Dnevni horoskop za 6. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Sedaj ni čas za spremembe, temveč za umiritev in razjasnitev nastale situacije. Izrazite kar si resnično želite in se odprite ljubezni. Dobro počutje bo sledilo.

Bik

Lahko, da se boste znašli med dvema ognjema in ne boste vedeli, kam pokloniti svojo pozornost in svoj čas. Ne odločajte se vi, temveč dovolite, da vam to življenje pokaže.

Dvojčka

Zapletli se boste v spore zaradi besed, ki ste jih izrekli brez razmišljanja. To vam bo močna lekcija, saj lahko izgubite vam zelo pomembne stvari. Iskrenost naj vam bo ključ.

Rak

Tehtali boste, kaj je prav in kaj narobe in pri tem želeli upoštevati razum, pa bo na srečo zmagalo srce. Pomembno je, da se držite dogovojenih pravil, ki so vsem jasna.

Lev

Vaše goreče želje se bodo realizirale, saj boste popolnoma predani ustvarjanju in čutenju življenja. Tako se boste naučili manifestirati v praksi več, kot ste pričakovali.

Devica

Pritiski okolja vas bodo zavirali pri izražanju, sočasno pa ne boste naredili, kar je potrebno. Zato boste vznemirjeni in želeli razčistiti, kaj se dogaja. Začnite pri sebi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Jezili se boste in iskali pomoč med vplivnejšimi prijatelji, ki pa ne bodo mogli ničesar spremeniti. Smiselno je, da sami raziščete situacijo in pogledate, kaj je dobrega v njej.

Škorpijon

Ne glede na trud, nikjer se ne bodo stvari razrešile na silo. Skozi sprostitev in sodelovanje predvsem z ženskami pa se bo vse uredilo. Stopili boste korak naprej.

Strelec

V primežu vas bodo držale navade in razvade ter nekateri ljudje, od katerih ste si ali sposodil denar ali so vam odprli možnosti za napredovanje. Razrešite situacijo.

Kozorog

Ponovno se bo oglasila hrbtenica in vas opozorila, da nase ne sprejemate bremen drugih, še posebej, če že davno niso del vašega življenja. Odločitev bo potrebna.

Vodnar

Skozi ljubezensko vezo boste spoznali določene zakone materialnega življenja, kar vam bo zanimivo. Ne boste pa opustili svojega cilja, čeprav se bo to od vas pričakovalo.

Ribi

Skozi pogovore si boste odpirali poti čisto intuitivno in našli podporo preko čustev in sproščenosti okolja. Precej se bo dogajalo, a veliko tega boste šele kasneje dojeli.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.