Ne prepirajte se, prisuhnite.

Bik

Biki ne boste pri najboljših močeh, zato se ne spravljajte v neugodne situacije. Priznajte si kdaj pa kdaj, da kaj ne gre in da je potreben počitek, tako fizičen, kot čustven. Skozi sprostitev boste sprejeli, obnovili ali na novo spoznali ljubezen življenja.

Dvojčka

Dvojčki boste imeli čas spoznati pretekle napake in da se vam ne bodo ponovno ponovile, bodite danes pozorni na svoje čustvene reakcije na dobre stvari. Nekaj lepega se vam bo zgodilo, vi pa boste reagirali, kot da je zelo slabo in s tem presenetili bližnje, ki ne bodo razumeli, kaj vam je. Razmislite in opustite stare reakcije.

Rak

Raki, čakanje na dobre stvari vam ne gre prav dobro od rok. Kljub temu, da boste uredili vse uradne stvari in ste lahko srečni, vedno najdete razlog za slabo počutje. Če želite biti srečni, začnite gledati na življenje z druge plati, saj imate zares veliko srečo. Veselite se je.

Lev

Levi boste optimistično usmerjeni v delo in v vsem boste videli priložnosti za blagostanje, ki zares prihaja k vam v veliki meri. Zato nadaljute v tem stilu, saj vam gre dobro od rok.

Devica

Device boste čakale na odločitev starejše ženske in pri tem ne boste prav nič navdušene. Poskusite skozi dan sprejemati vse, kar se dogaja, ker vam notranja napetost lahko povzroči, da boste dobili zavrnitev nečesa, kar vam je zelo pomembno. Komunicirajte.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Strast bo danes vaša gonilna sila in lahko, da boste zanetli kar precej ljubosumja brez, da bi se zavedali. Sprostite se in bodite to, kar ste, ne glejte na okolico, odnosi se bodo uredili samo tako, da boste najprej iskreni do sebe.

Škorpijon

Zaradi pogostih prepirov oz. nelagodja vam ljudje ne povedo idej in težav takoj, temveč jih skrivajo, kar vas potem še bolj jezi. Ključ je v vas. Pokažite jim, da je boljša takojšnja rešitev, zato jih čustveno podprite pri izražanju in jih takoj ne napadite nazaj.

Strelec

Strelci boste polni moči in karkoli se boste lotili, bo šlo po vaše. Polni boste samozavesti, lahko pa se zgodi, da izgubite prijatelje, ki so vam bili toliko časa zvesti. Še danes jih pokličite in povprašajte, kako so.

Kozorog

Kozorogi imate možnosti dobrih sprememb, vendar ne zaupate korakom. Radi bi naprej videli celotno sliko, kar pa ne gre. Preglejte, koga se bojite in zakaj. Če komu ne zaupate, potem raje ne vstopajte v sodelovanje oz. sledite iskrenosti in odprtemu srcu.

Vodnar

Vodnarji boste s sprotnimi odločitvami, ki jih boste želeli vpeljevati takoj, vnašali nemir v posel, zato je koristno, da imate taktiko in da ji sami najbolj sledite. Čas je, da postanete vodja in ne sawmo sodelavec, kar pomeni, da znate počakati na pravi trenutek in da sami taktično izpeljete proces do konca.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Odprte karte so najboljše, da potem nimate v prijateljstvih težave. Za nazaj ne morete popravljati, zato nima smisla, da se za nazaj tudi jezite. Kar je, je. Sprostite se in se naučite delovati iz sedanjosti brez sodb.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.