Dnevni horoskop za 6. 3. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Zapletli ste se v prastare družinske stvari, ki vas ne spustijo iz objema. V katero smer usmerjate svojo strast, tisto se krepi in veča. Čas mineva, zato si določite prioritete.

Bik

S strastjo boste rešili nekatere stvari, a s tem pridobili veliko očitkov in negodovanja. Preskočili boste obtožbe in se usmerili v posel, kjer boste bolj zadovoljni in uspešni.

Dvojčka

Ne bodite tako občjutljivi na vse, kar je po naključno omenjeno in ne reagirajte na stvari, ki se vas ne tičejo. Preteklost pustite pri miru in ne pogrevate starih težav.

Rak

Ne domišljijte si, da lahko pomagate komurkoli, ki ne želi vaše pomoči. Vse prevečkrat vas instinkt vodi v smer, da se mučite okoli nepravih ljudi in zgubljate sebe.

Lev

Bodite pozorni na čustva, da se prehitro ne zapletete v težave. Samo uživajte in opazujte, s kom se resnično počutite dobro, tako v službi kot doma. Lahko boste izbirali.

Devica

Lažje boste lažje zadihali in veliko stvari vam bo postalo jasno, tako v službi, kot v prijateljstvih in domačih odnosih. Vsi bodo veseli vaše sprostitve in lahkotnosti v srcu.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Naredite si nov urnik, nov način življenja, saj je dobro in nujno, da si ustvarite čas za ljubezen, ki bo vse bolj prihajala v vaše življenje in vas podprla pri najboljših stvareh.

Škorpijon

Sprostite se v ljubezni in si dovolite doživeti malo več svoje čustvene plati, ki se je tako bojite. Okolica bo preživela in partnerstvo bo šlo v boljšo, bolj iskreno in polno smer.

Strelec

Zelo pomembno za vas je, da si priznate svoja čustva, ne glede na to, kako neprijetna bodo za vaše bližnje ali sodelavce. Vaše življenje je pomembno in čas je za iskrenost.

Kozorog

Vikend načrti bodo padli v vodo, zato se boste odločili za dobre in nenačrtovan dan. Sproščenost in nova moč, ki jo boste ob tem začutili, vas bo vodila v čisto nove smeri.

Vodnar

Srčno si boste želeli ponovno začutiti svobodo in neodvisnost, saj vam ljubosumje v kakršnikoli obliki nikakor ne laska. Iskali boste optimalno pot, ki pa ne bo prišla tako hitro.

Ribi

Obetajo se večji materialni dosežki, nekaj, kar ste že dolgo čakali, se bo začelo uresničevati in lahko da boste dobili vredna darila ali spoznali za vas pomembne ljudi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.