Dnevni horoskop za 7. 2. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Lahko se vam zgodi, da si uničite najbolj perspektivne odnose za prihodnost in številne priložnosti za napredovanje v življenju, če ne boste prisluhnili drugim.

Bik

Smiselno je, da se danes več posvetite sebi in psihofizičnemu sproščanju, saj ste preveč ranljivi in živčno napeti in s tem ritmom življenja se vam lahko zdravje skrha.

Dvojčka

Danes izjemno pazite na svoje besede, da vas čustva ne vržejo nazaj v stare prepire. Lahko se postavite na novo samo, če sami sledite svojim novim željam v službi in doma.

Rak

Vse vam bo šlo kot po maslu, zato bodite pozorni, da s svojo pretirano samozavestjo ne boste poskusili izsiliti od ljudi nekaj, kar vam ne bodo mogli dati. Lahko se prekine za vas pomemben odnos.

Lev

Razmislite, kakšne so vaše ideje, cilji, kje je vaše veselje in pojdite v tej smeri. Začnite že danes. Ni potrebe, da se o vsem pogovorite, samo delujte čisto po svoje.

Devica

Imeli boste priložnosti popraviti določene odnose iz preteklosti in postaviti svoje temelje življenja na novo, samo če boste zbrali pogum in se jasno izrazili ob pravem trenutku.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Nujno ohranite svojo notranjo trmo in se ne odzivajte na provokacije okolja. Najrajši imajo, če se ukvarjate z njimi, pa čeprav z jezo, samo da jih opazite. A vam čas polzi iz rok.

Škorpijon

Zaverovani boste v svoj prav in pozabili na čustva drugih. Vseeno bo preteklo precej časa, preden vam bodo priznali, da ste jih prizadeli, zato opazujte, kaj se dogaja v okolici.

Strelec

Potrebovali boste več časa, kot ste ga načrtovali, da boste popravili nastale napake ali težave. Pravočasno obvestite vse tiste, ki so vpleteni v to in poprosite za pomoč.

Kozorog

Malo boste odmaknjeni od drugih in nič se vas ne bo dotaknilo. Lahko boste v miru naredili svoje obveznosti in se čisto predali načrtovanju dobrega vikenda in prostega časa.

Vodnar

Čustva vas bodo spravila v kot in ne boste točno vedeli, kaj se dogaja. Kot majhen otrok boste izsiljevali, da si uresničite določene želje, ki pa ne bodo realne. Čas je, da prisluhnete tudi razumu.

Ribi

Dobra volja vam bo sledila, ne glede na to, kaj se bo dogajalo v vašem okolju. Imeli boste dobre ideje za svoje življenje, ki si jih zapišite, da vam ne pobegnejo skozi dan.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.