Dnevni horoskop za 8. 3. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Zaradi morebitnega flirtanja in zabave v družbi še ne delajte sprememb v osebnem življenju, temveč počakajte, da se jasno pokažejo vsi vidiki drugih in vaša optimalna pot.

Bik

Želeli si boste topline, varnosti, objemov in čisto konrektnih rezultatov tako v ljubezni, kot v delu. Pri tem pa boste pozabili, da je treba dajati, kar želite sprejemati.

Dvojčka

Če vas muči ljubosumje ali nesamozavest, je koristno, da preverite situacijo in razmislite o sebi. Povejte svoje ideje in se o njih pogovorite z ljudmi, ki vam lahko pomagajo.

Rak

Ne zapletajte se s strankami ali v službi, saj lahko ostanete brez vsega. Zanimiv pogovor bo v vas netil strasti, a naj samo pri tem ostane, da si ne zapletete življenja.

Lev

Slaba organizacija vas bo prisilila na nov način sodelovanja doma. Upoštevajte svoj instinkt in mu sledite za vsako ceno tudi pri izbiri svojih intimnih in bližnjih odnosov.

Devica

Z meditacijo boste najbolje razrešili čustva, ki vam jih povzroča kaos doma. Ne krivite drugih, ker ne utegnete urediti vsega. Sedaj je pomemben vaš čas zase. Usmerite se v notranji mir.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Iskrenost se bo obrestovala tako na poslovnem kot na osebne področju. Z besedami boste premikali zidove in odstrli boste globoko strast, ki bo zagorela v vas.

Škorpijon

Dokler ne razrešite temeljev, ne morete pričakovati rasti, ne glede na to, kako se trudite. Spisek starih stvari uredite, da se odprejo nove poti, da boste lahko zadihali.

Strelec

S trmo in vztrajnostjo boste postavili domač sistem po svoje in se ne ozirali na obtožbe domačih. Iz preteklosti ste se naučili dovolj, da veste, da ni več časa za izgovore.

Kozorog

Pomiritev z ženskami v družini se bo zgodila in lažje boste zadihali, kot da ste prišli iz daljše ujetosti. Spočijte si in telesu – svojemu domu privoščite vse, kar potrebuje.

Vodnar

Stabilnost doma bo povezana z mirom v vas. Razmislite, kje vse je še ujeta vaša jeza in jo skozi nego telesa in duha sprostite, ali se pogovorite. Ne omejujte pa se zaradi preteklosti.

Ribi

Lahko, da boste pretiravali z iskanjem pozornosti in komplimentov, kar se vam lahko vrne kot bumerang. Začutite sproščenost in ljudi, ki so z vami povezani. Dajte jim vi veljavo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.