Mesečni horoskop za december 2016.

December prinaša vsem horoskopskim znamenjim podporo oz. nujo pri postavljatnju svoje prave podobe Svetu, spreminjanju materialnih dobri na novo, tudi z opuščanjem starih prepričanj in vrednot. Aktivirala se bodo različna prijateljstva in predpriprave na leto 2017 so že v dogajanju, saj vplivi prebujanja sončne Svetlobe v vaših energijah že kaže svoje prve vplive na samozavest in občutek zase. Še vedno bodo na udaru kozorogi, ki bodo še naprej v notranjem konfliktu, kako se naj predstavijo Svetu in kako naj nadaljujejo svoje življenje ob notranji razdvojenosti. Ovni bodo prepričani, da je sedaj vse v najlepšem redu (a jih čaka še pravi poslovni preboj), Tehtnice bodo našle svoj srečni talisman v sebi, medtem ko  bodo strelci končno nehali iskati sebe v drugih in postali povezani s svojo notranjo močjo.  Kam vas vodijo planetarne silnice, preverite in sodelujte, saj so odprte možnosti, da si ustvarite res dobro življenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.ovan

Oven

Nujno je, da transformirate svoj odnos do sodelovanja z drugimi in se osredotočite na tiste, ki vam želijo dobro in ne na tiste, ki želijo tekmovati z vami. December vas bo utrudil in zaželeli so boste notranjega miru,  domačega ognjišča in povezanosti s svojo Dušo, a težko se boste kar naenkrat umirili, zato se je dobro bolj usmeriti v to smer, saj vas tudi novo leto ne bo pričakalo z aktivnostmi navzven, temveč ravno obratno. Energije vas bodo vodile v vašo notranjost in leto 2017 vas ne bo podprlo v ničemer, kar ne bo iskreno izhajalo iz vaše notranjosti in notranje moči iskrenosti.

banner-astro

bikBik

Vaša vladarica Venera vas bo tudi v decembru vabila ven, med prijatelje, sočasno pa vam ne bo dala miru in boste ocenjevali svoje življenje preko življenj drugih. December bo naklonjem materialnim dobrinam in imeli boste srečno roko pri nakupih in varčevanjih. Ob prehodu v novo leto pa boste imeli potrebo, da pomagate nekaterim prijateljem iz težav, pri tem je dovolj, da jim prislunite, ne jemljite pa nase njihove preteklosti, saj vam fizično telo tega ne bo dobro sprejelo. Leto 2017 se bo za vas začelo v miru in slogi in pomembno vam bo, da imate o sebi občutek ravnovesja in harmonije, zato ne boste za hitre in nepričakovane aktivnosti, temveč vas bo rutina razveseljevala.

0907786

blizanciDvojčka

V decembru boste usmerjeni v konkretno delovanje, materialni svet vam bo postal bolj pomemben in poslovne priložnosti boste videli vsepovsod. Če imate službo povezano z večjim komuniciranjem, potem boste poželi večje uspehe, če nimate službe, jo lahko v novembru najdete z lahkoto, če se boste le pokazali med ljudmi. Tudi za prehod v novo leto, boste vi imeli že dober načrt za leto 2017 in prvič ne boste zapadli v stara čustva ob Božiču.

Novo leto vam bo prineslo nove možnosti za prenovo lastne filozofije in z lahkoto se boste odločili za stvari, o katerih ste v preteklosti samo sanjali.

rakRak

V začetku decembra se boste zelo kreativnosti, a ne bo dolgo trajalo, saj vas bodo prazniki in razvajeni družinski člani ponovno želeli zase in odločili se boste, da po praznikih se pa res posvetite sebi. Tako bo december v znamenju družine in bližnjih odnosov. Če nimate družine, boste veliko med prijatelji, ki vam bodo postali blizu kot družina. Imeli boste priložnost ugotoviti svoje največje vrline in za leto 2017 se boste pripravili bolj samozavestno, a sočasno vas bo skrbelo za vse tiste bližnje, ki niso tako aktivni kot vi. Koristno je, da sprejmete novoletni sklep, da se držite bolj zase in vlagate energijo v svoje življenje v največji meri in se ga potem držite skozi celo leto, sicer boste razprišili vso podporo Svetobe, ki jo bo imelo leto 2017 za vas.

lavLev

Levi boste v decembru boste kreatvini, kar se bo še posebej kazalo na poslovnem področju, kjer boste želi večje uspehe. Veliko boste naredili v tem obdobju in lahko, da se vam bo kariera močno aktivirala, saj boste na vseh poslovnih poligonih občudovani in iskani. Če boste naredili še red po svojih papirjih in uredili vse uradne stvari, boste nadvse zadovoljni stopili v novo leto. 2017 vam bo prineslo tako dobro odskočno desko za napredovanje v letu, ki bo vaše, saj vas bo Sonce podpiralo prav na vseh področjih, kjer se boste srčno zavzeli in aktivirali. Ne bo vam manjkalo ne ljubezni in ne denarja, a vse se vam bo zdelo nepomembno ob tem, da boste na polno uživali v svojem vsakdanjem življenju. Srečni boste.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Device se boste v decembru posvetili odnosom, tako partnerskemu kot poslovnim in ugotovili boste, da pa si lahko spočijete, da stvari stojijo tako, kot ste jih želeli postaviti. Zato boste v decembru zadovoljne in bolj s predanostjo sledile svojemu poslanstvu, življenjski poti, ki ste si jo zadale. Če je še ne poznate, pa bo v tem obdobju večja podpora, da jo najdete čez vse, kar bodo želeli ljude od vas. Zato se odzivajte na razna povabila in delovne ter prijeteljske izzive, saj boste čez izkušnje našli svoje poslanstvo še pred koncem leta. Novo leto 2017 bo prineslo tako nov način razmišljanja, transformacijo v sprostitvi in v uživanju življenja na splošno, kar bo precejšnje odkritje za vse device.

vagaTehtnica

V začetku decembra si boste vzeli čas zase in se posvetili duhovni in tudi fizični lepoti, ki je pri vas z roko v roki. Tako, da boste decembra zelo miroljubni in boste prijetni za druženje na vseh področjih. Uspehi tako v poslu kot doma bodo sledili in v leto 2017 boste stopili srečni, kot že dolgo ne.  Novoletne odločitve bodo zajemale predvsem vaš odnos do vsega in zato lahko, da vas bo leto 2017 resnično podprlo v takšni harmoniji, ki jo ves čas iščete v odnosih, tokrat bo pomemben namreč vaš odnos s sabo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.skorpijaŠkorpijon

V decembru se boste zbližali z osebo, ki vam bo pisana na kožo in uživali boste v počasnem spoznavanju, saj boste čutili naklonjenosti in ne bo se vam mudilo v rutinski odnos, ki si ga zares ne želite.  Dovolili si boste biti sebični, kar bo ta oseba sprejela z nasmehom, saj pri vas ni več potrebe po žrtvovanju v partnerstvu, zato pokažite svojo pravo plat. Prehod v novo let obo samo nadaljeval vaš osebni proces transformacije, ki ste ga začeli že mesece nazaj, tako da boste vse do pomladi na polno zaposleni s sabo in spreminjanjem svojega življenja na optimum. Sprostite se, saj imate veliko možnosti, da se pojavijo skoraj čudežne rešitve za vaše globlje ideje.

strelacStrelec

V zečetku decembra ne zamudite ugodni poslovnih priložnosti, saj bo čas, da si uredite bolj idealne pogoje za delo, bo pa potrebno uvesti discipline na določena področja in uvesti red v papirje in uradno komuniciranje. Konec leta boste dočakali utrujeni, a zadovoljni, saj ne bo več kaosa v življenju in boste lahko bolj optimistično pogledali na prihajajoče novo leto. 2017 vam bo prineslo veliko izzivov, kar pa vas počasi začenja  prebujati v pravo smer, samo hitrost še okrepite in postanete bolj dejavni za stvari, ki jih želite resnično v življenju in malo manj aktivni za vsa ostala rutinska dogajanja.

jaracKozorog

Decembra boste optimistični in polni kariernih načrtov in idej, a boste vse to bolj s težavo skomunicirali, saj se vam ne bo dalo preveč ukvarjati z ljudmi. Razmislite, katere ljudi res potrebujete in vsaj z njimi bodite v harmoniji, saj boste vse njihove reakcije morali vi sami urediti. Leto 2017 vas bo še vedno držalo v primežu transformacije pod vplivom Plutona v vašem znamenju, kar pomeni, da ne boste nikakor pobegnili od svojih podzavestnih ciljev, želja in tudi strahov. Soočite se s sabo, saj ste svoj največji prijatelj in sovražnik sočasno.

0907786

vodolijaVodnar

Decembra boste polni energije in notranjega elana in ne boste več klonili pod idejami okolja, ki vas vidijo bolj v mlačnih vodah. Živeli boste po srcu in moči in pri tem imeli vso podporo. Konec decembra boste naredili svoj čustveni obračun s sabo in spustili stara čustva krivde ter se osvobodili vsega, kar je skrivalo vašo osebnost, vaše Sonce. Leto 2017 vam bo prineslo nekaj, po čemer ste ves čas hrepeneli – iskrene in delovne ljudi, ki bodo videli vaše dejavnosti v pravi luči. Gonilna sila boste v številnih družbah in utrdili se boste v svoji viziji.

ribeRibi

Decembra boste že zasijali navzven in ne boste se morali več skrivati, saj vas bodo ljudje iskali. Srečali boste vse stare prijatelje in znance, s katerimi ste imeli še kaj za sprostiti, tako da boste v novo leto stopili čustveno sproščeni in umsko močni. Sprejeli boste svojo globoko naravo in problemi se bodo čudežno sprostili. V novo leto boste stopili stabilno in optimistično, a nadaljevali še določene projekte iz preteklosti. Leto 2017 se bo za vas zares začelo na pomlad, ko vas bodo pričakale nove energije in nove priložnosti.

Pripravila – Andreja Novak

zvezde

The following two tabs change content below.