Dnevni horoskop za 9. 3. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Nujno naredite stvari, ki ste jih obljubili, če želite, da vas še kdo jemlje resno pri dogovorih in načrtovanjih, še posebej v službi. Tudi osebno bodite pozorni, da ne prelomite obljube.

Bik

Bodite pozorni na svoje počutje in če se ne bo nič popravilo, je potrebno narediti nekaj sprememb glede vaših prehranjevalnih, telovadnih navad in počitka doma.

Dvojčka

Dobro obdobje vam prinaša možnosti novih spoznanj, povezanih z vašo vidno vlogo v javnosti, službi in lahko da tudi napredovanje. Sodelujte in si dovolite spreminjanje.

Rak

Sledite idejam, ki bodo prinesle boljše rezultate tako v poslu kot v osebnem življenju. Pazite pa, da se ne boste prehitro pohvalili drugim, še preden se kaj zares realizira.

Lev

Ne boste se najbolje znašli na novi poziciji in nesigurnost vam lahko skrha vaše dobro počutje. Razjasnite situacijo takoj, ne čakajte, da se bo to zgodilo samo od sebe.

Devica

Skozi samozavest se bodo odpirale prave poti v poslu. Ne prilagajajte dejstev in tudi kadar ne veste vsega. Vse boste spoznali pravočasno, tudi to, komu lahko resnično zaupate.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Besedam mora slediti akcija, sicer zapravljate čas. Ne cincajte, saj ste sedaj čisto na svojem in odločate samo o sebi. Sprostite se ter preidite v akcijo na vseh področjih.

Škorpijon

Prehitro ste se veselili sprememb, ki se kar odmikajo, saj ne pogledate temeljnemu vzroku v oči. Priznajte si realno stanje in zaprosite za pomoč tiste, ki imajo rešitve za vas.

Strelec

Z voljo in pomočjo moških boste uredili številne napake za nazaj in popravili svoje temelje za dobro življenje. Ne izgovarjajte se in prevzemite stroške, ki so zares vaši.

Kozorog

Skozi sprostitev starih čustev in zamer iz preteklosti, se bo zgodila prenova celotne družine. Ne skušajte razumeti, samo delujte iskreno in močno za dobrobit vseh.

Vodnar

Z ljubeznijo boste osvojili vsa srca in se iskreno postavili na visoko mesto v svojem poslu brez, da bi to tako načrtovali. Harmonija in priznanje strasti bo vedno prineslo srečo.

Ribi

Samozavestni boste šele, ko boste dojeli, da vas okolje resnično sprejema in da to niso samo vaše sanje. Vseeno boste previdni in ne boste najlepših stvari še razlagali okoli.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.