Mesečni horoskop za februar 2019.

Pomembne spremembe se obetajo v februarju, ki prinašajo nove priložnosti za Vodnarje, Leve, Dvojčke. Device boste nihale v notranjih spremembah, ki pa lahko prinesejo večje dobre spremembe.  Ljubezen se bo začela prebujati in prinašati rezultate, saj Venera vstopi v znamenje Kozoroga in ostane do 1.3. Merkur vstopi v ribe, kar spremeni način komuniciranja in vas podpre pri večjih idejah in razumevanju drugih.
Največja sprememba, ki jo prinaša Kiron z vstopom v znamenje Ovna pa se prične 18.2. in vam bo kar 8 let,  do 15. aprila 2027  nudil priložnosti pozdraviti najgloblje rane srca in lastne identitete.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ovan

Oven 21.03. – 20.4.

Ovni v februarju testirate svojo potrpežljivost, saj se vaš vladar Mars v vašem znamenju vse bolj približuje Uranu v vašem znamenju. Oba planeta sta nepredvidljiva in hitro reagirata na vse, kar se dogaja okoli vas.  Da ohranite dobro sodelovanje in prijateljstva, bodite v tem mesecu pozorni na to, da vaše reakcije ne bodo nenadne, temveč vse premislite in se odločajte ne trenutno, ampak tako, da odločitev prespite. Še posebej bodite pozorni 13. in 14. februarja, ko bo Mars šel mimo Urana in bo intenzivnost najmočnejša. Takrat lahko dosežete večje stvari, ki ste jih načrtovali.

banner-astro

bikBik 21.4. – 20.5.

Ploden februar se obeta za vse stvari, ki jih želi vaše srce. Običajno je to pri vas povezano z materialnimi dobrinami, tako da boste verjetno sklenili dober dogovor ali izvedli večji nakup do konca februarja. Venera v kozorogu vas bo podpirala pri vseh željah, da jih boste materializirali ali se dogovorili za dobre pogoje kasnejšnjega nakupa. Lahko, da bodo spremembe v partnerstvu. Če jih ne želite, bodite še posebej previdni v obdobju od 12. do 17. februarja, ko lahko prehitro izrečete ali naredite stvari, ki bodo povečale razdor v ljubezni. Za ohranitev dobrega partnerstva pa je nujno, da ste iskreni in avtentični, da se ne skrivate za masko običajnosti.

0907786

blizanciDvojčka 21.5. – 21.6.

Dvojčki boste februarja končno zadihali in novo leto se bo za vas zares šele začelo. Mlaj 4. februarja zvečer vas bo prenovil in v tednu dni boste kot prerojeni. Tudi polna luna v devici vas bo 19. februarja podporla in kar naenkrat boste razumeli sebe v povezavi z drugimi v odnosih, kar vas bo popolnoma sprostilo. Razumeli boste, da težave v odnosih ne izvirajo iz vas in iz tega, kaj ste komu rekli ali kako ste o čem razmišljali, temveč je dovolj, da se iskreno in jasno pravočasno izrazite ter s tem pomagate ustvarjati harmonijo. Ideje in način razmišljanja se bo okrepil in dvignil nad običajne težave. Z lahkoto in intuicijo boste sledili dobrim rešitvam in prava spoznanja bodo prišla za celotno leto.

.

rakRak 23.6. – 22.7.

Raki,  čaka vas dober februar. Mlaj vam bo 4.2. aktiviral sposobnost razmišljanja na nov način in sprostili se boste pred pritiski preteklosti. Od nedelje naprej (10.2.) boste čutili notranjo moč in vse več idej bo prišlo. Naučili se boste razmišljati brez, da bi vpletali čustva preteklosti, kar bo za vas pravo odkritje in olajšanje. Čas je za nova poglavja v življenju in februar vam jih bo prinesel. Od 17. februarja naprej boste imeli možnost narediti večje korake na področjih, kjer ste skoraj že obupali. Vendar ne razprišite pozornosti na druge, temveč ohranjajte stik s svojimi željami in svojim načinom življenja. Rezultati bodo prišli kmalu.

.

lavLev 23.7. – 23.8.

Če boste levi sodelovali s sabo, novimi željami in idejami, ki bodo prihajali k vam v februarju, potem je lahko to eden izmed boljših mesecev, ko boste našli svoj način izražanja in zasijali v svoji resnici in energiji. Če pa se boste želeli skriti, se izogniti odgovornostim ali sprotnim, dnevnim konfliktom, kjer bi ste morali izpostaviti, potem vam ne bo najboljše. Sicer ne boste izpostavljeni, a čutili boste notranjo stisko, ki lahko vpliva na vaše počutje, želodec ali na bolečine po telesu, ki jim ne boste poznali vzroka. Zato zadihajte od ponedeljka, 4.2. naprej, naj vam večerni mlaj prinese moč, da odložite bremena družine in izrazite sebe sproti. To vam bo prineslo srečo skozi celo leto na vseh področjih življenja.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica 24.8. – 23.9.

Device boste deležne nove energije ob mlaju 4.2., sočasno pa se boste zavedle, da je nujno, da nekaj naredite s sabo in da čas ne bo prinesel izboljšav, če same ne boste harmonizirale čustev in razuma. V februarju se ne izogibajte komunikaciji, saj bo v marcu merkur šel retrogradno, kar bo še bolj obremenilno za vašo komunikacijo. Zato imate v februarju nalogo, da uredite odnose z ljudmi, s katerimi se ne razumete ali ste jim karkoli zamerili. Tudi poslovni odnosi so čustveni in ne glede na to, kakšna so vaša prepričanja, so zatrta čustva vedno težava. Čas je, da se naučite postaviti v kožo drugega. Tako razmislite, kaj bi vi naredili s sabo, če bi bili na mestu nekoga, s katerim se ne razumete. To vam bo dalo dobra izhodišča za notranji razvoj in za boljše komuniciranje.

vagaTehtnica 24.9. – 23.10.

Tehtnice boste pristale na zemlji s hrepenenji in se razveselile realizacije v ljubezni, ki jo bo prinesla vaša vladarica Venera, ki bo v februarju potovala skozi znamenje kozoroga. To vam bo prineslo tudi večjo podoro za harmonijo znotraj sebe in odločile se boste za spremembe na fizičnem nivoju. Poskrbele za telo in svoja oblačila ter se naučile nekaterih novih stvari, ki bodo služile predvsem vam osebno, kar bo precej nenavadno za vas. Ja, čas je, da tudi ve postavite sebe na prvo mesto in leto dokažete vsem, predvsem pa sebi, da vam je mar zase. To vam bo dalo potrebno zadovoljstvo, da boste gradile odnose iz sebe in ne boste več delale kompromise, kjer potem ve potegnete »ta kratko«.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


skorpijaŠkorpijon 24.10. – 22.11.

Škorpijoni boste v februarju prepoznavali vrednost in moč svojih čustev ter se preko tega spreminjali oz. osvobajali stare karme. Zanimivo vam bo vse, kar se bo dogajalo znotraj vas in moč boste imeli se odpreti novim čustvom in novim izzivom, ki bodo zanetli vaš notranji ogenj. Dolgčas je vaša največja pokora in v februarju boste poskrbeli, da ga ne bo. Konec meseca lahko, da boste malo zgubljeni v svoji ljubezni, ali bo prišla vam na pot stara ljubezen ali simpatija in strasti se bodo vnele. Če ste samski, to vzemite kot kratkotrajo popestritev življenja, ne računajte na odnos, da se bo po tolikšnem času vspostavil na novo. Če ste v vezi, pa bodite pozorni, da vam ta flirt ne odnese vašega partnerja, ki ne bo prav nič razumevajoč, ko boste razlagali, da ni nič drugega kot stara in ujeta čustva iz preteklosti.

strelacStrelec 23.11. – 21.12.

Strelci boste prvo polovico meseca ihtavi, na polno boste delovali po starih načrtih, pri tem pa pozabili opazovati rezultate in okolje, ki se bo vse bolj odmikalo od vas. Prelomno obdobje je pred vami. Opazujte, kaj želijo drugi od vas in manj to, kar vi želite od drugih. Na ta način boste lahko vstopili v nov način sodelovanja, ki bo bolj prizemljen in bo prinašal rezultate. Če imate svoj posel, je to kritično obdobje za vas, saj lahko zaradi zapiranja oči pred resnico finančno strmoglavite in ne bo vam lahko popraviti preteklih napak. V februarju se ne zadolžujte, za nobeno ceno! Lahko, da vas bodo nasmehi in površiinski odnosi speljali mimo vaše prave poti, zato si zapišite svoj načrt in ne odstopajte od njega. Najtežji dnevi bodo okoli 20. februarja, malo po polni luni, ko bodo ven padla vsa čustva: vaša in od drugih in želeli si boste samo pobegniti. Ne obupajte, dobre rešitve imate na dlani, če le pogledate, kaj drugi želijo od vas zares.

jaracKozorog 22.12. – 20.01.

Kozorogi, dihajte in se sprostite, končno dobra vest za vas. Venera ta mesec prehaja vaše znamenje, kar bo osvobodilo vašo notranjo težo in vse občutke preteklosti. Mesec februar je končno tudi za vas lahko mesec ljubezni, kar bo sprožil že mlaj 4.2. zvečer. Sprostite se navznoter in začutite svojo mehkobo, ki jo bo Venera sprožala v vas. Sodelujte v odnosih in se odprite ideji, da vas nekdo drugi vodi, da ste vi so-plesalec in se samo odzivate na ljubezen, ki jo bo prinesla določena oseba v vaše življenje. Ne oklepajte se je, niti jo ne testirajte. Samo vzemite si čas in se notranje odzivajte in se veselite nadaljnjih druženj. To vam bo prineslo največja spoznanja in harmonijo v važe življenje.

0907786

vodolijaVodnar 21.1. – 20.2.

Vodnarji, februar je vaš mesec, ki vam bo pokazal, koliko svobode potrebujete v svojem življenju. Mlaj v vašem znamenju bo odprl pot komunikaciji in težko boste karkoli zadržali zase. Mars bo šel mimo vašega zavetnika Urana, oba bosta v znamenju ovna, kar vam bo dalo notranjega in zunanjega ognja. Če ne želite prave revolucije v življenju, meditirajte, trenirajte hladnokrvnost, če pa je čas, da življenje postavite na nove tirnice, potem kar iskreno z besedo na dan. Pravi prijatelji, partnerji in sodelavci bodo preživeli, ostali pa je mogoče že čas, da se ali zamislijo nad sabo ali spremenijo odnos do vas ali pa odidejo. Letos nimate časa za navidezne odnose in prazne pogovore.

ribeRibi 21.2. – 20.3.

Ribe, februarski mlaj vas bo 4.2. okrepil v želji po uresničitvi svojih načrtov in skozi podporo mlaja boste cel februar bolj sledili sebi kot okolici. Že konec prvega tedna boste imeli dobre rezultate, kar vam bo dalo moči in zagona za nadaljevanje. Ne ustavljajte se pri malenkostih, temveč sledite strukturi ciljev, ki ste si jih zadali in uresničujte glavne korake. Ljubezen se vas bo dotaknila konec meseca, tako da boste Valentinovo prekočili, saj vam ne bo za navidezne igre okolja. Želite iskreno ljubezen in odnose, predvsem pa narediti nekaj zase in za druge, kar tli v vaši kreativnosti. Če se še niste lotili dela, je v februarju nujno, da si naredite vsak shemo, skice, ogrodje, po katerem boste delali dalje. Če imate opravka z izpiti, boste vse z lahkoto izdelali.
V drugi polovici februarja, ko sonce preide v vaše znamenje (19.2. ob 00:04), boste polni energije, notranje radosti in nič vam ne bo težko.

Lep september, Andreja

zvezde

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)