Mesečni horoskop za avgust 2016.

Pripravili smo mesečni horoskop za mesec avgust 2016.

Vabljeni, da preverite kaj se vam v tem mesecu obeta na področju ljubezni, zdravja in v okviru poslovnega delovanja ter kateri so vas srečni dnevi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,40 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.ovan

Oven

Posel:

Dragi Ovni,
poslovna sreča vas tudi v avgustu ne bo zapustila, ker vam Jupiter, iz polja vase kariere, prinaša ugodne okoliščine, stimulativna energija Sonca iz kompatibilnega znamenja Leva, pa vas dela aktivne in kreativne. Nov produkt, reklama, oprema ali internetna stran bo tisto, kar bo poslovne Ovne najbolj zaposlovalo v prvih dveh dekadah avgusta, še posebej, če gre za razvoj posla iz področja proizvodnje in prodaje stvari in igrač za otroke, zabave, mode, kozmetičnih proizvodov in denarnih transakcij.
V zadnji dekadi avgusta, ko Sonce vstopi v z znamenje Device in vaše šesto polje dela, se osredotočite na praktične rešitve v zvezi s plasiranjem novih proizvodov, na izpopolnjevanje metod dela in možnosti razširitve trga. To je hkrati obdobje, ko boste obirali plodove vašega dela in dosegali finančne rezultate dela.
Predstavniki Ovnov, ki ste v delovnem razmerju, boste imeli priložnost, da dobite mamljive delovne naloge, kjer boste izrazili svojo kreativnost, ki vam bodo vzpodbudile delovni elan in ambicije. Pripravljeni boste na timsko delo in prepuščali boste glavo vlogo drugim, kar je zelo pohvalno, ker je v nasprotju z vašim karakterjem.
Prav tako vaš planet poslovnega napredka in vzpona, Saturn, ki je bil dolgo v retrogradnem gibanju, od 13. avgusta zamenja smer in vam s tem odpira vrata, skozi katera boste stopili na pravo pot premika v karieri. Možne so tudi ponudbe za drugo delo ali boljšo službo. Izvrstno!
Nezaposleni Ovni imajo veliko možnosti, da se zaposlijo tekom avgusta.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Že od prejšnjega meseca se je v vaše zakonske in partnerske odnose in v vaš dom, vselila ljubezen in harmonija. Zelo ste srečni in zadovoljni in za to imate polno razlogov, ker vam partner namenja svoj čas, pozornost, nežnost in strasti. Tako usklajeni in žareči, boste zaželeni na zabavah, praznovanjih in svečanostih, tako, da boste intenzivirali druženja in obogatili vaš vsakdan.
Prijetno se boste počutili v krogu družine. Pari, ki imajo otroke, bodo imeli veliko razlogov, da bodo ponosni na svoje malčke.
Mnogi mladi pari lahko dobijo naraščaj, tisti, ki so v dolgih zveza, pa se lahko odločijo da zapečatijo zvezo s poroko in vstopijo v zakonske vode. Čestitke!

Če ste samski:

Prosti predstavniki znamenja bodo v avgustu neizmerno privlačni za nasprotni spol in v zanosu energije Sonca, iz vam sorodnega ognjenega znamenja Leva, postali neustavljivi v dnevnih in nočnih aktivnostih. Zabavali se boste, osvajali in hitro vstopali v površne zveze.
Pritegnjeni s sijajem, se boste potrudili, da boste prisotni na vseh pomembnih dogodkih v mestu. Vabili vas bodo na praznovanja, rojstne dni, poroke in luksuzne zabave. Na nekem praznovanju vas bo zadela Amorjeva puščica. Navdušeni boste z obnašanjem in manirami nekega predstavnika znamenja Leva, Strelca, Vodnarja ali Tehtnice. Zelo hitro vas bo zanos in vzhičenost pripeljala v novo zvezo, ki tokrat, lahko dobi resnejši pomen in trajnost. Sijajno!

Zdravje:

Odličnega zdravja, kondicije in energije, boste vse do 22. avgusta. Po tem datumu, ko Sonce vstopi v znamenje Device, je potrebno, da ste bolj skrbni do svojega zdravja. Iztrošili se boste in izčrpali v preteklem obdobju, zato boste morali obnoviti in povrniti energijo in moč. Več spanja, počitka in relaksacije je tisto, kar vas bo hitro okrepilo.
Če živite ob vodi, bodite pogosteje na plaži ali ob njej, ali poiščite način, da več časa preživite na prostem in ostanete povezani z naravo. Negujte se in si privoščite masažo, refleksno terapijo ali uporabite kakšno metodo čiščenja organizma. To je hkrati ugodno obdobje, da greste na dopust in zamenjate okolje.

Srečne številke:

2, 3, 14, 24, 30

banner-astro

bikBik

Posel:

Dragi Biki,
pred vami je zelo dober poslovni mesec, v katerem boste uspeli izboljšati finančno situacijo, ki se je poslabšala v preteklem mesecu. Vaš planet financ, Merkur, ostaja v prijateljskem zemeljskem znamenju Device, tekom celega avgusta, kar pomeni, da boste ob dosti angažiranja in s pametnimi finančnimi transakcijami, povrnili izgubljeno in vzpostavili finančno stabilnost. Ko se bo finančni račun napolnil, se bodo mnogi poslovni Biki odločili za investicijo v obnovo poslovnega prostora, spletne strani ali reklame.
Prav tako izkoristite te ugodnosti za izdelavo idej in planiranje vašega bodočega poslovnega razvoja in zavzemite se za raziskovanje splošne situacije na trgu in iskanje svežih idej za izboljšanje posla in možnost njegove razširitve.
Bike, ki so v delovnem razmerju, čaka mirno obdobje v službi, ki bo minilo brez večjih napetosti in sprememb. Planet Venera, vladar vaše kariere, je od 5. avgusta v znamenju Device, ki bo delovala iz vašega 5. polja, kreativnosti, zabave, ljubezni in otrok, zato boste uspeli najti zadovoljstvo v vsakodnevnem opravljanju delovnih obveznosti. Pred vami je zelo plodno obdobje, polno inspiracije. Še posebej se bodo izkazal Biki, ki delajo z otroci, se ukvarjajo s financami, umetnostjo in dizajnom. Neko honorarno ali dodatno delo, vam bo prineslo odličen zaslužek v zadnji dekadi avgusta. V tem obdobju so prav tako velike možnosti za mlade in nezaposlene Bike, da najdejo službo in se zaposlijo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi.

Za vami je obdobje, v katerem ste z ne dovolj posluha za druge, bili skoncentrirani nase in zadovoljevanje svojih potreb. Z gibanjem tranzitnih planetov, se bo vzpostavil nov razpored, kjer se bodo razporedile moči proti zahodni hemisferi. Prebudili se boste in postajali bolj odprti do drugih, kajti dojeli boste njihovo vrednost in pomembni vlogo v vašem življenju. Ta sprememba se bo najprej pokazala v vašem domu, ki ga boste z ljubeznijo in s trudim obnavljali in okrasili, nato pa pokazali neizmerno skrb do ostalih članov družine in stalnega partnerja. Mars v Strelcu v vaši osmi hiši, bo prebudil stare strasti in na pozitiven način se bodo  normalizirali odnosi v vaši zakonski ali partnerski zvezi. Otroci, ljubezen in strast, bodo prinesli srečo in osvežitev v vaš odnos. Neizmerno pohvalno!

Če ste samski:

Prosti Biki, bodo po daljšem čustvenem nezadovoljstvu in iskanju, v tem mesecu končno stopili na kamen norosti in se iskreno zaljubili. Planet Venera bo 5. avgusta dosegla vrh vaše pete hiše, hiše ljubezni in okoli tega datuma boste lahko spoznali elegantno Devico, privlačno Ribo, šarmantnega Strelca, strastnega Bika ali privlačno Tehtnico. Pritegnil vas bo nov poslovni sodelavec, oseba, ki jo boste srečali slučajno, med opravljanjem rutinskega dela ali neka nova oseba, ki se bo pojavila v vašem lokalu, kamor pogosto zaidete. Navdušenje bo obojestransko in hitro bosta izmenjala telefonski številki in preko sms sporočil nadaljevala osvajanje. Presrečni boste in popolnima se boste posvetili novi ljubezni. Čarobno!

Zdravje:

Tekom avgusta boste zelo dobrega zdravja, samo občasno vam bo lahko zmanjkovalo energije in kondicije, ki jo imate običajno. V prvih dvajsetih dneh avgusta, se posvetite negovanju svojega zdravja in bolj počivajte in si privoščite več spanca, da bi hitreje ponovno zbrali moč. Dajte pozornost prehrani in se v poletnih mesecih odrecite kalorični hrani. Ne pozabite piti več vode tekom dneva, da bi hitreje odstranili toksine iz telesa in regulirali telesno temperaturo. Pri sončenju se izogibajte kritičnim uram in zavarujte glavo, da ne bi staknili sončarice.

Srečne številke:

4, 5, 14, 23, 31

0907786

blizanciDvojčka

Posel:

Dragi Dvojčki,
avgust bo zelo dinamičen mesec za poslovne Dvojčke, ker bo zahteval veliko angažiranja in previdnosti pri pri opravljanju dela. Usmerite vso svojo pozornost na spremembe na tržišču, dopolnila zakonskih odredb in monetarno situacijo. Imate podporo vašega planeta Merkurja, ki se počuti domače v precizni in logični Devici, in Sonca, iz kompatibilnega znamenja Leva, zato je vse odvisno od vaše pronicljivosti in prilagodljivosti angažiranja. V kolikor vam uspelo obdržati situacijo pod kontrolo, boste preprečili finančne izgube in ustvarili soliden zaslužek za ta mesec.
Sonce je v vaši tretji hiši komunikacije in prometa, zato boste boljše rezultate ustvarili s posli, vezanimi na sodobno tehnologijo, turizem in transport.
Zaposlene Dvojčke tekom avgusta čaka prijetna delovna atmosfera, ker so se umirili prepiri med kolegi in povečal obseg dela. Pričakujte, da boste zelo zaposleni in pogosto ob istem času opravljali več del hkrati. To vam ne bo težko, ker imate radi dinamiko in ste sposobni obvladati gnečo in opraviti prioritetna dela ob pravem času. Sonce v vaši tretji hiši in močan Merkur, napovedujeta pogostejša poslovna potovanja, kjer boste najverjetneje zadolženi za organizacijo, priprave in korespondenco okoli poslovne poti na seminar ali pomembnejši sestanek. Zaenkrat vse teče po ustaljenem ritmu in ni namigov o možnih spremembah pozicije ali samega posla.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Tisti Dvojčki, ki so poročeni ali v daljši zvezi, lahko pričakujejo kompleksnejšo situacijo in komplicirane odnose, vse do 13. avgusta, oz. ko planet Saturn iz vašega polja partnerstva, spremeni smer gibanja in vstopi v direktno gibanje. Situacija se bo popolnoma normalizirala v drugi dekadi avgusta, ko bo planet Venera, s svojo pozitivno energijo, prinesel mir in ljubezen v vaš dom in družinske odnose. Ne komplicirajte in ne dovolite, da malenkosti pokvarijo atmosfero in prizadenejo partnerja in nato še vas. Pravzaprav bo vzajemna ljubezen na preizkušnji skozi celo leto in ravno sedaj prehaja skozi najtežjo izkušnjo, ko se polagajo računi. Planet Mars v kombinaciji s Saturnom v vašem področju partnerstva in partnerskih odnosov, je samo rigorozni test, ki ga samo ljubezen lahko reši in premaga. Zveze iskrene privrženosti in ljubezni bodo preživele skušnjave in partnerji se bodo povezali močneje, tiste ne dovolj močne, pa bodo razpadle, kar je tudi boljše za vas. Razmislite!

Če ste samski:

Dvojčki so v glavnem spontani in redko kdaj je njihov cilj partner. Planetarni razpored v avgustu poudarja vaše polje doma in najverjetneje je, da vam bo v tem obdobju najbolj odgovarjala zabava v hišni atmosferi z znano družbo.  Vikend, narava in polno ljudi, je za vas pravo okolje, kjer se lahko sprostite in uživate.  Povabili boste družbo in se veselili ob žaru, pijači in zabavi.  Čisto na začetku meseca vam bo padel v oči nekdo, ki ga do sedaj niste poznali in bo verjetno iz drugega kraja. Všeč vam bo nekdo v znamenju Leva, Strelca, Device ali Tehtnice. Ob živahnih  razgovorih in humorju, vzajemnemu navdušenju ne bo konca. Vendar, po nekem konfliktu, v drugi polovici meseca, se bosta bodisi se bolj povezala ali pa se ne boste več trudili, da bi ostala skupaj. Vznemirljivo!

Zdravje:

Vaše splošno zdravstveno stanje bo solidno v prvih dvajsetih dneh avgusta. Po 22. v mesecu, bo na nebu precej neharmoničnih aspektov, ki vas bodo spomnili, da morate bolj poskrbeti za svoje zdravje. Lahko, da se boso pojavile čustvene težave, pretiravanje z delom ali s spolnimi aktivnostmi. Kakorkoli že, čas je, da se posvetite sebi in se osvobodite utrujenosti in čustvene izčrpanosti. Za razgovor pokličite astrologa ali psihoanalitika in se razbremenite nakopičenega psihičnega napora. V pomoč vam lahko priskoči tudi zeliščna terapija, oz. cvetne kapljice, ki delujejo na subtilnem nivoju in s tem spravijo organizem v ravnotežje.
Kar se fizične aktivnosti tiče, si privoščite redno plavanje in večerne sprehode in na ta način vzdržujte energijski sistem v kondiciji.

Srečne številke:

1, 5, 12, 23, 28

rakRak

Posel:

Dragi Raki,
vse, dokler bo Sonce v znamenju Leva in v drugi hiši vaših financ, so za vas, poslovni Raki, ustvarjene optimalne priložnosti, da odlično zaslužite in dosežete finančni maksimum za to leto. Ker sta denar in komunikacija v prvem planu, se boste večji del meseca ukvarjali z dolgovi, raziskavami in razporejanjem financ, kot tudi zbiranjem koristnih informacij za nove poslovne možnosti, ki bi lahko povzročile razvoj poslovanja. Začetek meseca bo težji, ne glede na plačane dolgove, ker bo vse do 13. avgusta, planet Saturn v retrogradnem gibanju in s svojo energijo omejeval in zaviral podpisovanje novih pomembnih pogodb. Po tem datumu se bo situacija normalizirala in brez skrbi boste lahko investirali in realizirali vaše cilje.
Za Rake, ki so v delovnem razmerju, bo pritisk na delovnem mestu, obdobje nestabilnosti in realnega strahu pred izgubo službe, prenehalo od 13. avgusta dalje, ko se bo planet Saturn obrnil direktno in vas osvobodil negativnih vplivov. Reorganizacija v podjetju bo končana in dobili boste izplačane zaostale plače, zato vas bo minila ideja o menjavi službe. Končno vas čakajo dobre novice, ker je planet Mars, vladar vaše kariere, vstopil v vašo 6. hišo dela in veliko možnosti je, da v drugi polovici avgusta naredite preskok v karieri.
Nezaposleni Raki bodo imeli močno planetarno podporo. Eden izmed članov vaše družine vam lahko pomaga, da v tem obdobju najdete službo in se zaposlite.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Vaši zakonski ali partnerski odnosi, se po obdobju daljše krize, znatno izboljšajo v tem mesecu. Za spremembo situacije je zelo zaslužna sprememba energije in prenehanje retrogradnega gibanja, vladarja vaših stalnih zvez, planeta Saturna, ki še bolj natančno v tem obdobju dovrši nekaj lepih aspektov, ki vas bodo opogumili in vrnili zaupanje v ljubezen in stabilizacijo odnosov.
Vaš partner je spremenil obnašanje in se trudi okoli vas, a še vedno je vaš vsakdan na izpitu, z vstopom Marsa v vašo šesto hišo. Možni so prepiri in nerazumevanje v zvezi z običajnimi obveznostmi in zadevami. Poskusite, da ne boste obračali pozornosti na malenkosti.

Če ste samski:

Prvega avgusta, z odhodom planeta Marsa iz pete hiše ljubezni in iz znamenja Škorpijona, se za vas, svobodni Raki, spontano menja slika o ljubezni in zvezah, preneha pritisk in izgubljajo negativna čustva, ljubosumnost in zavist. Prenehala bo tudi pretirana aktivnost in želja po postopanju in nočnih izhodih, kot tudi potreba, da najdete partnerja za vsako ceno. Tako sproščeni boste bolj privlačili nasprotni spol. Ne bodite presenečeni, če vas bo sredi meseca osvajal kolega ali kolegica iz službe ali pa boste čisto slučajno našli ljubezen v bližini svojega doma, na mestih, kamor večkrat zahajate in kjer se gibljete. Pritegnili boste pozornost nekega Škorpijona, Ribe, Device, Bika ali Kozoroga. V zadnji dekadi avgusta, se vam bodo uresničile sanje o romanci , ki se vam je pravzaprav začela dogajati v realnosti. Prelepo!

Zdravje:

Več previdnosti in pozornosti dajajte svojemu splošnemu zdravju, do sredine meseca. Občutljiva skupina so tisti Raki, ki imajo kronične težave, zato se morajo v obdobju do 13. avgusta, ravnati po navodilih zdravnika.
Mlajše generacije Rakov bodo imeli večjo potrebo po športni in fizični aktivnosti, ker je planet Mars prisoten v znamenju Strelca in vašem šestem polju zdravja. Plavanje, oblikovanje mišic, rekreativni šport, kot tudi pogosto nahajanje v naravi je tisto, kar vas bo tekom avgusta privlačilo in obvarovalo vašo kondicijo in formo.

Srečne številke:

2, 12, 13, 23, 30

lavLev

Posel:

Dragi Levi,
želim vam vse najboljše za rojstni dan in veliko zdravja, ljubezni in uspeha v prihajajočem solarnem letu!
Zelo pohvalno za vas, poslovni Levi, je dejstvo, da ste porabili veliko energije in uspeli dokazati svojo sposobnost upravljanja in si izboriti poslovno avtoriteto v vaši branži. Na roko vam gre ugoden razplet planetarnih energij, ki vam omogočajo, da boste uspešno zaokrožili osemmesečni ciklus, povečali svoj vpliv in pridobili pristojno finančno pomoč. Planetu Jupiter se bo pridružil še vladar vašega drugega polja financ, planet Merkur in njihove združene energije vam bodo prinesle pravo malo bogastvo, oziroma najboljše finančne rezultate v tem letu. Posebej uspešni bodo posli, vezani na umetniško – kreativno delo, raziskovanje v sodobni tehnologiji in visokih tehnologijah.
Zelo ugodna bo poslovna situacija za zaposlene Leve, ki se ukvarjajo s kreativnim, znanstvenim in z upravljalno-organizacijskim delom. Retrogradno gibanje planeta Saturna, ki vlada vašem poslu in katerega energija je negativno vplivala in ustvarjala težo in nazadovanje v podjetju, bo prenehalo od 13. avgusta in ustvarjajo se daleč najboljši pogoji za delo in napredek v karieri. Mnogi predstavniki vašega znamenja so zavzeli boljše delovno mesto, ki jim bo v avgustu prineslo tudi večji zaslužek. V tem obdobju bo pritekal denar iz naslova honorarjev in dodatnega dela.
Nezaposleni Levi si lahko obetajo zaposlitev v zadnjem tednu avgusta.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Vaš odnos  s stalnim partnerjem, še ni popolnoma izšel iz kriznega obdobja. Največkrat bo šlo za boj za prevlado, ljubosumje, različne življenjske filozofije in vzajemno nerazumevanje. Koliko boste uspeli to situacijo sanirati in preseči, je najbolj odvisno od obojestranske pripravljenosti na kompromis in toleranco. V vaši družini imajo v tem obdobju dominantno vlogo otroci, ki lahko indirektno vplivajo, da bosta pomirila nasprotja in najdeta skupni jezik. Odločilen pomen za pomiritev bodo imele tudi finance, ker vi skrbite za hišno blagajno. Bodite modri in utišajte vročo atmosfero!

Če ste samski:

Prosti Levi, ki iščejo romantiko, strast in ljubezen, bodo tekom avgusta imeli več možnosti, da želeno tudi najdejo. Videti ste močni in zanosni, ker se je pozitivna planetarna energija nakopičila okoli vašega znamenja. Poleg tega so tudi boljši pogoji za uresničitev stabilne ljubezenske zveze, ker se je v vaši peti hiši in znamenju Strelca, spremenila negativna energija retrogradnega Saturna, ki vas je blokirala in vezala na preteklost in žalovanje za staro ljubeznijo.
V drugi polovici meseca, ko se boste zabavali v znani družbi, vas bo fasciniral šarmantni predstavnik znamenja Strelca, ki se bo na novo priključil ali vas bo s svojim videzom fascinirala privlačna Tehtnica. A najverjetneje je, da se boste do ušes zaljubili v vašo kopijo in predstavnika vašega znamenja. Sijajna kombinacija in romantični trenutki, vas bodo ponesli daleč od realnosti in s sigurnostjo se lahko tokrat prepustite čarovniji ljubezni in njenim blagodejnostim. Vau!

Zdravje:

V tem mesecu vas bodo energije Sonca držale na visoki frekvenci. Vaš videz in počutje bosta odlična. Višek moči porabite za športno rekreaciji, hobi ali krajša potovanja.
Mlade generacije Levov se morajo izogibati pretiravanju v uživanju alkoholnih pijač, da bi obdržale dobro energijo in formo.
V prvi polovici avgusta, oz. do 13. avgusta, ko bo planet Saturn v retrogradnem gibanju, se morajo srednje in starejše generacije paziti stresa, težkih opravil in pretiranega izpostavljanja Soncu.

Srečne številke:

3, 14, 15, 23, 24

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Posel:

Drage Device,
avgust bo za poslovne Device veliko boljši in manj stresen mesec, v primerjavi z dogodki in neprijetnostmi v preteklem mesecu. Medtem ste uspeli ponovno zbrati svojo moč, ojačati in precizno predvideti nadaljnje poslovne poteze, ki vam bodo omogočile uspešno delo. Planetarna moč je za vas na vzhodnem delu, a od 1. avgusta, vaš planet Merkur, vstopa v vaše znamenje. Pri tem vas bo maksimalno idejno podpiral, bistril nejasnosti in omogočal, da razširite poslovanje, ki vam bo že od 5. avgusta, ko bo planet vaših financ, Venera, vstopila v vaše znamenje, prineslo poln bančni račun in odličen zaslužek. Od 22. avgusta se tema dvema planetoma pridruži še Sonce in trojstvo energij, okrepljenih s planetom Jupitrom, vam bo prineslo mnoge prednosti in dobrobiti, ko se boste rešili vseh dolgov in pametno spuščali v nove investicije. Izkoristite te ugodne planetarne okoliščine do 30. avgusta, ker se od tega datuma vaša kozmična energija občutno spremeni, oziroma, vaš planet Merkur, se obrne v retrogradno gibanje. Izredno uspešno!
Zaposlene Device lahko prav tako računajo na planetarno pomoč in uspešen delovni mesec. Sprememba gibanja planeta Urana, ki je vladar vašega poslovnega polja, vam je v preteklem mesecu izzvala turbulentne dogodke. Vendarle, negotovost je za vami, ker vas sedaj ščiti in podpira planet Merkur, ki je v kombinaciji z dobrohotnim Jupitrom v vašem znamenju. Ustvarjajo se okoliščine, ki vam omogočajo, da se vaša prizadevanja pričenjajo ceniti in nagrajevati.
Posebno uspešne bodo Device, ki se ukvarjajo z intelektualnimi posli, visoko tehnologijo, organizacijsko-marketinškimi posli in trgovino.
Nezaposlene Device imajo odlično priložnost skozi cel mesec, da najdejo zaposlitev.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Device, ki so poročene ali v dolgotrajni zvezi, bodo tekom avgusta preživljale nekakšno partnersko krizo. Ne bo vam lahko, da se uskladita s partnerjem in se izogneta prepirom. V tem obdobju je najverjetneje, da se boste odločili za izolacijo in tako izognili nadaljevanju diskusije. Sonce je v vaši dvanajsti hiši, ki jo dela močno, a napoveduje tudi izolacijo in umik v svoj svet, kjer boste imeli možnost, da situacijo pogledate iz več strani. Poskusili boste partnerju predložiti konkretne predloge. Situacija se ne bo avtomatsko poravnala, a večje možnosti so, da uskladite odnose v zadnji dekadi avgusta. Prehodna napetost!

Če ste samski:

Tekom avgusta, bodo proste Device izvrstne glede svojega videza. A ker se lepota kaže od znotraj, in vi sijete, ste se razen izoblikovanja svojega telesa, posvetili tudi razvoju svojega notranjega bitja. Tako posebno privlačni, boste tarča mnogih osvajanj.  Ne bo lahko, da  odstranite preteklost od sebe. Vrzite se v objem neznanega in zaplujte z novim zanosom. Po obdobju zadržanosti do 13. avgusta in od trenutka, ko se planet Saturn obrne direktno in vas osvobodi vse preteklosti, boste pričeli opažati zunanji svet in ljubezen, ki se vam kaže na vseh straneh. Uporen v osvajanju  bo nek predstavnik znamenja Bika, Kozoroga, Raka, Škorpijona ali Rib. Ni razloga, da kolebate. Sprostite se in prepustite čarom ljubezni, pred 30. avgustom, oz. pred tem, ko se bo vaš osebni planet Merkur, obrnil retrogradno in vam zmešal štrene.

Zdravje:

Kar se tiče zdravja, Device tekom avgusta, nimate razloga za skrb. Vaš videz je lep in mladosten, ker je planet lepote Venera, skupaj z vašim osebnim planetom Merkurjem in Jupitrom, v vašem znamenju. Jupiter v prvi hiši pogosto prinaša višek kilogramov, a večina Devic, je že od prejšnjega meseca polagala več pozornosti nase in izpopolnila videz. Kljub temu se izogibajte kalorični hrani.
Sonce je do 22. avgusta v vaši dvanajsti hiši, zato vas bo privlačil duhovni svet in mnoge Device se bodo prvikrat spoznale z vrednostjo meditacije in joge.
Popazite se samo pretiranemu izpostavljanju sončnim žarkom, brez zaščite, v opoldanskih urah.

Srečne številke:

5, 15, 23, 26, 31

vagaTehtnica

Posel:

Drage Tehtnice,
poslovne Tehtnice v avgustu vstopajo v obdobje, ko bodo priča pozitivnim spremembam in ko se bodo zelo premišljeno morale odločiti in narediti nove poslovne poteze. Hitro gibanje vašega osebnega planeta Venere, ki je prehajala skozi tri znamenja, je omogočilo poslovnim Tehtnicam širše delovanje in ustvarilo pogoje za dragocene poslovne kontakte in poznanstva. Pridobili boste podporo avtoritet, zato bi bilo za vas koristno, da se do 22. avgusta, pogumno vključite v poslovne družabne skupine ali poslovno verigo, ker vam bo ta poteza že v avgustu prinesla nepričakovano dobro finančno situacijo in znatno večji profit. Od 22. avgusta, ko Sonce zamenja znamenje in vstopi v Devico in vašo dvanajsto hišo, se boste umaknili iz javnost, da bi bolje proučili situacijo, prinesli zaključke in naredili plane in strategijo za bodoče korake in napredek vašega poslovanja.
Za zaposlene Tehtnice je situacija v podjetju še vedno nejasna in utrujajoča. Ne glede na to, da vas nič ne ogroža, slaba atmosfera povzroča pritisk in imate vtis, da se izgubljate v morju dejstev in predmetov, da izgubljate dni in delate neefektivno.
20. in 21. avgusta pazite, da ne boste izgubili živcev in eksplodirali, ker je prisotnost planeta Marsa v vaši hiši komunikacije, zelo izzivalno. Srečna okoliščina je, da ste dobro zapisani pri šefu in da se vam to ne bo zamerilo. Vaše družabno življenje je v prvem planu in neko novo poznanstvo bo lahko vplivalo na vas in vas zainteresiralo za doseganje novega znanja iz področja alternativnih znanosti.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Z izhodom Marsa iz Škorpijona in vaše sedme hiše partnerskih odnosov, bo izginilo še najmanjše zrno ljubosumja in negotovosti. Začutili boste, da se lahko prepustite partnerju in blagodejnosti obnovljene ljubezni. Zbližal vaju bo skupni užitek, strasti, dobro razpoloženje in skupni interesi. Rada bosta skupaj preživljala čudovite avgustovske večere izven doma in uživala v tihi glasbi in romantičnem okolju na vrtu restavracije.
Avgust bo prav tako v znamenju družabnega življenja. Pogosto boste vabljeni na srečanja, večerje in druženja s prijatelji. Harmonično!

Če ste samski:

Poletni zanos in romantičen odnos bosta lahko polepšala poletje osamljenim srcem Tehtnice, ki si želijo partnerja. Ljubezen se bo spontano zgodila, takrat, ko je ne boste pričakovali, bodisi na nekem potovanju ali pa vas bo očaral nekdo iz vaše neposredne okolice. Sijajna ljubezenska zgodba se lahko zgodi na popolnoma nepričakovan način in fascinirani boste s šarmom osebe v znamenju Strelca, z lepoto Device, direktnostjo osebe rojene v znamenju Ovna in aristokratski drži nekega Leva. Strast in ljubezen vas bosta dobro prebudili, tako, da boste v drugi polovici meseca zanemarili družbo in prijatelje in se povlekli v intimni in skriti svet imaginacije z izbrancem svojega srca. Božansko!

Zdravje:

Podprti z energijo Sonca iz kompatibilnega znamenja Leva, v prvih dveh dekadah avgusta, se boste počutili fantastično. V tem obdobju so lahko izvzete samo tiste Tehtnice, ki imajo kronične težave in morajo nadaljevati s predpisano terapijo. Kljub temu Neptun v Ribah, ki se giblje retrogradno in je vladar vaše hiše zdravja, opozarja, da ni potrebno prelahko jemati moči vode, zato ne izzivajte usode z avanturističnim kopanjem v hitrih rekah in nepreverjenih jezerih.
V zadnji dekadi avgusta, bo izražena vaša 12. hiša, področje skrivnosti in duhovnosti, zato se bodo mnoge Tehtnice obrnile na pot spiritualnosti, religije, meditacije, joge in drugih alternativnih tehnik, ki spravljajo v ravnotežje čustva, duh in telo.

Srečne številke:

1, 2, 12, 23, 24

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,40 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.skorpijaŠkorpijon

Posel:

Dragi Škorpijoni,
pozitivne kozmične sile tekom avgusta, bodo nadaljevale s podporo poslovnega uspeha in napredovanja Škorpijonov, ki so lastniki podjetij oz. agencij in malih in velikih podjetij. Poslovni uspeh se bo najbolj kazal skozi vašo drugo hišo, kjer bo prisotno še več energije od 2.avgusta, ko bo vanjo vstopil osebni planet Mars in z vašim poljem kariere, ki ga bo osvetljevalo Sonce. Takšna planetarna postavitev vam prinaša obilo koristi za razvoj posla in izreden finančni uspeh. Obdobje od 20. do 24. avgusta, ko se Merkurja dotakne planet Jupiter, je dobro za zbiranje kapitala, investicije, finančne transakcije in reguliranje dolgov, a interval od 26. do 28., ko bo Venera v konjunkciji z Jupitrom, je najboljši za sklepanje pogodb in vstopanje v poslovne partnerske odnose. Končno, cel avgust bo poln dogajanja, ki vam grede od rok, zato ga izkoristite na najboljši možni način. Super!
Dobre planetne postavke ne bodo obšle nezaposlene Škorpijone. Poudarek bo na vašem področju materialnih dobrin, zato bodo posebej uspešni Škorpijoni, ki delajo na borzah, so finančni eksperti, trgovci na veliko in malo in izvrstni kirurgi. Škorpijoni iz drugih poklicev, bodo ustvarili povečan zaslužek iz svojega osebnega prizadevanja, preko honorarjev ali skozi nadurno delo. Denar bo lahko prišel tudi iz drugih virov, kot je dedovanje preko daljnih sorodnikov ali preko zavarovalniških izplačil.
Mnogi nezaposleni Škorpijoni, bodo v avgustu imeli priložnost, da s pomočjo vplivnih prijateljev najdejo službo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Poročeni Škorpijoni ali tisti v dolgotrajnejših zvezah, bodo imeli priložnost, da tekom avgusta pogladijo odnose in izboljšajo kvaliteto skupnega življenja. Večja količina denarja, ki je napolnil hišni proračun, bo pravo lepilo za zbliževanje, skupno planiranje in nudenju prijateljskega objema partnerju. Več kot običajno, boste razpoloženi za skupne aktivnosti s prijatelji, druženja in večerne izhode.
Ob koncu meseca bosta imela s partnerjem priložnost, da gresta na zanimivo potovanje, a mnogi Škorpijoni, ki so v dolgotrajnejši zvezi, se bodo odločili, da stopijo pred matičarja in določili datum poroke. Najugodnejši datum za ta svečani dogodek, je od 26. do vključno 28. avgusta, ko so energije planeta ljubezni, Venere in planeta sreče, Jupitra, združene. Sijajno!

Če ste samski:

Proste Škorpijone čaka zelo aktivno družabno obdobje, ko bo veliko možnosti, da se iz nekega dolgotrajnega prijateljstva, nenadoma zgodi ljubezen. Poletni zanos bi lahko trajal, če boste uspeli preseči moralne norme in mišljenje okolice. Ta hitri preskok iz prijateljstva do ljubezni, se vam lahko zgodi z Devico, Levom, Ovnom, Dvojčkom ali Bikom. Nasvet je, da ne greste z glavo skozi zid, temveč se prepustite danim trenutkom sreče in čarom ljubezni. Vse možnosti so na vaši strani!

Zdravje:

Vaš planet zdravja, Mars, je v znamenju Strelca in v tem obdobju bi bilo zaželeno, da dajete pozornost prehrani in zmanjšate uživanje alkoholnih pijač, ker so na udaru vaša jetrom, katerih stanje je dobro preveriti. Obstajajo tudi alternativne metode čiščenja jeter, ki jih lahko preizkusite, a v vsakem primeru lahko enostavno, generalno detoksikacijo, izvedete s postom.
Škorpijoni, ki imajo kronične težave, bi se tekom avgusta morali striktno držati terapij, da se problemi ne bi povečali.

Srečne številke:

3, 12, 23, 26, 31

strelacStrelec

Posel:

Dragi Strelci,
poslovne Strelce v avgustu čaka zelo dinamičen mesec, poln obveznosti in aktivnosti. Podpora Sonca, iz kompatibilnega znamenja Leva in planeta Marsa, ki bo od 2. avgusta v vašem znamenju, vam bosta dali moč, da pospešen tempo zdržite, brez posledic. Pozitivna planetarna energija okoli vašega vrha kariere nakazuje, da je čas, da zgrabite vse priložnosti, dvignete posel na zavidljiv nivo in to narediti hitro, brez velikih zadrževanj okoli detajlov. Pričakujte, da boste od 13. avgusta, ko planet Saturn v vašem znamenju spremeni retrogradno gibanje, prejeli vabilo za poslovno potovanje izven države, ki vam bo prineslo kontakte s tujino in nove možnosti za razširitev posla. Bančni račun se vam bo hitro polnil na račun osebnega angažiranja in zaslug. Posebej bodo uspešni posli, vezani na turizem in gostinstvo, visoke tehnologije, modo in kozmetično industrijo. Uspeh!
Podobna dinamika je predvidena tudi za Strelce, ki so v delovnem odnosu. Pričakujte lahko veliko vsakodnevnega dela in dodatnega angažiranja, ker se v vaši firmi spreminjajo okoliščine v vašo korist. Od polovice meseca dalje, bodo mnogi predstavniki vašega znamenja spremljali avtoritete na pomembnih poslovnih potovanjih, kjer se bodo spontano, skozi razgovore in pogodbe, jasno pokazale vaše ambicije in ustvarili pogoji za napredovanje v vaši karieri.
Po drugi strani boste konec meseca dobili ponudbo za boljše delovno mesto z večjimi prihodki, kar vas bo postavilo v dilemo in ne boste vedeli v katero stran se usmeriti. Nobena izbira ne bo napačna. Razmislite!
Planeti vas podpirajo, zato bodo mnogi nezaposleni Strelci v avgustu dobili službo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Vaš zakonski in partnerski odnos bo končno ujel pravo smer. Umirile so se burje in izbrisali slabi spomini, ker sta sedaj oba pripravljena delati za višje cilje in skupne interese. Znate dvigniti partnerja v višine, samo če začutite, da je to prava stvar in da zasluži vašo pozornost in ljubezen. V tem obdobju se boste polni idealov, resnično potrudili, da osrečite svojega partnerja s svojim obnašanjem in odločitvami. Strelci se težko odločajo za poroko. Bojijo se, da ne izgubijo svobode, a zakon je inštitucija in konstrukcija za planiranje bodočega načina življenja, kar bo vsem mladim parom odločilni faktor, da spremenijo status in vstopijo v zakonske vode. Vajina energija in optimizem bosta nalezljiva, zato bosta s svojimi odločitvami navdušila in dvignila razpoloženje celi ožji in širši družini. Fantastično!

Če ste samski:

Prosti Strelci bodo  Amorjevo puščico namerili visoko in zadeli srce neke ugledne dame ali uglednega gospoda , ki sta indirektno ali direktno povezana z vašim delom in kariero. Aktivirali se boste, osvajali, pošiljali signale in sms sporočila neki prefinjeni Devici, ostroumnem Dvojčku, duhovitem Ovnu in prelepi Tehtnici.  Sredi meseca se bo stopil led in od vzdržanih in distanciranih odnosov bo bruhnil vzajemen ogenj čustev in strasti. Pričeli boste z zvezo in se zaljubljeni do ušes prepustili, da vas preplavijo čudoviti občutki. Dober zadetek!

Zdravje:

Tekom večjega dela avgusta, boste polni energije, optimizma in akcije, tako da se bo, še posebej mladim Strelcem, težko pokvarila, odlična zdravstvena situacija. Kljub temu bi vam več spanja in rednega počitka, koristilo, da obdržite optimalno zdravstveno stanje za daljše obdobje. Pazite se nespretnosti, udarcev in padcev!
Starejše generacije in osebe, ki imajo kronične težave, bi pod vplivom Saturna, ki je v vašem znamenju in je retrograden do 13. avgusta, v kombinaciji s planetom Marsom, ki prav tako prehaja vaše znamenje, lahko imele zdravstvene motnje in pojavile bi se lahko stare težave in situacije.

Srečne številke:

3, 5, 15, 23, 26

jaracKozorog

Posel:

Dragi Kozorogi,
Kozorogi, ki se ukvarjajo s privatnim poslom, bodo uspeli obdržati ustaljen poslovni nivo, a z veliko borbe okoli plačil in izterjave dolgov. Vaš planet financ, Uran, se je obrnil retrogradno in dlje časa ne bo spremenil smeri, kar pomeni, da se je potrebno v tem obdobju pozabavati z rekonstrukcijo finančnega plana in poiskati način, za bolj siguren zaslužek. Energija planeta Plutona, ki je v vašem znamenju, je lahko zelo destruktivna, v kolikor se ne odločite za spremembe v poslovanju in postopno ne modernizirate segmente vašega posla. V prvih dveh dekadah avgusta je poudarjena vaša osma hiša, področje denarja drugih, obresti, bank in dolgov, zato razmislite o možnosti poslovnega partnerstva ali izposoje denarja. V zadnji dekadi avgusta se boste popolnoma izvlekli iz situacije s koristnim kontaktom na poslovnem potovanju. Borbeno!
Zaposleni predstavniki vašega znamenja bodo imeli manj poslovnih skrbi, ker se bo napeta atmosfera v kolektivu, umirila. Po 13. avgustu in spremembi dosedanjega retrogradnega gibanja vašega osebnega planeta Saturna, boste delovne obveznosti , ne glede na količino dela, opravljali lažje in z voljo. Ker se je planetarna energija premestila na zahodno stran hemisfere, daleč od vaših osebnih interesov in proti drugim, se pripravite, da bo, v kolikor ste do sedaj samostojno opravljali prejšnje obveznosti, prišlo do spremembe in bo potrebno, da se prilagodite in vključite v timsko delo. Izplačilo zaslužka bo zamujalo, a prišlo bo v zadnji dekadi meseca.
Nezaposleni predstavniki vašega znamenja se lahko naslonijo na ugodne planetarne priložnosti za zaposlitev, v zadnjem tednu avgusta.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Tisti Kozorogi, ki so poročeni in v dolgotrajnih zvezah, lahko pričakujejo, da bodo tekom avgusta, imeli zelo dinamično in vznemirljivo obdobje s partnerjem. Na prvi pogled, vas lahko moti partnerjevo ukazovanje in njegovo dominiranje v hiši, a zelo hitro se boste prenehali s tem obremenjevati in boste prepustili vodstvo partnerju. Libido se vam bo naglo krepil, ker boste pod vplivom pozitivne energije Sonca v vaši osmi hiši seksa in transformacije. Vse nesporazume s partnerjem, boste reševali v postelji, z ljubeznijo in strastjo. Pred koncem meseca, ko tudi Sonce vstopi v znamenje Device in se pridruži Veneri in Merkurju, je zelo mogoče, da bosta skupaj odšla na daljše potovanje. Prepustite se ljubezni, ker je pred vami poživljajoče, čustveno erotično obdobje!

Če ste samski:

Prosti Kozorogi se bodo tudi v tem mesecu zabavali in družili. Vaš umirjen videz bo neprepoznaven v tem mesecu, ker si boste privoščili svobodo, se znoreli in spremenili obnašanje. Z močno izraženo seksualnostjo, se boste zlahka spuščali v kratkotrajne zveze, ki ne bodo pustile nikakršnega trajnega znamenja v vas. Lahko, da vam bo všeč neka zelo intelektualno podkovana oseba ali pa vas bo veliko vznemirjenje in raziskovanje, pripeljalo na neko pot, kjer boste spoznali osebo, ki ste jo iskali ves ta čas. Proti koncu meseca bo neka oseba, rojena v znamenju Bika, Tehtnice, Ribe ali Raka, v vas vzbudila strasti in izzvala vaša čustva. Prepustite se trenutku navdušenja!

Zdravje:

Več pozornosti posvetite svojem organizmu in splošnem zdravju, vse do 13. avgusta, ko vaš osebni planet Saturn, spremeni gibanje. To obdobje bo najbolj vplivalo na tiste predstavnike vašega znamenja, ki imajo kronične težave.
Mnogi Kozorogi so pridobili na teži v zadnjem letu dni, zato bi bila koristna in uspešna, uporaba diete ali pravilne prehrane.
Mlajše generacije Kozorogov, bodo do 30. avgusta, odličnega počutja. Po tem datumu pa so možni prehladi in manjši problemi z dihalnimi potmi.

Srečne številke:

2, 3, 12, 23, 24

0907786

vodolijaVodnar

Posel:

Dragi Vodnarji,
za večino poslovnih Vodnarjev, bo retrogradno gibanje planeta Plutona, odgovornega za vaš poslovni uspeh in planeta Neptuna, ustvarilo nestabilno poslovno situacijo in slabe finančne priložnosti. Prav tako se bo, z odhodom planeta Marsa, 2. avgusta, iz vaše desete hiše, zmanjšala možnost, da z direktnimi akcijami premaknete stvari na boljše. Potrebno bo vložiti veliko napora in uporabiti poslovne zveze, da bi obdržali posel na dosedanjem nivoju. Vse kaže na to, da bi bilo koristno, da spremenite poslovno taktiko, razdelate plane in poiščete izvor materialnih sredstev, a še najbolje je , da se povežete s primernim poslovnim partnerjem.
Kljub temu ni razloga za pretirano skrb, ker se bo situacija postopno spreminjala v vašo korist, z približevanjem planetov proti vzponu vaše kariere, ko boste lahko še uspešneje uporabili svoje nove ideje in projekte ali plasirali nov proizvod na tržišče.
Zaposleni Vodnarji, tekom avgusta, ne bodo mogli veliko vplivati na spremembo situacije v službi, ker jih v tem obdobju ne bodo podpirale planetarne energije. Iz tega razloga je najboljše, da se držite ustaljenih poslovnih obveznosti in skušate izboljšati finančno situacijo s kakšnim dodatnim delom. To obdobje lahko izkoristite za počitek in da se za nekaj časa umaknete iz poslovnega toka ali najdete zadovoljstvo v vašem hobiju ali drugih stvareh, ki so predmet vašega zanimanja.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

 Za razliko od manjših poslovnih problemov, bodo imeli Vodnarji v krogu družine in s stalnim partnerjem, skladne odnose. Namreč, Sonce greje področje vaših zakonskih in partnerskih odnosov, vse do 22. avgusta in pred vami je izredno lepo obdobje, ko boste imeli v partnerju materialno in moralno podporo. Potreben mir, razumevanje in srečo, boste našli v svoji družini in domu. Ker je vaša osma hiša, tekom celega avgusta, poudarjena, je veliko možnosti, da se ponovno čustveno ogrejete in oživite strast. Zelo harmonično!
Tekom avgusta, bodo mnogi pari, ki so v daljših zvezah, prinesli pomembno odločitev, da stopijo v zakonski jarem.

Če ste samski:

Prosti Vodnarji, ki iščejo ljubezen, avanture in navdušenje, bodo tekom avgusta, v primerjavi s preteklim mesecem, imeli veliko več sreče v tem. Bogato družabno življenje vam bo prineslo kakšno avanturo. Razporeditev planetov pa vam do 22. avgusta prinaša priložnost, da najdete tudi pravo ljubezen in stalnega partnerja. Na neki zabavi in v prijetnem razgovoru z nekim Levom, Devico ali Dvojčkom, vas bo nenadoma zadela Amorjeva puščica. Zaželeli si boste, da bi se ponovno videla in tako se boste hitro znašli v zvezi, ki vam bo intenzivno vzbudila čustva in strasti. Odlično!

Zdravje:

Vodnarji, bi morali, še posebej tisti, ki so zaposleni, dajati več pozornosti svojem organizmu in počutju.
Utrujenost in manjše trebušne težave so so posledica stresa, zato poskrbite za redni počitek, čim več spanja in pravilne prehrane. Aktivni počitek je najboljša rešitev za vas, zato se bodo v tem obdobju mnogi odločili za planinarjenje, rafting ali kopanje in iskali možnosti za preživljanje časa v bolj odmaknjenih delih narave.
Prestavite potovanja, ki ste jih planirali od 20. in 21. avgusta, na ugodnejši čas.

Srečne številke:

4, 9, 14, 24, 31

ribeRibi

Posel:

Drage Ribe,
za poslovne Ribe, bo avgust ploden in uspešen mesec. V tem obdobju boste imeli močno podporo planetarni energij, ker planet vašega poslovnega uspeha, Jupiter, naredi niz ugodnih aspektov, ki vam bodo omogočili lažji preboj na tržišče in nove možnosti za širjenje poslov v ugodnih okoliščinah. Prav tako se vrhu vaše desete hiše, 2. avgusta, približa Mars, planet vaših financ, ki vam bo pomagal, da se spustite v finančne transakcije in z doseženim kapitalom, dvignete vaš posel na višji nivo. Čaka vas veliko dela in nepričakovano angažiranje, a poletje vam bo dalo moč, da boste vse dosegli, kar si boste zastavili. Posebej uspešni bodo vsi kreativni, marketinški in organizacijski posli. Sijajno!
Ribe, ki so v delovnem razmerju, lahko pričakujejo uspešen mesec, poln lepih in za vas koristnih dogodkov, ki vas bodo že v začetku meseca postavili na boljšo pozicijo ali pa vam bo že takrat nakazano skorajšnje napredovanje v karieri. Teh koristi ste bili deležni skozi direktno sodelovanje z vrhunskimi avtoritetami v podjetju in z vsem vašim vloženim trudom in dobro opravljenim delom v predhodnem obdobju. Posameznim predstavnikom vašega znamenja, bo ponujeno novo delo, za večjo plačo, kar bo v vas sprožilo dilemo . Pojdite vedno naprej in svobodno raziskujte nove možnosti!
Nezaposlene Ribe lahko pričakujejo, da bodo do 22. avgusta, s pomočjo vplivnih poznanstev, dobile službo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Avgust se bo pokazal kot zelo naklonjen mesec za vaš posel, kar ne bo zmanjšalo družinske sreče in dobrih odnosov z otroci in stalnim partnerjem. Povezovale vas bodo vsakodnevne drobne pozornosti v rutinskih dnevnih obveznostih, lahkotna komunikacija in dogovarjanje, a kot največje lepilo, se bo pokazala ljubezen, strast in skrb za otroke. V tem obdobju bosta bolj vpeta drug v drugega in koristil vam bo umik od družbe, gneče in hrupa. Raje bosta sama preživljala čarobne večere, ob tihi glasbi, svečah in romantični večerji in skupaj gledala v nebo in zvezde. Skrajno romantično!
Mnoge Ribe, ki so v dolgih zvezah, bodo s svojim partnerjem izbirale datum za poroko.

Če ste samski:

Podobna situacija bo tudi glede Rib, ki so proste in bodo prav tako romantično razpoložene in večere preživljale na koncertih, obiskovanju kulturnih dogodkov ali pa se bodo sprehajale ob vodi in vdihovale vonj avgustovskih večerov. Veliko možnosti je, da boste na nekem od navedenih mest, srečali osebo s podobnimi interesi, iz znamenja Device, Raka, Leva, Tehtnice ali Škorpijona. Odkrivali boste podobnosti, ki vas bodo kot magnet privlačile drug k drugemu in do 22. avgusta se boste znašli v zvezi, polni ganljivih čustev. Od samega začetka boste vedeli, da bo ta ljubezen trajala.

Zdravje:

Polni ste moči in energije in ne občutite utrujenosti, ki vas bo v prvih desetih dneh avgusta lahko utrudila in izzvala manjše in resnejše zdravstvene probleme. Poskrbite, da boste imeli dovolj vsakodnevnega počitka, kar je zelo pomembno za obnovo vašega organizma preko noči. V kolikor se ne boste rešili nespečnosti, poskusite z naravnimi preparati: kapljicami cvetnih esenc ali se obrnite na strokovnjaka.
Ribe se zlahka osvobodijo nakopičene negativne energije z bivanjem ob vodi, zato, se potrudite, da se boste večkrat znašli ob reki, morju ali jezeru, še posebej, če živite v njihovi bližini in uživali v sprehajanju po plaži in kopanju.

Srečne številke:

4, 5, 22, 23, 31

Vse najboljše!

zvezde

The following two tabs change content below.