Dnevni horoskop za 7. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Moč imate, da ustvarite veliko skozi zbranost in usmerjenost. Danes se ne izogibajte spremembam, novim priložnostim in napredovanju v poslu. Vse vam bo šlo kot namazano, zato okolica kar ne bo verjela, kako vam je vse to uspelo v enem dnevu.

Bik

Nova ljubezen ali priložnosti, ki vas bodo zelo veselile, se danes obetajo. Sprostite se in veselite, kajti videti je, da vas bo pri vsem podprl starejši moški, ki ima marsikatere ključe za vašo srečo v rokah. Bodite mu hvaležni za takšno podporo in to lahko pokažete brez besed.

Dvojčka

Dvojčki imate danes ljubezenski izziv, ki vas lahko stane zvestobe. Skozi nedolžno spogledovanje se bodo vnele strasti in še preden se boste zavedli, se lahko zgodi tisto, za kar ste vse ostale obsojali.

Rak

Nekdo ne bo snedel svoje obljube v poslu in sledi napredovanje ali povišica. Ugled vam raste zaradi vse bolj profesionalnega odnosa, zato boste kmalu lahko sami postavljali lastno ceno, kar vas zares veseli.

Lev

Levi se boste morali danes postaviti zase, saj vas bodo sicer prijatelji povlekli s sabo v težave, za katere pa sedaj nimate časa. Sledite svoji intuciji in recite bobu bob. To bo dovolj, da se rešite nekega zateženega odnosa, ki vas je že dlje časa moril.

Devica

Zaključki so pred vami in današnji dan že kaže na to, kaj bi bilo smiselno zaključiti in ne glede na pretekle prepire slediti intuciji, ki vas bo lahko peljala nazaj, od koder ste že pobegnili. Če niste dobro zaključili, so tam še ujete vaše energije. Sledite jim.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Konec in uspelo vam je nekaj, kar ste sicer želeli že prej končati, pa nikakor ni šlo. Tudi sedaj še ne boste povedali vsem, da ste gotovi, saj vas želijo že potistniti naprej v stvari, ki pa jih vi ne želite več prevzemati. Naj se organizira vsak po svoje, tudi vi.

Škorpijon

Škorpijoni, še posebej moški, boste danes imeli izziv iz potrpežljivosti, ki vam ne bo prav nič všeč, čeprav vam bo intuicija pravila, da je dobro, da počakate. Moč je na vaši strani, zato jo morate dobro uporabiti, sicer boste zapravili dobro priliko, ki se vam že dlje časa obeta.

Strelec

Strelci lahko, da boste s svojim prilagajanjem resnice izgubili velik denar, saj bo priložnost odšla ravno zaradi tega, kar ne poveste iskreno svojega stanja. Ne potrebujete biti najboljši, najhitrejši, samo jasno pa je potrebno sodelovati in tukaj lahko, da danes padete na izpitu.

Kozorog

Kozorogi opustite ljubosumje, ki tli v vas, saj razdira prav vas in nikogar drugega. Lahko, da boste skozi to prepoznali svoje hrepenjenje, ampak potem je čas, da si priznate ljubezen do določene osebe in prenehate z otroško ljubosumnostjo. Izrazite svoja čustva, saj jih vsi že tako ali tako vidijo.

Vodnar

Vodnarji boste hrepepenili po nečem, kar vas bo naslednji trenutek obremenjevalo, zato je dobro razmisliti, kaj pravzaprav želite. Žalost iz preteklosti ni več smiselna, saj objokujete nekaj, kar tudi ne želite. Zberite se in realno poglejte na svoje življenjske navade, ki jih ne želite zares spreminjati.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe boste se začele gibati v novi družbi, kar vam bo dalo novih priložnosti, pa tudi ugled, bodo pa potrebne nove odločitve, ki ne bodo lahke, saj bi želeli imeti vse naenkrat, kar pa žal ne bo šlo. Čas je za novosti, dovolj je bilo čakanja v coni udobja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.