Dnevni horoskop za 7. 3. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Pretiravali ste s svojimi načrti in se zapletli v stvari, ki so vam zrasle čez glavo. Poiščite ali sprejmite pomoč žensk, ki so vam naklonjene. Pridobili boste na ugledu.

Bik

Težko se boste sprostili, kar bo vplivalo tako na spanje kot na intimno življenje. Ne bojujte se z družino, temveč se ji odprite na pravi način: s pogovorom in odprtim srcem.

Dvojčka

Zaznajte svoje negativne misli, v katere se pustite ujeti še preden preverite dejstva in zaradi tega lahko, da ste v preteklosti že izgubili službo ali kakšen posebej ljubeč odnos.

Rak

Želeli se boste odmakniti od vsega, pa žal ne bo šlo. Izpeljite vse, kar je potrebno, pa ne boste izgubljali moči in notranjega zadovoljstva, ki vam je vse bolj pomemben.

Lev

Poglejte, če preveč ne sledite tradiciji in vplivu starejših generacij in se zaradi tega počutite kot v prisilnem jopiču. Lahko, da prihaja čas za spremembe v vaše dobro.

Devica

Podporo imate za ureditev tistih odnosov, ki so vam prinesli največ v življenje. Zato se ne bojte poklicati koga iz preteklosti ali se odzvati na povabilo, na kavo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Naučite se poskrbeti najprej zase. Čas je, da osebne cilje postavite na prvo mesto. Zato začnite ali nadaljujte s potrebno osebno notranjo prenovo telesa in tudi doma.

Škorpijon

Dobri pogoji za uveljavitev vaših dobrih in inovativnih idej se odpirajo. Kamorkoli boste prišli z njimi, vam bodo z zanimanjem prisluhnili, saj boste izžarevali dober magnetizem.

Strelec

Ne zapirajte se vase in ne odmikajte od ljudi. Vaši bližnji-domači in sodelavci vidijo, da se nekaj dogaja in vam želijo pomagati, če se le boste odprli za spremembe in pomoč.

Kozorog

Pomembno je, da sodelujete, ne glede na to, da boste imeli občutek, da se nič ne dogaja. Samo bodite zraven in sprejemajte nova znanja, nova poznanstva in energijo.

Vodnar

Jasni in odločni boste v komunikaciji in večje uspehe boste imeli povsod, kjer se boste fizično pojavili. Zato naj vam ne bo težko iti ven na obisk ali poslovni sestanek.

Ribi

Odličen dan za vas, če si ga boste naredili po svojih željah. Najboljše stvari naredite takoj in ne prelagajte na kasneje zaradi drugih. Sončite se v svojem dobrem počutju.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.