Mesečni horoskop za februar 2016.

Pripravili smo mesečni horoskop za mesec februar 2016.

Vabljeni, da preverite kaj se vam v tem mesecu obeta na področju ljubezni, zdravja in v okviru poslovnega delovanja ter kateri so vas srečni dnevi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovan

Oven

Posel:

Dragi Ovni,

februar je zelo buren mesec za vas, posebno na osebnem in poslovnem planu. Čakajo vas razni izzivi in presenečenja.  Zaradi tega globoko vdahnite, stopite na žogo in se potrudite, da ne zanemarite notranjega impulza in želje po spremembi in napredku. Povsem je jasno, da se  vam v glavi vrtijo dobre nove ideje za zaslužek in posel in zato bi radi izstopili iz obstoječe rutine, a še vedno niso ustvarjeni potrebni pogoji, zato ne hitite z odločitvami.

Bodite pozorni, da ne izdate svojih idej vašim avtoritetam, da jih kdo ne bi izkoristil in sam pobral priznanje za to. Finančna situacija je zadovoljiva.

Najboljše bi bilo, da v februarju bolj uporabljate sistemizacijo vaših idej, da zaključite z pričetimi nalogami in izgradite strategijo za naprej. To je tisto, kamor morate sedaj vlagati energijo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Vas čakajo tekom februarja na ljubezenskem področju spremenljivi tokovi in vetrovi in zato so možna čustvena razočaranja. Prisoten bo občutek samote in pomanjkanje intenzivne povezanosti s partnerjem. To v bistvu ni nič drugega, kot vaš lastni občutek, ki je nastal zaradi vaše trenutne pretirane potrebe po pozornosti in ljubezni.

Čustveno in duhovno lakoto boste zadovoljili in nadoknadili z intenzivnimi druženji in pogostimi izhodi s prijatelji. Vseskozi boste spoznavali nove zanimive ljudi in krog poznanstev se bo širil.

Obdobja »krize« partner ne bo opazil kot neobičajnega, če se boste uspeli vzdržati od potrebe po razpravljanju , prepiru in prepričevanju. Vzdržanost vam od vsega srca priporočam.

V tem obdobju se bo intenziviralo vaše seksualno življenje s partnerjem, ker bo vaš libido zelo močan v tem obdobju.

Če ste samski:

Planetarni vplivi še naprej obljubljajo lepo in vznemirljivo obdobje za vas. Povsem dobro se boste počutili v družbi, zahajanju na zmenke, zabavah in seksualnih izzivih. Kljub temu vas je nekdo v predhodnem obdobju prevzel in prav te osebe ne bo v vaši bližini. Zato boste na trenutke žalostni in ko boste sami, boste veliko razmišljali o tem. Nekdo se je oddaljil od vas, čisto potihoma, da tega niste v lastnem zanosu in evforiji sploh opazili. Končno, boste preživeli tudi to obdobje v avanturah in zabavi, s polno smeha in veselja in še dolgo ne boste nehali upati, če se vaša simpatija od nekod pojavi. Zato bodite budni v obdobju od 9. do 11. februarja.

Zdravje:

Polni ste energije, čeprav se zelo izčrpavate. Svež in celo hladen zrak in bivanje na prostem, vas vedno regenerira, tako da vam bo vsak izhod od doma prijal. Ker ste lahko zelo disciplinirani, ko je to potrebno, je sedaj trenutek, da privoščite sebi sveže sadne sokove in zdravo prehrano. Polagajte pozornost na hrbtenico, kolena, na splošno na kosti in zobe. Bilo bi koristno, da obiščete kiropraktika, maserja ali fizioterapevta, kajti vse do 15. februarja bi se na tem področju lahko pojavil kakšen problemček. Prav tako polagajte posebno pozornost na intimno higieno , ker se zaradi povečane seksualne aktivnosti, lahko pojavijo težave. Kljub temu, nimate razloga, da ste zaskrbljeni in vse to so samo predpriprave na prihajajočo pomlad.

Srečne številke:

2, 3, 11, 12, 21

banner-astro

bikBik

Posel:

Dragi Biki,

februarska slika planetarnega neba je zelo ugodna na vašem poslovnem področju in karieri. Pozitivni planetarni vplivi prinašajo mnoge prednosti v tem mesecu. Dajejo odlične poslovne priložnosti za vlaganja, razširjanje dejavnosti, razvijanje posla in generalno napredovanje. Povsem je mogoče, da posamezni predstavniki tega znamenja poberejo nagrade, pohvale in priznanja v okviru svoje delovne ustanove ali podjetja. Finančna situacija se izrazito popravi v drugi polovici februarja. Za nezaposlene se bodo pojavile priložnosti za zaposlovanje in možnosti zaposlitve.  Študentje bodo aktivno angažirani in uspešno opravljali izpite. Tisti, ki niso naredili kakšnega izpita, bodo morali poskusiti znova. Posamezni študenti bodo prišli na idejo, da zamenjajo fakulteto, zaradi nenadnega zanimanja za drugo področje.

Ljubezen:

Če ste v zvezi.

Tekom februarja, še posebej v začetku, boste še vedno občutili, da se vaša čustvena situacija ni popolnoma umirila. Vaš čustven izlet je razburkal odnos v zakonu ali v partnerstvu. Ohladitev iz prejšnjega meseca, ustvarja v vas nemir in vam maje tako potrebno čustveno sigurnost.

V drugem delu februarja se bo čustven led počasi topil. Zavestni boste, da vse kar je za vami, je moralo biti in, da ste sami za to zaslužni in da so vaše sedanje odločitve pravilne. Konec koncev se odločate kot vedno, za sigurnost, udobje in mir. Ponovno se boste vrnili k partnerju.

Če ste samski:

Prosti Biki  bodo v drugi polovici februarja imeli priložnost, da spoznajo neko starejšo, ugledno osebo, ki jih bo zelo privlačila. Povsem bo mogoče, da boste novo osebo spoznali preko družbenega omrežja, interneta ali na povsem nepričakovani način. Posamezni Biki so zaključili ljubezensko zgodbo in sedaj iščejo način, da pozdravijo rane.

Ponovno vas bo privlačil duhovni tip oseb in sedaj popolnoma dojemate pomembnost duhovne kompatibilnosti. Čakajo vas lepi trenutki, polni radosti, romantike in erotike, prav tako, kot imate radi. Zaradi teh novih trenutkov v vašem življenju, boste odpovedali neko potovanje.

Zdravje:

Ponovno ste se odločili, da boste bolj poskrbeli za svoje zdravje. Mlajši predstavniki Bikov, tisti do 29. let, se lahko odločijo za zmanjšanje kilogramov na radikalen način, v fitnes centrih ali s tekom. V vaš program bo vključen tudi zdrav način prehranjevanja in razne diete. Mnogi starejši predstavniki tega znamenja, so že pred nekaj leti uvedli pomembne spremembe v svoj zdravstveni program. Že daljše obdobje so usmerjeni na posebno prehrano in mirnejše načine fizične aktivnosti. Predvsem jim prijajo aktivnosti, ki balansirajo duh in telo, kot sta joga in ples. V tem obdobju je možno hormonsko neravnotežje in problem s sklepi. Povečajte svojo imunost z alternativnimi metodami, čaji in tinkturami.

Srečne številke:

5, 14, 22, 27, 29.

0907786

blizanciDvojčka

Posel:

Dragi Dvojčki.

Če ste imeli do sedaj določene dileme v zvezi s spremembo službe, je prišel trenutek, da lahko to preprosto naredite, brez večjih posledic, še posebej po 10. februarju. Nove priložnosti so dobre in ponujeno vam bo boljše plačilo. Dobro obdobje za posel je okoli 28. februarja.

V kolikor boste zamenjali posel, ostanite v dobrih odnosih s šefi, ker se nikoli ne ve……

Prav tako ne računajte na prijatelje, temveč na lastno moč.

Ta ugodna planetarna konstelacija se nananaša tudi na nezaposlene predstavnike znamenja, kajti v februarju bi lahko našli delo ali službo, še posebej tisti, ki se ukvarjajo s področjem bančništva, financ, posli povezanimi s tujino in s pravnimi posli. Za vse Dvojčke, ki so se odločili, da bodo živeli in delali v tujini, je to odlično obdobje za takšen začetek in nadaljevanje.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Za Dvojčke v zakonu ali resnih zvezah je astrološki nasvet naslednji: previdno barantajte z besedami vse do 10. februarja, da vas partner ne bi napačno razumel in bi morali reševati, kar se reševati da. V tem obdobju boste vse spore najlažje zgladili v postelji. Nato sledi, od sredine februarja dalje, mirno obdobje, polno rutine v zakonskem odnosu. V tem mesecu težišče energij ne bo na področju zakona in ljubezenskih zvez, temveč na poslu. Iskreno, deležni boste priložnosti , a dobro bi bilo, da se jim izognete, in v tem obdobju ne zanemarite partnerja.

Potrebna je tudi previdnost v druženjih, ker bi vas neko t.i. prijateljstvo, lahko razočaralo z vpletanjem v vaše odnose. To je idealno obdobje za planiranje pomladanskih porok.

Če ste samski:

Za vas bo februar veliko bolj vznemirljiv mesec v primerjavi z januarjem. Obdobje od 5. do 11. februarja je še posebej poln izzivov. Veliko bo možnosti za uresničitev intimnih in prijetnih romantičnih trenutkov.  Privlačijo vas Strelci in Vodnarji. Mnogi od vas se bodo prepustili vsaj avanturističnim izzivom. Ni potrebno, da se vam kamorkoli mudi. Oborožite se s potrpežljivostjo in uživajte v danih priložnostih. Izogibajte se skupnim izhodom z izbranim partnerjem, ker se lahko v krogu prijateljstva pomešajo vode in vaše zadovoljstvo se lahko pretvori v neprijetno izkušnjo.

Zdravje:

Splošno zdravstveno stanje se bo izboljšalo in regenerirali in zbalansirali se boste tekom februarja. Povrnili si boste moč in energijo. Vse do 19. februarja si lahko oddahnete, ko bo vaše zdravstveno stanje zahtevalo več pozornosti in nege. Varujte se spolnih bolezni in maksimalno zmanjšajte vnos alkohola in kajenje cigaret, ker se lahko pojavijo težave z jetri in pljuči.  Po 19. februarju se držite režima zdravega življenja, s pomočjo povečane fizične aktivnosti, discipliniranih obrokov in več gibanja na svežem zraku. Vaša pljuča so zelo občutljiva, zato jim na dnevni ravni omogočite dovolj kisika. Hkrati s tem boste umirili prenapete živce in razum.

Za zelo mlade Dvojčke je februar dobro obdobje za odločitev, da se bodo ukvarjali z nekim športom, kjer so dominantne roke, kot npr. rokomet, tenis, košarka.

Srečne številke:

6, 7, 17, 25, 28

rakRak

Posel:

Drag Raki,

vaše poslovno življenje se bo nadaljevalo z ustaljenim ritmom. Posel boste opravljali rutinsko, ker v februarju ne bo drastičnih sprememb. Možno je, da bo sam začetek meseca prinesel določeno zaskrbljenost in nesigurnost v zvezi s samim poslom, a presenetljivo, vse se bo postavilo na svoje mesto in že okoli in po 19. februarju, boste preobremenjeni z delom in tudi finančna situacija bo boljša.  Obstaja možnost poslovnega sodelovanja ali dela v tujini.

Prav tako je možno, da bodo posamezni Raki občutili utrujenost v zvezi z rutinskim delom, a še vedno položaj planetov nakazuje, da ni čas za spremembe. Obrnite pozornost na finančni sektor in raje sprejmite družinsko pomoč, kot pa da se spustite v kredite, ker v tem obdobju to ni dobro za vas. Mlajša generacija bo imela uspeh pri izpitih, a še vedno boo morali počakati na zaposlitev.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Mnogi predstavniki tega znamenja se najboljše počutijo v toplini svojega doma, a februarsko Sonce slabo greje. Prav v njihovem domu primanjkuje topline , ker se še čutijo posledice preteklih mesecev. Potegnili se boste vase in se odločili za toleranco in kompromis, dokler ne boste vedeli, kako naprej.

Tisti pripadniki Rakov, ki so v dolgotrajnejših zvezah, so prav tako prežeti z nemirom in dvomi, tipičnimi za globoka čustvovanja in strast. Možno je, da se bodo prepletala obdobja velikega žara, z obdobji ljubosumja in posesivnosti, brez razloga. Občutili boste čustveno vznemirjenost. Imate veliko podporo in naklonjenost osebe iz tujine in tega se boste zavedali po 19. februarju.

Če ste samski:

Prosti Raki še vedno niste sigurni v trenutno zvezo, ki jo je prinesel januarski zanos. A še naprej boste zelo privlačni za nasprotni spol, zato se vam lahko dogajajo kratkotrajne avanture, ki jih boste tokrat, za razliko od prej, lahko precenili in postavili na pravo mesto.  Za čisto mlade Rake je izziv 22. februar, ko se lahko strastno zaljubijo in doživijo nekaj fantastičnega. Ta zaljubljenost ima možnost, da se pretvori v resnično zvezo. Mnogi bodo preživljali ure in ure ob razmišljanju o ljubezni. Privlačili jih bodo sofisticirani kraji, predvsem tisti, kjer se posluša glasba. Ljubitelji družbenih omrežij bodo doživeli odprto osvajanje nekega Vodnarja, Kozoroga ali Tehtnice.

Zdravje:

Za predstavnike Rakov bo februar lahko prinesel pojav kroničnih bolezni ali njihovo poslabšanje. Tokrat so občutljiva področja: jetra, žolčni kamni, trebuh, debelo črevo, kosti ( revma, artritis) in zobje. Izogibajte se alkoholu in cigaretam. Zmanjšajte nervozo s čaji. Ne upirajte se in tokrat obiščite svojega zdravnika in se posvetujte z njim.

Srečne številke:

7, 13, 14, 28,29

lavLev

Posel:

Dragi Levi,

popolnoma je jasno, da vas tudi ta mesec planeti podpirajo na poslovnem področju. Pričakujete lahko poslovni bum in priznanja, kot tudi radikalne poslovne spremembe. To se posebej nanaša na tiste Leve, ki so rojeni na začetku znamenja, oziroma julijske Leve.  V februarju so možne spremembe firme, vrste posla v okviru firme in ukvarjanje z novimi projekti. Veliko možnosti je, da dobite zadolžitev, o kateri ste sanjali daljši čas.

Pričakujte pohvale za vaše napore in večjo prepoznavnost in popularnost. Za posel so posebej pomembni datumi okoli 8. in 19. februarja.  Tu datumi so pomembni tudi za nezaposlene Leve, ker bodo takrat priložnosti za posel, kot tudi za tiste, ki odpirajo svoje firme.

Prav tako se bo v februarju vaša finančna situacija znatno izboljšala. Možen  je nepričakovan priliv denarja. Čestitke!

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Levi v zakonu in drugih zvezah bodo stimulativno delovali na partnerja v tem obdobju. Možno je, da bo zaradi vaše daljše odsotnosti od doma zaradi družbenih obveznosti, prišlo do prepira in nasprotovanja.  A vi imate tokrat aduta v rokavu in boste velikodušno ponudili partnerju neko izzivalno potovanje, s čimer boste garantirano zgladili napeto situacijo in utišali ljubosumje. Novopečene zveze bodo težko obstale, predvsem zaradi vašega povečanega energetskega naboja tega meseca. Konec koncev, niste ravno zaradi tega vznemirjeni.

Če ste samski:

Prosti predstavniki tega znamenja se bodo bahali z doseženimi lovorikami in se bodo intenzivno socializirali, še posebej okoli 5. februarja. Zavedate se, da se z lahkoto zaljubite, a v februarju boste okoli sebe naredili ščit. Večina vas, Levov, prav uživa v koketiranju, namišljenem osvajanju in reakcijah vašega potencialnega »plena«. Nekako boste vzhičeni, a se boste zavedali, da ni čas za vstopanje v resnejše zveze. Pravzaprav mnogi še niso absorbirali strupov od pred kratkim zabodene ljubezenske puščice. Zato, namesto, da bi se zabavali in si privoščili kakšno kratkotrajno avanturo, uživajte v popularnosti!

Zdravje:

Za dobro zdravje, je v marsičem zaslužna naša uspešna kariera in pozitiven zanos, ki vas ne popusti. S tem ste zares sijajno zaščiteni od bolezni.

Previdnost velja samo za starejše predstavnike, kot za tiste, ki bolehajo za kronično boleznijo. Njih bi lahko doletele kronične tegobe in problemi z bolečino v predelu hrbtenice in sklepov. Čuvajte se padcev na ulici, kot tudi pretiranega konzumiranja alkohola in hrane na družabnih srečanjih. Če razmišljate o detoksikaciji organizma ali o dieti, začnite s postopkom po 19. februarju.

Srečne številke:

5, 16, 11, 20, 25

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Posel:

Drage Device.

Februar vam obljublja na poslovnem področju, izredno dobro obdobje. Polni ste pozitivne energije in se pripravljeni soočiti s svojimi izzivi in nalogami. Nadaljuje se obdobje poslovne sreče, zato ga izkoristite za napredek v poslu, plasiranje novih idej, odpiranje lastne dejavnosti ali prevzemanje novih projektov. Izogibajte se kakršnimkoli nasvetom ljudi iz vaše neposredne bližine. Pravzaprav bi se z njimi samo utrujali in izčrpavali, nepotrebno obremenjevali in izgubljali živce…..

Nezaposlene Device bodo imele celo več priložnosti, kot običajno, da bi našle službo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

V februarju se pojavita neprijateljsko nastrojena planeta nad vašim poljem ljubezni in otrok. Zato je to obdobje za vas polno izzivov, pritiskov in frustracije.

Tisti, ki so v novi zvezi, lahko sedaj okusijo fazo strasti v čustvenem odnosu. Kot v vsaki strasti, so prisotni trenutki izrednega zadovoljstva, kot tudi grenki trenutki, kjer se meša ljubosumje, posesivnost in kontrola. Te nevarne igre z ognjem, vas lahko spravijo v prekinitev zveze, s ponovno pomiritvijo in pogostimi nihanji.

Predstavniki znamenja, ki so dlje časa v čustveni zvezi, bodo lažje prebrodili obdobje krize in nestabilnosti. Dober nasvet bi lahko bil: potrudite se, da izgradite večjo vzajemno odprtost in zmožnost pokazati svoje občutke. Sicer pa bo ta mesec najtežji za poročene osebe. Le ti bodo lahko vstopili v februar z zamrznjenimi čustvi, vstopili v zanko zakonske megle, kjer se stvari ne vidijo več jasno in kamor se je zavleklo medsebojno nezaupanje. Dobro je čim prej izgladiti odnose in se najti na duhovnem nivoju, da zadeve ne bi zašle predaleč.

Če ste samski:

V tem obdobju ne boste imeli posebne želje, da bi našli stalnega partnerja zase. Zelo boste zavzeti s poslom in v glavi vam žgoli stara ljubezen.  Kot po navadi, ste pozvali staro ljubezen ponovno v vaše življenje. Epilog je skrajni zanos, strast in soočenje s problemom, zaradi katerega ste se nekoč že razšli.

Zdravje:

Odličnega zdravja ste in v polni moči in formi, ampak preveč se izčrpavate v službi in zelo ste nervozni, napeti. Sproščajo vas drobna hišna opravila ali samo gledanje televizije.

Prav tako je koristno, da preživite manj časa za računalnikom. Predlagamo vam meditacijo in vaje iz joge za sproščanje in mirne spanje in videli boste, koliko vam sedaj to koristi.

Srečne številke:

5, 4, 14, 15, 24.

vagaTehtnica

Posel:

Drage Tehtnice,

prehod planeta Marsa skozi vašo drugo hišo, področje denarja, prebuja vaše ambicije, a odpiranje izvrstnih priložnosti za barantanje s tujim denarjem, iz osmega polja, izziva v vas uspavane, praktične talente za materialne zadeve. Planetarna podpora in mlaj, vas usmerjajo k novemu začetku, kjer je potrebno enostavno pokazati umetniško veščino manipulacije z denarjem. Spektakularno!

Pred vami je zelo ugoden mesec, poln srečanj z uglednimi ljudmi in sestanki za mizo z luksuznimi kosili.

Za nezaposlene je to odlično obdobje, polno upanja. Sreča se vam nasmiha še posebej 28. in 29. februarja. Izkoristite priliko.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Kar se tiče področja ljubezni, boste imeli uravnoteženo situacijo.  Tisti, ki so poročeni, bodo občutili čustvena trenja. Pritoževali se boso, da niso dovolj ljubljeni, ob tem pa ne bodo dojeli, da sami niso dovolj prisotni v zakonu. Odnosi se lahko popravijo, če vam bo partner kupil ustrezno darilo ali ne bo razpravljal z vami. Posebno pozornost obrnite na enega člana družine, ki preživlja težko obdobje.

Tiste Tehtnice, ki so že dlje časa v zvezi, lahko to obdobje označijo kot nestabilno, zaradi osebnega doživljanja čustvene krize, do katere je prišlo zaradi vključenih konfliktov, ljubosumja in občutka nezadostne ljubezni. Možne so trajne prekinitve odnosa. Poroke se lahko odložijo a tuid nekdo drug lahko postane predmet oboževanja.

Vznemirljiv mesec je pred vami, zato ne poskušajte najti ravnotežja v drugih stvareh. Vzdržite se končnih odločitev, ne dramatizirajte, temveč potrpežljivo počakajte, da burja preide.

Če ste samski:

Proste Tehtnice imajo objektivne priložnosti, da najdejo partnerja, bodisi preko družabnih omrežij ali na nek neobičajen način, npr. na planinarjenju… Neka čisto nova oseba bo prebudila v vas pozornost in strast. Vendar, tokrat boste previdni. Morda tudi zato, ker se vam dogaja filmska zgodba in zato, ker je vse prišlo tako hitro.  Sprostite se. Dopustite, da prinese čas svoje odgovore in pomaga pri oceni situacije.  Sicer pa, kaj ni prav ljubezen vaše naravno stanje.

Zdravje:

Tekom februarja se varujte virusov in prehladov. Čeprav je vaše splošno zdravstveno stanje zelo dobro, ste podložni infekcijam,ki jim lahko podležete med bližnjimi ali v vsakodnevnih kontaktih. Računajte, da bo vse atipično in da vam zdravila, razen za zmanjšanje temperature, ne bodo veliko pomagala.

Kronične zdravstvene tegobe se bodo javljale pri tistih, ki že imajo probleme z nogami, s stopali ( artritis ali revma). S tem že imate izkušnje. Posebna prehrana in alternativne metode lahko veliko pomagajo. Pred koncem meseca bodo vse tegobe prešle in povrnila se vam bo energija in vitalnost.

Srečne številke:

8, 11, 12, 27, 29

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

skorpijaŠkorpijon

Posel:

Dragi Škorpijoni,

polni ste energije in zato z neverjetno hitrostjo in učinkovitostjo opravljate obveznosti. Finančna situacija ni popolnoma primerna vašim prizadevanjem, a veliko bolj vas skrbijo dolgovi in veliki stroški.

Z druge strani imate ogromno kozmično podporo za nove začetke v smislu biznisa, proizvodov ali projektov. Tokrat je pametnejše, da se povežete z drugimi skupinami, kot da individualno nastopate. Preveč dela in aktivnosti, brez pravega predaha, je tisto, s čimer se boste tokrat borili.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Poročeni Škorpijoni bodo tekom februarja, še vedno občutili dobre in planetarne vplive na vaše astrološko področje doma. Doma boste s člani družine deležni miru in razumevanja. Zaradi njih se pravzaprav tako trudite pri delu, kajne?  Z zakonskim partnerjem boste imeli idilične odnose.

Tisti, ki so v zvezi po obdobju zaljubljenosti, bodo proti koncu meseca lahko čutili zasičenost in zaradi tega oddaljevanje od partnerja.

Če ste samski:

Prosti Škorpijoni lahko pričakujejo en zelo »ljubezenski mesec«. Postopno se bo stalil led. To ej obdobje tekom katerega se boste zaljubili v neko zelo mistično osebo ali pa boste poizkusili prepovedan sadež in vstopili v skrito zvezo. Situacija bo vznemirljiva, čarobna in skrajno romantična. In vse to se bo dogajalo v vaši neposredni bližini, v sosedstvu. Sprostite se in pokažite moč vaših čustev.

Zdravje:

Tekom februarja bo vaše zdravstveno stanje popolnoma solidno in brez večjih problemov. Možen je subjektivni občutek kronične utrujenosti, zato pazite, da se čim bolj odpočijete in kvalitetno naspite. Pijte dovolj tekočine.

Posamezniki bi ta mesec lahko izkoristili tako, da bi obiskali psihologa ali psihoterapevta, da bi osvobodili svojo psiho od nakopičenega stresa in travm, vezanih na preteklost. Svobodno preizkusite tudi homeopatska zdravila, kot so Bachove kapljice. Iz druge strani, mlajše predstavnike vašega znamenja, čustveno vzhičenje drži izven dometa bolezni. Popolno!

Srečne številke:

5, 6, 14, 22, 28.

strelacStrelec

Posel:

Dragi Strelci,

Specifične kozmične energije vas postavljajo v pozicijo, da se identificirate s poslom, trudom in obveznostim. Zelo ste posvečeni poslu, ne glede na hladno, rutinsko atmosfero. S časom, ste postali zavestni, da sedaj gradite svojo prihodnost, zato se počutite srečno in superiorno. Ne potrebujete priznanj, ker ste sigurni vase in v svoje zmožnosti. Širite pozitivno atmosfero v svojem okolju. Zadnje mesece so vas mučile dileme v zvezi z odpiranjem svoje firme. Planetarne energije vas podpirajo on odličen trenutek je, da se osamosvojite in odprete svoj posel. Nezaposleni Strelci bodo imeli priložnost, da dobijo službo. Študenti se bodo izkazali na izpitih.

Hrabro naprej, Strelci!

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Zamerili vam bodo, da ne preživljate dovolj časa doma, s partnerjem in samo tu bi lahko vzniknili problemi. Hm, zapostavili ste tudi gospodinjske obveznosti1 Rešili boste napeto situacijo z odprtim pogovorom in privoščite partnerju zabavo s prijatelji. Vsa nesoglasja se bodo rešila, kot da zamahnete z roko. Za tiste, ki ste v daljši zvezi je situacija na ljubezenskem področju precej stabilna. Zelo verjetno se vam bo zgodilo, da boste dejansko oblegani s strani neke zelo vsiljive osebe. Dragi Strelci, odpovedali se boste izkušnji in avanturi. Vsekakor je to deležno vse pohvale.

Še posebej dobre in romantične trenutke s partnerjem lahko pričakujete 5. in 7. februarja.

Če ste samski:

Do polovice februarja ne boste pripravljeni, da bi se spustili v ljubezenske odnose, a tiste, ki jih boste srečali, se bodo bolj zainteresirali za vašo denarnico, kot za vas. Nekje okoli 14. februarja, na neki zabavi, se lahko zgodi, da se v trenutku zaljubite v neko zelo neobičajno in intelektualno močno osebo. Ali bo genialnost nekoga od vaju dovolj, da se povežeta?  Dvomim. Vse je lahko samo trenutek, trenutni preblisk in vi se boste hitro vrnili v svojo sproščenost in nekonvencialne odnose.

Zdravje:

Izogibajte se pretiravanju vseh vrst. Zdravje je za vas na prvem mestu in do njega se boste morali obnašati odgovorno. Bolečine v križu in sklepih se lahko spet pojavijo, še posebej po 19. februarju. Bolečina je vedno signal, da nekaj ni v redu z našimi organi. Čas je, da greste na slikanje hrbtenice in prevzamete primerne ukrepe. Poleg masaže se posvetujte z fizioterapevtom in obiščite kiropraktika.  Preverite, kako je z zobmi. Mlajši Strelci so še posebej občutljivi v tem obdobju na infekcije dihalnih poti in grla. Starši jim lahko pomagajo tako, da zvišujejo imunski sistem otroka, npr. z udarnimi dozami C vitamina. Dobro bi bilo, da omejite gibanje na javnih mestih, kjer je veliko gibanja, še posebej v času infekcij.

Srečne številke:

5, 6, 11,21, 25.

jaracKozorog

Posel:

Dragi Kozorogi,

Novice na nebu kažejo, da se 90% planetov giblje naprej in tako ustvarjajo večini znamenj odlične poslovne priložnosti.  Mlad mesec, mlaj, prav tako podpira to zvezdno sliko, z ustvarjanjem skoraj idealnih pogojev za vse poslovne začetke. Za vas, ambiciozne Kozoroge, je idealno obdobje za pričetek poslovanja, projektov in odpiranja podjetja, med 8. in 22. februarjem. Lahko ste popolnoma zadovoljni z vašim letnim finančnim obračunom.  V primeru potrebe, boste denar za nove investicije lahko dobili od vašega zakonskega partnerja ali trenutne ljubezni. Nič ni narobe tudi, če si izposodite denar od banke. Smisel za biznis je vaša močnejša stran, zato samo pogumno, Kozorogi!

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Zanimivo je, da imate vi, ki ste tako pridni in ambiciozni, v tem obdobju povečano potrebo po miru in toplini doma. Zato boste v tem obdobju preživeli lepe trenutke z zakonskim partnerjem in otroci v krogu družine. Hrana bo domača in dobra. Skupaj boste počivali in obnovile se bodo poročne strasti.  V vsem naštetem boste še kako uživali in tako se bo pokazala vaša tradicionalna lastnost karakterja.

Tisti, ki so v zvezi, bodo prav tako mirovali in velik del časa preživeli v miru in razgovorih s partnerjem. Spoznali boste, koliko vam pomeni partner. Mnogi boste pričeli razmišljati o poroki ali o skupnem življenju. V februarju se lahko zgodi kar nekaj zarok. Čudovito!

Če ste samski:

Prosti Kozorogi se bodo dobro udomačili v februarju in večina vas bo zadovoljna z obstoječo situacijo. Najbolj vam bodo prijala razna druženja in konstruktivni razgovori s prijatelji. Vmes boste tudi noreli in se šalili, a ne boste se spuščali, niti pretirano angažirali okoli nasprotnega spola. Konec koncev bo februar potekal mirno, brez ljubezenskih afer.

Zdravje:

Zdravje bo v glavnem dobro služilo mlajši generaciji tekom celega februarja. Vitalna energija je povišana, tako da čutite, da lahko sežete do planin. Edino, kronični bolniki in tisti, ki so vremensko občutljivi, bodo lahko ogroženi. Mnogi bodo čutili težave in bolečine pri delu v predelu hrbtenice, kosti in sklepov. Nič drugega jim ne svetujem, razen da se držijo terapije in čim več počivajo. Otroci bodo lahko občutljivi na trebušne viruse v drugi polovici februarja.

Srečne številke:

5, 6, 13, 14, 25.

0907786

vodolijaVodnar

Posel:

Dragi Vodnarji.

Želim vam vse najboljše za rojstni dan in veliko uspehov v solarnem letu!

Poslovne priložnosti kažejo, da boste še vedno v prvih desetih dneh februarja, sebe maksimalno izčrpavali na poslu, a brez rezultatov. V tem obdobju so možni konflikti s šefi, zaradi še vedno prisotnega Marsa v vašem 10. polju kariere. Zelo ste izčrpani v trenutni situaciji in imate željo, da se umaknete. Nasvet za vas bi bil, da ne klonete, zato ker bo že druga polovica februarja (menja se horoskopska slika) prinesla olajšanje in določeno osebno zadovoljstvo. Denarja ni od nikoder in tisto, kar prihaja, gre za stroške, račune, dolgove in obresti. Če razumemo to na način, da je to samo  še eno krajše težko obdobje, ohranimo prepričanje v boljšo prihodnost. Zelo boste kreativni v tem obdobju, zato izkoristite to za pisanje.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Slabše priložnosti v poslu, vas bodo obrnile k domu in poročnem partnerju. Ne obremenjujte partnerja preveč s problemi, temveč se zapredite v domu, da bi si čim prej povrnili energijo. Sedaj ni čas za skrite ljubezenske zveze, a kot da vas nekdo iz prijateljskega področja vabi, da se soočite  z njim. Od vas je odvisno, kaj boste storili in kako se boste odločili. Ljubezenski odnosi v stabilnih zvezah so bolj ali manj dobri. Vaš partner ima razumevanje za vas in vas poskuša na sto načinov sprostiti. Imate njegovo veliko podporo. Bodite hvaležni.

Če ste samski:

Prosti Vodnarji se bodo prepustili družbi prijateljev in z njimi preživljali lepe trenutke, si polnili svoje baterije. Zgodil se bo lahko tudi kakšen flirt s prijateljem, strast na skrivaj. Zgodila se bo še kakšna pijana noč….Boste pa zadovoljni, ker morate dvigniti samospoštovanje in sigurnost vase. Niste pripravljeni na novo, resno zvezo, a tista skrita oseba, vas bo še dolgo držala pod kontrolo. Ker je vse to trenutno dobro za vas, uživajte v izhodih, gledališču, kinu, zabavah….

Nihče vam ne more ogroziti svobode in neodvisnosti. Še vedno je to vaš edini moto.

Zdravje:

Čas je, da obvarujete vaš živčni sistem, se osvobodite nespečnosti in pozdravite potisnjeni bes. V zvezi s tem se obrnite na strokovnjaka, psihoanalitiku, homeopatu ali celo astrologu. Sami lahko prav tako veliko naredite zase.

Izberite fitnes center in postanite njihov redni član ali obiskovalec. Trenirajte redno. Še bolje je, če se vpišete na jogo, ker bi se razen fizičnih vaj razvili tudi duhovno. Meditirajte. Pred spanjem popijte pomirjujoče čaje. Pijte tekom dneva dovolj tekočine in jejte redno, v točno določenem času, tri glavne obroke dnevno. Starejše generacije Vodnarjev naj popazijo na sklepe in zobe. Otroci lahko v drug polovici februarja občutijo trebušne težave.

Srečne številke:

7, 13, 14, 17, 29.

ribeRibi

Posel:

Drage Ribe.

kozmične sile in njihova razporeditev vas energetsko podpirajo, po dolgem obdobju čakanja in negotovosti. S pozitivnim delovanjem vplivajo na skoraj vsa vaša pomembna področja. Končno je to priložnost, da se aktivirate in ozavestite svoje potenciale, osvobojeni od vseh strahov. Sedaj ste pripravljeni, da z veliko hitrostjo uresničite svoje cilje. Kot, da ste do sedaj spali. Izvrsten mesec za sodelovanje s tujci, v katerem koli smislu. Kooperacija in skupne investicije se lahko samo dobro razrešujejo.

Umetniki bodo polni kreativne moči in inspiracije, tako da lahko več pričakujejo od svojega dela. Študentje se lahko mučijo z nekim težkim izpitom in morali ga bodo ponoviti v naslednjem izpitnem roku.

Mladi imajo priložnost, da v februarju najdejo službo. Vau!

Obrnite pozornost na aparate visoke tehnologije. Lahko vas pustijo na cedilu.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Če ste v zvezi, se vaš poročni partner ne strinja v popolnosti z vašo nenadno podjetnostjo. Razhajala se bodo vajina prepričanja in različna življenjska filozofija. Partnerju ne bo všeč tudi to, da sedaj ne boste imeli več toliko časa zanj, temveč ga boste zapravljali po trgovinah in z družbo. Rešitev uje v kompromisu, ki je tukaj nujno potreben. Vse druga z vama je v redu. Tisti, ki so v daljši zvezi z vami, vam bodo ponudili prijateljsko roko in pokazali materinsko skrb za vas. Občasno boste uživali v skupnih večerjah in nežnih trenutkih tekom februarja. Koliko prave ljubezni za vas, srečnež!

Če ste samski:

Tekom februarja imate priložnost, da srečate iz kroga prijateljev ali znancev, neko zanimivo osebo ali sorodno Dušo. Ne glede, koliko vam bo oseba na prvi pogled všeč, bo zelo počasi v vas izzvala strast in resna čustva. Ljubezni vam ne bo manjkalo v tem obdobju in naslednjič se lahko znajdete v drugi skupini, tam kjer so tisti, ki niso samski.

Zdravje:

Varujte se infekcij, neznanih virusov in napačne terapije. Starejšim osebam se lahko pojavijo bolečine v ledvenem delu in hrbtenici. Obiščite strokovnjaka za to in ne zdravite se sami, ne glede na vaša znanja.  To je obdobje, ko ko lahko hitro izgubite povezavo z realnostjo, zaradi pretiranega vpliva Neptuna. Ne spuščajte se v eksperimente, da se boste poskusili sami zdraviti Pijte dovolj tekočine v obliki čajev in si privoščite tople kopeli.

Srečne številke:

1, 5, 15, 16, 23.

Vse najboljše!

zvezde

The following two tabs change content below.