Mesečni horoskop za april 2016.

Pripravili smo mesečni horoskop za mesec april 2016.

Vabljeni, da preverite kaj se vam v tem mesecu obeta na področju ljubezni, zdravja in v okviru poslovnega delovanja ter kateri so vas srečni dnevi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovan

Oven

Posel:

Dragi Ovni,
želim vam srečen rojstni dan in veliko zdravja, ljubezni in uspeh v prihajajočem solarnem letu.
Ker je april vaš mesec, ste polni pozitivne energije in popolnoma pripravljeni na delo in posle. Sonce iz vaše prve hiše vam daje dodatno voljo in moč. Lahko pričakujete dobro poslovanje in odlične finančne rezultate, posebno tekom prvih dveh dekad v aprilu.
To je tudi dobro obdobje za iniciativo in pogumne poteze, zato, če razmišljate o privatnem poslu, je sedaj dober trenutek, da se spustite v to.
Zaposleni Ovni lahko pričakujejo napredovanje in povečanje plače.
Ovni, ki so začasno zaposleni, za določen čas, imajo veliko možnosti, da se redno zaposlijo.
Študentje, dijaki in športniki, lahko dosežejo izredne rezultate, uspešno opravijo težke izpite in so hkrati še deležni pohvale, nagrade, dobre ocene. Super !!!

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Po kratkotrajni čustveni krizi, bodo v zadnji dekadi marca, poročeni Ovni in tisti, ki so v daljših zvezah, imeli priložnost, da harmonizirajo ljubezenske odnose. Kljub preobremenjenosti z delom, boste imeli dovolj moči, da osvežite zvezo z nekim nepričakovanim dejanjem ali idejo. Enostavno, tako boste dobro razpoloženi, da boste izžarevali in širili pozitivno energijo v tolikšni meri, da vam bo težko odreči. Vaša močna potreba, da ste ljubljeni, bo okrepila v vas čutnost, tako, da boste seksualno zelo aktivni in privlačni za partnerja. Pričakujte, da boste preživeli čudovite intimne trenutke.
Dosegli ste ravnovesje med poslovnimi obveznostmi in ljubeznijo.

Če ste samski:

Planet Venera, planet harmonije in ljubezni, bo 5. aprila vstopila v vaše znamenje in v vašo prvo hišo. Naredila vas bo še posebej privlačne in osvajalske. Že od tega datuma lahko pričakujete lepe trenutke v družbi, kjer se vam bo neka nova oseba poskušala približati. Ker ste po naravi nestrpni in ne odlašate radi, se vam lahko zgodi nepremišljena avantura za eno noč ali krajše obdobje okoli 10. aprila. Pazite, da s svojo nesmotrnostjo, ne prizadenete nekoga, ki ga že dlje časa opazujete je na skrivaj zelo zainteresiran za vas.
Čisto mladi predstavniki znamenja si bodo izborili pozornost v krogu prijateljev in tako pritegniti pozornost osebe, ki jim je všeč in v katero so do ušes zaljubljeni. Prve ljubezenske izkušnje. Ali je še kaj bolj ganljivega od tega.

Zdravje:

Vaša energija je na zavidljivem nivoju, tako, da boste dejansko pokali od zdravja in moči.
Samo občutljivi, starejši Ovni, bi zaradi hitrega in močnega priliva energije, lahko občasno imeli glavobol, nemir, nespečnost ali nervozo, a kljub temu, se lahko to pripiše pomladanskemu nemiru in utrujenosti, ki je prehodnega značaja in brez pomembnih posledic. Te težave lahko odpravite z vitaminsko terapijo, v katero mora biti obvezno vključen magnezij.
Nadaljujte s fizičnimi aktivnostmi, ker so najboljši način, da kanalizirate povečano energijo.
Vsi predstavniki znamenja, bodo zaradi prisotnosti Venere in Sonca v prvi hiši in njunih združenih energij, zablesteli in se vidno polepšali. Vau!

Srečne številke:

6, 14, 16, 26, 28.

banner-astro

bikBik

Posel:

Dragi Biki,
na poslovnem področju, vam bo mesec april prinesel potrebno stabilnost, za katero ste si dolgo prizadevali v preteklem obdobju. Spremljajo vas srečne okoliščine in posel opravljate umirjeno in brez napora. Lahko bi se reklo, da se lahko sprostite in uživate na lovorikah in v rutinskem poslu.
Predhodno postavljena finančna konstrukcija, se je pokazala kot zelo dobra in zato vse teče po planu in poti vzpona. Lahko pričakujete večje finančne prilive, še posebej 6. aprila, ker se bo tega dne, vaš planet financ, Merkur, dotaknil vašega podznaka in s svojo energijo pripomogel k vašemu zadovoljstvu v zvezi z denarjem. Po teh dogodkih boste planirali rekonstrukcijo finančnega koncepta in razmišljali o novih investicijah.
Vse predstavnike znamenja tudi v naprej podpira razporeditev planetov na osebnem razvoju in v intelektualno duhovnem razvoju. Izkoristite ugodno obdobje in vložite energijo v izobraževanje.
Vsako izobraževanje je odlična investicija v bodočnost, kajne, dragi Biki?

Ljubezen:

Če ste v zvezi.

Vaša zakonska ali večletna zveza je še vedno na preizkušnji in ne kaže stabilnosti. Zelo je verjetno, da se počutite globoko nezadovoljni in v marsičem prikrajšani. Primanjkuje vam več strasti in ljubezni v življenju in to sedaj vaš partner čuti in ne ve s katere strani in koko naj pristopi do vas.
Poskušajte, da sedaj realno pogledate na situacijo in popolnoma objektivno ocenite, v katero smer se odvija vaš odnos. Ne pozabite, da je potrebno narediti drastično spremembo. Možno je, da to ne bo tako lahko, niti hitro, a uspelo vam bo, če vam je resnično do partnerja, soma in družine. Najboljše bi bilo, da obdržite primerno atmosfero do 18. aprila, ko planet Pluton menja smer in vam s tem daje čas za razmišljanje. Čisto spontano se bo vaše razpoloženje popravilo od 21. aprila dalje, ko Sonce vstopi v vaše znamenje.

Če ste samski:

Prosti Biki imajo nešteto priložnosti za zabavo in ustvarjanje stimulativnih kontaktov z nasprotnim spolom. V vaše življenje lahko vstopijo Tehtnice, Škorpijoni, Ribe in kakšen predstavnik Ovna ali Kozoroga.
V tem mesecu boste imeli potrebo po tem, da vaš ljubezenski izbor spravite na intimno raven in ga skrijete od javnosti. Verjetno instinktivno čutite, da še niste pripravljeni, da se resneje vežete. Kljub temu je možno, da vas bo močno pritegnil ravno prepovedan sadež in da boste tako očarani vstopili v skrito ljubezensko zvezo. Prevzela vas bo strast, obogatili boste vaše izkušnje, uživali boste, a nato bodo na površje prišle vzajemne razlike in od takrat naprej vaš ego ne bo več mogel prenesti motne vode. V vsem tem je najpomembnejše, da ostanete diskretni in dosledni svojim principom, ker se boste edino tako izognili neprijetnostim in škandalom.

Zdravje:

V kolikor ste se že pred tem vključili v kakšen dietetični program in redno trenirate, bo vaše zdravstveno stanje na zavidljivem nivoju. Prvi rezultati tega truda bodo vidni še posebej v zadnji dekadi aprila, oziroma od trenutka, ko Sonce vstopi v vaše znamenje.
Z druge strani je zelo karakteristično za vaše znamenje, da v robustnem telesu leži nežno in občutljivo srce, zato zaščitite sebe od stresa in pretiranih čustvenih reakcij, ki vaj rušijo imunski sistem in odpirajo vrata za bakterijske in virusne infekcije. Preverite hormone in poiščite ravnotežje.nje.

Srečne številke:

1, 8, 9, 15, 30.

0907786

blizanciDvojčka

Posel:

Dragi Dvojčki,
po neprijetnem predhodnem obdobju in šestih mesecih kolebanja in prilagajanja, so se planeti končno premaknili iz zahodne strani na vzhodno in vas okrepili s svojo energijo in osredotočili na vašo osebnost in lastne interese. Ko se vam bo vračala moč in bo situacija bolj jasna, bodo poslovni Dvojčki menjali strategijo pri delu in odstranili vse elemente, ki so ovirali napredek. Te spremembe se bodo se posebej odražale v dobrih financah in zaslužku v obdobju od mlaja 7. in vse do 23. aprila, Posebej bodo uspešni tisti, ki so vključeni v visoko tehnologijo ali koruistijo internet za trgovino.
Zaposleni Dvojčki bodo prav tako imeli več entuziazma pri opravljanju poslov in ne bodo več razsipali energije zaradi tračev ali slabih medsebojnih odnosov in ostalih nepravilnosti, temveč se bodo osredotočili na osebno korist in se posvetili napredku in delu.
Nezaposleni Dvojčki imajo več sreče v iskanju službe in možnosti za zaposlitev. Pri iskanju službe dobro preučite oglas in vrsto dela in se šele nato aktivirajte.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Dvojčki, ki so poročeni ali v drugih zvezah, se morajo umiriti in diskretno vrniti do ognjišča, za katerega jim je mar. Najverjetneje, še vedno ne morejo pogladiti zadev, zato je boljše, da sprejmejo rutino in ne pričakujejo preveč. Manjka vam malo romantike, pozornosti, nežnosti, a ne v tem trenutku, ker lahko situacijo še poslabšate. Tisto, kar lahko sedaj storite je, da se bolj osredotočite nase in da spremenite vaše dosedanje obnašanje.  Naredite to spremembo do 28. aprila, dokler se vaš planet Merkur ne obrne retrogradno. Po tem datumu, boste skoraj mesec dni, natančneje, do 22. maja, morali veliko več energije vlagati, da bi nekaj izboljšali in da bi vas razumeli na pravi način. Spremembe prihaja iz nas, kajne!?

Če ste samski:

Ne glede na to, da bi želeli videti romantiko okoli sebe, boste vse do 19. aprila ostali pod  okriljem  prijateljev in vse se bo odvijalo na bolj zabavnem, družabnem življenju. Po tem obdobju se boste malce umirili in usmerili na iskanje partnerja preko družbenih omrežij. Zabavno se vam bo zdelo komunicirati s kakšnim Levom, Ovnom in Strelcem. Uživali boste v igri in komunikaciji. Vendar, če ne bo nič konkretnega do 28. aprila, boste ostali v svetu domišljije še skoraj mesec dni. Posamezni Dvojčki bodo lahko obnovili staro zvezo in stare strasti.

Zdravje:

Vaše zdravstveno stanje se je izboljšalo in spontano se vam je vrnila moč in energija. Izkoristite to sedaj in spremenite vaš dosedanji stil življenja. Do 18. aprila, ko bo Pluton, vaš planet zdravja in dela v direktnem gibanju, imate priložnost, da dodelate stvari pri sebi in optimizirate vaše zdravje, ne glede na to, katera generacija ste.
Ne pozabite, da je za vase zdravilo najbolj potreben svež in čist zrak, zato svoj prosti čas preživite zunaj, v naravi.
Za mlade Dvojčke je koristno, da zmanjšajo količino alkohola, dopinga in brezalkoholnih stimulativnih pijač, a malo starejšim, da se posvetijo sebi, skozi fizične aktivnosti, brez jemanja dietnih preparatov, da bi preprečili možne alergijske reakcije.

Srečne številke:

1, 6, 9, 12, 17.

rakRak

Posel:

Dragi Raki,
tekom aprila prihaja v prvi plan razmišljanje v zvezi z vašo kariero in v to boste vlagali največ energije.
Mnogi privatniki bodo dobili briljantne ideje in na trg poslali nov, sanjski produkt. Njihov rizik na žalost ne bo dal hitrih rezultatov, ker situacijo otežuje retrogradno gibanje večine pomembnih planetov. V teh trenutkih je zelo pomembna finančna podpora, ki jo lahko dobite od staršev, partnerja ali celo od države ali posebnih družbenih skupin. Ne skrbite. Finance in posel se bodo s časom uredili.
Mnogi predstavniki znamenja se bodo lahko opredelili za vstop v privatne vode. Imate veliko podporo planetov na področju kariere in dela, ki vam dajejo iniciativo, moč, hrabrost in entuziazem. Vstopite samostojno v posel in se znebite ideje o partnerstvu.
Za mlade in nezaposlene se bodo ustvarile priložnosti, da se zaposlijo ravno na tistih področjih, ki jih privlačijo in za katere so naravno talentirani.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Ker se vaš planet partnerskih odnosov, Saturn, giblje retrogradno, vse od 25. marca, se vam lahko vrnejo stare neprijetne in dobro znane situacije. Določeno družinsko dramo lahko pričakujete 7. in 8. aprila, vendar se boste zaradi povečane samozavesti in tolerance, zelo hitro in umirjeno vrnili k svojim vsakodnevnim obveznostim.
Za razliko od neprijetnosti doma, se tekom aprila lahko obogati vaše družabno življenje. Sprostili se boste s prijatelji in preživeli prijetne in zanimive urice. Bilo bi koristno, da ne odbijete povabila prijatelja iz tujine in se brez skrbi odpravite na pot. Potrebni ste spremembe!

Če ste samski:

Prosti Raki bodo pogosteje kot sicer, čas preživljali s prijatelji in v družbi. Bolj boste gibljivi in odprti za nove dogodke in ljudi. Tako vas lahko iz kroga znancev seksualno pritegne nek Strelec ali Oven. Pod vplivom pomladanskih vibracij se boste spustili v avanturo.
Z druge strani je čisto verjetno, da vam je že dlje časa všeč neka oseba, predstavnica znamenja Rib ali Bika. Poznata se lahko preko posla ali istih interesov in vanjo se boste zaljubili do ušes.
Takrat se bo zgodila magičnost ljubezni s sporočilci in nežnim osvajanjem. Pravzaprav ste se odzvali na pravi način in počutite se veliko bolj srečni in privlačni. Magija ljubezni!

Zdravje:

Bilo bi prijazno do sebe, da ne glede na povečane aktivnosti in delo, ne zanemarite svojega zdravja. Prisotnost planeta Saturna na vašem področju počutja, vas opozarja, da je pomembna vsakodnevna disciplina.
To pomeni,da vsi tisti, ki so na terapiji, se jo morajo strogo držati. Ostali Raki, ki se počutijo zdrave, naj uvedejo v svoj vsakodnevni urnik fizično aktivnost in lažjo prehrano. Koristno je, da obiščete stomatologa.
Otroke Rake, je dobro pogosteje peljati v naravo, v bližino vode in če obožujejo živali, in če ste njihovi straši, razmislite o kakšnem hišnem ljubljenčku.

Srečne številke:

1, 7, 15, 22, 25.

lavLev

Posel:

Dragi Levi,
za vas je mesec april ugoden, da dosežete vrhunske rezultate v poslu. Večina planetov bo postavljena v ognjena znamenja, zato boste delali z več elana in optimizma.
Poslovni Levi boste v tem obdobju odvrgli večino starih načinov poslovanja in se opredelili za sodobne tehnologije. Prav tako se bodo mnogi posli obnovili zaradi svežih idej, a produkti se bodo plasirali na tržišče z večjo kreativnostjo. Kar se tiče financ, boste ne glede na nihanja na tržišču, ustvarili začrtano.
Zaposleni predstavniki znamenja boste v timskih projektih dajali ritem delu z veliko pozitivne energije. Pričakujte, da boste v delovnem kolektivu cenjeni in pohvaljeni. Obrnite pozornost samo na zaključne datume, da bi se posli uredili v okviru danih rokov.
Študenti imajo možnost, da se pokažejo v najboljši možni luči na izpitih. Odlična priložnost, da se magistrira ali diplomira.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Poročeni Levi in tisti, ki so v daljših zvezah, se tekom aprila lahko počutijo osamljene in izolirane. Srečali se boste z že poznano neprijetno situacijo , ki bo odprla stare rane. Kljub temu se izogibajte sporom in razpravljanju, ker bi to samo popeljalo obstoječe stanje predaleč, a sam odnos se s tem ne bi popravil.
Vaš partner je v negativni fazi in verjetno je, da sam doživlja težke trenutke. Posvetite se otrokom in dopustite, da se krizno obdobje zaključi v tišini. Če imate možnost, se malce oddaljite in pojdite na potovanje, da bi od daleč boljše ocenili lastna čustva. Trenirajte potrpežljivost,

Če ste samski:

Tekom aprila boste zelo aktivni in družabni in veliko časa boste porabili v nočnih izhodih in na raznih srečanjih. Privlačile vas bodo skupine ljudi, s katerimi boste lahko  debatirali in filozofirali. Iz ene od skupin, v katero ste vključeni, vam bo vzela pozornost oseba Tehtnica, Dvojček, Strelec ali Oven. Najprej se boste družili, a kasneje dogovorili za srečanje z osebo, s kateri boste našli skupni jezik. Najboljši datumi za pričakovana romantična srečanja so 9, 10, 22 in 23. april. Zelo romantično!

Zdravje:

Fizično se odlično počutite in polni ste energije. Tekom celega meseca , lahko rečem, da bo zdravje zelo dobro. Pravzaprav vas je aktivirala pomlad in dober razpored ognjenih planetov.
Celo starejši predstavniki znamenja in tisti, s kroničnimi težavami, bodo v tem obvarovani od neprijetnosti in bolezni. Seveda to ne pomeni, da se morate popolnima zapustiti in zanemariti terapije in rekreacijo. Držite se svojega običajnega režima.
Dobro bi bilo,da svojem zunanjem izgledu posvečate več pozornosti, zato se prepustite kozmetičarki, frizerju ali pojdite v šoping, da obnovite garderobo.

Srečne številke:

6, 7, 9, 15, 25.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Posel:

Drage Device,
poslovne Device imajo priložnost, da zaključijo pričete projekte do 28. aprila in do trenutka, ko se njihov osebni in poslovni planet Merkur obrne retrogradno. Vse vrste kreditov in izposoj vam v tem obdobju gredo na roko zaradi množice planetov, koncentriranih v vašem 8 astrološkem področju. Lahko se spustite v investicije, še posebej v kooperaciji s tujimi podjetji in investitorji. Finančna situacija je solidna vse do 18. aprila, ko boste morali biti bolj pozorni na odliv denarja, Kljub temu se do tega datuma lahko rešite dolgov.
Zaposlene Device lahko občutijo določeno nesigurnost v službi. Ne skrbite, kajti če bodo odpuščanja, se vas bodo izognili, za kar je zaslužna vaša dolgoročna marljivost, strokovnost in preciznost. Sprostite se!
V tretji dekadi aprila, ko Sonce preide v Bika, imajo študenti odlično planetarno podporo, da opravijo zaostale izpite.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Vaši odnosi se bodo znatno popravili v aprilu. V največji meri je za to zaslužen denar, ki je prišel v vašo hišo. Pričakujte dober priliv denarja, tako od partnerjeve sposobnosti za zaslužek, kot od kakšne zapuščine oz. nasledstva. Dobro razpoloženje bo v marsičem izboljšalo vaše seksualno življenje.
V družini se bodo pogosteje dogajali prepiri z najstarejšimi člani gospodinjstva, zaradi nekih izrečenih neresnic. V kolikor imate v hiši pubertetnika, so možni pogostejši prepiri tudi z njim. Gre za tipično najstniško uporništvo, kjer se vi ne znajdete najbolj. Bodite bolj taktični.

Če ste samski:

Proste Device so se aktivirale že prejšnji mesec, koristno bi bilo edino, da manj časa preživijo na družabnih omrežjih in telefonu in so več prisotne v realnem življenju.
Splošni vtis je, da se vrtite okoli napačnih ljudi in izgubljate dragoceni čas, zunaj pa vse cveti in narava se prebuja in vabi. Resnica je, da vas razpored planetov že dolgo drži v pol zaspanem stanju, a čas je, da se premaknete. Občutili boste ta impulz tudi sami, zato vlagajte energijo v denar, v spremembo imidža in nakup nove garderobe. Oboroženi s sigurnostjo in samozavestjo se boste obrnili k iskanju in najverjetnejši spremembi samotarskega načina življenja. Resnica je, da se boste še vedno bolj zabavali kot pa se boste resneje vezali. Kljub temu ste se premaknili in seksualno aktivirali. Potrebne so drastične spremembe v vašem odnosu do ljubezni!

Zdravje:

Tekom aprila boste občutljivejšega počutja, zato to vzemite v obzir. Na srečo bo večina težav, ki vas lahko doletijo, prehodnega karakterja in tesno v povezavi z vašimi živci in pomladansko utrujenostjo.
Možni so pojavi alergij, trebušne težave, kot tudi izredne virusne infekcije. Najpomembnejše je, da se zaustavite v tem trenutku, vzamete bolniško in prenehate delati, dokler akutna faza bolezni ne preide. Posebno pozornost na vse zdravstvene spremembe morajo usmeriti najstarejši predstavniki znamenja in kronični bolniki.

Srečne številke:

8, 9, 14, 15, 26.

vagaTehtnica

Posel:

Drage Tehtnice,
tiste, ki so v privatnem poslu, bodo boljše poslovale v aprilu, a še vedno se niso dosegli idealni pogoji za velike poteze. Pomembno je, da se skoncentrirate in usmerite na posel in kadar koli je potrebno, maksimalno izkoristite svoj talent za diplomacijo. Prav tako se lahko naslonite na svojo intuicijo, ko je potrebno prinesti pomembnejše odločitve. Finančna situacija je odlična vse do 18. aprila, ko bo Pluton, planet vaših financ, prehajal direktno pot. Po tem obdobju pričakujte nepredvidene izdatke, ki jih takoj regulirajte, da ne boste imeli težav z zakonom.
Zaposlene Tehtnice, posebno v sodstvu in državnih poslih, bodo imele polne roke dela. Potrebno je hitro opraviti veliko količino dela, zato je tukaj najpomembnejša koncentracija in dober izbor ter fokus na najpomembnejše stvari.
Tehtnice študenti imajo ugodno situacijo, da do 28. aprila položijo planirane izpite.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Vsa vaša pozornost v tem obdobju bo v ljubezni in partnerskih odnosih, ker so se tu skoncentrirale energije planetov (Sonce, Venera, Merkur, Uran), ki poudarjajo to področje.
Pričakujte dinamične družinske odnose in tudi vrhunec ljubezenske sreče v tem letu. Uživajte v romantičnih trenutkih, ker se je ljubezen obnovila v vašem zakonu ali dolgotrajni zvezi Posebno lepi so 11. in 12. april. Ta energijski naboj bo malo pojenjal po 17. aprilu, ko se bo vaš vladajoč planet partnerskih odnosov, Mars, obrnil v retrogradno smer. Vse kar je lepo, kratko traja.
Kljub temu boste cel april lepo preživeli v družinski atmosferi, v razumevanju z otroci in starši.

Če ste samski:

Tudi svobodne predstavnike Tehtnice čaka lep in vznemirljiv april. Res je, da še vedno niso uresničili planetarni pogoji, da se resneje vežete, a ne glede na to, boste imeli lepe trenutke z osebami, ki so vam všeč. Privlačijo vas Levi, Strelci, Vodnarji in kakšna neobičajna Riba. Tehtnice so vedno razpoložene za koketiranje in ljubezen, osvajanje in romantiko, tako, da se vam bodo čustva vnela na mah in zadovoljili boste svoje potrebe. Sijajno!
Mlajše generacije bodo pogosteje odhajale v družbo in se intenzivneje družile tekom celega aprila. Neke simpatije se bodo pretvorile v avanturo. Upočasnili se boste šele po 17. aprilu.

Zdravje:

Še vedno je potrebno skrbno negovati svoje zdravje, vse do zadnje dekade v mesecu, ko se vam bo s trudom splošno zdravstveno stanje popravilo.
V posebno občutljivi skupini so Tehtnice srednjih let in tiste, ki so se jim pojavili problemi s kostmi, hrbtenico, jetri in ledvicami. Sigurno je, da ste prevzeli vse možne mere , a spet ponavljam, da je potrebno redno obiskovati fizioterapevta in maserja in doma nadaljevati z rednimi telesnimi vajami. Ne pozabite, da je pomembno, da se več gibljete in bolj zdravo prehranjujete.
Izpostavljene so tudi mlajše generacije, ki lahko zlahka pritegnejo kakšno atipično infekcijo sečil. Čas je, da ojačate imunski sistem.

Srečne številke:

2, 7, 15, 16, 27.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

skorpijaŠkorpijon

Posel:

Dragi Škorpijoni,
v aprilu poslovne Škorpijone pričakuje dinamično obdobje na področju posla, kjer se bo ustvarilo veliko energije. Vse to je zato, ker je to polje izpostavljeno zaradi količine prisotnih planetov, katerih kombinacija in energija vas vodi k maksimalni aktivnosti. Vaš trud bo intenziven vse do 17. aprila in vse do trenutka, ko se bo Mars v Strelcu, vladar vašega področja posla, gibal direktno. Imate skladno sodelovanje s partnerji iz branže in rezultati bodo vidni. Popoln finančni efekt lahko pričakujete v naslednjem mesecu.
Zaposleni Škorpijoni imajo podporo avtoritet in z dovolj truda gradijo čvrste temelje svoje kariere za to leto. Ne moreta se vam upočasniti sposobnost in uspeh. Zaradi prisotnosti Venere na vašem področju posla, se boste celo omehčali in postali bolj tolerantni.
Nezaposleni Škorpijoni imajo priložnost, da se za stalno zaposlijo, a tisti, ki čakajo na podaljšanje delovnega razmerja, si lahko oddahnejo, ker bodo sprejeti za stalno. Kakšna fantastična planetarna podpora!

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Vaša dolgotrajna zveza ali zakonski odnos se bo harmoniziral v tretji dekadi aprila, ko Sonce spremeni znamenje in vstopi v znamenje Bika. Do tega obdobja bodo dogodki potekali rutinsko, v zatišju, brez velike pozornosti. Najverjetneje se bo vsakdo ukvarjal s svojimi problemi. Potrudite se, da bo vsak komunikacija bolj topla.
V samem domu je veliko tega zapostavljenega in zahteva obnovo. Ne pričakujte preveč od partnerja, ker vas tokrat ne bo poslušal.
Obrnite pozornost na starejše stanovalce v domu, ki iščejo vašo prisotnost, pozornost in podporo.

Če ste samski:

Tekom aprila bodo prosti Škorpijoni še posebej zavzeti in ne bodo imeli časa niti volje za izhode in zabave. Vse kar se dogaja, se dogaja na poslu, kjer vas osvajajo in kjer imate veliko pozornosti. Stimulans samega seksualnega poriva je sedaj na vas, tuja moč, uspeh, vpliv in avtoriteta. To pomeni, da je težišče ljubezenske energije usmerjeno na uspešne, avtoritativne in superiorne osebe in zato je možno, da boste imeli erotično-čustveno izkušnjo v sami pisarni, s šefom, direktorjem ali pomembnim poslovnim partnerjem.
Avanturo in še kaj več od tega lahko doživite z nekom predstavnikom Ovna, Strelca, Bika in Rib.

Zdravje:

Poleg področja posla je tudi vaše počutje predmet vašega zanimanja. Vse do 17. aprila, do trenutka, ko se Mars, vladar vašega področja zdravja, obrne retrogradno, je potrebno biti skrben do obstoječih problemov in zdravja, da se vam po tem datumom ne bi pojavljali stari problemi.
Preveč delate in pomembno je, da več počivate, ker je to lahko vzrok glavobolom. Preverite krvno sliko in urin.
Koristno in kot preventiva, bi bili programi razstrupljanja in pitje več tekočine in uživanje vitaminov skozi prehrano.
Za ženske predstavnike Škorpijonov, je iz preventivnega vidika koristen vsaj letni pregled pri ginekologu.

Srečne številke:

6, 8, 14, 25, 26.

strelacStrelec

Posel:

Dragi Strelci,
za vas, poslovni Strelci, je april en povsem povprečen mesec. Zelo ste aktivni in inspirativni v poslu in to se bo pozitivno odrazilo v vašem zaslužku in na splošno v financah. Imeli boste priložnost, da zablestite s svežimi idejami, mi jih boste plasirali v tem sijajnem obdobju, ki bo trajalo vse do 17. aprila, oz. do trenutka, ko se bo Pluton, planet vašega partnerskega področja, obrnil retrogradno. Opreznost velja v tveganih, špekulativnih poslih in od tega datuma povečajte koncentracijo in preciznost, ker so možne napake in zmote.
Zaposleni Strelci bodo še posebej kreativni, posebej, če se ukvarjajo z dizajnom, umetnostjo ali raziskovalnim delom. Kreativno delo bo kot zabava, ker ga boste z lahkoto opravljali.
V prvih dveh dekadah v aprilu, bi športniki zlahka prišli do zmag. Vaši talenti in veščine bodo spontano prišle do izraza.
Mnogi Strelci bodo tekom aprila dobili posel in razvijali obstoječe dogovore.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Strelci, ki so poročeni, ali v daljših zvezah, bodo razpoloženi za ljubezen in užitke in to radostno energijo bodo prenašali na partnerja in dom. Odnosi se bodo popravili in sedaj se ustvarja priložnost, da definirate svoje in partnerjeve potrebe, kot tudi skupne cilje, skozi jasno komunikacijo. Možno je dogovarjanje glede poroke. Ponovno se boste zbližali s partnerjem. Fantastično!
Strelci, ki ste starši, boste preživeli več časa v igri in družbi z otroci, s polno ljubezni in vzajemne sreče. Ta idilična in vzhičena družinska atmosfera, se bo malce pomračila, ko se bo planet Merkur, vladar vašega partnerstva in poroke, 28. aprila, obrnil retrogradno.

Če ste samski:

Od 5. aprila, se vam bo z vstopom planeta Venere na vaše področje ljubezni, vrnil smisel za humor, flirt, druženje, zabavo in avanturo. Razpoloženi in z nasmehom na licu, boste postali zelo privlačni za nasprotni spol. V nekem lokalu na nočnem izhodu, se vam bo zdel privlačen ali vas bo osvajal nek Oven, Škorpijon, Lev ali Dvojček. Brez dvoma bo prišlo do ljubezenskih scen, tako lepih kot grdih, ker se najverjetneje ne boste zadržali samo pri enem, partnerju. Popolna avantura!

Zdravje:

Večina Strelcev je vstopila v neko vznemirljivo, dinamično obdobje, kot posledica povečane količine energije v ognjenih znamenjih.
Kljub temu je še vedno kostni sistem vaša šibka točka, zaradi energijskih vplivov retrogradnega Saturna v vaši prvi hiši. In iz teh razlogov ni dobro zanemariti predpisane terapije, vaje in skrb o sebi.
Obrnite pozornost tudi na pomladansko utrujenost in pomanjkanje vitaminov v telesu. Potrebujete vitamin D, zato se izplača izkoristiti vsak sončen dan in biti čin več zunaj, v naravi. Disciplina!

Srečne številke:

6, 8, 15, 17, 27.

jaracKozorog

Posel:

Dragi Kozorogi,
prvi meseci v letu so bili za vas nadvse uspešni in ugodni za posle in nove projekte, glede na situacijo v aprilu. Odločili se boste za določene spremembe in lahko se zgodi, da posel in pisarno prestavite domov.
Finančna situacija je zadovoljiva, a večji priliv denarja lahko pričakujete 22. in 23. aprila, ko bosta Venera in Uran, planeta vaših financ in dela, združila energiji, oz. se bosta znašla v konjunkciji. Zaposleni predstavniki znamenja Kozoroga bodo delali z udarniškim tempom in še naprej sprejemali nove obveznosti. Zelo ste kreativni pri delu, Pričakujte povečanje plače in priliv denarja 22. in 23. aprila, iz raznih virov.
Dnevi okoli 17. aprila, ko je mlada Luna v konjunkciji s planetom Uranom, so idealni za odpiranje firm in sklepanje dogovorov.
Študentje, posvetite se učenju, ker boste aprila imeli več sreče, da uspešno opravite težje izpite.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

V tem obdobju boste več časa preživeli doma, zaradi dela in zaradi družine.
Posvetili se boste družini z veliko večjo pozornostjo, še posebej otrokom i najstarejšim stanovalcem. Vaš partner bo zelo zadovoljen s to spremembo.
Tisti, ki so v dolgotrajnih zvezah, se bodo prav tako bolj orientirali na domačo atmosfero, kot na odhajanja od doma. Mladi pari bodo vlagali del denarja v izgradnjo ali obnovo svojega doma. Dobro bi bilo, da z deli pričnete 7. aprila, na dan mladega Meseca. Čestitam, za vaše investicije!

Če ste samski:

Prosti Kozorogi niso pretirano orientirani na iskanje partnerja tekom tega meseca. Najverjetneje se boste občasno videvali z osebo, ki vam je ustaljena »šema« in v glavnem služi za zadovoljevanje seksualne potrebe. Lahko se zgodijo nova srečanja in zmenki z osebami, ki jih boste spoznali na družabnem omrežju ali na hišnih zabavah. Malo možnosti je, da bo od tega kaj resnejšega.
Že dlje časa imate potrebo po resni spremembi vašega dosedanjega statusa, a očitno je, da še niso pravi pogoji za to.
Čisto mladi Kozorogi se bodo intenzivno družili na hišnih zabavah v prvih dveh dekadah aprila. Tu imajo priložnost, da spoznajo osebo, v katero se bodo takoj zaljubili. Ta odnos bi lahko trajal. Sprememba!

Zdravje:

Vsi predstavniki vašega znamenja bi morali bolj misliti nase in na svoje zdravje, z zmanjševanjem tempa dela. Resnica je, da vam prisotnost planeta Plutona v vaši prvi hiši daje izreden pogum in moč regeneracije, a ta zaščita se zmanjšuje od 18. aprila dalje, ko se bo Pluton obrnil v retrogradno smer. Zato po tem obdobju bolj počivajte.
Starejše generacije Kozorogov naj popazijo, da se pri opravljanju vsakodnevnih poslov ne poškodujejo. Na tarči so medenične kosti in kolki. Možne so infekcije sečil in problemi z zaprtjem.

Srečne številke:

1, 6, 15, 16, 25.

0907786

vodolijaVodnar

Posel:

Dragi Vodnarji,
Začetek meseca bo v poslovnem smislu potekal ustaljeno, edino, kar boste primorani narediti je, da intenzivirate komunikacijo vseh vrst. Tisti, ki koristijo računalnik pri svojem delu ali telefon, se bodo težko uprli. Izredno obdobje je za on- line trgovce in vse tiste Vodnarje, ki koristijo internet kot sredstvo zaslužka. V tretji dekadi boste občutili stagnacijo v poslu in financah.
Zaposleni Vodnarji, ki se ukvarjajo z visoko tehnologijo ali jo intenzivno uporabljajo pri svojem delu, kot tudi umetniki, oblikovalci in ostali ustvarjalci, imajo priložnost, da zablestijo v svojem poslu.
Ugodnejše priložnosti za odpiranje družinskih podjetij, bodo še posebej v obdobju mlaja, 7. aprila.
Študenti in dijaki bodo uspešno opravljali in zaključevali svoje obveznosti.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

S partnerjem se bosta zelo dobro razumela tekom aprila, ker bosta našla skupni jezik in interese. Več se družite, še posebej s sorodniki in sosedi. Možno je, da bodo prav iz teh krogov vzklila ogovarjanja in trači, ki lahko skalijo vodo vašega zelo idiličnega odnosa. Zgodila se bo majhna družinska drama, a vi se poskušajte izogniti prepirom in neprijetnostim. Posebno kritični datumi za to so 7. in 8. april.
Če boste za to, je zelo ugodno obdobje, da skupaj odideta na krajše potovanje in popravita odnos.

Če ste samski:

Prosti Vodnarji se bodo zainteresirali za nekega lepega soseda ali sosedo. Pritegnil vas bo lahko Lev, Kozorog, Devica ali Oven.
Zelo boste zgovorni in vešči v osvajanju in privlačnosti. Uspelo vam bo in zelo hitro se boste znašli v objemu in v zvezi z osebo, ki je na vaši intelektualni ravni.
Če je vaša služba vezana na potovanja ali ste iz nekih razlogov na poti, se vam tudi tam lahko zgodi ljubezen, ljubezen na prvi pogled. Možno je, da bodo te fascinacije trajale samo za kratek čas, a uživajte v trenutku, ki se vam ponuja. O, iskriva ljubezen na prvi pogled!

Zdravje:

Vase zdravje je zelo stabilno. Ni razloga za resnejšo skrb. A kot vsako pomlad, se je potrebno pripraviti na poletje in oblikovati svoje telo v želeno obliko. Opredelite se za eno vrsto rekreacije po lastnem izboru.
Bolj kot se bodo kmalu vsi planeti namestili v spodnjem delu vašega horoskopa, toliko bolj se boste pogosteje zavlekli v svoja razmišljanja. Meditacija bi bila prava izbira, da bi se umirili.
Starejši predstavniki znamenja lahko občutijo kronične težave v tretji dekadi aprila. Lahko se pojavi otekanje nog, slabokrvnost. Potrebno je preverjati krvni tlak, vene in krvno sliko.

Srečne številke:

1, 8, 15, 22, 23.

ribeRibi

Posel:

Drage Ribe,
Ker so se planeti skoncentrirali v vaši drugi hiši, področju denarja, bo mesec april eden od najboljših za zaslužek in finančne bilance. Vaša intuicija v zvezi z denarjem je povečana in prinaša napredek vašemu podjetju, vse do 19. aprila, ko se planet denarja Mars, previdno obrne nazaj. Po tem datumu boste celo sliko lahko videli manj realno, zato se ne spuščajte v velike investicije, niti ne prinašajte pomembnih odločitev.
Zaposleni predstavniki Rib boste imeli več dela in delali boste nadure, kar bo dodatno plačano. Vaš šef vam je naklonjen in cela delovna atmosfera je zelo pozitivna. Ker bo tekom aprila 40% planetov retrogradnih, pričakujte določene zamude in zavlačevanje, zato se oborožite s potrpljenjem. Potrpljenje!
Nezaposlene Ribe imajo priložnost, da se v aprilu zaposlijo.
Aktivno obdobje za študente in dijake, ki obljubljajo uspešne rezultate.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Ne glede na vašo povečano koncentracijo na denar, razporeditev planetov v vaši spodnji hemisferi, se nakazuje, da ne boste zanemarili svoje družine in partnerja. Imeli boste čas za ljubezen, noči bodo postale aktivne, ko se boste partnerju bolj posvetili in več časa preživeli z njim. Vaše skupno zakonsko in partnersko življenje je skladno in s polno razumevanja drug za drugega. Obnovili in osvežili boste vaše seksualno življenje. Nekatere Ribe boste celo izbirale datum za poroko. Skladno!
Po 28. aprilu se bo ta skladnost malce porušila v smislu nezadostnega razumevanja in napačne komunikacije.

Če ste samski:

Mladi predstavniki znamenja Rib bodo pripeljali družbo v hišo in v zabavi uživali celo noč. Povečali boste popularnost in počasi lahko osvojite srce nekega Raka, Bika, Tehtnice ali Vodnarja. Hišna druženja in praznovanja bodo ustvarila nove parčke, tako, da se boste tudi vi opredelili in se najverjetneje zaljubili v samem začetku aprila in v obdobju mlaja.
Tudi malo starejši imajo priložnost, da spoznajo neko zanimivo osebo iz neposredne okolice, knjižnice ali bližnje trafike. Ponesel vas bo občutek nežnosti in ljubezni, kajti zelo hitro boste vstopili v odnos, poln strasti. Skupaj bosta preživela mnogo neprespanih noči, ljubezenskih noči.

Zdravje:

Ognjeni razpored planetov v aprilu, vas je odmaknil iz občutka turobnosti in čutite, da se vam je vrnila moč in razpoloženje.
Mnoge Ribe bodo dejansko občutile utrujenost, ker ne spijo dovolj. Obogatite vašo prehrano z vnosom čim več sadja in zelenjave.
Starejši predstavniki znamenja bodo lahko imeli nespečnost in občasne glavobole, zato bi bilo dobro, da preverijo delovanje ščitnice. Vnesite čim več železa skozi prehrano in redno pešačite. Ni potrebno, da ste resno zaskrbljeni. Sprostite se!

Srečne številke:

8, 16, 21, 28, 29.

Vse najboljše!

zvezde

The following two tabs change content below.