Dnevni horoskop za 8. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Sanjali boste o svoji skriti in strastni ljubezni. Ko pa se bo čez dan nekako pokazala možnost, da se stvari začnejo uresničevati v tej smeri, se boste prestrašili in se umaknili.

Bik

Čutili boste izolacijo in občutek odrinjenosti se bo pojavljal. Spomini iz otroštva, pa tudi karma sedanjosti, saj dostikrat pozabite na ljudi potem, ko jih ne potrebujete več.

Dvojčka

Ne nasedajte dolgoročnim obljubam, če že v sedanjosti ni nekaj za vas. Potrebujete namreč takojšnje sadove, ne morete več čakati na realizacijo čez nekaj let. Privoščite si reči tudi NE, če se ne strinjate.

Rak

Malo zasanjani boste in v svojem svetu, ki si ga želite ohraniti za vsako ceno. Pri tem sploh ne boste dojeli, da ste že predmet občutovanja in da vam ljudje verjamejo in sledijo.

Lev

Hrpenenje po iskreni ljubezni se bo okrepilo in pri tem boste pozabili, da imate možnost priti do nje. Navadili ste se biti preobremenjeni in osamljeni. Razmislite, koliko časa še to potrebujete.

Devica

Malo boste želeli izkoristiti nastalo situacijo zase in si spremeniti način življenja, za katerega pa še ni pravi čas. Ne bo šlo na silo, niti na tiho. Potreben bo pogovor o tem, kar vas muči.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Tehtanje čustev in načina življenja bo potrebno in odločitev v teh dneh ne bo padla. Ne hitite, saj ni sedaj čas za nič drugega, kot da ureditev sebe, svojega doma in opuščanja starih stvari.

Škorpijon

Ljudje vas bodo dolgočasili, saj se vam bo zdelo vse tako predvidljivo in ne boste več našli pravega izziva. Ste kdaj pomislili v drugo smer? Če ste tudi vi dolgočasni njim z enim in istim razlaganjem situacije?

Strelec

Močno si boste želeli neodvistnosti, zato lahko, da boste stopili na čisto drugačno in novo pot. Pri tem lahko, da vas družina ne bo podpirala, a morali se boste preizkusiti v novostih.

Kozorog

Strah vas bo pokazati svoja nova čustva, nove ideje in nove misli osebi, ki bo do vas najbolj iskrena. Skozi ta strah boste želeli preusmeriti pozornost na druge, kar pa vam bo odvzelo notranjo moč.

Vodnar

Optimizem vas bo zajel in pri tem bodo veliko vlogo igrala finančna sredstva, ki se bodo pokazala na veliko. Možnosti bodo, da izpolnite svoje cilje in dolgoročne načrte še prej, kot ste pričakovali.

Ribi

Zaprli se boste v svoj svet in želeli dokazati, da imate prav. Da so v vas prava čustva in ideje za nekaj več. Skozi delo, kreativnost boste dosegli mir v sebi in zadovoljstvo se bo pojavilo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.