Dnevni horoskop za 9. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Dober dan za strateške pogovore in odločitve. Možnosti napredovanja ali povišice, če boste iskreno in sproščeno pristopili k stvari ter podali prave argumente.

Bik

Miren dan, ko boste prvič po dolgem času sproščeni in jasno usmerjeni v to, kar morate početi. Uredite tiste stvari, ki ste jih že dolgo odlašali in ki vam niso ravno pri srcu.

Dvojčka

Sproščeni in igrivi boste in vsi vam bodo jedli iz roke. Dober dan za uresničitev vseh tistih želja, kjer potrebujete soglasje drugih. Naredite si seznam in danes pokličite vse, kar morate urediti.

Rak

Čustva vas bodo popeljala v novo smer in pričenja se obdobje, ko boste bolj odgovorni zase. Uredili si boste dober dom in se povezali z ljudmi, ki vam bodo v pomoč.

Lev

Če se boste danes počutili utesnjene in na meji depresije, potem je čas za spremembe. Odprite se ljudem, ki so vam naklonjeni in ob katerih se sprostite.

Devica

Danes pozor, da se ne zamerite čisto vsem naokoli. Skozi pogovore v službi ali doma boste namreč precej ostri v kritikah in ne boste niti dojeli, kako močno boste koga prizadeli.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Dan boste preživeli čisto po svoje. Prvič po dolgem času ne boste čutili bremen in pritiska okolja. Naučili se boste pravi čas odmakniti od kritičnih situacij, kjer ne morete pomagati.

Škorpijon

Trmasto boste želeli boste priti do svojega cilja, pa čeprav na silo in v čisto nepravem trenutku. Razmislite, če je smiselno, da pokurite toliko energije za nekaj na hitro, ko pa bi lahko sistematično dosegli veliko več.

Strelec

Odprti boste za sodelovanje in zadovoljni s sabo. Vseeno bodite pozorni, da se ne znajdete spet v klopčiču dela za druge in brez pravega smisla. Čas je za konkretne premike.

Kozorog

Doživljali boste precejšnje izbruhe moč in volje, ki bo še vas presenetila. Zato se danes usmerite v jasne in čiste cilje ter telovadbo, da pokurite in izkoristite pretirano notranjo moč.

Vodnar

K vam bodo prihajale ženske, ki bodo kazale na to, kaj vam trenutno manjka v življenju. Razmislite, čemur ste se v peteklosti najbolj posmehovali in kar si sedaj želite doživeti.

Ribi

Odličen dan, ko boste se lahko dogovorili za vse, kar boste želeli. Številne dobre ideje bodo prišle in srečali boste nenavadne ljudi, ki vam bodo sprožili korake naprej.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.