Dnevni horoskop za 8. 2. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Imeli boste občutek, da so vas vsi pustili na cedilu. Nikakor ne boste prišli do pravih rešitev, do pravih ljudi, kot da ste v neprebojnem plašču nevidnosti. Spočujte si v tej izolaciji.

Bik

Nujno bi bilo, da si vzamete prosto in preživite čimbolj miren dan z ljudmi, ki vas ne obremenjujej. Sprostite um in negujte telo, da se boste lahko pobrali iz temeljev.

Dvojčka

Bodite pozorni, da z močjo svojih besed in čustev ne poškodujete ravno tiste ljudi, ki so vam najbližji in najbolj nežni. Moč ohranjajte v sebi, besede izražajte iz srca, ljubezni.

Rak

Ljudje iz preteklosti se vam bodo javljali in želeli nekaj od vas. Če bodo njihove želje tudi vam smiselne, sodelujte, sicer mirno zavrnite. Ne reagirajte pa na provokacije.

Lev

Odlično počutje vas bo zajelo prav danes, ko se boste lahko sprostili v komunikaciji in izrazili svoja čustva točno tako, kot vam ustreza. To je dan za vaše užitke in ljubljenje.

Devica

Želeli boste skriti čustvena nihanja, pa vam ne bo najbolj uspelo. Ne jezite se na tiste, ki jih že dolgo ni več z vami, temveč poglejte v sedanjosti, kaj vam zarese ne odgovarja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Ognjevitost se bo danes pokazala na polno. Ne boste mogli več skrivati svojih čustev, niti se ne boste trudili. Vseeno pa ne boste romantično razpoloženi, bolj si boste želeli prave dogodivščine.

Škorpijon

Zaverovani boste v svoj prav in pozabili na čustva drugih. Vseeno bo preteklo precej časa, preden vam bodo priznali, da ste jih prizadeli, zato opazujte, kaj se dogaja v okolici.

Strelec

Dan za počitek, ki ga resnično potrebujete. Preživite ga z bližnjimi, v objemu doma in dobrih energij in poskrbite, da se danes ne pogovarjate o svojem poslu ali službi.

Kozorog

Sproščeno boste začeli gledati na vse, tudi na svojo družino in prijatelje. Veliko lažje boste skomunicirali, kar je potrebno in še lažje prečistili dom vse krame in balasta.

Vodnar

Iskali boste svojo harmonijo v dnevu, a ponovno boste usmerjeni samo na čustva. Dokler ne sprejmete odgovornosti za vse odnose, ki jih imate, do takrat ne bo miru v vas.

Ribi

Ljubezen bo vodilna energija dneva in noči. Zato se ne skrivajte, pojdite med ljudi, povabite simpatijo na kavo ali se odzovite povabilom na zabavo. Samo sprostite se.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.