Mesečni horoskop za april 2019.

Večje, pomembnejše zadeve se bodo odvilaje v aprilu in v tem letu na splošno. Karmična os astrološke podpore je usmerjena v razreševanje starih čustev in v postavljanje novih temeljev za življenje, za katerega se trudite že kar nekaj let. April sam bo bolj sproščen, a prav nič manj intenziven. Veliko novih stvari in dogodkov vas bo prisililo, da boste končno opustili rutino in se postavili v življenje. Kako vam kaže glede na vaš horoskopski znak? Preverite in se tekom meseca še kaj spomnite na tole….

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ovan

Oven 21.03. – 20.4.

Ovni boste imeli v sebi notranje razgovore, ki vas bodo vodili v vaše največje strahove: strahove preživetja, obstoja. Že na začetku tedna boste izpostavljeni vprašanjem o lastnih potrebah in pretirani gonji za denarjem. Lahko, da boste napredovali, da se bo vaše življnje v aprilu glede financ izboljšalo, a vi ne boste srečni, saj boste nekje v sebi začutili, kako prazno je takšno življenje in koliko časa zares posvetite pehanju za denar. Z 20. aprilom, ko bo sonce šlo v znamenje bika, v vaše znamenje pa bo prišla venera, boste postali bolj umirjeni, srečni, celo sproščeni. Spet boste začutili čustva do svojih bližnjih in sprejeli boste odločitve, ki bodo imele dolgoročne srečne posledice.

banner-astro

bikBik 21.4. – 20.5.

Biki se boste v aprilu naučili sprostiti tudi, če ni vse po vaše. Najprej boste zadovoljni s sabo in s tem okrepili dobre odnose. Zelo uspešni boste v prvi polovici aprila, saj boste manj časa porabili za rutino, ki bi jo lahko že zdavnaj opustili. Razmislite, kje vse zapravljate svoj čas in pri tem ne posegajte v navade in želje vaših bližnjih. Po 20. aprilu sonce preide v vaše znamenje: VSE  NAJBOLJŠE! To bo obdobje vaše preizkušnje, ko boste v sebi razjasnili, koliko materialnih dobrin vam pomeni varnost in kdaj je smiselno se obremenjevati z denarjem, kdaj pa s tem zares uničujete svoje življenje. Po 20. aprilu bo vaša vladarica venera prešla v znamenje ovna, kar vas bo naredilo bolj drzne v ljubezenskem življenju. Lahko, da se bo iz flirtanja razvilo še kaj več.

0907786

blizanciDvojčka 21.5. – 21.6.

Za dvojčke se obeta izboljšanje ne samo v tem mesecu, temveč celoletna izboljšava. Končno boste prišli na zeleno vejo in se organizirali tako, kot vam bo ustrezalo. Rešili se boste določenih čustvenih bremen ter se odprli za nove rešitve, ideje in za sodelovanje z ljudmi, ki v vas vidijo dobro. Red vam bo postal zelo pomemben in želeli si boste počisititi vse, kar vas veže na preteklost. V aprilu so za vas izjemno pomembne lunine mene, zato jih ne spreglejte: 5.4. mlaj, ki v vas aktivira nov red / 12.4. prvi krajec, ki vam podpre optimizem in finance / 19.4. polna luna, ki vam lahko zamaja nove pridobitve, če si boste dovolili, da vas objamejo stara čustva, ki vam praznične dni naredijo slabe / 27.4. zadnji krajec, ki vam lahko pomeni uspešno opravljen življenjski izpit iz čustvene stabilnosti in sprejemanja dobrega.

.

rakRak 23.6. – 22.7.

Raki ste še vedno v procesu notranjega spreminjanja, s tem, da vam bo luna pomagala pri hitrejši sprostitvi in ugotovitvi, kdaj reagirate iz preteklosti. April bo poln izzivov, poslovno dobrih, a družinsko slabih. Lahko velikonočne praznike preživite brez, da bi »padli« na lastno dramsko igro, kako morate poskrbeti za vse? Če vam to uspe, bo to dosežek za vse. Spoznali boste, da ste lahko samo eden v družbi in da ni potrebe, da sprejemate odgovornost za počutje vseh.
Ljubezen se bo prikradla v vaše življenje, če se le boste nehali skrivati pred svetom in vsemi spremembami. V četrtek, 25.4. bodite pozorni na počutje in komunikacijo, takrat boste lahko sprejeli veliko nove podpore za življenje..

lavLev 23.7. – 23.8.

Levi boste april preživeli na bolj nenavaden način. Vsak teden vas bo nekaj spodbudilo k spremembam, ki vam bodo postale všeč in opustili boste varno rutino preteklosti. Pomembni dnevi za vaše poslovno uspešne spremembe bodo: 10., 12., 13., 14. april, pri tem pa je dobro, da o njih doma, v družini ne govorite preveč, da vam okoli velikonočnih praznikov družina ne poruši veselja in novonastale samozavesti. Če se bo to zgodilo, potem bo druga polovica aprila manj učinkovita in na prvomajske praznike se boste pripravljali zgolj s kompromisi. Vseeno vam bo za vse in hudo vam bo, ko vaši bližnji niti opazili ne bodo vaše nezainteresiranosti. Lahko pa je drugače in tega se v aprilu učite: aktivnosti za svoje želje in pravočasne komunikacije za stvari, ki so vam pomembne.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica 24.8. – 23.9.

Začetki aprila bodo še malo zaviti v meglo iluzij in pričakovanj, ki pa se ne bodo izšla na način, ki ga pričakujete. Kar dajete, to v čustvih dobivate in ta princip karme še niste dojeli, sprejeli. Od 17. aprila dalje boste v komunikaciji bolj ogneviti, direktni, vendar nazaj tega ne boste želeli sprejeti. Razmislek o tem bo potreben, saj se lahko še pred veliko nočjo predvsem poslovni odnosi skrhajo in vaša stabilnost na nitki. April ni čas za preverjanje meja svojih nadrejenih ali strank. S prvim majem vam bo jasno, kaj je bilo potrebno storiti, a lahko, da bo že prepozno. ­Bodite zbrani in pozorni v komuniciranju in ne izhajajte iz svoje pregovorne »pravičnosti«, ki je bila samo vaša velika obramba pred čustvenimi spremembami, kar je pa sedaj že vsem okoli vas jasno.

vagaTehtnica 24.9. – 23.10.

Tehtnice s boste želele malo umakniti do dogajanja, kar vam bo uspelo celih deset dni. Po 10.aprilu pa so vam zvezde namenile precej dogajanja in ponovno boste padli v vrtinec odnosov, kjer je pa vseeno potrebno, da sledite svojim ciljem. Od 20. aprila, ko venera preide v znamenje ovna, boste postale nestrpne in nejevolne, če že prej ne boste poskrbele za svoje dobro počutje. Muhavost se bo lahko kazala tudi v partnerskem odnosu, kjer bodo zdržali samo tisti, ki vas iskreno imajo radi. Samske tehtnice se v tem obdobju lahko zaljubite, pri tem pa ni nujno, da bo veza trajna, saj boste precej drugačne v obnašanju in komuniciranju, kot običajno. Zato začtutite v svoji vzhičenosti tudi druge ljudi, svoje bližnje, kar bo vse povezalo v boljšo skupnost, prijateljstvo in odnose.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


skorpijaŠkorpijon 24.10. – 22.11.

Škorpijoni boste imeli svoje svetle dni. Zelo aktivni boste 11. aprila, ko boste naredili toliko, kot prej več tednov. Na velikonočni ponedeljek ne bodite doma, še posebej, če ste samski. Ljubezen bo za vas v zraku in ne zamudite je. Vaš smisel življenja ni pomoč drugim oz. premalo je, da se ukvarjate samo z ožjo družino in s svojim poslom. Proti koncu meseca boste (prisiljeni) narediti inventuro in ne bo vam všeč, kar boste ugotovili. Vse preveč truda za premalo efekta. Povežite se z ljudmi, ki so vam že v preteklosti pomagali in jih prosite tudi za profesionalno pomoč ali sodelovanje. Razmislite, zakaj ste takšen osamelec in kako dobro bi bilo sodelovati s kvalitetnimi in podobno mislečimi ljudmi. Sodelovanje bo potrebno negovati, razvijati.

strelacStrelec 23.11. – 21.12.

Strelci, do 11. aprila ste še v svoji moči in podpori, ki vas aktivira navzven. Do takrat naredite še vse tisto, pri čemer želite podporo ljudi, okolja, prijateljev, znancev. Po 11.4. pa jupiter, vaš zaveznik preide v retrogradno fazo do 11.8., kar pomeni, da bo to obdobje vašega notranjega razvoja, intimnih uvidov in veliko izzivov bo aktiviralo vaše razmišljanje, da se boste  povezali s sabo na način, ki ga svetujete drugim. Vse, kar ste doživeli in širili navzven, boste v tem obdobju preizkusili na sebi. April vam bo prinesel precej podpornikov iz strani, od koder tega niste pričakovali – iz lastne družine.  Ne zanemarjajte svojih domačih, naj vam svet ne bo bolj pomemben kot so vam ljudje, ki vas sprejemajo točno takšne, kot ste. Začutite, kakšen velik blagoslov je to in ga cenite.

jaracKozorog 22.12. – 20.01.

Kozorogi, prav dober mesec se vam obeta, ko boste bolj umirjeni, vse vam bo teklo kot po maslu in v red boste spravili stvari / omare / odnose, za katere ste se prej bali, koliko časa vam bo to vzelo. Konec meseca, 30.4. se vaš vladar Saturn obrne v retrogradno smer in intuitivno se boste pripravljali na sprememe. Največja sprememba bo že to, da boste začeli sproti in neproblematično / sproščeno komunicirati. Prazniki bodo zaradi tega veliko lepši in to bo tudi osnova, da bo lahko v vaše življenje prišla ljubezen, ki se vam bo od daleč že kazala, z mesecem majem pa tudi približala. Zato se pomirite s preteklostjo, opustite jo na način, da se o njej nehate pogovarjeti in vse bo drugače, boljše.

0907786

vodolijaVodnar 21.1. – 20.2.

Vodnarji boste do 12. aprila verjeli, da so spremembe možne s pogovorom in z razumevanjm in potrpežljivostjo. A po tem datumu se vam bo zazdelo, da vsi ostali živijo, kot želijo, samo vi še vedno držite obljube preteklosti in da vas sploh redkokdo vidi na način, kot ste. Ne boste želeli nadaljevati takšnega načina življenja in vrhunec boste brez, da bi to načrtovali, naredili ravno za Veliko noč. Ne boste mogli več zbrati potrpežljivosti in lahko, da boste protestno zapustili večje družinsko zborovanje ali pa javno razglasili večini neljubo resnico. Nenadne spremembe vas bodo popolnoma osvobodile in lahko, da bo vse to peljalo v smer, o kateri ste prej samo sanjali – v popolno svobodo, ki jo vi potrebujete bolj kot kdorkoli drug na tem svetu. Zato v razmislek: če vsem okoli vas dovolite, da so z vami svobodni, zakaj ne bi vi imeli enakega tretmana iz njihove smeri.

ribeRibi 21.2. – 20.3.

Ribe ste že bile deležne večje podpore v marcu, ki se kar nadaljuje v prvi teden aprila. Razumeli boste druge in drugi vas. Romantične misli vas bodo obdajale, a ne boste našli časa za njihovo realizacijo. Čas vas bo začel preganjati in počasi boste pozabili na zabave in na številna druženja, saj boste želeli uresničiti svoje zamisli. V odnosih z bližnjimi pa bodite previdni oz. malo taktnični, saj vam ne morejo brati misli, v kakšnem obdobju ste in če boste popolnoma pozabili na njih, potem pa pričakovali, da se vam bodo prilagodili takrat, ko se vam bo zazdelo, se lahko zgodi večji, lahko tudi usoden prepir. Še posebej bodite taktni 26. aprila, pred prvomajskimi prazniki, saj so takrat za vas slabe zvezdne povezave in si boste lahko resnico po svoje prikrojili.

Andreja Novak

zvezde

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)