Mesečni horoskop za april 2017.

April bo postavil fokus na sodelovanje v poslu, službi in če ste na nepravem mestu, se vam to lahko pozna na splošnem počutju. Čas bo, da postavite meje otrokom in jim pomagate s krepitvijo kreativnosti, da najdejo stik s svojo pravo naravo. Pomlad bo prinesla veliko novih priložnosti za okrepitev materialnega stanja in za nova spoznanja, zato se ne zapirajte vase, ne ostajajte preveč doma.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.ovan

Oven

V aprilu boste morali ovni razrešiti nekatere konkflikte, čeprav ne boste videli problema zares, tako bo vaše razreševanje samo zato, da ugodite tistim, ki se jim ne želite zameriti. Skozi poslovno kariero ste zgradili veliko dobrega, a si nakopali tudi veliko neprijateljev in včasih jim je potrebno pogledati v oči in razčistiti, kaj komu leži na srcu. Če imate občutek, da se morate skriti, raziščite svoje motive v poslu, službi. Vpeljite več integritete, upoštevanja vrednot svojega srca in Duše v svoje delovanje in poletje bo lepše.

banner-astro

bikBik

Aprila boste Biki stopnjevali napetost v svojih krogih, tokrat tudi na račun posla, ki vam bo izgovor za vse dni in noči, ko se vam ne bo dalo razglabljati o intimnih stvareh doma ali o tekočih družinskih zadevah in se boste raje v detajle posvetili poslovnim rešitvam ali iskanju kreativnih idej, ki se vam bodo najbolj aktivirale ob prijateljih in izven doma. Pozornost, da vas družina ne izloči, je potrebna, saj se ne zavedate še čisto, kako jih imate radi in kako bi jih pogrešali, če bi jih v določenem trenutku izgubili.

0907786

blizanciDvojčka

April vas bo začel krepiti navzven na pravi način in nova poznanstva bodo okrepila tudi vašo novo samozavest. Privlačni boste za prijatelje in tudi za nasprotni spol, zato se bodo številna čustva aktivirala, za katere pa je dobro, da jih pregledate in ne bežite več od njih. Ukvarjajte se s stvarmi, za katere ste stoodstotni, da so dobre, saj boste sicer morali zagovarjati nekvaliteto drugih ljudi, kar bo oslabilo vaš ugled v družbi.

rakRak

April bo zahteval čas zase in projekti, ki ste jih začeli v marcu, se bodo aktivno razvijali, zato je nujno, da ne prelagate ničesar, kar vam je pri srcu, ne glede na to, kdo vas prosi za uslugo.  Vaše življenje bo šlo v pravo smer, zato je nujno, da sodelujete in si uresničite tudi svoje želje. Čas je, da je pomlad vaša in da zaživite v svojih potencialih ter nehate biti podstrešek za druge.

lavLev

Levom april prinaša večje dosežke v javnosti, sočasno pa boste imeli občutek, da je dovolj časa za vse. Dokončali boste nekatere stvari, ki so vam grenile življenje in sproščeno življenje se bo na veliko širilo.  Če želite napredovati, pa je dobro, da razmislite, kam dajete čas in pozornost, saj se bo to množilo. Zato se odprite idejam, srčnim željam in jim sledite za vsako ceno.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

April vas bo zasul z delom in boste povsem usmerjeni v to, da si postavite stabilno materialno situacijo in da se uredijo čisto osnovne stvari, ki jih želite početi v vsakdanjem delu. Dobro vam bo šlo, saj boste jasni in usmerjeni v dobro zase in za druge, poleg tega imate še vedno podporo za dobro komuniciranje. Jasnost v ciljih in podpora ze delo bo okrepila večje možnosti, da se vam cilji uresničijo še prej, kot ste načrtovali. Ne pozabite na sprostitev, naravo in negovanje telesa (še kaj drugega kot hrana bo potrebna 🙂 )

vagaTehtnica

April bo prinesel spremembe v načrtih, lahko tudi daljša poslovna potovanja, ko bodo prinesla novo energijo, nov denar za dokončanje doma in idej, ki jih imate glede tega. S kreativnostjo, optimizmom in dobro podporo boste zmogle vse. Sodelujte z ljudmi, ki vidijo potencial v vaših načrtih in se izogibajte nejevernežem, saj vam samo jemljejo energijo in čas. Poglejte nase iz druge perpekstive, saj lahko v aprilu že začnete prakticirati nekaj, kar si od nekdaj želite in to jemljite kot vajo za prihodnost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.skorpijaŠkorpijon

Škorpijoni boste v aprilu imeli precej pestro v odnosih, čeprav vam je že jasno, kašne ljudi si želite ob sebi. Pohvalno je, kako ste se okrepili v ljubečem delovanju in da ste lahko brez sodb drugih. Bodite pa iskreni do sebe, da ne padete v pasti in se znajdete pred matičarjem preden boste resnično za to. Marsikdo vas namreč vidi precej površinsko in ne vidijo globine vaše osebnosti, zato preverite pri bodočih partnerjih / partnericah, ki bodo krožili okoli vas, kako vas resnično dojemajo. Vse srečo!

strelacStrelec

Strelce aprila planeti podpirajo v raziskovanju sebe in svoje kreativnosti, vendar boste precej občutljivi na vsa mnenja ljudi, zato je pomembno, da delate to, kar si srčno želite in v čemer se morate ves čas izpopolnjevati, saj je potrebno premagati osebne meje konfortne cone in stopiti bolj na polno v svoje življenje. Raziščite, koliko časa ste utrujeni na teden in čemu pripisujete to dejstvo.

jaracKozorog

Kozoroge bo aprila rešilo delo, ki vas bo prekomerno zasulo in boste povsem predani vsemu, kar se bo dogajalo. Takrat boste ugotovili rešitev za odnose in jih boste začeli gledati bolj praktično in manj čustveno, sočasno pa se boste nehali skritvati pred ljudmi iz preteklosti, saj je čas, da se vse postavi na pravo mesto. Nehajte negovati preteklost in ljudi, ki jo želijo podoživljati z vami. Čaka vas življenje in nove priložnosti, ki ne bodo čakale večno.

0907786

vodolijaVodnar

Aprila bo čas, da uredite vse odnose, saj vas bodo končno ljudje razumeli in ne bodo potrebovali podnapisov za vaša dejanja. Pozitivno izkoristite vpliv, ki ga imate v tem obdobju na ljudi. Odpira se namreč novo obdobje delovanja, ko ne bo več časa za zaplete in čustva, zato je zelo pomembno, da za sabo v odnosih ne puščate nedokončanih stvari, ki vas potem bremenijo.

ribeRibi

Ribe boste v aprilu doživele prebujanje v novo realnost, kar bo okrepilo tudi vaše fizično telo in dobro počutje se bo začelo ponavljati. Nič več ne boste čakali na odločitve drugih, temveč boste vzeli življenje v svoje roke, kar vas bo sprostilo in ponovno vam bo življenje postalo dogodivščina. Okrepili se boste v kreativnostih, še vedno pa boste stremeli k nenavadnosti in odmiku od povprečja. Sledite sedanjosti in veliko lepša bo postala pomlad. Ne podcenjujte svojih čustev, ki so večkrat močnejša kot vaš um, pa čeprav mislite drugače.

Pripravila – Andreja Novak

zvezde

The following two tabs change content below.