Dnevni horoskop za 6. 3. 2019.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Posel, delo: Pomembno je, da ohranjate trezno glavo. Občutljivost. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Možen je manjši prepir, ampak lahko preprečite.
Sporočilo: Sanje, intuicija

Bik

Posel, delo: Danes imate možnost zaključiti nekaj iz preteklosti, kar se tiče posla, dela. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni pa je čas, da se odprete tudi za sprejemanje.
Sporočilo: Bodite pozorni na svoje misli, kajti vsemu, čemur dajete pozornost, privlačite.

Dvojčka

Posel, delo: Intuicija in podzavestna močna prepričanja imajo sedaj moč. Ustvarite prepričanja za delo, ki vam bodo koristila v prihodnosti. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Privlačite partnerja s svojimi notranjimi vzgibi.
Sporočilo: Precej energijsko močan dan.

Rak

Posel, delo: Kar lotite se dela, ne razmišljajte preveč, danes je dober dan za ideje, vaše načrte, vizijo. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Ne dovolite, da vam um napolnijo stare energije.
Sporočilo: Pomembni so dnevi glede, kaj razmišljate in koliko.

Lev

Posel, delo: Pomembno bo delo in vaše želje okoli vaše izobrazbe. Veliko boste razmišljali o tem. Ustvarite si vizionarsko tablico in uživajte v tem kar ste. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni pa vas čaka darilo.
Sporočilo: Osredotočite se na tisto, kar želite.

Devica

Posel, delo: Predvsem se kaže na nihanje, če stvari niso dobro postavljene. Pomembna bo rast, izobraževanje, potovanje. Kaj si želite nadgraditi? Ljubezen, odnosi, prijatelji: Pomembno je, da naredite korak naprej pri sebi.
Sporočilo: Bodite pogumni in se jasno izrazite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Posel, delo: Podpora energij je za vas, da ustvarjate, kar želite. Globji občutki in intuicija, ki je pomembna v poslu, ter povezanost z dušo. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Močan vpliv bo imel nekdo v bližini na vas.
Sporočilo: Privoščite si nekaj za sprostitev ob koncu dneva…

Škorpijon

Posel, delo: Ohranjajte v sebi ljubezen do dela, le tako boste lahko dobro sodelovali z drugimi. Pomembno bo sedaj okolje za vas. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Kaj želite od partnerske veze, koliko sebe daste v dober in zdrav dnos?
Sporočilo: Krepite svojo duhovnost, da boste lahko jasni in odločni.

Strelec

Posel, delo: Zelo pomembno je, kako se počutite in koliko energije vlagate v svoje delo, projekte. Pomembno je ravnovesje! Ljubezen, odnosi, prijatelji: Ustvarjajte dobro okolje, da se boste počutili sproščeno in podprto.
Sporočilo: Postavljate meje, kar pomeni, da točno veste kaj želite in česa ne želite več v svoje življenju.

Kozorog

Posel, delo: Močne energije, ki vas lahko popeljejo daleč. Ustvarjalnost in povejte, govorite, ponudite se. Kažejo se priložnosti za napredek. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Sreča in povezanost, tudi nemir.
Sporočilo: Pojdite s tokom in pokažite veselje.

Vodnar

Posel, delo: Če bi se radi glede dela lotili še česa novega, potem se lotite osebnega napredka. Podpora pri zaslužku in delu, ki vam prinaša srečo. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Gradite prijetno in srčno okolje.
Sporočilo: Povezani boste in sreča vas bo spremljala.

Ribi

Posel, delo: Energije spodbujajo res tisto pravo sodelovanje, komunikacijo z drugimi. Podpora prihaja tudi v razmišljanje in pisanje. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Dobri odnosi doma. Naredite si dober prostor!
Sporočilo: Ne odlašajte z življenjem.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)