Dnevni horoskop za 8. junij 2016.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovanOven

Poslovna ideja bo rastla. Imate dosti energije, da stvari speljete do konca. V energijah vas čaka darilo. Darilo boste lahko sprejeli, če boste ohranili nekakšno harmonijo skozi celoten dan. V ljubezni strast in veselje.
Zdravje: Dobro.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Nekaj se bo v prihodnosti razrešilo v vaše dobro, obrnili boste lahko nov list, novo poglavje, ki vam bo prineslo sonce v vaše življenje.

bikBik

Posel bo dobro tekel. Ne pretiravajte in hitite, da ne boste delali napak. S svojimi sodelavci in strankami boste lepo sodelovali. V ljubezni pa zabava in dobra volja skozi celoten dan.
Zdravje: Srednje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Karkoli se bo že dogajalo ne boste mogli jasno odločati, zato izpustite stvari iz rok in situacija se bo sama izkristalizirala. Ne dajajte motečim mislim velike pozornosti.

blizanciDvojčka

Danes boste strastni do vsega, kar imate radi. Energija navdušenja vas bo spremljala tekom dneva. Ljubezen, ki je v vašem srcu pa pozdravi vse tegobe in odnose.
Zdravje: Dobro.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Naj vas danes spremlja afirmacija: Vse okoliščine, ki bi me lahko žalostile predajam univerzalni moči ljubezni.

rakRak

Besede, mnenja, ki jih danes slišite od drugih, se vas danes ne dotaknejo preveč. Dobra volja in odločnost bosta danes še posebej poudarjena. V ljubezni sodelujete z partnerjem.
Zdravje: Dobro.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Zmeraj imejte v mislih in zavedanju, da ko ste v kakšnih občutkih izgube, da v resnici nikoli nič zares ne izgubimo, samo preobrazi se.

lavLev

Poslovne ideje bodo danes sprejete in vi boste zelo privlačni za okolje. Zvesti boste svojim pozitivnim mislim, idejam. V ljubezni pa dobri občutki in veselje.
Zdravje: Odlično.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Če ne morete spati, potem vaš um podzavestno predeluje neko skrb ali težavo, ki vas pesti. Dobro bi bilo, da se soočite s svojimi strahovi ampak najprej to priznajte sebi, nato pa se pogovorite z nekom, ki mu zaupate.

devicaDevica

Čustveno boste precej odprti, zato bi lahko hitro prišlo do kakšnih občutkov užaljenosti. Možno, da iščete potrditve od zunaj. V ljubezni s trmo ne dosežete tistega, kar je za vaju res pomembno.
Zdravje: Srednje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Afirmacija, ki vas lahko spremlja danes, bi lahko bila: Hvaležen/a sem za vse izkušnje, saj vsaka izmed njih lahko razširi moje razumevanje sebe in drugih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3.99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

vagaTehtnica

Sodelovanje v poslu vam veliko pomeni in danes je dan za sodelovanje. Čutili boste igrive energije, ki vas bodo spremljale celi dan. V ljubezni boste deležni podpore partnerja, če sta bolj povezana.
Zdravje: Dobro.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Pomnite, da vesolje usmerja dogodke, ki se razgrinjajo v vaše najvišje dobro.

skorpijaŠkorpijon

Energije boste imeli dovolj, le odprite se s svojim srcem. V poslu boste želeli dati več kot pričakujejo drugi. V ljubezni pa pokažete tisto, kar po navadi prekrivate.
Zdravje: Odlično.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Življenje si lahko otežite samo sami. Pogosto je lažje kar odplesati skozi, kot pa siliti z glavo skozi zid.

strelacStrelec

Danes boste poslovno precej aktivni. V sebi lažje prebudite motivacijo za delo. Energije vas bodo vabile, da se pokažete navzven. V ljubezni želja po zabavi.
Zdravje: Odlično.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Svoje znanje in modrosti predajajte samo tisti, ki to želijo slišati.

jaracKozorog

Dobro počutje na delovnem mestu. Strahovi in skrbi lahko omejujejo, da se na polno aktivirate. V ljubezni in odnosih boste občutili sodelovanje.
Zdravje: Srednje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Trdo delo in vztrajnost se vam bosta obrestovala.

vodolijaVodnar

Prisluhnite, prijetna sporočila lahko danes prešinejo vaše misli. Dovolj bo, če boste zvesti svojim ciljem. V ljubezni lahko občutite več harmonije med vama.
Zdravje: Dobro.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Vedno stremite k temu, da poiščete harmonijo med vašimi čustvi in razumom ter zapustite toge in nejasne misli.

ribeRibi

Občutek igrivosti vas bo spremljal tekom dneva. Najdete nekaj, kar vas razveseli. V ljubezni lahko čutite zadovoljstvo in podporo.
Zdravje: Srednje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Naj vas spremlja afirmacija: Odločil/a sem se, da bom sledila svojemu srcu.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Naši najboljši astrologi so za vas pripravili natančen mesečni horoskop za maj!

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)