Dvojčka – Astrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu.

DALEČ OD OČI, DALEČ OD SRCA
Dvojčka (21. maj do 20. junij)

Ženska rojena v znamenju Dvojčka je komunikativne in zgovorne narave. Znana je po svojem klepetavem nastopu in zaradi tega je zelo opazna v družbi. Z izpostavljanjem kontaktov nima nobenih težav. In nadvse veliko ji pomeni družba, kot tudi prijatelji. Nekoliko težje pa vztraja in je mnogostranska, pozornost ji večkrat uhaja še drugam. Vedno išče nekaj novega in tisto, kar bi bilo zanjo še izziv. Je pa privlačne narave in če se moški dovolj dobro potrudi in osvoji njeno srce, mu ne bo nikoli dolgčas in skupaj bosta odkrivala neznano.
Moški rojen v tem znamenju se zelo rad potepa in odkriva tisto, kar je novo in drugačno. Je pa nekoliko nemirnega duha in še nemirnejšega pogleda. Vedno hrepeni po nečem, kar je novo in v svojem bistvu drugačno. Ne prenese ne rutine in ne pravil, ampak dejstvo, da si sam ustvarja urnik in po njem živi. Nakazano je, da je bistre in domiselne narave. Moški rojen v tem znamenju je večen otrok, mladostnega videza in nikoli mu ni dovolj zabav. Mreža v katero se je ujel, pa mora biti močna, da se slučajno ne izmuzne.


sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Splošni nasveti:
Spoznate ga po klepetavosti, zgovornosti in domislicah. Morda se vam bo celo zazdelo, da jo poznate že od nekdaj. Nekaj časa boste potrebovali, da mu začnete sledi, vendarle se obetajo nore zabave do jutra in čez. Najbolj pa ga boli če mu omejite svobodo.
Dvojčka – Oven
Prav posrečena kombinacija, vsak strmita v svojo stran, sta temperamentna in živahna. Prav gotovo ste ne bosta dolgočasila, tudi v intimnih odnosih ne. Dvojčkova sprejemljivost gre Ovnu na živce, hkrati pa ga privlači. Vroča avantura, obeta prijetno zakonsko življenje.
Dvojčka – Bik
Bik je nekoliko bolj posesiven in ne more dolgo gledati Dvojčkove sprejemljivosti, obratno pa gre za očitanje počasnosti in neprilagodljivosti. Bik potrebuje več varnosti in Dvojček več osebne svobode in tako je bolje, da gresta vsak svojo pot, kot da se dušita celo življenje.
Dvojčka – Dvojčka
Zdi se, da sta se navidez našli dve osebi, polni zabave, norosti in dogodivščin. Vendarle pa zveza ni preveč trdna in stabilna. Če se znate podpirati v vsem je zakon lahko uspešen. Zaradi pretirane površnosti, avantura pa je lahko nekaj, kar vzbuja zanimanje in strast.
Dvojčka – Rak
Rak je sramežljiv in plah, Dvojček pa odkrit in neposreden, tako da se znajdeta pred oviro, kdo se bo spremenil in kdo ne. Ljubezen je za Dvojčka igra, za Raka pa resnica življenja. V primeru, da nekdo popusti se zakon lahko obdrži, vendarle to prej izjema, kot pravilo.
Dvojčka – Lev
Pri tej kombinaciji se pokaže, da Dvojčkova spretnost ovijanje okoli prsta. Lev je tako v središču pozornosti in mu je to všeč. Lev pusti Dvojčku ustvarjati in se na njegove domislice zelo zabava. Prijetna avantura je lahko povod za trden in varen zakon.
Dvojka – Devica
Devici se Dvojček zdi zelo nezrel in obratno pretirana resnost. Ko plamen ljubezni ugaša, se Devica spravi nanj s kritiko in mu pove, kaj vse dela narobe in kaj naredi Dvojček pogleda, kaj je še na razpolago in najde nekaj, kar ga zabava in veseli.

banner-tadej

Dvojčka – Tehtnica
Ta par ima dobre obeta, kombinacija je zabava, privlačna in zanimiva. Seveda sta vsak po svoje ljubeča in tako iskra ljubezen, zaneti požar strasti. Ujamete se v vsem, čeprav včasih Dvojček preveč govori in Tehtnica preveč niha. Skupaj pa odkrivata neznano!
Dvojčka – Škorpijon
Tu pride do izraza dejstvo, da ni vse telesna privlačnost, ampak da so za uspešno zakonsko življenje pomembne še druge vrednote. Zakonsko življenje je nekoliko težje, čeprav je možno. Škorpijon zateguje in Dvojček popušča, treba je najti ravnovesje.
Dvojčka – Strelec
Njuno razmerje se začne nepredvidljivo in v času, ko človek le tega ne bi pričakoval. Oba sta zelo prilagodljiva in zaredi odkritosti in nezahtevnosti stvar lahko preraste v ljubeč odnos. Res pa je, da morate pred tem umiriti nemirnega duha v sebi. Dobra stran je da nista ljubosumna.
Dvojčka – Kozorog
Kozorog se le s težavo navadi na Dvojčkovo dvoličnost. Seveda mu to tudi pove in ga usmeri v druge stvari. Počasi ga Kozorog uči discipline in Dvojček sprostitve. V primeru, da se odločita za zakonsko življenje, se začne prilaganje in vendarle ljubezen ne pozna meja.
Dvojčka – Vodnar
Ta kombinacija obeta pustolovsko in domiselno ljubezen. skupaj odkrivate neznano in se pri tem tudi podpirata. Rdeča nit je tudi dojemljivost in naprednost. Seveda pride tudi do nesoglasij, toda prednost je izrazita prilagodljivost. Sta dobra prijatelja, partnerstva se pa še učita.
Dvojčka – Ribi
Ostala rahel dvom in to je predvsem dejstvo, da se ne moreta zmenit, kdo pije in kdo plača. Resnično pa je, da se imata res rada, vendarle pa je Riba preveč popustljiva in zaradi tega se lahko ujame v zanko. Bolje je skrita ljubezen, kot pa odkriti zakon.

tadej-sink-astrologAstrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu pripravil:

Tadej Šink

Horarni astrolog

 

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.