Dnevni horoskop za 6. 12. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Ne skrivajte se pred drugimi. Lahko, da boste srečali simpatijo, ki se vas vedno razveseli in to vam da dodatne samozavesti. Je že čas, da jo povabite na kavo?

Bik

Strastno se boste vrgli na urejevanje doma, da boste ustvarili pravo praznično pričakovanje. Ne pozabite nase in na svoje dobro počutje.

Dvojčka

Občutljivi boste na vse, kar je kdo obljubil, pa ni izpolnil. Če nimate pooblastil, je bolje, če se ne greste redarja, saj boste potegnili ta kratko.

Rak

Želeli boste urediti odnose, zato boste zelo strogo in sistematično pristopili k pogovorom. Lahko, da boste presenečeni nad dobrimi rezultati.

Lev

Simpatija na delovnem mestu bo okrepila vašo samozavest in še poudarila vaše dobre lastnosti, zato se ne izogibajte stikom.

Devica

Optimistično boste zrli v prihodnost in se izogibali vsem konfliktom doma. Ne boste želeli razmišljati o stvareh, na katere nimate vpliva.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Koristno je, da preden se lotite česarkoli novega, uredite stare stvari, pospravite dom, podstrešje, klet … Tako bo šlo vse lažje.

Škorpijon

Ljubezen bo pokazala svoj pravi obraz in ne boste mogli nič drugega, kot narediti inventuro odnosov ter se odločiti, kaj si zares želite.

Strelec

Pridobili si boste zanimiv vpliv v javnosti, ki vam bo dal nove ideje, novo odgovornost, pa tudi nova bremena, ki se jih boste malo pozno zavedli.

Kozorog

Umirili se boste in povezali z določenimi ljudmi, ki vam bodo pomagali najti ali novo službo ali urediti materialne dobrine.

Vodnar

Delovni boste, sočasno pa se bodo ponudili ljudje v pomoč. Ne oklevajte, saj je čas za dobre spremembe.

Ribi

Videli boste samo eno stran pogovora in nikakor ne boste želeli razumeti ali sploh prisluhniti drugi strani. To ne bo najbolj pametno.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.