Dnevni horoskop za 8. 5. 2019.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Posel, delo: Lepo naj bi se stvari povezale, kar se tiče nekih temeljev, ki vam veliko pomenijo. Če opazujete, lahko marsikaj opazite. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Odnosi bodo lahko lepi, če boste vi mirni.
Sporočilo: Poglejte globlje v situacijo.

Bik

Posel, delo: Danes se lahko dogajajo neke spremembe, sploh v občutkih. Če se pojavlja trma ali stres, se malo ustavite in zadihajte predno nadaljujete z delom. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Družinski odnosi prihajajo v ospredje.
Sporočilo: Angeli vas podpirajo pri pravih odločitvah.

Dvojčka

Posel, delo: Energijsko naj bi bil bolj umirjen čas sedaj, zato se tudi vi potegnete malo vase. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Občutljivi vsi, zato tudi vi pazite na svoje besede.
Sporočilo: Danes bodite odprti za sprejemanje vodstva svojih angelov.

Rak

Posel, delo: V poslu se pokažejo neki rezultati želja na katerih ste gradili. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Kaže se energija, ki ste jo vložili. Oglejte si svoje razmerje in komunikacijo.
Sporočilo: Verjemite in zaupajte svojim notranjim občutkom!

Lev

Posel, delo: Pri delu boste velikodušni. Lahko pa se pojavijo tudi misli, ki majo »štrlijo« izven vaših obveznosti. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Če gradite kakšne temelje ali postavljate družinske odnose, je sedaj pravi čas.
Sporočilo: Notranje zaupanje vam da moč za naprej!

Devica

Posel, delo: V poslu bodite osredotočeni na rezultate, to vam pomaga, da premagate izzive. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Preveč kontrole nad partnerjem ni dobro.
Sporočilo: Sledite določenim ponavljajočim znamenjem.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Posel, delo: Vaše misli so tiste, ki vam delajo v poslu težave danes, sploh, če neke stvari zadaj niso razčiščene. Možno, da se pojavi nemir, ampak tekom dneva se pomirite. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Energije vas spodbujale k iskrenemu izražanju doma in poravnavi nekega odnosa.
Sporočilo: Skrbite zase, privoščite si!

Škorpijon

Posel, delo: Danes boste lahko začutili neko podporo od zgoraj. Povežete se s sabo in dobro delujete. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Sproščenost in umirjenost vam zbistri misli.
Sporočilo: Dovolite, da se odprejo vaši duhovni čuti.

Strelec

Posel, delo: Na posel, delo pogledate z več zornih kotov in vidite prave stvari, rešitve. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Ljubezen doma, gradite jo, da boste lahko uživali v svojih sadovih.
Sporočilo: Varno je, da ste močni in pogumni pri svojih željah.

Kozorog

Posel, delo: Opuščate staro, da se lahko razvija novo. Pojavijo se lahko občutki, ki niso vaši, zato premislite predno se kaj resnično odločite. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Čas za družino, bližnje, da se malo pocrkljate.
Sporočilo: Čaka vas sreča v domačem okolju.

Vodnar

Posel, delo: Dober čas da posejete »semena« uspeha, ki ga želite žeti. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Čas za urejanje doma in odnosov doma.
Sporočilo: Poglejte resnici v oči.

Ribi

Posel, delo: Če se dobro povežete s sabo, ste lahko sedaj v teh dneh izjemno močni in dobro se znajdete tudi v vlogi svetovalca. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Dragocen čas, da se lahko v družinskem okolju nekaj spremeni ali poveča.
Sporočilo: Imate veliko podpore glede odnosov.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)