Mesečni horoskop za december 2015.

Pripravili smo mesečni horoskop za mesec december.

Vabljeni, da preverite kaj se vam v tem mesecu obeta na področju ljubezni, zdravja in v okviru poslovnega delovanja ter kateri so vas srečni dnevi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovan

Oven

Posel:

Prihaja še zadnji mesec v letu 2015, zato ga preživimo kar najlepše in v miru. Vse kar bomo naredili dobrega na poslovnem področju, se bo zgodilo v prvih 15. do 20. dneh, po tem bodo možgani že odšli na pašo. Planirali bomo dni okoli Novega leta in globoko v sebi gojili upanje, da bo naslednje leto boljše od letošnjega in po prvih ocenah bi moralo biti, vsaj za Ovne. V tem mesecu bodo največ odnesli tisti, ki se ukvarjajo s poslom ali storitvami, ki so v povezavi s tujino. To je dober mesec za vse, ki se ukvarjajo s turizmom in generalno tudi za vse, ki jih ni strah izzivov, so pripravljeni tvegati in imajo jasno začrtane cilje. In če si do sedaj niste upali iti v neznano in tvegati, iti v nekaj novega, se vsaj pripravite za to. Če že nočete  iti v realizacijo tekom decembra, pa takoj, ko minejo prazniki, stopite novim delovnim zmagam naproti.

Če opravljate posel, ki je vezan na vašega partnerja, boste lahko ta mesec razočarani. Nekateri od njih bi vam lahko obrnili hrbet. Možne so težave v komunikaciji in sodelovanju, ali enostavno partnerji ne bodo mogli slediti vašemu ritmu.  Držite se poslov, ki jih lahko opravite sami. Kar se financ tiče, vam bodo sedaj potrebne bolj kot kdajkoli prej. Finance vam bodo sluzile kot je v navadi. Obstajajo možnosti, da dobijo nekateri Ovni bonitete ali povišice ob koncu meseca, a to bodo porabili tako, da ne bodo niti občutili, da so jih imeli. Željo po varčevanju bodo odpihnile želje po nakupovanju, zato bo težko kaj prihraniti. Zaključek: nič posebnega se ne bo dogajalo. Vsekakor je težko v tem mesecu ustvariti neke velike uspehe, a tudi večjih problemov ne bo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

V tem zadnjem mesecu si privoščite več avanturizma in pripravite ljubljeni osebi nepozabni praznični mesec. Tisto, kar vam bo pomagalo, da vse plane, kar se ljubezni tiče, uresničite, je vpliv Sonca v znamenju Strelca na vašo zvezo. In ker ne bi smelo biti nikakršnih problemov , si privoščite, da vnesete več živahnosti v odnos, da se spet počutite, kot da vam je 18 let. Ker bo konec meseca najatraktivnejši, dobro planirajte prihod novega leta in pripravite se, da osrečite partnerja, da se bo zaradi vas počutil-la kot najsrečnejša oseba. Čustva in strast bodo na visokem nivoju, zato se potrudite, da več svojega časa namenite partnerju, kar bo prijalo obema in  to bo temelj dobrega odnosa za naslednje mesece. Če se vam pokaže priložnost za potovanje, ne  razmišljajte preveč, ampak sprejmite ponudbo in sigurno se boste dobro imeli, čeprav časi niso ugodni za potovanja. Uživajte in  srečni vstopite v Novo leto.

Če ste samski:

Imate pomoč od zgoraj za osvajanje, ampak se boste morali potruditi sami, da boste našli pravo osebo. Dobro obdobje je drugi del meseca, ko se začnejo zabave in proslave, zato se potrudite, da boste v tem obdobju čim več med ljudmi. Možno je, da vas nekdo opazi in od vas je odvisno, kako boste to speljali na najboljši način.  Tisto, kar ni najboljše, zaradi vpliva Venere v Škorpijonu je, da bodo vse zveze, ki se bodo pričele v tem obdobju, kratkotrajne. Več možnosti bo za avanture, kot resne zveze. Zato bodite pripravljeni, da osebe, s katero boste preživeli večer, ne boste nikoli več videli. Ne zaljubite se takoj, da ne boste prizadeti. Jemljite to obdobje bolj za zabavo in ob koncu meseca boste videli, če je prineslo kaj bolj resnega, ali boste na to morali še malo počakati.

Zdravje:

Morda se boste počutili preveč izčrpane. Veliko ste postorili in se dlje časa niste pošteno odpočili, zato bo vsak prosti dan zelo dobrodošel. Če imate možnost, si vzemite nekaj dni prosto in se odpravite v naravo, da se dobro predihate in naspite. Brez telefona, računalnika in ostale moderne tehnologije. Samo gozd, ljubljeno bitje in vi.

Možne so težave s spanjem, še posebej v obdobju polnega meseca. Zato vzemite kakšne naravne preparate za spanje. Probleme lahko imajo vsi Ovni, ki so obremenjeni s kroničnimi boleznimi, a starejši Ovni se naj pripravijo na eventualne probleme s kolki in nogami na splošno. Kdor ima očesne probleme, naj do konca leta opravi specialistične preglede.

Srečne številke:

6, 11. 21, 25, 29

banner-astro

bikBik

Posel:

Evo, ga. Eden slabših mesecev je pred vami, vsaj kar se tiče financ. Prvi predlog je, da že na začetku meseca preverite, kolikšni so vaši prejemki in kolikšne obveznosti in naredite plan porabe, da ne boste konec leta dočakali brez denarja v žepu. Kar se posla tiče, bo vse kot je treba. Morda bo tudi posel na višjem nivoju kot sicer ampak vsaj v tem mesecu, denar od izvedenih poslov ne bo prišel pravi čas.
Ne sekirajte se zaradi pomanjkanja denarja, ampak se osredotočite na prihodnost in dajte vse od sebe, da se obdobja s slabšimi prihodki ne ponavljajo. Poskusite iti v nove posle, če je možno, s tujino. To bi bilo odlično za vas in poskušajte se počasi prebijati v druge vode, da bi našli še kakšen drug posel, ki bi prinesel dodatne prihodke. Svetla točka v decembru bi lahko bil nek nov posel, nova pogodba ali dogovor, ki bo šele kasneje realiziran s pomočjo energije, ki vam jo daje Sonce v Strelcu na področju financ.

Ljubezen:

Če ste v zvezi.

Obdobje do konca leta bo obeležila naglica, pomanjkanje časa in s tem slabša komunikacija, predvsem s prijatelji in družino. Vendar je partner ob vas zato, da vam pomaga, da vas izvleče iz vseh kriz, v katere boste zapadli. Konec leta je. Mučijo vas finančni problemi in ni nemogoče, da najdete malo več časa za vse tiste, ki bi jim sicer morali posvečati več časa. Prav zaradi tega so možni manjši incidenti, nesoglasja, problemi s prijatelji in z družino. Poskušajte jim lepo obrazložiti problem, a nikakor ne ignorirajte njihova prigovarjanja, ker bi ravno to lahko pripeljalo še do večjih problemov. Z ljubljeno osebo teh problemov ne bo več, ker, kot rečeno, oseba, ki jo ljubite je tu, da vam v vsem pomaga, da odvrže stres in depresijo iz vas in da vas ljubi takšne, kot ste, morda malo odsotni in izgubljeni, ampak to bo hitro prešlo. Jupiter v znamenju Device, bo vplival na vašo zvezo na najboljši možni način, zato ni odveč nasvet, da najdete čim več časa za vaju s partnerjem in da uživata. Lepo se zabavajta tekom najbolj nore noči in vstopite zaljubljeni v Novo leto.

Če ste samski:

Če ste se skrivaj zaljubili in nimate poguma, da bi to priznali, je sedaj pravi čas, da to priznate, ker imate podporo Jupitra, zato bi vaše priznanje lahko bilo najlepše novoletno darilo osebi, ki vam je všeč. Ne skrivajte več vaših čustev. Če ste jih do sedaj skrivali, je sedaj čas, da jih izstrelite iz sebe in veliko možnosti je, da se vam bo to izplačalo.
Če se še vedno niste zaljubili, ne skrbite. Princ ali princeska iz vaših sanj bo sigurno prišla do vas, a tudi vi lahko pristopite do njega/ nje. In to ravno preko skupnih prijateljev. Morda spoznate nekoga, ki bi mu lahko namenili svojo prihodnost, nekoga ki bi vas spremljal neko dolgo, dolgo obdobje, da ne rečem, do konca življenja. Imate lepe aspekte. Sprostite se in ujemite ljubezen. Ujeli jo boste hitro, sigurno vam ne bo ušla.

Zdravje:

Ni potrebno, da vas kaj muči, tekom teh 30 dni. Če vas doleti kakšna sezonska bolezen, se držite preverjenih receptov in navodil, da se boste čim prej vrnili v normo. A kar se tiče kozmičnih sil, bo na vas vplivalo Sonce iz ozvezdja Strelca, kar je lahko samo dober ščit od vseh problemov na zdravstvenem področju. Ker prihaja čas zabav in praznovanj….se pazite, da ne boste dovolili sebi da bi se večkrat preveč najedli in prav tako poskušajte zmanjšati vnos alkoholnih in gaziranih pijač. Sprostite se, seveda, a ne preveč 🙂

Srečne številke:

4, 8, 13, 17, 25.

0907786

blizanciDvojčka

Posel:

Mesec boja za Dvojčke, še posebej za tiste, ki so imeli neke medosebne probleme v podjetjih  s sodelavci, partnerji, kolegi. To je mesec, skozi katerega bi lahko dobili vse te bitke, da svoje nasprotnike enostavno razorožite in jim dokažete, da ste imeli prav vi. Če ste med tistimi, ki se niso razumeli s kolegi, ki so se jim neke stvari dogajale za hrbtom, je to dobro obdobje, da vse pride na plan in vi postanete zmagovalec. Potrebna je samo potrpežljivost in razum, a eno in drugo boste imeli in boste vse razorožili in elegantno zmagali. Venera je v Škorpijonu, prav na vašem področju dela, zato pričakujte, da boste delali s polno paro, da se boste namučili okoli vsakega posla, ki vam stoji nad glavo. A kmalu bodo vaši finančni tokovi boljši, prav zaradi vašega požrtvovalnega dela. Pričakujte izboljšanje na profesionalnem planu tekom tega meseca, ampak ne dovolite, da vam bo to dovolj, ampak nadaljujte z iskanjem nečesa več, predvsem iz sebe. Naj vam vsako izboljšanje situacije postane stimulacija za naprej.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

To je mesec, tekom katerega bi morali največ delati na kvaliteti vaše zveze. Morda ne opazite, ampak obstaja možnost, da je v vaši zvezi prišlo do zasičenja, zmanjšana je kvaliteta zveze, partner/ka ni zadovoljen, kot je bil včasih. Morda ste se vi spremenili, utrudili ali ste enostavno narobe dojeli vašo zvezo, kot da se vam sedaj, ko ste v zvezi, ni potrebno več truditi. Sedaj imate nevarnega Marsa nad seboj in lahko bi imeli se več problemov s čustvi v zvezi. Če ne želite, da se zveza konča, ali da se kvaliteta vaše zveze zniža na minimum, boste morali malo več delati na tem. Posvetite partnerju/ki čim več časa in kvalitetno preživljajta skupni čas. Ponovno obudite vse tiste čare, avanture in presenečenja, ki so bili včasih del vaše zveze in začnite od začetka graditi medsebojno zaupanje.  Za razliko od Dvojčkov, ki so dolgo v zvezi, je to obdobje odlično za tiste, ki so v krajših zvezah in ki šele sedaj planirajo, da naznanijo svojo zvezo, da stopijo v zakon. Če ste med njimi, vam želim vso srečo.

Če ste samski:

Imate zelo dobro obdobje pred seboj, za razliko od Dvojčkov, ki so v dolgotrajnejših zvezah. Skozi to obdobje, boste lahko izkoristili vse prednosti Venere v Škorpijonu, kar vas bo naredilo veliko bolj privlačne in Saturna v Strelcu, ki vam bo dal prepotreben mir in notranjo moč. Ta mesec boste lahko magnet za nasprotni spol, zato se potrudite, da boste čimbolj vidni, da vas potencialni partnerji opazijo, nato bo vse lažje, od prvega kontakta.  Glejte, da boste vsepovsod prisotni tekom prazničnih dni, bodite med ljudmi, s prijatelji, dajte vsem možnost, da vas opazijo in nato boste lahko naredili selekcijo in izbrati tiste, ki vam bodo najbolj zanimivi. Aspekti so dobri in samo vi jih lahko izkoristite in pretvorite v nekaj lepega za vas. Srečno.

Zdravje:

Tekom tega meseca ni veliko možnosti, da se srečate s kakšnim zdravstvenim problemom, vi ali kdo iz vašega okolja. Ali pa bo problem nepričakovano prišel in tako tudi odšel. Ni razloga za skrb, a vedno poiščite mnenje ali pomoč zdravnika, če se karkoli zakomplicira. Ne dovolite sebi, da tekom praznikov in tekom zime na splošno, pridobite kakšen kilogram več. Poskusite biti čimbolj umirjeni v hrani in  čim manj uživajte alkohol in gazirane pijače. Če ste eden tistih, ki  so imeli kakršnekoli srčne probleme tekom tega leta, če ste imeli kakšne aritmije ali ste imeli probleme s pritiskom,  si obvezno vzemite čas, da obiščete zdravnika in se še enkrat prepričate, da je vse pod kontrolo.

Srečne številke:

3,8,13,25,27.

rakRak

Posel:

Vstopamo v zadnji mesec tega leta in žal nam je, da nismo izkoristili vseh prilik, da smo bili premalo odločni, da bi rešili neke pomembne posle, ampak upamo, da bo naslednje leto, leto odločnosti in poslovnega poguma za Rake.
Mesec, ki je pred nami, bi prav tako lahko bil dober. Marljive Rake čakajo pohvale,kot tudi tiste, ki bodo imeli manj sreče, v smislu trepljanja po rami in ustnih pohval. Najsrečnejši bi lahko dobili tudi kaj v kuverti. Vsekakor bi moral biti ta mesec boljši od predhodnih. Sonce v znamenju Strelca je tu, da vas finančno potisne naprej, a denar, ki ga boste dobili vam bo zelo prav prišel, da pokrijete luknje v proračunu, ki jih imamo vsi.
Možno je, da boste izplačali neke zadeve za nazaj, ki ste jih že skoraj pozabili in še naprej vsak priliv denarja izkoristite na najboljši možni način. Ne, da ga razsipate, kot samo vi znate, temveč, da olajšate sebi prihodnost. Tudi ta mesec vaš čaka težko delo, ampak če ste se privlekli skozi 335 dni, se boste še skozi teh 30 in se potem odpočijte. Počitek ste si zaslužil. Planirajte vsaj 2-3 nove stvari, ki jih boste počeli naslednje leto. Konec leta je najboljši čas za planiranje.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Najlažje je analizirati ljubezenski horoskop za Rake. Lepo vam gre in to je to. Tako bo tudi ta mesec in ni potrebno reči drugega kot, da boste tudi ta mesec uživali v ljubezni in sadovih vaše ljubezni. Gospe v znamenju Raka bodo tudi naprej obkrožene s pozornostjo s strani svojih partnerjev. Nobenih problemov, tako s strani svojih partnerjev, kot prijateljev in družine, ne bi smelo biti. Preživeli boste več lepih trenutkov, vsi skupaj. Planirajte družinska druženja, čas praznikov je idealen za to, sigurno vam bo prijalo. In gospodje, ni kaj reči, bodite še naprej dobri do svojih partnerk. Tudi vi se pripravite za skupna srečanja z dragimi osebami. Pripravite se za lep sprejem najbolj nore noči, tudi če bo to doma, s svečami in vinom, samo presenetite partnerja/ko in ji dovolite, da v tej noči uživa in se pripravi za tisto, kar je namenjeno za naslednjih 365 dni.

Če ste samski:

Sonce osvetljuje Strelca v vas in imate dobre možnosti, da lok usmerite v pravo smer in izstrelite ljubezensko puščico v pravo osebo. December je dober mesec za vas, pa ga izkoristite, da se imate kar se da dobro in naj vam bodo prosti dnevi, prazniki in druženja v prvem planu, vse ostalo bo prišlo samo po sebi. Nič ne forsirajte, ampak bodite sproščeni in oseba X se bo sama pojavila. Mogoče ravno na neki slovesnosti ali nekem večjem mestu zbiranja. Obrnite pozornost na vse osebe, ki so v preteklih nekaj mesecih prekinili neko zvezo, ker bi ljubezen lahko vzcvetela preko vaše tolažbe, namenjene tej osebi. Krhke osebe bi lahko bile zelo zainteresirane za vas, ker odsevate notranji mir, moč in sigurnost, a to je ravno tisto, kar bi lahko privlačilo potencialne partnerje.

Zdravje:

Zdravje bo dobro in ravno zato izkoristite to obdobje, da se rešite vseh problemov, ki ste jih v preteklosti imeli. Odlično obdobje je to, za začetek nosečnosti, čiščenje krvi, urejanje vseh slabih zdravstvenih rezultatov, ki ste jih imeli v preteklosti. Če ste eden tistih Rakov, ki si radi zmastijo brke, je to kritično obdobje za vas, zato pazite, da boste jedli čimbolj zdravo hrano ali vsaj, kot sicer med prazniki. Izogibajte se alkoholu, gaziranim pijačam, sladki hrani. Glejte, da se boste čimbolj fizično aktivirali, tudi če bodo to počasni sprehodi po snegu. Vsako porabljena kalorija vam bo koristila. Pazite na možne probleme z dihalnimi organi. Sezona virusov in naglih sprememb je na pohodu in ni potrebno, da ste med njimi.

Srečne številke:

17, 19, 21, 27, 31.

lavLev

Posel:

Mesec Leva je pred nami, vsaj kar se posla tiče. Borite se kot Levi, da vpeljete nekaj novega, da pripravite plan in program dela, za naslednje leto, da si izborite boljše posle, za boljše pozicije v podjetju. Ta mesec je zelo dober za osebe s samostojnim poslom. Izkoristite praznične dni za delo, ker boste lahko zelo izboljšali vašo finančno situacijo. Imate več dobrih aspektov teko decembra, ki bodo ugodno vplivali na vaše poslovne sposobnosti in s tem tudi na finančno stanje. Venera v škorpijonu in Mars v Tehtnici sta tukaj, da vam pomagata, kar se posla tiče, še posebej kar se tiče novosti. To je dober mesec, da začnete z nečim novim in z veliko truda in dela, rezultati ne bodo izostali. Morda ne boste takoj plavali v denarju, ampak v naslednjem obdobju boste sigurno občutili izboljšanje na finančnem planu, kar pravzaprav potrebujete. Trudite se, da boste pridni in nikoli ne odnehajte, tudi če bo delo težko. Bojevniško nastrojen Saturn v znamenju Strelca, vam bo pomagal, da greste natančno proti cilju, ki ste si ga začrtali. A pri določanju ciljev, ne bodite skromni. Zavedajte se, da vi zmorete veliko več.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Mesec vzplamtelih strasti je pred Levi, bodisi, da ste Lev v znamenju ali podznaku. Tako, kot tisti najbolj zaljubljeni, tisti, ki imajo vse, kar so želeli v zvezi, bi se lahko našli v preizkušnji, da bi dovolili sebi kakšen flirt, abanturo, v naslednjem obdobju. Z druge strani boste videli, kako vam partner poklanja vedno več pozornosti in nežnosti, zato bi lahko rekli, da se boste v decembru počutili, kot da ste v ljubezenskem raju. To niti ni čudno, glede na to, da ste obsijani s Sončno energijo, zato vas boso vsi imeli radi. Vsem boste zanimivi in vam ne preostaja nič drugega, kot da uživate. Ni nemogoče, da se vam nekdo priljubi na nek poseben način, da se vam bo z nekom zanimivo pogovarjati, šaliti in preživljati čas. Sprejmite to samo kot bežanje iz realnosti in naj traja čim krajši čas, da ne boste naleteli na probleme, ki si jih ne želite.

Če ste samski:

Mesec ustvarjen za ljubezen, tako za tiste, ki jo že imajo, kot za tiste, ki šele iščejo pravo ljubezen. Vi ste med temi drugimi, zato lahko rečem, da boste imeli zelo dobre aspekte tekom celega meseca. Tudi vas bo obsijala Sončeva energija in boste zelo zanimivi potencialnim partnerjem. Seveda, vedno se lahko najde nekdo, ki bi želel vse pokvariti in v vašem primeru je to Saturn, ki vas bo pogosto spravljal v preizkušnje, takšne ali drugačne. Zato ni nemogoče, da sami sebi zakomplicirate odnose s potencialno zanimivimi partnerji. Bodite umirjeni in ne komplicirajte tam, kjer ni potrebno. Ne dovolite sebi nikakršne laži, poveličevanja. Lahko boste izigrani in kmalu zatem zavrženi. Takšno bi lahko bilo vaše obnašanje tekom decembra, zato poskušajte biti čim bolj jasni. To bo definitivno ključ za vaš uspeh.

Zdravje:

Tekom tega meseca bi se nekateri Levi lahko soočali z depresijo, ki bo lahko vse močnejša, bolj kot se bo približeval konec leta. To nezadovoljstvo bi vas lahko obremenilo tudi na zdravstvenem področju, kajti Jupiter v Devici bo poskrbel, da zdravstveno stanje ne bo najboljše. Lahko se boste srečali z nekimi težavami, ki boso posledica zaradi stresa uničenega imunskega sistema. Tako bi se lahko najobičajnejši prehlad  pri vas zavlekel daljši čas, vas precej izčrpal. Poskušajte se umiriti, odpočiti, kar se da in racionalno razrešiti vse vaše probleme, da ne bodo vplivali na vaše zdravje. Na vse drugo lahko, ampak na zdravje ne, kajti zdravje je nekaj najvažnejšega kar imate in ko ga enkrat izgubite, bo prepozno za vse ostalo. Uživajte v zimi. Ne dovolite, da vam turobni dnevi uničijo vaše razpoloženje.

Srečne številke:

8, 9, 13, 16, 20.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Posel:

Še en relativno miren mesec je pred Devicami. To ni mesec, tekom katerega boste naredili velike rezultate ali zaslužili veliko denarja, ker se boste morali namučiti bolj kot sicer, da bi rezultati bili takšni, kot predhodni mesec. Kombinacija Saturna in Merkurja v Strelcu je oteževalna okoliščina za vas, zato bodite pripravljeni, da se boste trudili bolj kot običajno . Ne dovolite, da si pred koncem leta pokvarite rezultate, ki ste jih ustvarjali celo leto. Zavedajte se, da se boste  en del meseca pošteno odklopili in počivali, zato izkoristite prvih 20. dni za posel in delo. Prihaja obdobje, ko se vam ne bo ljubilo nič delati in še tisto, kar boste delali, ne bo prineslo rezultatov. Če slučajno sodelujete z dobrimi prijatelji ali člani družine, boste imeli malo boljše rezultate kot ostali. Ista zgodba velja tudi za vse tiste, kateri posli so razvejani daleč izven meja domovine. Planirajte, da si ob koncu meseca vzamete nekaj uric, sedete in razmislite, kaj ste dobrega naredili tekom tega leta, kaj bi lahko še boljše in česar nikakor ne smete ponavljati naslednje leto. Zapišite par stavkov na papir in držite se jih skozi naslednje leto.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Emotivni plan je več kot dober, tako s partnerjem, kot s prijatelji in člani družine. Ta mesec se bo vse odvijalo, kot ste si zamislili. Če ste slučajno imeli stresna obdobja tekom preteklih mesecev, pričakujte, da se bo sedaj vse umirilo in da se »pokvarjeni« odnosi, stabilizirajo.  Če ste imeli nesporazume s partnerjevo družino ali prijatelji, ali s samim partnerjem, Venerina energija iz Škorpijona je tukaj, da vam pomaga, da s pomočjo razuma rešite vse probleme, vse nesporazume, ki ste jih doživeli. Uživajte v zimskih dneh s partnerjem. Če ste zmrzljive sorte, se bolj oblecite, zagrabite partnerja in hop v zimsko pravljico. Uživajte v hladnih romantičnih dneh. Partnerju bodo prijali skupni izhodi in sprehodi. V pričakovanju najbolj nore noči pripravite lepo presenečenje za partnerja. Dame se lahko uredijo kot filmske zvezde, a gospodje organizirajo najlepše prihod Novega leta za svojo boljšo polovico. Uživajte!

Če ste samski:

Tudi na vas delujejo energije Venere v Škorpijonu, zato boste bolj komunikativni in sproščeni, kot sicer. Dve odlični in prepotrebni lastnosti, da pritegnete nasprotni spol. Imate dobre aspekte tekom celega meseca, še posebej v drugem delu, zato jih izkoristite. Čim več odhajajte ven, se družite z ljudmi. Prava oseba bi se lahko hitro znašla pred vami. Da ne bo vse popolno, bosta poskrbela Merkur in Saturn, ki vam lahko prineseta slabo voljo pri spoznavanju ali celo flirtanju z osebo, ki vam lahko nekaj prikriva ( zvezo, zakon…), Zato dobro odprite oči in se pozanimajte o vseh, s katerimi boste stopili v kontakt. Če boste prišli v takšno situacijo, se samo obrnite in nadaljujte z vašim ustaljenim ritmom.

Zdravje:

December je klasični mesec, v katerih se širijo virusi, pojavljajo prehladi, še posebej v tem, ki prihaja po novembru z nadpovprečnimi temperaturami. Na vas bo deloval tudi Mars v znamenju Tehtnice, ki bi se lahko poigral z vašim imunskim sistemom, zato boste bolj podvrženi klasičnim sezonskim boleznim, kot ostali. Da ne govorimo, da se je potrebno izogibati hitrim spremembam temperatur. Živite normalno in skrbite za svoje zdravje in imunski sistem, da praznikov ne boste dočakali s paketom robcev v vsakem žepu ali še slabše, v postelji. Kdor ima probleme s sinusi, se naj pripravi kot ve in zna in iz tega leta izstopi kot zmagovalec.

Srečne številke:

7,14,19,21,27,29

vagaTehtnica

Posel:

Zanimiv mesec je pred nami. Kar se tiče Tehtnic, bo za nekatere odličen, za druge malo slabši. Upamo, da ste v prvi skupini. Dober mesec bo za vse Tehtnice, ki bodo imele podporo svojih nadrejenih, pomembnejših partnerjev, ki jim ne bo potrebno vlagati svojega denarja v neke projekte. Venera v znamenju Škorpijona predstavlja ravno to, tujo pomoč , kakršne koli vrste in če uspete zagotoviti to pomoč, lahko pričakujete dobre rezultate. Mars v znamenju Škorpijona vam bo pomagal na finančnem planu, zato se vam bo vse, kar boste dobro speljali, obrestovalo na finančnem planu. Če ne skozi ta mesec, pričakujte izboljšanje kmalu. Če ne boste imeli sreče z nadrejenimi, partnerji itd…, potem si boste morali sami izboriti, da bo mesec vsaj na novembrskem nivoju. Če bo možno, da boste zvozili teh 30 dni brez izgub ali izposojanja, smatrajte, da ste uspeli. To je odličen čas, da preverite vaše poslovne plane za naslednje leto in da že v prvi delovni dan v 2016. letu stopite s polno paro.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Zadnji mesec leta je pravi čas, da popravite vse napake, mi ste jih tekom leta naredili v vaši zvezi. Težko, da obstajajo tisti, ki jih niso naredili, pa izvolite sedaj priložnosti, še posebej ob koncu leta, da se odkupite za vse svoje napake in v naslednje leto vstopite čisti.Tekom tega meseca se bo v vaši zvezi odvijalo vse, kot je treba. Komunikacija s partnerjem ( ali z družino in prijatelji) bo na visokem nivoju. Kar se ljubezni tiče, bo obdobje obeležilo delovanje Venere iz znamenja Škorpijona, kar bo sigurno vplivalo na vašo intimo in medsebojno razumevanje. Veza, v kateri ste, bo sigurno prešla na višji nivo. Aspekti so zelo dobri, zato se vračamo na začetek besedila. Če ste delali napake, zaključite z njimi enkrat za vselej in stopite v boljši jutri.
Razmislite o kakšnem kratkem potovanju, če vam finance to dovoljujejo. Ne bi bilo slabo pričakati Novo leto nekje daleč od hiše, se objeti s partnerjem, med neznanimi ljudmi, pod ognjemetom…

Če ste samski:

Imeli boste dobro obdobje do konca leta in na vas je, da ga izkoristite, spoznate in osvojite pravo osebo. Tudi vam, kot vsem zaljubljenim Tehtnicam, bo ta mesec ponudila priložnost Venera v znamenju Škorpijona, zato bo vaš nivo komunikacije boljši kot sicer in tudi psiha bo na nivoju, da boste zapeljevali boljše kot kdajkoli doslej.
Lahko bi spoznali neko novo, a zanimivo osebo, na nekem mestu, kjer ne bi nikdar pričakovali, v dvigalu, trgovini…..zato bodite vedno pripravljeni. Nikoli ne veste, kdaj se bo pojavil gospod/gospa pravii/a. Če boste kam potovali, vedite, da imate tudi tu možnost, zato dajte domišljiji prosto pot. Odpotujte, zabavajte se in se ne sekirajte. Zanimiva oseba je tu nekje blizu vas. Kmalu jo boste spoznali.

Zdravje:

Počutje vam bo v glavnem naklonjeno, a potrudite se, da prihajajoče praznike izkoristite, da se čimbolj psihično in fizično spočijete, da ojačate imunski sistem, ki bo v prihajajočih dneh imel malo več dela. Zmanjšajte življenjski tempo, stres pustite nekje daleč od sebe. Uživajte čim več naravnih vitaminov in suhe dni izkoristite za krajše sprehode. Če so vas v predhodnem obdobju mučili glavoboli, ki še vedno niso prenehali, je sedaj čas, da se resno posvetite tem problemu in se posvetujete s strokovnjakom. Ne dovolite, da majhni problemi postanejo ogromni.

Srečne številke:

5, 9,16, 19, 29.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

skorpijaŠkorpijon

Posel:

Prvih 15 dni imata dobre aspekte na področju financ, zato se maksimalno potrudite, delajte, dogovarjajte se in zaračunajte vse, kar lahko. Če se uresničijo predvidevanja in uspete priti do nekih (ne)pričakovanih finančnih prilivov, dajte vse od sebe, da zakrpate vse tiste luknje, ki jih imate, da bi pokrili dolgove, kartice, kredite…..vse kar lahko. Če nimate teh problemov….vam zavidam. Zavihajte rokave in dajte vse od sebe, da v novem obdobju pričnete z nečim novim, kar bi vam lahko prineslo dobre prihodke tekom naslednjega leta. Podporo imate predvsem za skupne posle s partnerji. Mars je ta, ki vas bo potisnil naprej, vi pa se potrudite, da nekaj tudi naredite.
Vsi tisti Škorpijoni, ki imate zvezo s turizmom, ali z direktno prodajo, boste imeli zelo, zelo dober mesec ( zato delajte tudi v času praznikov, izplačalo se vam bo). Pazite na nepredvidene stroške in kot rečeno, vse kar lahko, uporabite, da se razbremenite, a v nobenem slučaju, ne vstopajte v dolgove. Delajte v prvi polovici meseca, drugo že počivajte in uživajte, da boste lahko razbremenjeno in spočito vstopili v Novo leto.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Skozi cel december boste pod vplivom Venere v Škorpijonu, zato boste imeli uspešno ljubezensko življenje, brez kakršnihkoli problemov in zadreg. Bodite vi ustvarjalec vsega novega v vaši zvezi, sprožite avanture, naredite nekaj, kar še niste doslej. Tekom praznikov razmislite, kako presenetiti in osrečiti partnerja v prihajajočem obdobju. Manjše pozornosti so zaželene, ampak bolj boste osrečili partnerja z nepričakovano avanturo ali doživetjem. Dogajalo se vam bo, da bo imel partner tekom meseca neke ideje in predloge, ki ne bodo na svojem mestu, zato ne dovolite ( seveda na kulturen način), da partner prinaša odločitve, temveč, da ste pobudnik vseh iniciativ, a v dogovoru s partnerjem. Uživajte, lepo se imejte tekom zadnjega meseca tega leta.

Če ste samski:

Obdobje bi lahko prineslo depresivne momente vsem tistim samskim škorpijonom, ki so se v zadnjih nekaj mesecih razšli. Borite se proti depresiji z druženjem s prijatelji, odhodi v družbo, uživanjem v naravi. Tisti, ki so dlje časa samski, bi lahko imeli bolj burno obdobje, obdobje, ki ga bodo obeležili dvomi in zmeda, koga izbrati, s kom se videvati in s kom ne, a na vas je, da odločitve ne prinašate prehitro, temveč dobro razmislite in napišete na papir razloge za in proti. Ne dovolite sebi, da čakate, da vam nekdo pade z neba. Malo je možnosti, da se bo nekaj takšnega zgodilo, temveč bodite aktivni, družite se, komunicirajte, tako z ljudmi iz sosedstva, kot s tistimi, ki ste jih spoznali preko interneta. Mogoče se prav tu skriva vaš princ ali princesa.

Zdravje:

Obdobje pred vami bi lahko bilo zaznamovano s problemi respiratornih organov, zato se potrudite, da ne pritegnete niti najobičajnejšega prehlada, ker bi lahko bil vstopna kapsula za eksplozijo v vašem organizmu. Grejte se, pijte tople napitke, redno spite in počivajte in dovolite vašemu imunskemu sistemu, da premaga vse te probleme.
Kot rečeno, se bodo nekateri Škorpijoni srečali z depresivnimi trenutki tekom meseca in če boste med njimi, vam lahko samo prijatelji in tisti, ki jih imate radi, pomagajo, da se uspešno pozdravite.

Srečne številke:

7, 19, 24, 28, 31.

strelacStrelec

Posel:

Dragi Strelci. Spet je tu december. Zaznamuje ga hladno vreme, verjetno tudi sneg, a vaše ozvezdje razsvetljuje in greje Sonce, še posebej poslovne aspekte. Zato imate na voljo kakšnih 20 dni, da naredite nekaj dobrega in potem lahko greste na zaslužen dopust. Izkoristite to obdobje, med katerim boste lahko uresničili neke cilje, ki ste jih že zdavnaj začrtali. A če so za njihovo uresničitev potrebni drugi ljudje ali kakršnakoli njihova pomoč je to dobro, ker vas bodo vsi bolj resno jemali v tem obdobju in vaše predloge in stališča upoštevali bolj kot kdajkoli prej. Zato sedaj prevzemite vlogo glavnega akterja in odigrajte vlogo v vašem življenjskem filmu. Pomoč pričakujte od vseh, ki vam lahko pomagajo, tako od tistih, ki so pod vami, kot od tistih na lestvici, nad vami.
Finance vas bi lahko presenetile. Venera v Škorpijonu vpliva stimulativno na vaše področje financ, zato izkoristite ta aspekt, zaračunajte vse kar lahko, vse kar ste delali in delate.
Vse potencialne probleme tekom tega meseca ne boste niti občutili. Imeli boste močnega zaščitnika v Jupitru, ki bo ob vas in vam pomagal v vseh nesrečnih situacijah.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Poslovni plan in program je dober, ljubezenski ne ravno tako. V naslednjem obdobju bi se lahko zgodilo nekaj grdega v vaši zvezi. Vi ali vaš partner bi lahko vključili neko tretjo osebo v vašo zvezo. Najprej počasi in tiho, brez kakršnih koli dokazov, a kasneje vse bolj in več. Ni rečeno, da bo šlo za neko vzporedno zvezo, niti samo seksualno. Dovolj je, da se vse prične in ostane v okviru flirtu, a vseeno ni lepo slišati in vedeti, da se čustva delijo še z nekom. Če gre za partnerja in njegova eventualna čustva do tretje osebe, se poskušajte temu izogniti tako, da boste partnerju posvetili več pozornosti, preživeli več časa z njim, več časa v postelji z njim….. Če gre za vas in če ne gre drugače, naj vse ostane samo na avanturi, ki se naj čim prej zaključi in naj odide skupaj z Venero, ki vam je prinesla vse te komplikacije. Ali se bojite za svojo zvezo? Ne, vse bo prehodnega značaja in na vas je, da skušate dati vse od sebe, da niti vi in niti partner, ne bosta imela
želje za ničemer resnim z neko tretjo osebo. A vsaj to ni težko.

Če ste samski:

Tudi vam ne bodo ravno cvetele rože na ljubezenskem področju. Saj tudi ne cvetijoo v tem času, bo kdo rekel?! Da, a v vsakem primeru je boljše biti srečno samski, kot pa v nesrečni zvezi. Prav iz tega razloga pazite, s kom se spoznavate, s kom stopate v zvezo ali odnos. Ne dovolite si, da se vežete na kakršenkoli način s kakšno problematično osebo, s katero bi vam vajino druženje ali karkoli drugega, lahko samo zakompliciralo življenje. Še en opomin: Bolje je, da ste samski, a srečni.
To obdobje izkoristite, da ga lepo preživite s starimi prijatelji, s tistimi, za katere ste sigurni, da vam ne bi storili nič slabega. Prazniki so tu, da se sprostite in uživate, a ljubezen bo prišla s časom. Če slučajno spoznate nekoga in boste šli v zvezo, bodite zelo previdni, dokler te osebe dobro ne spoznate.

Zdravje:

To je obdobje opozorila. Saturn je tukaj, da vas opozori, da morate resno voditi račun o svojem zdravju. In zaradi tega bi se lahko vsaka malenkost glede zdravja, zakomplicirala,.da bi končali v bolnišnici. Poslušajte nasvet. V tem obdobju preverite vse, kar vas muči. Bodite hipohonder vsaj v prvih 20. dneh in obvezno obiščite zdravnika, če se pojavi kakršenkoli problem. To velja tako za mlajše kot starejše. Previdnosti ni nikoli dovolj.

Srečne številke:

9, 15, 18, 30, 31.

jaracKozorog

Posel:

Vstopamo v zadnji mesec v tem letu. Čas je, da potegnemo črto, vidimo, kar smo dobro naredili in to ponavljamo v naslednjem letu, oz., da stvari in poteze, na katere nismo ravno ponosni, pustimo v letu, ki ostaja za nami. Ta mesec bo prav tako eden tistih, skozi katerega boste dobili svoje priložnosti in na vas je, da jih izkoristite. Morda je celo eno od najboljših obdobij pred vami. Potrebno je samo, da boste znali izkoristiti svoje notranje potenciale in se potrudili, da bo mesec nepozaben, vsaj na poslovnem področju.
Tisto, kar je zelo važno v tem mesecu je, da boste imeli več priložnosti, da boste spoznali, kdo so vaši poslovni prijatelji, kdo so partnerji, na katere se lahko naslonite in kdo so tisti, ki bi vam najraje zabili nož v hrbet. Na osnovi tega spoznanja boste lahko naredili neke dolgoročne in kratkoročne plane za bodočnost.
Trudite se, da ne boste podcenjevali sebe, svojih sposobnosti in dela, ki ste ga opravili. Zaračunajte vse, kar ste naredili. Ne bodite skromni. Borite se za svoj zaslužek. Ta mesec boste sigurno zaračunali vse tisto, za kar ste si prizadevali in za kar ste delali.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Vaše ljubezensko življenje bodo zaznamovale avanture in izzivi, ki vam jih bo podtaknila Venera v znamenju Škorpijona, kar bodo najbolj občutili vsi »sveži« pari, ki bi v prihajajočem obdobju enostavno lahko vzcveteli. Čas praznikov in dobre zabave je pred nami, zato vam svetujemo, da dobro izplanirate, kam boste odšli z ljubljeno osebo. Ni pomembno, ali ste moški ali dama. Poskušajte si letos prav vi domisliti, kje in kako preživeti najbolj noro noč. Potrudite se, da tega časa ne boste preživeli s ( skupnimi ) prijatelji, ki katerega od vaju živcirajo. To bi lahko malce zmotilo vajin odnos, zato vsaj zadnjih 10 dni tega leta preživita na samem. Samo vidva in zvezdice nad vama.
Dajte sebi izziv, da vzljubite vse tiste partnerjeve kvalitete, ki jih ravno ne obožujete. Sigurno bo to veliko lažje, kot da bi jih skušali spreminjati. A morda jih boste veliko prej vi vzljubili, kot bi jih partner spremenil. Lep mesec, mesec ljubezni…..uživajte.

Če ste samski:

Izredno slabo obdobje bi lahko bilo za vse tiste Kozoroge, ne glede na spol, ki so v preteklih nekaj mesecih prekinili partnersko zvezo. Spoznali boste, da ste zavrgli prečudovito osebo, zaradi nekih negativnih razmišljanj, trmastih stališč in vpliva tretjih oseb na vas. Čas je, da to sebi iskreno priznate in morda poskušate popraviti storjeno napako. Vprašanje je, če bo to bivšemu partnerju/ki kaj koristilo, a na vas je, da vsaj poskusite. Če ste dlje časa samski, je možno prečudovito poznanstvo, ki bi s časom lahko preraslo v ljubezen in to preko skupnih prijateljev. Ne odbijte niti enega vabila za zmenek ali druženje. Morda bo en zmenek spremenil vse.

Zdravje:

Zdravje je generalno dobro. Tisto, česar se boste morali paziti, so poškodbe vseh vrst, zato pazite, če bodo ulice ledene. Niti najmanj vam ni potrebno, da si zvijete sklep ali da doživite kakšno težjo poškodbo. Poleg tega velja tudi opozorili, da boste imeli bolj občutljive kosti, zato bolj pazite in vnašajte več kalcija kot sicer. Bodite previdni tudi če vozite, a alkohola za volanom, v nobenem primeru ne prakticirajte.

Srečne številke:

8, 15, 18, 21, 26.

0907786

vodolijaVodnar

Posel:

Evo, še zadnji mesec v tem letu in prav bi bilo, da si kar najbolj izboljšate svoje finance in to s poslom, s katerim ste se tekom leta največ ukvarjali. Ne pričakujte nikakršnih sprememb, izboljšav, kar se samega posla tiče v tem obdobju, a lahko pričakujete izboljšanje finančnega stanja, še posebej, če ste se tekom leta trudili, pridno in redno delali in razvijali vaš posel. Tisti, ki imajo svoje podjetje, bodo sigurno imeli dobro finančno injekcijo tekom tega meseca in možno je, da se tudi ostale delodajalci usmilijo in jih nagradijo z lepo denarno nagrado ali povišico za uspešno leto, ki se ravno izteka.
Če ste pričeli z novimi posli v zadnjih mesecih in če ste sklenili neke nove dogovore, je možno, da se bodo že pokazali rezultati in da bo od tega meseca dalje denar začel prihajati v vaše žepe. Mars v Tehtnici je ta, ki vam bo tudi ta mesec dajal moč, ali bolje rečeno, prisilil vas bo, da boste delali maksimalno, kolikor lahko, a Sonce bo skrbelo za vašo finančno plat, kar je zelo dobra kombinacija.
Poleg financ, pričakujte tudi pohvale kolegov in nadrejenih ( na vas je, da jih izkoristite na najboljši način, seveda v vašo korist), kot tudi priložnosti za neke nove posle, dogovore in pogovore, ki jih boste lahko izkoristili v prvih mesecih naslednjega leta.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Kar se ljubezni tiče, je pred vami lep in miren mesec, še posebej prva polovica meseca. V drugi se lahko malce zakomplicira zaradi Merkurja v znamenju Kozoroga, zato so možni nesporazumi in prepiri okoli tistih malenkosti, ki jih v drugih okoliščinah ne bi niti opazili. Možno je, da se bo v vas ( če ste v znamenju ali podznaku Vodnarja ) nabrala neka grenkoba, nezadovoljstvo z nekimi partnerjevimi dejanji, a morate biti močni in se prebiti skozi vse krize v vaši zvezi. Po končani krizi boste še močnejši, natančneje, vaša zveza bo močnejša kot kdajkoli in občutili boste, da je vaš partner zdravilo za vse stiske okoli vas. Tudi, ko ne bo vse idealno, bo partner tu, da vam pomaga.
Poleg omenjenega aspekta, pričakujte konec meseca obdobje povečanih strasti, kar bo povzročala nemirna Venera v znamenju Škorpijona, zato se organizirajte in preživite lepe praznike s partnerjem, daleč od vseh, samo vidva, v objemu, in seveda – v postelji.

Če ste samski:

Naslednjih 30 dni je kot ustvarjeno za druženje s prijatelji in imate odlično priložnost, da sklenete nova poznanstva, kot tudi, da utrdite stara. Da spoznate, kdo vam najbolj odgovarja za druženje in si skupaj z njimi pričarate lepe praznike, ki so pred nami.
Morda boste tam spoznali neko zanimivo osebo, osebo, ki bi ji lahko posvetili dobršen del naslednjega leta, morda tudi velik del svojega življenja. Kar se ljubezni tiče, tudi ta mesec ne bo priložnosti, za kaj resnega, zato se prepustite druženju in zabavi in ljubezen si bo vzela čas za vas. Kot rečeno, možna so nova poznanstva, ampak bodo ta poznanstva prešla v kaj resnejšega, šele tekom naslednjega leta. Zato – zabavajte se!

Zdravje:

Morda ne bo prvič v tem letu, a pričakujte, da vas vas bo pričakal dopust, zato glejte, da boste vsak dan izkoristili za počitek in ne dovolite, da prevlada utrujenost, ki bi vam oslabila imunski sistem. Glejte, da boste čim več delali na povečanju imunosti. Ni vam potrebno govoriti, da morate paziti na prehrano, to že sami veste.
Ni nemogoče, da vas dohiti depresivnejše obdobje tekom meseca, ampak, kakor bo prišlo, tako bo tudi odšlo. Pazite na povišan krvni tlak, če ste v preteklih mesecih imeli te probleme.

Srečne številke:

9,14,17,21,28.

ribeRibi

Posel:

Srečnejši bi bili, če bi to astrološko napoved pisali za naslednje leto, kot za ta mesec, ampak dobro, pomembno je samo, da so napovedi dobre. Kot že omenjeno, odličen mesec je pred Ribami, vsaj kar se tiče poslovnosti. Imate odlične priložnosti za izboljšanje na področju kariere, oziroma financ, ne odlične – temveč najboljše tekom tega leta. Zaslužna za te priložnosti, ki se vam ponujajo, sta Merkur, ki se je usidral v vašem polju kariere, a Sonce je tu, da vas polni s pozitivno energijo, kadar koli vam je zmanjka.
Seveda, večkrat do sedaj je bilo obrazloženo, da ti aspekti ne pomenijo nič sami od sebe, temveč ste VI tisti, ki morate sebi uresničiti te rezultate in imate pomoč in morate jo izkoristiti.
Torej, vse kar vam bo padlo na misel, bi se lahko uresničilo prav tako, kot ste planirali. Potrebno je le veliko energije ( vložite jo ) in morali boste malo tvegati ( tvegajte brez pomislekov ), in kar je najvažnejše – da verjamete v svoje ideje, svoj trud in vztrajnost.
Konec meseca, oz. leta, bi vam lahko prinesel neko spremembo pozicije v službi, bonuse ali povišice, uspeh na osebnem poslovnem planu. Vse je v vaših rokah!
Tudi nezaposleni bi se lahko malo premaknili in agresivnejše pristopili k iskanju službe, ne da samo čakajo, da jih kdo pokliče ali da prosijo, da bi delali za nekoga, temveč se bodo sami lotili nekih poslov in se bolj agresivneje javljali na potencialne razpise.
Finance bodo dobre, boljše kot tekom celega leta. Pazite na nepričakovane stroške, če je to sploh možno v tem obdobju leta.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Če se vam poslovni plani uresničijo, boste imeli možnost, da s partnerjem odideta nekam dlje in da lepo preživita prihajajoče praznike. Zato to obvezno naredita. Prijalo vama bo, da se odpočijeta od dela in da uživata drug ob drugem.
To je dobro obdobje za tiste, ki so že dlje časa v zvezi, zato lahko počasi razmišljate o prehodu na stopničko višje, da oznanite svojo zaroko. Če tega ne boste storili v decembru, pa vsaj pričnite s temi plani in vsemi lepimi malenkostmi, ki kronajo neko lepo zvezo.
Če morate biti na kaj pozorni v tem obdobju – popazite, da se partner v določenem trenutku ne bo počutli osamljeno zaradi vaše psiho-fizične odsotnosti. Morda boste preveč zaskrbljeni z nekimi drugimi stvarmi, a partner, četudi je poleg vas, ne bo dobil tolikšne pozornosti, kot jo je vajen. En lep in spontan pogovor bo vse razrešil.
Romantika bo na nivoju skozi cel mesec, strast celo nad tem nivojem, pa kaj reči, kot Ribe – to je vaš mesec!

Če ste samski:

Zaljubljeni bodo uživali tekom tega meseca, a tudi vam ne bo slabo ( ne samo tekom Decembra, temveč skozi celo obdobje naslednjih 2. mesecev) . Še posebej se bodo dobro zabavale pripadnice lepšega spola, ki bodo imele več lepih trenutkov v tem obdobju, pa pričakujte, da spoznate nekaj zelo zanimivih oseb, in če bo katera izmed njih v znamenju Škorpijona ali Ovna, bi to lahko bilo TO. Seveda, se ne branite tudi drugih. Trudite se, da boste čim več med ljudmi, čim več odhajajte ven in se družite.
Ista zgodba velja za moške v našem čudovitem znamenju. Je čas praznikov, svečanosti in zabav, zato ga izkoristite na najboljši možen način. Tudi za vas velja enako pravilo, kot za dame. Več časa, ki ga boste preživeli med ljudmi, več možnosti boste imeli, da nekoga spoznate. Možno je , da spoznate nekoga, ki ni iz vašega mesta, niti iz države, a ne dovolite, da bi to bila kakšna prepreka. Jemljite to kot avanturo in se dobro imejte.

Zdravje:

Tudi zdravje vam bo služilo tekom tega obdobja, bravo. Bodite pozorni edino na sezonske bolezni, probleme zaradi posledic poledice. Trudite se, da se boste čim bolj zdravo prehranjevali in da bo tekočina, ki jo vnašate v organizem, čim manj škodljiva. Torej, čim manj alkohola, kave, še posebej pa energetskih napitkov in boste lahko mirni.
Previdno za vse tiste, ki imajo probleme z jetri. Lahko, da boste imeli zelo, zelo težak mesec, zato se obvezno z vsemi problemi obrnite na zdravnika, kar velja tudi za tiste, ki imajo težjo obliko sladkorne bolezni. Ne dovolite, da neka nepremišljena poteza ogrozi vaše zdravje ali celo življenje.

Srečne številke:

3, 8, 14, 21, 27.

Vse najboljše v letu 2016!

zvezde

The following two tabs change content below.