Mesečni horoskop za avgust 2015.

zvezdeovan

Oven

Delo:

Dragi Ovni,
Upamo, da ste se julija sprostili in umirili in da boste avgusta vse moči, ki ste si jih nabrali, izkoristili za nove delovne podvige. Mesec pred vami bi lahko imel veliko pozitivnih dogajanj, prvotno v zvezi z delom, tako da izkorisite to in naredite kaj iz tega.
Kar bi las lahko prebudilo in izvleko iz situacije, v kateri se trenutno nahajate, so neki novi posli (začetek novih projektov, zamenjava dela, novo dodatno delo, nove pogodbe). Vse kar do sedaj niste delali ali pa ste delali samo občasno, bi se sedaj moralo širiti in bi postalo neka osnova za boljšo prihodnost.
Mesec je definitivno dober in upanje, ki je pri nekaterih Ovnih umrlo, bi se moralo zopet prebuditi, kajti mesec s seboj prinese tudi potrebno količino energije, da bi se posli lahko pričeli odvijati.
Zaradi retrogradne Venere pazite samo koliko denarja boste investirali (ne samo v poslovne projekte), za vse investicije dobro premislite, koliko denarja morate vložiti in kdaj se vam bo ta denar povrnil. Kar morate ta mesec paziti so partnerski odnosi z ljudmi, ki jih ne poznate dovolj dobro. Dobro jih preučite in se o njih pozanimajte, preden začnete delati skupaj!

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Ta avgust bi se lahko definiral kot mesec ljubezni za vse Ovne, tako za tiste, ki so se šele zaljubili, kakor tudi za tiste, ki že leta ljubijo isto osebo. Nič slabše ne bo niti za samske Ovne.
Opazili boste, da vam partner daje več pozornosti, da je bolj nežen, da se ne prička in vse se odvija tako, kot si želite. Ta mesec je ob vas Sonce, ob koncu prve dekade pa vam bo Mars dal svojo energijo, tako da boste imeli moč in voljo za vse, kar si boste zamislili. Če ste v predhodnem obdobju imeli nekaj težav, prerekanj ali prepirov, vas bodo dogodki na nebu prisilili, da povlečete vse to iz omare in se o vsem pogovorite s partnerjem. Po pogovoru se bo vse umirilo in nesoglasij ne bo več.
Obdobje, ki je pred vami je ugodno tudi za flirtanje, ampak ne bomo vsega povedali, da ne kvarimo idile zaljubljenih.
Konec meseca, ko Mars preide v Škorpijona, je možno tudi ljubosumje, zato smo tudi zapisali stavek pred tem.
Lep mesec vam želimo!

Če ste samski:
Osebam rojenim v vašem znamenju je bil avgust že od nekdaj odlično obdobje za spremembe, tako da upamo, da boste kmalu brali odstavek nad tem – za tiste, ki so v zvezi. Skozi mesec boste imeli več priložnosti za spoznavanje, komunikacijo in flirt, še posebaj v drugi polovici meseca, ko se bodo odprla vrata, skozi katere bi lahko prišla vaša nova ljubezen.
Kar moramo povdariti je, da se prenehate truditi za ljudi ali odnose, ki nikamor ne peljejo. Ne izgubljajte čas za ljudi, za katere niste toliko zanimivi, okoli vas jih je še veliko, ki iščejo ljubezen, prav tako kakor vi. Torej, ta mesec bo veliko priložnosti, ne izgubljajte čas na osebah, ki so vam všeč že nekaj časa, pa vendar se z njimi nič ne premakne. Rajši pojdite v nove izzive, pozabite na stare osebe in iščite novo, pravo ljubezen. Želimo, da vas v avgustu zadane veliko ljubezenskih strelic.

Zdravje:

Super, hvala. To je lahko tipičen odziv, ko vas nekdo v avgustu povpraša o vašem zdravju. Glede zdravja torej ne bi smelo biti večjih težav. Seveda boste morali imeti pod kontrolo količino stresa, kateremu ste vsakodnevno izpostavljeni, poskusite ga zmajšati z zdravim načinom življenja, telesno dejavnostjo in prehrano. Čas v katerem živimo je seveda stresen in proti stresu se moramo boriti z zdravim in močnim organizmom. Delajte na tem, da okrepite imunski sistem in kakovost življenja.

Srečne številke:

3, 10, 14, 21, 26

banner-astro

bikBik

Delo:

Lep mesec je pred Biki, vendar pa ne glede posla. Tukaj vam ne moremo reči prav ničesar, saj je ta mesec za vas stagnacija, poslovna in finančna. Retrogradna Venera bo opazovala vašo denarnico in bo za vsako propadlo investicijo, vsak nepotreben strošek – izstavila visoko kazen. Takšna situacija bo predvsem v prvi polovici meseca, tako da, ko se bo mesec bližal h kraju, se sprostite in lahko začnete trošiti denar (vendar zmerno) in če boste morali vložiti kakšen evro, naredite to v tem obdobju. Bodite pozorni na to, da bodo prilivi financ v tem mesecu slabši, mogoče bo prišlo tudi do nekih neplaniranih stroškov, v drugi polovici meseca pa bo stanje boljše.
Kar morate paziti so načrti, ki ste jih imeli, saj bi se lahko izjalovili, zato je mogoče bolje, da jih pustite za kakšno drugo obdobje, mogoče že za naslednji mesec. Pazite se sodelavcev, ki bi lahko preko vas želeli priti na višjo pozicijo. Bodite z vsemi prijateljski, vendar dvakrat premislite preden sprejmete kakšen njihov nasvet ali ponudbo.
Proti koncu meseca boste lahko malo odprli oči in premislili o kakšnen dodatnem poslu, ne bi vam škodilo, če bi kakšno urico na dan posvetili nekemu dodatnemu delu, saj bi vam dodaten denar prišel dokaj dobro. Navajeni ste na to, da morate paziti na denar, da pridete skozi mesec, tako da se ne sekirajte, saj je to samo še eden takšnih mesecev, ki jih boste dali skozi in hitro tudi pozabili nanj.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Ljubezen – to ste vi, kar se tiče avgusta!
Rekli smo, da bo avgust dober mesec, vendar ne glede posla, zato se orientirajte na ljubezen, na prijatelje, družino, kajti Sonce vas bo tukaj obsijavalo od prvega in vse do zadnjega avgusta.
Če ste imeli vpredhodnem obdobju v zvezi nekaj nesoglasij, povišanih tonov, slabšo komunikacijo z ljubljenimi osebami, s partnerjem ali z družinskimi člani, bo sedaj v tem mesecu to vse izginilo. Glede odnosa s partnerjem, vse bo skoraj idilično, vendar se vseeno nikar preveč ne sprostite, temveč negujte vajino ljubezen in neprekidno dokazujte partnerju da ga potrebujete. Na vas dnevno motri neprijeten Mars, ki bi lahko ustvaril nemir iz praktično ničesar. Torej, vsakdanji nasmeh in “ljubim te” bodo dobra obramba proti Marsovim grožnjam, preživite s partnerjem toliko časa, kolikor lahko in harmonija med vama bo zagotovljena!

Če ste samski:
Zanimiv mesec je pred vami, mesec kjer boste imeli priložnosti za avanture in avanturice, vendar pa boste še vedno ohranili status – samski. Včasih je bolje biti samski, kakor da ste s komer koli, spomnite se te modrosti! Imeli boste, kot smo že omenili, priložnosti za avanture, vendar vam je ta mesec usojeno, da spoznate potencialne partnerje, s katerimi ne boste ostali v razmerju dolgo časa.
Ali bo to nekdo, ki vam bo samo na prvi pogled zanimiv, nekdo, ki je v vsakem pogledu močnejši od vas, nekdo, ki bo na vas gledal samo kot na prehodno avanturo… To boste videli sami. V vsakem primeru, glavo gor in vse kar se bo zgodilo v tem mesecu, razumite kot trenutek zabave.
Vse kar smo zapisali, bolj velja za moške pripadnike tega znamenja! Dekleta bodo vseeno imela več možnosti za dolgoročno zvezo. Če spoznate zanimivo osebo, se sprostite in se prepustite.

Zdravje:

Ni povsem nemogoče, da bi se v tem mesecu poškodovali, upamo da ne pride do velike poškodbe, toda nanjo vas moramo opozoriti, da boste upočasnili svoj tempo življenja. O vsem namreč razmišljate, samo o svojem zdravju ne. Tisti, ki imate kronične težave z alergijami, bi lahko tudi ta mesec preživeli z robčkom v roki, skupaj z vsemi pojavi, ki sledijo. Starejši Biki bi lahko imeli težave s kostmi, zato za vsako sumljivo bolečino, takoj na pregled k zdravniku. Pazite se tudi močnega sonca, predvsem tisti Biki, ki imate svetlejšo polt.

Srečne številke:

9, 11, 21, 25, 27

0907786

blizanciDvojčka

Delo:

Dragi Dvojčki, želeli bi vas osrečiti z napovedjo, da boste v avgustu obogateli tako, da ne boste prav ničesar delali, da bo vse teklo kot po maslu in da se bodo sprejele vse vaše ideje in odločitve. Vendar ne bo nič od tega, vsaj ne ta mesec.
Pred vami je še eden tistih standardnih mesecev, mogoče še malo težji, kot ponavadi. To bo mesec, ko bo vaša glavna preokupacija boj do naslednje plače.
Če ste prejšnji mesec imeli višje stroške ali če jih imate sedaj, jih boste ta mesec malo težje odplačali. Naš nasvet je, da se nikakor ne zadolžujete ta mesec, saj bi verjetno morali vsak izposojen evro dvakratno odplačati. Ne samo z financami, vendar tudi z nervozo in jezo nase. Potrudite se in dajte od sebe maksimum, ne glede na to kar delate (posebaj tisti, ki delajo za privatnike), saj bi vas lahko neke napake, drago stale, v smislu denarne kazni ali pa celo izgube dela, to še posebaj velja za tiste, ki nimajo dolge delovne dobe. Torej, bodite koncentrirani, če niste 100% v nekaj, pustite za kasneje, za jutri. Zadnjih 10 dni meseca razmislite malo o svojih finančnih težavah, kaj je tisto kar vas obremenjuje, kako zmanjšati stroške, kaj lahko vržete ven iz svojega življenja. Ob koncu meseca se bodo stvari izboljšale in zadeve se bodo obrnile na bolje. Potrpeti morate samo tistih prvih 20-25 dni… Ni vse tako črno, saj bodo odnosi z drugimi ljudmi odlični, tako da boste lahko ta mesec promovirali sebe in boste lahko dali vedeti svojim poslovnim partnerjem, da lahko računajo na vas!

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
V vaši zvezi je vse v redu. Kar ni v redu, lahko pripišete retrogradni Veneri, katere cilj je, da vam ne dovoli popolne sprostitve glede ljubezensko-družinskih odnosov.
To je mesec, ko se boste morali dokazovati in ne dovolite da ne mine niti en dan, ko iz partnerja vsaj enkrat dnevno ne izvlečete nasmeh na obrazu. Vsakodnevna doza ljubezni bo najboljša preventive proti retrogradni Veneri, to je edini nasvet. Ne dovolite, da bi vajina zveza padla v rutino, v vsakdanjo šablono, takrat bi lahko prišlo do težav.
Glede družinskih odnosov, tukaj bi prav tako lahko prišlo do nekih nesoglasij, tako zaradi starih težav, novonastalih malenkosti, ki pa bi lahko prerasle v težja prerekanja. Ne dovolite, da vas kdo obtožuje za stvari, ki jih niste naredili, ne sprejemajte odgovornost za ničesar, kar ne morete zagotoviti in ne vpletajte se v družinske prepire. Tega namreč ta mesec ne potrebujete!

Če ste samski:
Samski Dvojčki se ne bodo osrečili v avgustu, prav zaradi Venerinega delovanja, tako da če bi spoznali neko novo osebo, bi lahko bili deležni kar nekaj težav, čeprav zanje ne bi bili sami krivi. Priporočamo vam, da če bi bilo kakor koli mogoče, preložite začetek zveze na drugi del meseca ali celo kasneje, mogoče celo na september.
Z nasprotnim spolom bi lahko delali tudi na področju komunikacije, mogoče bi se morali malo bolj odpreti, da ne bi izpadli sumljivi, ko stopite v kontakt z novimi znanci. Ne dovolite, da bi vas kdor koli napačno ocenil, vedno povejte kar želite reči, da bodo drugi razumeli, kaj jim želite povedati. Dobra in odprta komunikacija bi lahko na široko odprla neka ljubezenska vrata, če ne v avgustu, potem pa v bližnji prihodnosti!

Zdravje:

Posel ne gre, ljubezen je na kočljivih tleh, zdravje pa… Zdravje vam lahko povrne nasmeh na obrazu!
Če odmislimo stres in nervozo, ki vas bodo spremljali dobršen del meseca, bo vse ostalo moralo biti, kot bi si samo želeli. Kar je že ponavadi boleča točka Dvojčkov (dihala, prehladi, ginekološke težave pri ženskah) se lahko pojavijo ta mesec, toliko da vas spomnijo, da se ne smete povsem sprostiti in da zdravje pazite kakor pazite na kapljico vode na dlani.

Srečne številke:

1, 8, 14, 24, 30

rakRak

Delo:

Dragi Raki, vaše znamenje je v tem mesecu pomiloščeno in vi boste uživali v ugodnostih, ki jih prinaša denar, vendar bodite vseeno previdni, da si ne zmočite preveč kljuna in da ne bi šlo vse navzdol. To sprejmite kakor življenjski test in učenje o samonadzoru, samokontroli in veščinah samoodpovedi. Denar pustite ob strani, saj vam bo kasneje prav prišel višji kupček denarja. Prvi dve dekadi bosta pod okriljem Sonca in njemu se lahko zahvalite, ker ste nagrajeni. Ko pa sonce vzide, v naslednji dekadi, potem ostanite modri. Retrogradna Venera s seboj prinaša težave na področju financ, zato bo potrebna previdnost. V prvih dekadah boste neizmerno uživali v majhnih stvareh, posebaj boste uživali v hrani in na lepih krajih, kjer imajo dobro hrano. Vi ste po naravi hedonist in radi združite lepo in koristno, lepo in okusno. Radi imate poslovna kosila, ob hrani se lahko vse lepo dogovorite in veste da je to odličen tempo za sklepanje pogodb, hrana plemeniti ljudi in nas osrečuje. Tukaj ni prostora za pričkanja, pa tudi vi niste po naravi konfliktna oseba. Pri vas se lahko vse izpelje z dogovorom.
Znašli se boste v situaciji, ko vas bodo prosili za denar. Svetujemo vam, da se temu izognete kakor veste in znate, saj ne vidimo da bi denar v kratkem dobili nazaj v svoje roke. Vendar pa ga boste potrebovali in od obljub, da vam vrnejo izposojeno, boste prejeli ali to da boste denar v kratkem prejeli ali pa se vam ne bodo niti oglasili. Danes so takšni časi in zares morate biti previdni , saj so ljudje pripravljeni na marsikaj. Levi, Dvojčki, Škorpijoni lahko postanejo vaši odlično sodelavci, zato se gibajte v njihovi družbi, kajti konec avgusta boste utrpeli pomanjkanje optimizma in elana.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Vaš odnos do partnerja se je spremenil, postali ste leni in preveč ste se sprostili, saj menite da vi vlečete vse niti v tej zvezi. Ja, ljubljeni ste več, kakor vi ljubite, vendar vedite, da se partnerju počasi vse skupaj nabira in lahko vas preseneti z neko odločitvijo, ki bo izredno ranila vaš ego. Tako, da vam svetujemo, da v začetku tega meseca, daste več pozornosti svojemu partnerju. Zamenjajta okolje in prekinita z vsakodnevno rutino, ki je lahko temu tudi razlog. Poletje še vedno traja, tako da imate še vedno milijon destinacij, kamor bi lahko odpotovala. Aktivirajte se in mogoče vas preseneti razvoj zveze, kateri mogoče sedaj trenutno ne dajete nobenega potenciala.

Če ste samski:
Raki imate radi družbo ljubljene osebe in vaša potreba po bližini privlači kot magnet veliko ljudi okoli vas. Vašo energijo imajo radi, prežeti ste z eroticizmom, pa ne tistim surovim, primitivnim, ampak soficticiranim. Pa vendar izkoristite  to obdobje samote v vaše dobro, nadgradite svoje znanje, berite, osamite se za kratek čas. Potrebno je, da se naučite uživati sami s seboj in da boste sami sebi dovolj. Ena nežna duša iz znamenja Rib v kratkem prihaja v vaše življenje, do takrat pa, počivajte.

Zdravje:

Na zdravstvenem področju pride do upada razpoloženja,  s tem tudi pride do depresije in tesnobe, v prvi dekadi meseca avgusta. Vse to vodi do stresa, ki zelo vpliva na vaš imunski sistem, tako da bi bilo dobro, da se izogibate stresnim situacijam, skupinam ljudi, hrupu, ter se raje sprostite doma s skodelico čaja v roki.

Srečne številke:

10, 15, 19, 22, 28

lavLev

Delo

Levja moč, ki jo poseduje vaše znamenje, bo v tem mesecu dosegla najvišjo točko delovanja. Vse tisto, kar nosite v sebi, se bo združilo in vi boste začeli sijati v polnem siju. Prepoznati morate trenutek, ko pride do tega zaleta in  takrat se samo prepustite in sprejmite vse kar zmorete. Redko kdo bo ušel vašemu sugestivnemu vplivu, ki ga boste imeli. Vaši skriti in prikriti sovražniki tega ne bodo hoteli sprejeti, pa vendar vedite da ste ta mesec za vse okoli vas kakor nekakšen guru. Vaš ego je enostavno zelo vpliven in dominira z umom drugih ljudi. Merkur je v vašem znamenju v prvi polovici avgusta in on je v veliki meri odgovoren za vsa ta dogajanja okoli vas in v zvezi z vami. On vas vodi z razumom. Jupiter se bo v istem trenutku znašel v vašem znamenju in od njega dobite aspekt sreče. V drugi polovici meseca bodite previdni na nepotrebne stroške, kajti na vas preži retrogradna Venera. Jupiter je prisoten tudi v drugi polovici meseca in on vam nudi možnost za to, da izboljšate svoje finančno stanje. Bodite skromni, kar se tiče denarja. V delovnem okolju vam bodo pomagale osebe rojene v znamenju Ovna, Leva, tako da bodite v njihovi bližini.

Ljubezen

Če ste v razmerju:
Ste zelo močno znamenje, pogosto tudi dominantno, oseba, ki je z vami pa mora to prenašati, drugače je ne bo zraven vas. Vi ne popuščate pri svojem egu. Dobro vam gre, da sinhronizirate partnerja s seboj, nikomur pa še ni uspelo, da bi vas spremenil. Zelo močan karakter ste in tudi zaradi ljubezni ne bi pristali na to, da nekatere stvari pri sebi spremenite. Velika težava so osebe rojene v vašem znamenju. Če je tudi pri vas takšem primer, bo to boj med tirani. Bolj seksualna zveza, kot pa romantična. Če nas vprašate, poiščite raje osebo iz manj “agresivne” skupine znamenj, Ribo, Raka ali mogoče Tehtnico, saj bi vas zveza z vašim znamenjemi lahko zelo izčrpala, ko se zadeva zaključi.  Zaključi pa se ponavadi zelo hitro. .

Če ste samski:
Ena oseba v službi vas opazuje že dlje časa, zares zelo spretno, ker je do sedaj še niste opazili. Ona opazuje vsak vaš gib in to situacije v katerih ste najbolj sproščeni, to je kadar jeste svoje kosilo, medtem ko se pogovarjate po telefonu (pogovor ni poslovne narave), medtem ko klepetate s sodelavci… Pazite na manire, kako si brišete usta medtem ko jeste, na mimiko kadar govorite, oblačenje in harmonijo oblačil, čistočo las. Ta oseba analizira vse vaše podrobnosti, zato resnično pazite na vse. Delajte na svojem imidžu in priložnost je tukaj. V kratkem pride do zabave ali boste šli ven s sodelavci, takrat bi lahko naslutili kdo je ta oseba, ki jo izredno zanimate. Kakorkoli, za zvezo s to ali neko drugo osebo, počakajte na naslednji mesec. Venera je v retrogradni fazi in moti pri komunikaciji in zelo nazorno vpliva na zveze.

Zdravje

Jupitrova zaščita je  odšla in sedaj ste prepuščeni sami sebi. Veliko boste morali delati na ohranitvi zdravja, zato prav sedaj vključite v življenje vse možne bojne sile, kot so sveže sadje in zelenjava, ki ga je sedaj trenutno ogromno, in ne pozabite na rekreacijo, vsaj v večernih urah, zaradi česar boste bolje spali in obnovili vaš imunski sistem.

Srečne številke

6, 9, 14, 20, 22

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Delo:

Avgust je mesec, ki je za vas neugoden glede finančnih aspektov. Vi ste močno znamenje, vendar ste precej samodestruktivni in potrebujete pomoč, najprej od vas samih, zato da prevladate neke močne realne in nerealne strahove, ki vas lahko nadvladajo v vsakem področju življenja in zelo pomembno odločajo pri mnogih stvareh. Torej, ko začutite nalet samouresničitve, ga izkoristite. Odvračala vas bo retrogradna Venera, ki vam črpa energijo in otežuje stvari, kot tudi trije planeti, ki so sedaj trenutno v vaši hiši dela in ki so v opoziciji z Venero. Torej, avgust ni vaš mesec, številni dejavniki so odgovorni za to in ni vse samo vaša krivda, večino je delo planetov. V sredini meseca pa gredo stvari na bolje, tako kot je to ponavadi v življenju, po dežju posije sonce…
Ko že govorimo o Soncu, nahaja se v 12.hiši, pomagalo pa vam bo, da boste spoznali težave in da boste našli sovražnike med sodelavci. Dobro je, da vam Sonce pomaga, saj boste ravno ta mesec potrebovali njegovo pomoč. Opazno bo pomanjkanje discipline pri vašem delu, potrudite se to popraviti, dokler zadeva ne postane preveč očitna. Zmanjšanje motivacije bo prispevalo k temu, poletje vam je udarilo v glavo in nikakor ne morete priti nazaj v formo. Morali se boste se kar se da hitro prebuditi, kajti vse se je obrnilo proti vam, vi pa niste previdni. Finance so katastrofalne.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Retrogradna Venera se vmešava v vsa področja in negativno vpliva tako na ljubezenskem področju, kakor tudi na področje partnerstva. Imeli boste občutek, kakor da se neprestano bojujete z nevidnimi silami, ki vam nikakor ne dovolijo sprostitev in uživanje. Želite si, da bi z osebo, s katero ste in jo imate zelo radi, nadaljevali zvezo. Težave, ki jih bo povzročila Venera, bodo zelo vplivale na odnos z vašim partnerjem. Pričkanja bodo na vsakem koraku, največkrat zaradi malenkosti. Zamenjajte okolico, odpotujte, četudi samo za čez vikend. Spremenite rutino in lahko zmagate v boju proti planetom. Komunikacijo zmanjšajte na minimum in naoštrite čute, prav tako to svetujte tudi partnerju.

Če ste samski:
Ta mesec bi bilo bolje, da kar ostanete samski, kajti vse kar se bo zgodilo nenadoma, bo nehalo obstajati, razlogi za to pa so lahko neverjetno majhni. Zato rajši ta mesec izkoristite za kaj drugega, za spoznavanja, treniranje taktike, gestikulacije, imidža… Poskusite z nečim drugačnim, prosite frizerja naj eksperimentira z vami.  torej, ta mesec delajte na sebi, gibajte se v družbi pametnih ljudi, izogibajte se družbe ljudi, ki se pretvarjajo. Od njih prihaja samo slaba energija, vi pa je sedaj v tem trenutku ne potrebujete. Neko kratko snidenje bo pustilo sledi v vaši domišljiji, moralo pa bi se zgoditi proti koncu meseca, svetujemo da vseeno počakate s prvotno navdušenostjo in ko se vse poleže, preverite če je občutek isti kakor na začetku.

Zdravje:

Jupiter vstopi v vaše znamenje  na začetku meseca, tako da, če bolehate zaradi nečesa, vam bo on ponudil svojo pomoč.  Moč pozitivne energije, po kateri hlepi vaše telo in um,  dejansko prihaja iz vas, to pomeni, da se morate do prihoda Jupiterja, bojevati z retrogradno Venero, ki vpliva na vse vidike življenja. Poskrbite, da se ne boste utrudili zaradi stresa. Saj s stresom prihajajo tudi bolezni. Pripravite se na prihodnje  dni, da boste prirpavljeni na vse. Hidrirani, spočiti, mirni, če je to sploh mogoče. To je čas, da preverite tudi krvno sliko. V zadnjem času ste bili nagnjeni k prehranjevanju z nezdravo hrano, to pa koristi le vašemu holesterolu.

Srečne številke:

13, 19, 20, 27, 31

vagaTehtnica

Delo:

Zadeva je takšna: bili ste prizadevni, izplačalo se vam bo in to kar precej. Če pa niste bili, potem pa ne pričakujte dobička, kajti realno, niste si ga zaslužili. Več vas je, ki ste v zadnjem trenutku poprijeli za delo, vas manj delavne bi radi motivirali, saj je ugodno obdobje za finance. Mars in Merkur sta trenutno aktivna in zaradi njiju vam tudi vse to govorimo, zato izkorisite ugoden vpliv planetov in se zaženite v delo. Od polovice meseca naprej, se stvari spremenijo, Jupiter gre iz Leva, delo se vam bo kopičilo, rezultati pa ne bodo tako plodni, kakor v prvi polovici meseca. Nekateri partnerji vam bodo obrnili hrbet in ne bodo želeli priteči na pomoč, vendar se bo pojavil nekdo novi, na vaše veliko presenečenje in vam bo ponudil pomoč. Da ne bi prišli v situacijo, ko bi za vaše finančno stanje vedel prav vsakdo, dajte denar na kup v začetku meseca, ko bodo finančni prilivi tekli kakor po maslu. Visok nivo frustracije vas bo spremljal od 20. naprej, s tem da se bo poviševal vse do začetka septembra, po tem pa bi se zadeve morale sicer začeti umirjati.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Venera je še naprej retrogradna in vsa znamenja trpijo pod njeno težo, pa tudi vi. Tukaj pa je nasvet za vas za ta mesec: nikar se ne spuščajte v tem mesecu v zveze, ostanite s trenutnim partnerjem, Če se lahko izognete prepogostim srečanjem, to tudi storite. Veliko bo nerazumevanja in težkih besed, pa bi bilo dobro, da se vedno srečujeta z nekim razlogom, obvezno v družbi drugih ljudi, tako bo vsa napetost popustila in vi boste dobre volje. Precej ste pod stresom in vse bo vplivalo na vas, tako da se poskušajte kontrolirati in postanite bolj tolerantni. Ta mesec vam bo definitivno odprl oči in priznali si boste, če je ta partner s katerim ste trenutno, sploh dober za vas. Ne boste zaslepljeni s čustvi in bili boste precej realni, malo tudi kruti. Poslušajte svoj notranji glas. To ste vi, realni vi. Večkrat ste naredili napake, pa vendar ste se iz tega veliko naučili, čeprav se tega ne zavedate. Vse to vaš um “pakira” nekje izza, in ko je potrebno, izvleče ven in koristno uporabi.

Če ste samski:
Retrogradna Venera dominira, zato svetujemo, da sedaj ne prihaja do nobenih začetkov, ker je morje preveč razburkano  in vsak začetek bi prinesel samo težave, vam pa nervozo. Že tako ste pod stresom zaradi dela, tako da na ljubezenskem področju ne potrebujete še kaj takšnega. Trenutno niste niti ljubezensko razpoloženi, niti malenkost ne. Po tem obdobju bo prišlo do dobrih priložnosti, do tedaj pa se družite z ljudmi, komunicirajte, potujte… Imate klic prijatelja, ki vas že dlje časa vabi na obisk. Mogoče je sedaj pravi trenutek, da se odzovete?

Zdravje:

Posledice stresa so lahko za vas zelo nevarne , ampak na srečo so epizode,  ko imate naval jeze in stresa, kratkotrajne.  Svetujemo vam družbo pozitivnih ljudi, dober film, nekaj v čemer uživate.  Psihološki vidik vaše osebnosti je razburkan in zahteva, da se ga pošteno lotite. Poslušajte svoj notranji glas. Kaj vam je najbolj všeč? Vaša duša vam bo povedala vse, naučiti se boste morali, da pozorno poslušate svoje telo tudi od znotraj. Tehtnice v tem trenutku absolutno potrebujejo samo mir.

Srečne številke:

6, 11, 18, 24, 26

skorpijaŠkorpijon

Delo:

To je vaš mesec, dragi Škorpijoni. In to v pravem smislu te besede. Mesec puhti od odličnih priložnosti za vašo kariero. Na področju vaše kariere se nahajata Merkur, Mars in Sonce s svojo močjo v koordinaciji z omenjenima planetoma pošilja strelice, direktno v smeri vašega uspeha na področje posla. Ta vam daje možnost napredka na delovnem mestu, končno je vaš trud opazen in prihajajo nagrade. Podporo imate od svojih nadrejenih in od glavnega starešine. Vaše ideje predstavite že na prvem srečanju in dobili boste podporo vseh najbolj pomembnih oseb.
Nezaposleni naj se ta mesec vržejo v iskanje dela, saj je čas pravšnji za nekaj takšnega. Vaše nezadovoljstvo bo preteklost, zato nikar ne bodite preveč pesimistični, priložnosti so tukaj pred vami. Poiščite osebe v znamenju Leva, Dvojčka, Škorpijona ali Ovna, saj bi bili oni lahko ključni igralci v iskanju vaše kariere, oziroma pri njenem napredku. Deprimiranost zaradi finančnega zloma bo ta mesec prerasla v evforijo, z njo pa gre z roko v roki tudi zadovoljstvo z samim seboj in premik na vseh področjih, v pozitivnem pomenu.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Retrogradna Venera preti s svojo prisotnostjo in ovira normalno komunikacijo z ljubljeno osebo, bili boste bolj občutljivi kakor ponavadi, včasih celo na robu joka, posebaj to velja za mlade Škorpijonke. Vsake toliko časa ste depresivni in svoj bes znašate nad partnerjem, vendar pa tudi partner nad vami, ko pride na vrsto. Po tem ste kakor novi, vendar vedite, da posledice nekje ostanejo. Začnite se učiti o samokontroli, v takšnih situacijah, kajti vse se vrača in vse se plača. Vse pride nazaj kakor boomerang. Spremenite sebe, to bo pomagalo pri tem, da se bodo tudi drugi ljudje začeli drugače obnašati do vas. Začnite pri sebi, priznajte svoje napake in bodite fer pri tem, vsaj sami s seboj.

Če ste samski:
Zaradi Venere, ki je trenutno zelo  neugodno razpoložena, ne delajte ničesar na področju ljubezenskih odnosov, kajti vse kar se bo začelo, je usojeno, da se bo tudi končalo. Zelo neprijetna atmosfera, na pomolu so veliki nesporazumi in pričkanja z osebami, ki so vam všeč, zaradi tega vas lahko simpatije začnejo gledati drugače. Neka sila vas bo vlekla v to, da boste govorili različne neumnosti in dosegli boste samo to, da bodo navzoči izredno začudeni nad vašim blebetanjem. Poleg tega, ne boste prenehali, kljub temu, da boste videli njihove osuple izraze na obrazu. Tudi ogovarjali vas bodo, predvsem tisti do-včerajšni prijatelji, ki se na skrivaj srečujejo. Avgust za vas – ni dober!

Zdravje:

Stres, ki ga boste doživljali zaradi vsega tega, kar se dogaja, bo v vas ustvaril pogoje za herpes na ustnici, ki bo kot izpušni ventil, ali pa mozolje na obrazu ali hrbtu.  Dodatna histerija zaradi izgleda bo le povečala že tako visoko raven frustracije, tako da bi bilo dobro, da si bi našli majhno zatočišče izven mesta, nekaj podobnega Zenu, da si povrnete  in najdete mir v sebi.

Srečne številke:

3, 9, 15, 20, 27

strelacStrelec

Delo:

Mesec pred vami bi lahko bil mesec izzivov, samo malo sreče je potrebno, da bi se neke kocke sestavile tako, kot bi vi želeli. Ni nemogoče, da vam nekdo postavi visoke poslovne izzive, sodelovanje, zamenjavo delovnega mesta, projekte na katerih bi lahko profitirali. Mogoče vam je bilo to nekoč v preteklosti že ponujeno, pa vendar zaradi nekih razlogov tega niste sprejeli, mogoče niste bili prepričani, če je to – to, mogoče ste se ustrašili ponujenega ali pa ste mislili, da bi več izgubili kakor dobili. Sedaj bi lahko ponovno razmislili o nekih zadevah iz preteklosti, še bolje, mogoče bi celo sprejeli te izzive.
Če ste nekaj poskušali v preteklosti, pa niste uspeli, dobro… sedaj se iz tega nekaj naučite, zakaj vam ni uspelo in se vodite po tem načelu. V vsakem primeru boste imeli izzive, finance pa bodo bolje v drugem delu meseca, zato pojdite trezno skozi prvi del meseca in potem bo vse lažje. Ni tudi nemogoče, da pride do nekih konfliktov v zvezi z delom, mogoče tožbe, kritike, vendar ne skrbite, to se bo vse sčasoma rešilo in vi boste stali na zmagovalni strani.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
V začetku meseca vam bo sledil tranzit Venere, kar bi lahko prineslo kar nekaj presenečenj , po tem nastopi zatišje in vi boste uživali v romantičnem obdobju, ki ga bo za vas pripravil Mars v znamenju Tehtnice.
Možna so pričkanja s partnerjem glede nekih skupnih načrtov, ki se vama ne bodo usklajevali. Vi boste želeli nekaj, partner nekaj drugega. Upamo, da boste našla skupen jezik, dajte vse od sebe in inicirajte rešitve. Vedite, da je Venera retrogradna, pa so vse ljubezenske težave zelo pogoste, vsem!
Prvi del meseca bo bolj buren od drugega, bilo bo dosti pomirjevanja, kompromisov, odrekanj, vendar to je ljubezen, ali ne?

Če ste samski:

Še naprej boste samski, kakor tudi večina. Ni mesec, ki bi bil ugoden za nova, prava razmerja. Vse kar boste poskušali delati, vam enostavno ne bo šlo dobro od rok, pa se zato niti ne poskušajte preveč truditi. Sprostite se in uživajte v nekih drugih stvareh, ljubezen bo prišla, kot tudi vsakomur, slej ko prej bo prišla. Pomembno je, da nikakor ne padete v depresijo zaradi tega, ker ste trenutno samski, to rajši izkoristite na najboljši možen način… Vedite, da si večina ljudi, ki so v zvezah, zaželi, da bi bili vsaj nekaj ur dnevno sami, tako da, dokler ste še samski, uživajte. Zabavajte se, pojdite ven, delajte, in naslednji mesec bo bolj ugoden kot kdaj koli prej!

Zdravje:

Vaš obrambni mehanizem je tako močan, da boste skozi ta mesec šli tako dobro, kot le redko kdaj do sedaj. Vendar pa morate upoštevati pravila, ki so značilna za vas – čim bolj bodite  telesno dejavni, prehranjujte se z zdravo hrano, tako boste preprečili morebitne težave s krvnim obtokom. Uživajte mladost kot jo le Strelci vedo!

Srečne številke:

8, 14, 18, 20, 24

jaracKozorog

Delo:

Dober del vaših prijateljev počiva, vi pa bi ta mesec morali dati vse od sebe, da naredite nekaj resnega, kar se tiče vaše kariere, posla, financ… Samo pojdite naprej, kdor je zadovoljen s svojimi poslovnimi rezultati, gre lahko vedno na dopust, njemu je sicer že samo delo dopust. Možno je, da boste v tem mesecu naredili nekaj, kar si boste še dolgo zapomnili, nekaj dobrega. Imeli boste moč in voljo za delo, imeli boste tudi podporo, še od ljudi za katere nikoli ne bi mislili, da bodo ob vas. Delajte, poskusite skleniti čim več poslovnih poznanstev, dajte vse od sebe, da bodo ta poznanstva  prerasla v dobičkonosne posle, posle od katerih boste delili zaslužek. Finančni aspekti so prav tako dobri, razpolagali boste z veliko vsoto denarja, zato se samo spomnite na ljudi iz vaše okolice, ki razmetavajo  svoj kapital, tako da tega ne delajte tudi vi. Shranite tudi ta mesec vsak evro, ki vam bo prav prišel, mogoče tudi za kakšna vlaganja, ki se vam bodo ostvarila v naslednjem obdobju. Dober položaj bodo imeli vsi, ki delajo v javnem sektorju, dajte vse od sebe, da bodo nadrejeni videli vaše dobre rezultate. Imate priložnosti, izkoristite jih!

Ljubezen:

Če ste v razmerju:

Mesec avgust je mesec strasti za vas, posebej drugi del meseca, ko je Mars, vaš planet strasti na obisku pri Škorpijonu. Imeli boste manjša nesoglasja s partnerjem, manjše nesporazume in pričkanja, vendar ničesar takega, kar ne bi mogli rešiti  s pogovorom ali še bolje v postelji. Ne dovolite, da bi partner zaradi česar koli padel v depresijo, karkoli ga bremeni, bi mu vi pri tem lahko pomagali. Imejte več strpnosti, kadar vas partner bremeni s čimer koli, vsak je osebnost zase, tako tudi vaš partner ne more biti točno takšen, kot bi vam odgovarjal. Potrpite te malenkosti in uživali boste. Pazite se konfliktov s tretjimi osebami, če pridete v situacijo, da vas nekdo razjezi, postopajte razumno, včasih je boljše kaj povedati samo s pogledom, namesto dviganja tona glasu.

Če ste samski:

Pripravite se na zadnjih 10 dni v avgustu, ko boste izredno privlačni za nasprotni spol. Skozi vas bo tekla nekakšna pozitivna energija, energija napolnjena s seksipilom, pa bo to verjetno nekdo opazil, glede na vaše obnašanje, pogledov, pogovora…
Vsekakor je mesec bolj ugoden za strasti, namesto resnih zvez, tako da veste, če se boste slučajno zaljubili, da začetek te zveze prestavite na naslednji mesec. Vse ostale kombinacije so več kakor dobrodošle!

Zdravje:

Dobro vam bo služilo, to poletje vam tudi malo višje temperature ne bodo prišle do živega, zato preživite vsak dan nekaj časa na soncu, hodite in dihajte s polnimi pljuči. Kozorogi se skoraj ves čas morate premikati, da bi se izognili težavam s kostmi, tako da se tega držite, ne samo v teh 30 dneh, ampak tako dolgo, kot vas bodo vaše noge nosile.
Če vam je všeč kapljica dobrega vina, se ta mesec malo vzdržite, saj bi lahko imeli želodčne težave zaradi alkohola.
Uživajte v zdravem mesecu.

Srečne številke:

5, 10, 19, 24, 28

0907786

vodolijaVodnar

Delo:

Pred nami je en miren mesec, kar se tiče poslovno-finančne situacije. V tem mesecu bo nekaj težav, vendar boste imeli vse aspekte, da naredite nekaj novega, nek premik na tem področju, ki bi se v bližnji prihodnosti lahko realiziral. Koncentrirajte se na vse možne dogovore in pogajanja, ki jih boste imeli v poslu, mogoče v enem izmed njih leži skrita priložnost, na katero čakate že dolgo časa.
Bodite preračunljivi, vse kar delate, preverite dvakrat, ne dovolite si narediti kakšne napake ali pa napačnega izračuna. Če je vaše delo povezano s komunikacijami (če se pogajate, sklepate nove pogodbe, delate z ljudmi…) potem vedite, da bo ta mesec z vstopom Marsa v znamenje Tehtnice, vaša karizmatičnost in privlačnost zrasla, zato to izkoristite na najboljši možen način. Najboljše obdobje za vse poslovne akcije je druga polovica avgusta, tako da prvih 10 dni načrtujte in preučujte, potem pa se vrzite na delo!
Finance bodo bolje v prvi polovici meseca, tako da bodite oprezni z denarjem in si ne dovolite nepotrebnega luksuza. Nezaposleni lahko ta mesec začnejo z iskanjem dela.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Tisti, ki so v dolgotrajnih razmerjih, niso pa v zakonu, bi se lahko prav ta mesec lahko odločili za usodni DA, saj so priložnosti idealne in vsi, ki bodo zaplavali v zakonske vode v tem obdobju, bodo v naslednjem obdobju uživali v plodovih ljubezni. Konec meseca Mars vstopi v znamenje Škorpijona in pomaga urediti vse “hišne zadeve”, torej pred vami je eno dobro obdobje, kar se tiče ljubezni in zakonskega življenja. Če ste imeli težave pri komuniciranju, je sedaj pravi čas, da jih razrešite.
Pri tistih, ki je ljubezen še vedno v fazi preverjanja in pri tistih, katerih ljubezen je postala že del navade, bi lahko prišlo do neprijetnosti v drugi polovici meseca, posebaj velja za moške pripadnike znamenja, kateri bi si lahko zaželeli neko tretjo osebo ali kratek flirt. Sami veste, kaj je najbolje za vas in če se vam ponudi priložnost, naj vse ostane pri spogledovanju ali neki želji globoko v vašem srcu. To bo prehodnega značaja in neumno bi bilo, da porabite svoj čas in sanjarjenja za to. Možno je, da vas bo neka oseba (prijatelj, dober znanec) presenetil, lahko tudi razočaral, vendar ne obupujte, včasih je bolje, da pravi obraz človeka vidite čim prej.

Če ste samski:
Vodnarjem bodo ta mesec prijale razne “javne akcije”, druženja z ljudmi, želeli boste biti v krogu večih ljudi, družili se boste s prijatelji in spoznavali nove ljudi. Ta mesec dajte vse od sebe, da vsak prosti trenutek preživite z ljudmi, ne dovolite si, da ostanete sami doma. Odgovarjalo vam bo druženje z ljudmi, komunikacija z njimi, pogovori, vsak nasmešek, ki vam ga bo kdo zarisal na obrazu.
Že samo s tem, vam bo nivo energije rasel, to bodo opazili tudi drugi. Temu dodajmo tudi to, da boste ta mesec zelo karizmatični in šarmanti… Vse šanse imate, da vas nekdo opazi.
Če ste sami že dlje časa, se začenjate spraševati “zakaj”, ali je problem v vas, v vaših kriterijih? Premislite o tem kaj si želite in kaj se vam ponuja, mogoče bodo nižji kriteriji pomagali pri tem, da boste bolj srečni kot kadar koli!

Zdravje:

Bodite previdni, ker nesreče prežijo na vsakem koraku. Če se ukvarjate s športom, bodite previdni, saj ta mesec hodite na terenu plodnem za poškodbe. Niste športniki… ista zgodba velja tudi za vas, nekaj nepotrebnih poškodb lahko pokvari vse načrte, zato bodite previdni.
Preživite čim več časa na prostem, sprostite se in vnesite v sistem dovolj vitaminov. Če ste bili v preteklem obdobju napeti zaradi dela ali zaradi katerega koli drugega problema, se lahko pojavi glavobol, vrtoglavica, motnje prebavil. V tem primeru, potrebujete le umiritev uma.

Srečne številke:

4, 9, 10, 18, 23

ribeRibi

Delo:

Upajmo, da se je večina vas v preteklih mesecih sprostila in da se sedaj polni moči in elana vračate k vsakodnevnim obveznostim. To bi bilo idealno, saj je mesec pred vami zelo dober za vse pripadnike vašega znamenja, to je mesec, ko bi lahko napredovali na poslovnem področju.
Tisti, ki so se v preteklem obdobju trudili in nekaj naredili, bi lahko ta mesec pobirali zasluge za svoje delo. Nekdo bo opazil vaš trud in pristop k delu. Če delate za nekoga, potem bi vas lahko on nagradil za ves trud, rezultati poslovanja, pa bi bili zahvaljujoč vam, vse boljši.
Tisti, ki niso te sreče, da bi delali zase, bi lahko dosegli pomemben finančni premik, boljše rezultate na vseh področjih posla. To bi za vas bila seveda odskočna deska, da nadaljujete z delom, mogoče celo bolj kot ste do sedaj, tako bi rezultati bili vse boljši in boljši, vaša finančna situacija pa skoraj takšna, kakršno bi si lahko samo zaželeli. Bodite pozorni na nenačrtovane stroške, če nekomu dolgujete denar, mu poskusite čim več vrniti, bolj mirno boste spali, bolje boste razmišljaji in se bolje počutili. Pomoč v tem procesu vam bo nudil vsemogočni Mars!

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Mesec je ustvarjen za poslovne priložnosti, ne more biti idealen tudi kar se tiče ljubezni. Vedno se mora nekaj vmešati, da ne bi preživeli idealnega meseca, vendar vam bomo vsaj poskušali pomagati, da bo vsaj blizu idealnemu.
Mesec se bo začel z Marsom v Raku, ves mesec nam bo sledila retrogradna Venera, tako da ni nemogoče, da bi bila vidva s partnerjem malček bojevita in da bi neke ljubezenske iskrice lahko prerasle v požar.
Ne bo nekih konkretnih razlogov za pričkanja, dovolj bo samo majhen napačen gib, da bo v vas vzniknil bojeviti Mars in začeli boste s prepiri. Poskusite se izogniti kakršnim koli pridigam o partnerjevi družini, prijateljih, navadah ali pa financah. Četudi obstajajo neke težave, jih zadržite zase, vsaj do konca tega meseca, potem pa se odprite in vržite iz sebe vse kar vam leži na duši. Ta mesec bodite tolerantni, zamolčite neke stvari. Toleranca je zdravilo za mir v hiši, v mesecu avgustu. Če vas partner kritizira, potem mu to vrnite z smehljajem, to vedno pomaga. . ne začenjajte s prepiri. Ne krivite partnerja za težave, za katere ste krivi tudi vi.

Če ste samski:

Poletje še vedno traja, mogoče prihaja celo najlepši del, pa je sedaj idealen čas za to, da se odpravite ven iz hiše, se družite in spoznate nekoga, ki bo v vas spodbudil metuljčke v trebuhu.
Na sploh prvi del avgusta ni preveč ugoden za ljubezenske podvige, drugi del je malo boljši, vendar smo prepričani, da bo že september prinesel neke spremembe, če se slučajno sedaj še ne zgodijo. Priložnosti za spoznavanje zanimivih oseb boste dobili na javnih krajih, torej čim več pojdite ven, družite se. Pojdite ven, čeprav tudi sami, nikar naj vas ne bo sram, zaupajte si, če je treba prvi pristopite in začnite komunikacijo z nekom, ki se vam zdi zanimiv. Mesec je dober na poslovnem področju, ravno zaradi tega pozabite na vse flirte, spogledovanja… s poslovnimi partnerji, ljubezen in delo vam nikakor ne bodo šli skupaj. Drugi del meseca je boljši, pa ga zato bolje izkoristite.

Zdravje:

Glede zdravja je naš nasvet, da se vsedete sami s seboj in razmislite o kakovosti svojega življenja. Premislite kaj in kako jeste, kdaj ste nazadnje opravili vse rutinske preglede pri zdravniku? Sprostite se kolikor je mogoče, izpraznite glavo.  Priporočljivo je, da preverite svojo krvno sliko, naročite se na pregled pri zdravniku, morda boste našli nekaj kar vam ne bo všeč. Ženske pripadnice tega znamenja imajo lahko v tem mesecu manjše ginekološke težave, zato bodite previdne. Moški pripadniki znamenja pa bodite pozorni na morebitne težave z mišicami.

Srečne številke:

3, 10, 15, 18, 26,

zvezde

The following two tabs change content below.