Dnevni horoskop za 6. 5. 2019.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Posel, delo: Imeli boste podporo za akcijo pri delu. Če se pojavijo problemi, jih boste dobro reševali. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Dobra komunikacija, prijateljstvo, zaupanje.
Sporočilo: Usmerite pozornost tja, kamor želite priti.

Bik

Posel, delo: Dovolite, da zamisli pridejo na plano ob kakšni sprostitvi, dobri kavi. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni se bosta dobro razumela.
Sporočilo: Svoboda je vaša odločitev.

Dvojčka

Posel, delo: V poslu boste uspešni. Odvečno energijo pa sprostite z dihanjem ali kakšnimi vajami. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni boste lahko občutili zadovoljstvo.
Sporočilo: Vse o čemer sanjate je že tukaj.

Rak

Posel, delo: V poslu boste z veseljem delili svoje rezultate z drugimi. Bodite pa tudi pozorni na določene situacije, ki vam morda niso najbolj po godu, da jih izpeljete dobro. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Želeli si boste iskrenih pogovorov glede skupne poti.
Sporočilo: Ne primerjajte se z drugimi.

Lev

Posel, delo: V poslu se dobro znajdete. Imeli boste možnosti, da predstavite svoje ideje. Bodite pozorni na vse kar se dogaja okoli vas. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Umirite konje. Dobri občutki, če ste z pravo osebo.
Sporočilo: Negujte ljubezen do sebe.

Devica

Posel, delo: Danes boste device dosti razmišljali o možnostih in izzivih. Energije vas bodo podpirale pri kreativnih idejah. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Privlačnost in akcija.
Sporočilo: Sledite strasti in srcu.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Posel, delo: Glede dela se znebite prepričanj, ki vam ne koristijo več. Veliko več podpore pa boste imeli pri uradnih zadevah. Visoki cilji! Ljubezen, odnosi, prijatelji: Dan za uresničevanje želja glede odnosov.
Sporočilo: Samozavest se veča.

Škorpijon

Posel, delo: V poslu vas lahko kaj tudi razočara. Spočijte svoje misli. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Dobro se boste ujela. Ne pričakujte pa preveč od sebe in drugih.
Sporočilo: Angeli vam pošiljajo zdravilno energijo.

Strelec

Posel, delo: Danes ste delovni in gladko izpolnjujete svoje obveznosti. Z veseljem boste sodelovali z drugimi. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Pokrpajte raztrgane odnose.
Sporočilo: Ko veste kaj hočete, vam življenje to začne ponujati.

Kozorog

Posel, delo: V poslu boste lahko začutili dobro povezavo z delom in cilji. Družite se z pozitivnimi ljudmi. Pokažete več in želite si v ospredje. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Strastni odnosi.
Sporočilo: Energijska podpora za vas – sprejmite.

Vodnar

Posel, delo: V poslu bo koristna osredotočenost. Vaš optimizem vam vedno prav pride. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Ne zaupajte napačnim.
Sporočilo: Negujte ljubezen do najprej sebe.

Ribi

Posel, delo: V poslu vas bodo cenili. Negujte zaupanje vase, to se obrestuje pri delu. Nad več stvarmi se boste navdušili. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Priložnosti, srečanja, dobra povezava.
Sporočilo: Vstopate v čas novih začetkov. Vizualizirajte si tisto, kar želite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)