Dnevni horoskop za 7. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Ne izpostavljajte se, če ne bo nujno potrebno. Ne boste namreč v najboljši koži za kakršnekoli sodbe ali javna mnenja, saj bodo čustva prehitro se odkrila in ste lahko tarča posmeha.

Bik

Jadrali boste na optimizmu in dosežkih preteklosti, pri tem pa pozabili preveriti, kakšno je sedanje stanje. Nimate preveč zaveznikov, zato se ne zanašajte na pomoč drugih.

Dvojčka

Skrivnostni boste in ne boste želeli nikomur izdati svojih želja in ciljev, tudi najbližnjim ne. Še posebej, ker se že dogaja njihova realiacija in boste vraževerno jih skrivali zase.

Rak

Moč in jasnost vas bosta preplavili in zdelo se vam bo, da ste na konju. Pozabljate na svojo spremenjljivo naravo, ki sledi luni. Zavedanje, da je pri vas ves čas sprememba, bi vam prineslo notranji mir.

Lev

Zaupljivi boste in lahko, da boste povedali več, kot ste načrtovali. To bo sprožilo določene ljudi, da bodo nastopili proti vam, a z iskrenostjo jih boste z lahkoto ustavili.

Devica

Ponosni boste nase in na svoje dosežke, pri tem ne boste opazili pomenljivih pogledov iz okolja, ki vam bodo želeli sporočiti, da je to nekaj normalnega, vsakdanjega.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Pomirjeni boste s sabo in ne boste želeli prehitro ugoditi drugim pri njihovih željah. To bo naredilo spremembo v življenju, saj so bili do sedaj vsi navajeni, da ste skorajda brez besed priskočili na pomoč.

Škorpijon

Ne boste želeli pretiranih stikov z javnostjo, pa čeprav se zavedate, da bi bilo to koristno. Slabe občutke nosite še iz preteklosti, zato je dobro, da jih opustite in tudi to poglavje začnete na novo.

Strelec

Zaljubili se boste do ušes in nikakor ne boste mogli skriti notranjih želja po spremembi osebnega življenja. Vse ostalo bo kar izginilo iz vaše prioritetne liste in mnogi bodo negodovali zaradi tega.

Kozorog

Močni boste v komunikaciji in nič se vam ne bo težko zmeniti. Sedaj je čas za razgovore za službe, povišice ali kakršnakoli sodelovanja z ljudmi, ki jih občudujete.

Vodnar

Prehitevali boste z dejanji in si sproti rušili to, kar želite zgraditi. Počasi v teh dneh, nič ne morete prehiteti niti se z nikomer zmeniti dokončno. Potrpežljivost je nekaj, kar se sedaj učite.

Ribi

Dobre ideje o konkretnem sodelovamnju bodo prihajale na plano in skomunicirajte jih takoj. Ne zadržujte jih v mislih, temveč se tako obrnite na ljudi, ki vam pridejo na misel.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.