Mesec december v luči energijskega dogajanja

Dobro smo že zakorakali v zadnji mesec letošnjega leta. December je na nivoju energij, izjemno pomemben za vzdrževanje pozitivnega energijskega stanja in pripravo temeljev za novo leto, ki se vztrajno približuje. 21. december, ni zgolj prvi zimski dan, ampak tudi dan zimskega solsticija oziroma zimskega Sončnevega obrata. Zimski solsticij je dan, ko je noč najdaljša in dan najkrajši. Narava je dosegla svojo točko najglobljega umirjenja in lahko se začne nov cikel rasti.

sms-ikonicaZa skalar prana terapijo pošljite sms s ključno besedo:
SKALAR presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Primer vprašanja: 
SKALAR Prosila bi skalarno terapijo zase, veckrat imam glavobole in ob vecerih me bolijo noge.
Cena odgovora je 4,49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja: Imam neprestane glavobole, sem nervozna, slabo spim, prosim za terapijo. Hvala Cvetka.
Cena Svetovanja je 3,40 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

S tem datumom se energije Zemlje začnejo odpirati in podpirati vse, kar je v nas. Podprejo vse pluse, na žalost pa tudi vse omejitve ter šibkosti, ki se v nas nahajajo. Zaradi omenjenega razloga, so dnevi do 21. decembra najbolj primerni za delo na sebi. Ne glede na to, kakšno tehniko ali način dela na sebi uporabljate, zdaj so najbolj optimalni dnevi, da ob podpori svoje Duše vzpostavite trdne temelje za rast in razvoj skozi celotno prihodnje leto. Prihaja leto Marsa, ko bodo v osredju kvalitete moči, volje in usmerjenosti v aktivno delovanje.

Mesec december v luči energijskega dogajanjaKako vam lahko z energijskimi terapijami ob prihajajočem 21. decembru in Novem letu pomagamo? Povečamo lahko pretočnost vaših čaker in energijskih teles, iz vašega energijskega sistema odstranimo vplive bremen preteklosti, strahov, elementarov in vseh parazitskih energij, ki nas oddaljujejo od stika z našo Dušo ter poslanstvom življenja v skladu z njenim namenom. Decembrski dnevi so običajno polni hitenja in naglice, energijske terapije svoj potencial izkažejo tudi pri dvigu obsega vitalne življenjske energije in manjši dovzetnosti za obremenitve iz okolice.

V decembru je proces dela na sebe obremenjen z več vidikov. Običajno se namreč namesto sebi, veliko bolj posvečamo drugim. Nakupujemo darila za bližnje, udeležujemo se zaključnih decembrskih druženj in si vzamemo zelo malo časa zase. Na drugi strani, v decembru zvoki petard, trušč, hrup in vsi drugi nemiri lahko močno ogrozijo naša prizadevanja za ostajanje v polju notranje harmonije ter miru. Veliko zunanjih okoliščin v decembru torej slabi zmožnost, da ob podpori naše Duše, povečamo obseg polnega čutenja ter sprejemanja sebe.

Koristna vaja s katero se lahko zaščitimo pred obremenitvami okolice, je naslednja: Povečajte pozornost na svoj popek in si predstavljajte, da na predelu popka začne žareti zlata sončna Svetloba. Z uporabo desne roke nato razširite to Svetlobo iz popka, po celotni desni strani telesa, vse do glave na način, da Svetloba seže še pol metra dlje, kot seže roka. Iz predela glave, nato razširite Svetlobo tudi na levo stran, v enakem obsegu, kot na desno stran.

baner_SKALAR

Mesec december v luči energijskega dogajanja

Namen vaje je, da okrog sebe ustvari ščit zlate sončne Svetlobe, ki sega vse od glave do predela stopal. Ščit lahko po potrebi vsak dan obnavljate, da bo močan in odporen na vse vplive okolice.
Smiselno je okrepiti zavedanje, da vsako dejanje šteje in v kolikor se poslužujemo uporabe petard ter podobnih eksplozivnih sredstev, vede ali nevede promoviramo nemir. V kolikor želimo decembrsko praznovanje in slavje, zakaj ne bi raje slavili moč harmonije in miru? Smo akterji Svetlobe ali sivine, odločamo se vsak dan znova.

V decembrskih dneh vam želim obilo podpore Svetlobe in vse dobro,
Dušanka

The following two tabs change content below.