Mesečni horoskop za julij 2016.

Pripravili smo mesečni horoskop za mesec julij 2016.

Vabljeni, da preverite kaj se vam v tem mesecu obeta na področju ljubezni, zdravja in v okviru poslovnega delovanja ter kateri so vas srečni dnevi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,40 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.ovan

Oven

Posel:

Dragi Ovni,
Polni ste energije, poslovne iniciative in navdušenja, ker je vaš osebni planet Mars, spremenil smer in se je začel gibati direktno. To bi bil lahko poslovno sijajen mesec, če vas ostali planetni razpored ne bi omejeval in ne dopuščal, da bi z lahkoto uresničili svoje ideje in dosegli napredek v poslu. V prvih dvajsetih dneh julija, ko je Sonce v Raku, se orientirajte na reguliranje preteklih primanjkljajev in vzdrževanje rutinskega poslovanja. Pretresite dokumentacijo, dolgove, obresti in se rešite zaostalega balasta. Ker je Saturn v vašem 9. polju in se giblje retrogradno, je zelo verjetno, da se bodo dogovori in sklepanje pogodb s tujimi partnerji, odložili, kar vam bo pokvarilo plane in vplivalo na finance. Zadnja dekada julija, bo poslovno uspešna, a končni finančni rezultat bo manjši, glede na prejšnji mesec.
Podobna situacija je za Ovne tudi v delovnih odnosih, ker vlada v službi zatišje in bo ta mesec potekal zelo mirno za vas. Delo bo potekalo po ustaljenem ritmu in ukvarjali se boste z zaostalimi in nedokončanimi posli iz preteklega obdobja. Ta situacija vam odgovarja, ker ste skoncentrirali energijo na reševanju hišnih in družinskih vprašanj, v zvezi z nakupom ali prodajo nepremičnin ali ste se spustili v beljenje in obnovo stanovanja ali hiše. Planet Jupiter, na področju vašega vsakdanjega življenja in dela, vam omogoča lažji nakup in sklepanje pogodb, kot tudi reševanje vseh spornih pravnih vprašanj.
Če razmišljate o dopustu, je idealno obdobje zanj v zadnji dekadi julija.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

V tem obdobju bo vaša pozornost usmerjena na dom, partnerja in družino. V četrtem polju doma, so se združile pozitivne energije Sonca, Venere in Merkurja in z vašim partnerjem, otroci in starši, so nastali topli odnosi.
To obdobje je dobro za reševanje stanovanjskega problema, zato bo nakup nepremičnine in preurejanje vašega doma, pomembna tema, ki jo boste preučevali v tem mesecu. Če imate rešeno stanovanjsko vprašanje, se boste lahko odločali za obnovo in polepšanje vašega doma, nakup novih dekorativnih in uporabnih predmetov za vašo hišo. Ustvarili si boste popoln kotiček za skupno bivanje in uživanje. Počutili se boste odlično!

Če ste samski:

Kaže, da ste se utrudili od hrupa in množic, izhodov in zabav, ker ste se zavlekli v dom in se družite samo z malim številom intimnih prijateljev. Pravzaprav raziskujete dogodke, ki so izzvali konec vaše zveze z osebo, v katero ste se nedavno zaljubili. Razmišljanje o bivši ljubezni  vas dela občutljive. To melanholično razpoloženje bo postopoma popuščalo  in pred koncem meseca, ko Sonce in Venera vstopita v znamenje Leva, se boste počutili čustveno razbremenjeni in boste ponovno pripravljeni za izhode in druženja. Ravno takrat, ko boste najmanj pričakovali, boste imeli veliko priložnost, da spoznate očarljivo Tehtnico, zabavnega Strelca, vzvišenega Leva ali zanimivega Vodnarja. Ne boste niti slutili, da bo to tisto pravo.

Zdravje:

Mlajše predstavnike Ovnov bodo mučili čustveni problemi. Zaradi tega bodo vznemirjeni in nagnjeni k melanholiji in prehodni depresiji. Sproščali vas bodo pogovori s prijatelji, a če se vam bo žalost zelo zavlekla pod kožo, se obrnite k strokovnjaku, homeopatu, psihologu. Vaši problemi s trebuhom bodo tokrat lahko povezani z vašim psihičnim stanjem. Čas je, da se pogumno osvobodite preteklosti.
Predstavniki srednje in starejše generacije , bi od 21. julija morale preveriti krvno sliko in krvni tlak. Pazite se ugrizov insektov, ko se nahajate v naravi.

Srečne številke:

3, 4, 15, 24, 25

banner-astro

bikBik

Posel:

Dragi Biki,
tekom julija lahko poslovni Biki pričakujejo več dinamike in nekaj manj poslovne sreče, glede na predhodno obdobje. Planetarni odnosi so napeti in potrebno je, da racionalizirate porabo in z večjo pozornostjo investirate. V prvi dekadi, bo v nekaj obdobjih, vaš vladar materialnih dobrin, Merkur, gradil slabe aspekte in izzival finančne spremembe. Bodite posebej previdni 10. in 11. julija, ko bo Uran ustvaril kvadrat na Merkur in izzval večji premik, ki lahko resneje pretrese vašo materialno varnost. Ta situacija bo ustvarila omejitve, ki bodo vplivale na zmanjšanje skupnega dobička, v primerjavi s predhodnim mesecem.
Zaposlene predstavnike vašega znamenja lahko vznemiri naelektrena atmosfera v podjetju. Ker Bik, kot fiksno znamenje, nima rad sprememb, bo to za vas naporen mesec in delovne obveznosti boste opravljali z nervozo in pod pritiskom. Najverjetneje je, da bo prišlo do reorganizacije in sprememb na nivoju hierarhije, v okviru kolektiva in podjetja. V vsakem primeru se boste v novo nastali situaciji počutili prikrajšane za del denarja, ki bi vam sicer pripadal. Ne reagirajte burno in ne vstopajte v konflikte z nadrejenimi, ker oni niso vzrok te situacije in so vam do sedaj izkazovali svojo naklonjenost in zaupanje. Ohranite mir!
Če planirate letni dopust, je optimalno obdobje druga polovica julija.

Ljubezen:

Če ste v zvezi.

Če ste poročeni ali v dolgotrajni zvezi, boste v tem mesecu uspeli doseči ravnotežje med angažiranostjo v poslu in obveznostmi do partnerja in družine. Napetost v odnosih se bo postopno umirila, ker je komunikacija postala boljša in tudi vaš partner je razrešil svoje probleme in je sedaj bolj razpoložen za sodelovanje. Mnogo bo odvisno od vas samih in koliko ste pripravljeni, da popustite in tolerirate preteklo obnašanje, toliko hitreje se bodo odnosi popravili. V zadnji dekadi julija, ko Sonce vstopi v znamenje Leva in v vaše polje doma, se boste po dolgem času sprostili in se posvetili s polnim srcem partnerju in družini.  Lekcija oproščanja in kompromisov!

Če ste samski:

Prosti Biki imajo pred seboj zelo vznemirljiv mesec. Spustili se boste v nove izzive, raziskovali neodkrita področja za zabavo in spoznavali nove zanimive ljudi. Bodite bolj previdni v prvi dekadi julija, ko se vam lahko pripeti kakšna neprijetnost ali razočaranje. Možno je, da se boste znašli v komplicirani situaciji, kjer boste samo tarča, ki bi morala povzročiti ljubosumje vašega prijatelja ali prijateljice.
Medtem, ko ste vi iskali ljubezen nekje daleč od doma, se vam je nekdo iz vaše bližine poskušal približati, ker je bil zelo zainteresiran za vas. Tih Rak, nežna Riba ali delikatna Devica bodo želeli vašo naklonjenost. Za začetek pričakujte prijateljski odnos, ki potrebuje čas, da se razvije v kaj več.

Zdravje:

V tem obdobju boste občutili primanjkljaj energije in kondicije. Poskušajte odgnati skrbi in najti čas za premor in relaksacijo. Pomirjujoča masaža, kratkotrajen spanec tekom dne in jutranja gimnastika, bi vam hitreje obnovili moči in privedli organizem v optimalno stanuje.
Prav tako nadaljujte z zdravim režimom prehranjevanja in ojačajte organizem z vitamini in minerali. Vse do 13. julija boste imeli bolj občutljivo področje trebuha in želodca, ki bo podvržen težavam, kot je gastritis, infekcije in bolečine.
Ženski predstavniki Bikov v srednjih in starejših letih, naj preverijo stanje hormonov in prsi.

Srečne številke:

3, 14, 18, 24, 25

0907786

blizanciDvojčka

Posel:

Dragi Dvojčki,
za poslovne Dvojčke, bo julij samo nadaljevanje napredka, s katerim ste pričeli prejšnji mesec. V prvih štirinajstih dneh julija, boste imeli možnost, da ustvarite najboljše finančne rezultate za to leto. Vaša druga hiša denarja, ima podporo energije Sonca, Venere in Merkurja in ustvarjeni so pogoji, da presežete poslovni plan in ustvarite večjo materialno dobrobit od pričakovane. V tem obdobju se lahko brez skrbi oprete na vaše veščine on poslovno intuicijo. Dobro se boste znašli v transakcijah in manipulacijah z denarjem. Po 21. juliju, ko Sonce zamenja znamenje in vstopi v vašo tretjo hišo, boste bolj uspešni v poslih, vezanih na internet, trgovino in transport.
Dvojčki, zaposleni v podjetjih, bodo imeli zelo dinamično obdobje in polno delovnih obveznosti v juliju. Končno delate s polno paro, brez odlašanja, preprek in konfliktov, ker je vladar vašega posla in vsakdana, planet Mars, stopil v direktno gibanje. Vse do jeseni ne bo jasno definirana smer in pot, po kateri morate iti, da bi napredovali v karieri. Možno je, da vam bodo ponudili honorarno delo. Dobro je, da ga sprejmete in s tem povečate julijski mesečni zaslužek.
V kolikor planirate letni dopust, bi vam najbolj odgovarjala zadnja dekada julija.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Poročeni Dvojčki in tisti, v dolgotrajnih zvezah, bodo v tem obdobju zelo čustveni in skrbni do družine in partnerja. Vaš odnos s partnerjem  bo še naprej težak, kar nakazuje velike spremembe.  Morali se boste zazreti globoko v svoje srce in poiskati odgovore na vprašanje, kaj vi resnično želite in pričakujete od partnerja? V tem mesecu se bo situacija samo zakrpala, zato računajte tako na slabe kot dobre dni. Imejte hladno glavo v samem začetku meseca, 1. in 2. julija, da s svojo nervozo ne boste vznemirili partnerja in izzvali resen prepir. Za izboljšanje odnosa je potreben čas in pravi pogoji, ki se bodo ustvarili  naslednji mesec, zato ne delajte zaključkov. Čas bo prinesel odgovore!

Če ste samski:

Dvojčki so velikodušni, kadar imajo dovolj finančnih sredstev in radi delijo svoje zadovoljstvo z drugimi in ker boste v tem obdobju dobro zaslužili, boste prosti čas pogosto preživljali v kavarnah in nočnih zabavah in razvajali prijatelje. Iz nekega spontanega druženja se lahko razvije simpatija do čustvenega Raka, vaše kopije Dvojčka, seksualno privlačnega Škorpijona ali zanimivega Ovna. Večina teh kontaktov bo na nivoju druženja, skupni zabavi in simpatiji. V zadnji dekadi  bodo mnogi prosti Dvojčki odšli na krajše potovanje, kjer bodo najverjetneje vstopili v površen odnos, a simpatije doma ne boste izpustili iz oči, opazovali jo boste in pričakovali, da se bosta bolje spoznala. Ne bo vam dolg čas. Nasprotno, zelo bo zabavno!

Zdravje:

Tekom julija se bo vaše splošno zdravstveno stanje postopno popravilo. Manjši primanjkljaj moči lahko občutite do zadnje dekade julija, a razlog za to bo vaše čustveno nezadovoljstvo in neurejeni odnosi s partnerjem. Nervozo, vznemirjenost in nespečnost, odpravite z aktivnim dopustom in rekreativnim športom, jogo in meditacijo.
Kroničnim bolnikom se okoli 7. julija lahko vrnejo stare težave, ker bodo pod vplivom neugodnega aspekta, nastalega med vašima osebnima planetoma, Merkurjem in Plutonom. Ne oklevajte, temveč se obrnite na zdravnika in sprejmite primerne odločitve.

Srečne številke:

3, 4, 8, 24, 27

rakRak

Posel:

Dragi Raki,
želim vam veliko sreče in zdravja za vaš rojstni dan ter ljubezni in uspeha v prihajajočem Sončnem letu.
Sonce je vstopilo v vaše znamenje in zaokrožilo vaš poslovni enoletni cikel z uspehom. Lahko ste popolnoma zadovoljni z doseženim poslovnim vplivom in s finančnimi rezultati, ki ste jih z veliko težavo v zadnjih mesecih, uspeli držati na povprečnem nivoju.
Prvi dve dekadi julija, izkoristite za širjenje kapacitet in poslov, a zadnja dekada je najboljša za denarne transakcije. Od trenutka, ko Sonce vstopi v vašo drugo hišo materialnih dobrin in v znamenje Leva, se prične enomesečni ciklus, ko boste največ zaslužili v tem letu. Večjo finančno dobrobit bodo ustvarile dejavnosti, vezane na turizem, gostinstvo, zunanjo in notranjo trgovino, gradbeništvo in zasebne šole in univerze.
Veliko posla in napornega dela čaka v juliju Rake, ki delajo v državnih firmah in pri privatnikih. Retrogradni Saturn v vašem področju kariere, dodatno otežuje okoliščine, z zavlačevanjem in oteževanjem procesa dela. Oborožite se z veliko potrpljenja in upornostjo in vse boste uspeli dokončati. Vaš trud je cenjen in pridobili ste si veliko zaupanja pri nadrejenih, kar vam bo prineslo najmanj ugodne priložnosti, a za določene Rake se pripravlja tudi boljše delovno mesto, z boljšim mesečnim zaslužkom.
V kolikor planirate letni dopust, ga odložite na drugo polovico avgusta.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Vaš zakon ali dolgotrajna zveza je ponovno padla v monotonijo. Vsak je zavzet na svojem področju in tako se rojevajo dnevi brez velike vedrine in vzajemne bližine. Vaš uspeh, kot da vaju je še bolj oddaljil. Poskusite spet vzbuditi partnerjevo dobro razpoloženje in vnesti toplino v dom, tako, da boste zbrali v hiši prijatelje, sorodnike in družino in za vikende pripravili bolj pestre večerje in kosila. Vaš trud vas bo vzdrževal v formi, a bolj malo boste lahko izboljšali v vašem odnosu s partnerjem. Situacija se bo malce spremenila, ko bo pred koncem meseca prispel večji denar, ki ste ga zaslužili od dopolnilnega ali honorarnega dela in s tem nekaj več topline v vašem domu. Tokrat obrnite pozornost tudi nase. Obnovite garderobo in si kupite osebne potrebščine.

Če ste samski:

Čisto drugačna zgodba je pri Rakih, ki so prosti. Dobro ste se uredili, dvignili samozavest in polni ste energije in volje za druženje, zabavo in izhode. Zablesteli boste s svojim videzom in obnašanjem in pritegnili poglede nasprotnega spola. Vaše družabno  življenje bo postalo bogatejše in pogosteje boste vidni na nočnih zabavah, v kavarnah in najljubši družbi. Razpoloženje in zadovoljstvo  bo ustvarilo pogoje za romantiko, osvajanje in kakšno avanturo. Pritegnili boste pozornost prepričljivega Ovna, mističnega Škorpijona, izzivalnega Vodnarja ali nasmejanega Strelca. Ne pričakujte preveč od tega in se samo prepustite lepoti trenutka. Zanimivo poznanstvo in izkušnja!

Zdravje:

Ste v dobri kondiciji, kar se tiče vaše drže, telesa in obraza.
Mladi Raki v tem obdobju ne bodo občutili zdravstvenih problemov in bodo prežeti z zdravjem in lepoto. Kljub temu bi se morali vsi Raki, dokler je planet Saturn prisoten v vaši hiši zdravja, odgovorno obnašati do svojega organizma in ne zanemarjati sodobnih metod za vzdrževanje zdravja in ohranjanje zdravega načina življenja.
Srednje in starejše generacije bodo v tem obdobju bolj občutljive na trebušne infekcije, povzročene s pokvarjeno hrano ali oporečno vodo. Ženske v znamenju Raka, bi v tem obdobju morale opraviti redne kontrole dojk in mamografijo.

Srečne številke:

3, 4, 6, 7, 24.

lavLev

Posel:

Dragi Levi,
pred vami je poslovno uspešen mesec, v katerem boste po določenih borbah in prestrukturiranju, naredili premik v razvoju vašega posla in kariere. Določena nestabilnost na tržišču v prvih dneh julija, vas bo usmerila v spremembo strategije in drugačen način v zvezi s plasiranjem vaših produktov, uslug in projektov. Zaželeno je, da vaše sveže ideje predstavite javnosti po 12. juliju, ko planet Venera vstopi v vaše znamenje. Od takrat dalje, se bodo nizale ugodne okoliščine, vi pa krepili svoj vpliv in pozicijo v poslovnih krogih. Od 14. julija dalje, ko tudi vaš planet financ, Merkur, vstopi v vaše znamenje, lahko povečate delovanje na področju marketinga, ker vam bo dobra reklama prinesla materialno korist. Z 21. julijem in vstopom Sonca v vaše znamenje, boste uspešno zaokrožili poslovno solarno leto. Čestitke!
Redno zaposleni Levi, lahko v juliju pričakujejo turbulentno reorganizacijo v okviru podjetja, kar bo ustvarilo napeto delovno atmosfero. Zaželeno bi bilo, da se v prvih 10. dneh ne izpostavljate in pridobite dober vpogled v situacijo, preden kakorkoli reagirate in izrazite svoje mišljenje. Ne glede na to, da bo situacija neprijetna, vi ne boste ogroženi, temveč boste iz tega nemira uspeli izvleči tudi nekaj prednosti. Dobre novice prihajajo v drugi polovici julija. Posamezni levi bodo zavzeli upravljalne pozicije, a večina si bo zagotovila varno delovno mesto.
To je zelo kreativno obdobje za delo in dejavnosti, vezane za igro, režijo, dizajn in televizijske in filmske poklice.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Dosegli ste uspeh in imate vpliv na okolico. Vaš stalni partner lahko pokaže ljubosumje, kar vas bo razjezilo, se posebej v prvih desetih dneh, zato se boste potegnili v svoj svet. Ne boste razpoloženi za večje diskusije, a v osami boste dobili jasen vpogled v primanjkljaj v vašem odnosu in dosedanjem družinskem življenju. Poskusite nekaj spremeniti v svoji glavi z iskanjem odgovorov, a šele okoli polovice meseca se boste prenehali jeziti na partnerja. Partner bo prav tako popustil in se vam poskušal približati in vas razumeti. Spet bosta našla skupni jezik in obnovila zaupanje v ljubezen v zadnji dekadi julija. Napeto!

Če ste samski:

Videti ste močni in zanosni in privlačite poglede občudovanja iz okolice. Gibljete se v visoki družbi in umetniških krogih, ker je to sedaj v soglasju z vašimi interesi in ugledom. Veliko ste vložili vase, a medtem je vaše ljubezensko življenje postalo prazno. Potrebujete nekoga, ki bi vas čustveno prebudil. Romanca in zanos bi sedaj zadovoljila vaše lačno srce. Našli boste izziv na eni od zabav v zadnjih desetih dneh julija, ko Sonce vstopi v vaše znamenje. Osvajal vas bo lahko nekdo v znamenju Raka, ponujal se vam bo Oven, a vi se boste zaljubili v vašega somišljenika, Leva ali zanosno Tehtnico. Očarljivo, s pridihom patosa!

Zdravje:

V prvih dveh dekadah julija, obrnite večjo pozornost na vaše splošno zdravstveno stanje. Sonce je v dvanajsti hiši in v tem obdobju je vaš organizem bolj občutljiv. Potrebujete duševni mir in počitek. Pomagala bi vam joga in meditacija, da hitreje uskladite stanje telesa in duha.
Po drugi strani boste v tem mesecu bolj dovzetni za virusne in bakterijske infekcije, zato se poslužujte preventivnih metod in ojačajte svoj imunski sistem z večjim vnosom vitamina C in E. Vaša skrb se vam bo obrestovala, ker si boste že po 21. juliju, ko Sonce vstopi v vaše znamenje, popolnoma opomogli in se okrepili.

Srečne številke:

3, 4, 14, 25, 27

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Posel:

Drage Device,
za razliko od preteklega meseca, bodo v tem obdobju poslovne Device z več težav, komplikacije in stresa, vzdrževale tempo in vsakodnevno poslovanje. Vaš planet Merkur, je v prvih desetih dneh julija, v izzivalnih aspektih s Plutonom in Uranom, zato boste primorani, da hitro reagirate in rešite nenadne probleme. V teh situacijah lahko računate na podporo poslovnih prijateljev ali organiziranih družbenih skupin in na delček poslovne sreče, ki vam jo, kot zaščito, ponuja planet Jupiter. Uspeli se boste izvleči, a boste pred koncem meseca izčrpali vse svoje moči, zato se boste povlekli iz bitke , da razmislite o novih možnostih vzdrževanja in širjenja posla. Pričakovali ste večji zaslužek, a skupni finančna bilanca za julij bo cisto malo nad povprečjem. Stresno in moreče!
Device, ki so v delovnem razmerju, bodo prav tako pod pritiskom in en bodo videle velikega premika pri reševanju delovnih obveznosti, ki se samo kopičijo. V vaši okolici vlada zelo napeta situacija, ker so napovedane spremembe v strukturiranju podjetja in vsi se bojijo za svojo varnost. Kljub temu, v tem mesecu ne boste deležni sprememb in boste ostali, tam, kjer ste. Najpametnejše je, da v tako razvneti atmosferi, ostanete zbrani in osredotočite moči v delo, brez spuščanja v prazne razgovore in naklepanja s sodelavci. V sredini julija, je možna ponudba prijatelja, v zvezi s honorarnim delom.
Če boste imeli priložnost, se odločite, da greste v začetku avgusta na letni dopust.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Predstavniki vašega znamenja, ki so poročeni ali v daljši zvezi, lahko v juliju pričakujejo kompliciran odnos s partnerjem. Takšna situacija ustvarja negativno delovanje vašega vladarja partnerskega odnosa, planeta Neptuna, ki je stopil v retrogradno gibanje in ustvarja meglene odnose in situacije.
Vi boste v tem obdobju zelo družabni in želeli si boste, da vas partner spremlja pri tem, vendar boste naleteli na odpor in negodovanje, kar bo izzvalo prepire in blokiralo odnos. Nesmiselna prepričevanja, obtoževanja in dolgi razgovori, vas bodo samo izčrpavali in oddaljevali drug od drugega. Naporno, a prehodno!

Če ste samski:

Proste Device bodo tekom tega obdobja našle razvedrilo in sprostitev v druženju s starimi prijatelji. Manj, kot vas bo zanimalo iskanje partnerja in ljubezni, toliko bolj boste srečni v druženju in zabavanju s prijatelji.
Tekom nekega zmenka, boste čisto slučajno naleteli na bivšo ljubezen. To bo prijetno presenečenje in zelo hitro se bodo skozi pogovor, v vama prebudila stara čustva in ogenj. Čisto dovolj, da se v zadnjih desetih dneh meseca potegnete iz družbe in posvetite čas, pozornost in strast, ljubezni. Čudovito!

Zdravje:

Planeti se počasi gibljejo proti vzhodni strani hemisfere, bližje vašemu znamenju, tako, da se boste, ne glede na stresne življenjske situacije, počutili zelo dobro.
Na drugi strani se planeti, vladarji vaše hiše zdravja, gibljejo retrogradno, zato so možna presenečenja. V tem obdobju se izogibajte preveliki količini alkohola, neprespanosti in kakršnegakoli pretiravanja. Skrbite za svoj organizem in ga negujte.
Srednja in starejša generacija lahko ima trebušne probleme in pogoste kronične težave z revmo in sklepi. Za voznike velja dodatna previdnost glede vožnje, 7., 10. in 11. julija.

Srečne številke:

3, 4, 15, 24, 25

vagaTehtnica

Posel:

Drage Tehtnice,
v tem obdobju imajo poslovne Tehtnice priložnost, da uspešno razvijejo in afirmirajo svoj posel. Tekom julija, boste pod pozitivnim vplivom Sonca, Venere in Merkurja na področju vaše kariere, kar vam bo omogočilo, da se vzdignete in visoko kotirate na trgu in v vaši branži. Ustvarjene so priložnosti za spremembe in odpirajo se nove možnosti za poslovne kontakte in razvoj vašega posla. Osredotočite se na hitrejše prinašanje odločitev in praktične rešitve, ne glede na to, da vas v tem obdobju mučijo finančna vprašanja. Dobili boste pomoč in finančno podporo od poslovnega ali zakonskega partnerja.
Za zaposlene Tehtnice bo to obdobje vznemirljivo zaradi nestabilne in negotove situacije v službi. Vladar vašega posla, planet Neptun, se je obrnil retrogradno, zato boste imeli vtis » megle in kalne vode« v reorganizaciji in medosebnih odnosih. Imate zaledje vplivnih prijateljev in izpostavilo se bo, da ste po nepotrebne skrbeli za svojo bodočnost in varnost. V novonastalih spremembah, v zadnji dekadi julija, boste izplavalo na sam dogajanja in najverjetneje spremenili pozicijo, kar pomeni lestvico višje v vaši karieri.
V kolikor razmišljate o letnem dopusti, bi bil za vas najugodnejši termin, zadnja dekada avgusta.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Tehtnice, ki so poročene ali v dolgoletni zvezi, bodo uživale v harmoničnem obdobju s partnerjem. Planet Mars, vladar vaših partnerskih odnosov, se je obrnil direktno in za vami so ostali nesporazumi in jeza. Vaš vzajemni odnos je sedaj poln nežnosti, podpore in razumevanja. Partner se bo trudil okoli vas in imeli boste zanimive predloge za obhod mesta, kjer se bosta lahko sprostila in našla zabavo in užitek. Te lepe trenutke vam lahko pokvarijo novo nastali problemi, v zvezi z vašimi starši. Eden od staršev bo potreboval vašo pozornost, pomoč in angažiranje. Ne skrbite, vse se bo uredilo v zadnji dekadi meseca.

Če ste samski:

Še naprej boste zelo privlačni, a v tem obdobju tudi bolj čustveni in nesigurni. Od takrat, ko se je vladar vašega področja ljubezni, obrnil v nasprotno smer, ste manj pripravljeni na avanturo in bolj pričakujete pravo priložnost. Obiskali boste adrenalinske zabave in se pojavljali na ekskluzivnih mestih, otvoritvah in praznovanjih, ker boste tokrat privlačili sijaj, bogastvo in simpatijo, ki vam je že prej padla v oči. Pred koncem meseca imate več možnosti, da zadovoljite svoje želje in uresničite zvezo z močnim Ovnom, Levom, Strelcem, Dvojčkom ali Kozorogom. Zanimivo!

Zdravje:

Tekom julija boste občutili manjši energijski vpad, zaradi čustvene slabosti in poslovne obremenjenosti. Potrebno je, da dvignete energijo na višji nivo, ker boste v tem obdobju postali bolj občutljivi na viruse in bakterijske infekcije urinarnega trakta. Kot preventivo, pijte dovolj tekočine, uživajte dovolj vitamina C in ogrejte svoje telo v ugodnih vremenskih pogojih.
Predstavniki srednje in starejše generacije, naj obrnejo pozornost na stopala, ker so možni problemi od žuljev, vnetij in revmatskih težav.

Srečne številke:

4, 6, 15, 26, 30

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,40 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.skorpijaŠkorpijon

Posel:

Dragi Škorpijoni,
pred vami je zelo uspešen poslovni mesec. Po daljšem času se je vaš planet Mars, obrnil direktno in se nahaja v vaši prvi hiši, tako da greste sedaj, s povečano poslovno iniciativo in s polno močjo, naprej. Vse do 12. julija, boste opredeljevali poslovno taktiko in strategijo, a od trenutka, ko se planet Venera dotakne vrha vašega polja poslovne kariere, se situacija spremeni in boste začeli z velikim zadovoljstvom uresničevati svoje poslovne ambicije. Okoliščine vam gredo na roko in imate odlične sodelavce in poslovne partnerje, tako da boste v zadnji dekadi meseca dosegli svoj maksimum, kar se tiče letošnjega leta. Vaša finančna sredstva ste reorganizirali že v preteklem mesecu , zato bo zaslužek v tem mesecu zelo dober.
Tekom julija bodo zaposleni Škorpijoni delali s polno paro in velikim elanom. Od polovice meseca dalje se vam odpirajo vrata za naprej in vzpon v vašem poklicu. Pomembno je, da v napeti delovni atmosferi ne hitite in koncentrirano opravljate delovne naloge. V zadnji dekadi julija, ko Sonce vstopi v vaše področje kariere, bo priložnost za mnoge Škorpijone, da si priborijo boljšo delovno pozicijo in vodilna mesta. Več uspeha bodo imeli Škorpijoni, ki se ukvarjajo s politiko, z ekonomijo, vodstvenimi poklici, s pravom, športom in z medicino.
Mladi Škorpijoni bodo imeli v tem obdobju možnost, da dobijo službo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Škorpijoni, ki so poročeni ali v dolgotrajnih zvezah, se bodo vse do polovice julija, zaradi številnih obveznosti in pomanjkanja časa, oddaljili od partnerja. To zanemarjanje bo partnerja motilo in lahko se zgodi, da se partner v jezi, fizično oddalji od vas.
Zavedali se boste, da med vama obstajajo resne razlike v dojemanju življenja in da je to globlji problem, kot zgleda na prvi pogled. Z odhodom Venere iz negativnega aspekta s Plutonom, 12. julija, boste postopno prenehali poglabljati slabo situacijo in poskusili vrniti zaupanje in ljubezen. Vložili boste veliko energije, da bo vse tako, kot je treba, da se vrnejo romantični trenutki v vaše skupno življenje. Prehodna nestrpnost vam ne bo popolnoma pokvarila odnosa, a vas je vznemirila, in vi, kot Škorpijon, si boste to zapomnili.

Če ste samski:

Začetek julija bo za vas, proste Škorpijone, prinesel konec neke neobvezne seksualne zveze in en boste razpoloženi za ponovno iskanje, izhode in zabavo. Od polovice julija, ko Venera vstopi v vaše deseto hišo, se situacija spremeni in vi boste pripravljeni, da se izpostavite v javnosti, družbi in ljubezenskih izzivih. Všeč vam bo nekdo v službi ali nekdo, ki je ozko povezan z vašo kariero, kot vaš šef ali avtoriteta. Na nekem praznovanju, poslovni večerji ali kosilu, boste imeli priložnost za romantiko z Ovnom, Levom, Rakom, Ribo ali Strelcem. Strast!

Zdravje:

Odličnega zdravja boste tekom celega meseca. Vaš planet Mars je v vaši prvi hiši in vam daje močno energijo, moč, kondicijo in vitalnost. Popolnoma ste se regenerirali in osvežili in ta moč transformacije in regeneracije je značilna za vse Škorpijone.
Kljub temu bi bilo zaželeno, da vzdržujete to pozitivno stanje čim dlje, zato ne zanemarjajte rekreacijo, meditacijo, zdravo prehrano in discipliniran odnos do svojega zdravja.

Srečne številke:

2, 4, 15, 27, 28

strelacStrelec

Posel:

Dragi Strelci,
poslovni Strelci, bodo v juliju nadaljevali z uspešno kariero. Posel se bo dobro odvijal in vi boste želeli, da ga še naprej izpopolnjujete in razvijate. Preureditev in modernizacija, zahtevajo dodatna sredstva, ki jih vi trenutno ne morete zagotoviti, zaradi nereda in zamud pri plačilih dolžnikov. Glede novih vlaganj ste v finančni zagati, ker ta situacija traja že tri mesece, kot tudi retrogradno gibanje planeta Saturna, vladarja vaših materialnih dobrin. Potrebovali boste kredit za nadaljnje poslovanje in nadgradnjo posla. V pomoč vam bo priskočila banka , zakonski ali poslovni partner. Lahko tvegate, ker vas planeti podpirajo v vseh manipulacijah s tujim denarjem. Vaše obdobje uspeha šele prihaja!
Za Strelce, ki so v delovnem odnosu, je to zelo uspešno obdobje. Že nekaj časa se govori o prerazporeditvi delovnih nalog, na kar vi že dlje časa čakate in upate, da boste dobili bolj kreativno delo in zasedli boljšo pozicijo v okviru delovne skupine ali firme. Bodite potrpežljivi, izključite čustva in počakajte na vaš čas in močnejšo planetarno podporo. Zaenkrat se osredotočite na posel in dokažite, da ste strokovnjak, ki ga podjetje potrebuje. V zadnji dekadi julija, boste obveščeni o pozitivni rešitvi in tistem, na kar lahko računate v prihajajočem obdobju. Uspeli boste, brez dvoma!
V zadnji dekadi so ugodni planetarni pogoji za nezaposlene Strelce, da dobijo službo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Še vedno so napeti odnosi z vašim stalnim partnerjem in predstavniki vašega znamenja, ki so poročeni ali v dolgotrajni zvezi, lahko v prvi dekadi julija pričakujejo neprijetnosti, prepir in ljubosumne scene. Posebno so neugodni 1., 2., 9. in 10. julij, ko bo Merkur, vaš planet ljubezni, v neugodnem aspektu z Uranom in Plutonom. Poskušajte obdržati trezno glavo in v tem obdobju ne vstopajte v resne razprave s partnerjem, ker bi se lahko partner hitro zbral, opravičeval in vas poskušal spraviti v dobro voljo. Izliv strasti bo predstavljal izraz partnerjeve ljubezni do vas, ki bo hitro prebudil in razvnel zapostavljeno erotično-seksualno življenje v vašem odnosu. Omehčali se boste in oprostili partnerju. Kot rečeno: Po dežju posije sonce.

Če ste samski:

V tem obdobju bodo prosti Strelci zelo razpoloženi za druženje in izhode. Vaša svobodna, razuzdana in vesela narava, bo prišla do polnega izraza v tem mesecu. Opaženi boste in magično privlačni, kjer koli se boste pojavili. Predajali se boste avanturam in uživali v osvajanju in novih seksualnih izkušnjah. Vašo pozornost in iskren interes lahko pridobi simpatičen Oven, inteligenten Dvojček, prelepa Tehtnica ali zanimiv Lev. V drugi polovici julija se boste znašli v intenzivni zvezi z enim od omenjenih predstavnikov znamenja.

Zdravje:

Tekom julija ne boste imeli večjih zdravstvenih problemov, a za vaš organizem bi bilo koristno, da sedaj, ko imate naglašeno osmo hišo transformacij, kjer sta Venera in Sonce, delate na splošnem čiščenju telesa. Uporabite kakšno metodo razstrupljanja in se poskusite osvoboditi starih, slabih navad, kot je kajenje, težka hrana in sladkarije. S tem bi za daljše obdobje osvežili organizem, pokazali odgovornost do svojega zdravja in spoštovali princip Saturna, mi je sedaj v vašem znamenju.

Srečne številke:

3, 8, 9, 24, 25

jaracKozorog

Posel:

Dragi Kozorogi,
julij se bo pokazal kot zelo uspešen mesec za poslovne Kozoroge, a bo od vas zahteval dosti dela in spretnosti, za premagovanje stresnih okoliščin. Planeti se postopno pomikajo proti zgornji hemisferi in vplivajo na to, da ste bolj odprti za nove poslovne opcije, izkušnje in povezave z drugimi poslovnimi partnerji. Sprememba sodelavcev in sklepanje novih pogodb, bo postopno prineslo korist in razvilo vaš posel. Izkoristite to obdobje za preverjanje in reguliranje vseh zakonskih obveznosti do države, partnerja in sodelavcev. Preverite in podpišite pogodbe in pravno dokumentacijo, ker so v tem mesecu možne inšpekcije in splača se temeljiti pripraviti. Investirajte in zberite denar do 29. julija, dokler se vaš planet financ, Uran, giblje direktno, ker bo v naslednjih nekaj mesecih denar prihajal z zakasnitvijo.
Predstavniki vašega znamenja, ki so zaposleni v firmah, naj v prvih desetih dneh julija ohranijo trezno glavo in se skušajo izogniti konfliktom s kolegi in nadrejenimi, v zvezi s spremembo v delitvi denarja in nepravični kadrovski politiki. Najbolj kritični datumi za poslovne spore so začetek meseca in 9. in 10. julij. Počakajte na svoj trenutek, ker boste imeli po tem obdobju priložnost, da zamenjate službo ali poslovno pogodbo v vašo korist in ustvarite pričakovane koristi.
V kolikor planirate letni dopust, bi bilo najprimernejše obdobje v zadnji dekadi julija ali v začetku avgusta.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Zasedenim Kozorogom, bodo trije močni planeti, Sonce, Venera in Merkur, s svojo prisotnostjo na področju partnerskih odnosov, prinesli zelo skladno in srečno obdobje s stalnim partnerjem. Partner vam bo bolj kot običajno naklonjen, izkazoval ljubezen in privrženost, vi pa mu jo boste vračali z vašo prisotnostjo in aktivno angažiranostjo okoli vsakodnevnih hišnih obveznosti in drobnih opravil v hiši. Imeli boste več časa za družino, družinska srečanja in uživali boste v skupnih druženjih in zabavah. Mnogi Kozorogi, ki so v daljših zvezah, se bodo v tem obdobju odločili, da vstopijo v zakonske vode in izberejo datum poroke s partnerjem. Čestitke!

Če ste samski:

Pred vami je vznemirljivo družabno-ljubezensko obdobje, svobodni kozorogi. Do 21. julija boste bolj aktivni glede zabav in nočnih izhodov, polni seksualnih želja in zahtev in z lahkoto se boste spuščali v površne zveze in avanture. Zelo verjeten je scenarij, da se vam bo na neki rojstno dnevni zabavi ali praznovanju, zgodila ljubezen. Očaral vas bo nasmeh nekega Bika, seksualni naboj Škorpijona, lepota Tehtnice ali oči Ribe. Tako intenzivno se boste zaljubili, da boste pripravljeni na takojšnjo poroko. Navdušenje bo veliko, a Kozorogi so zelo racionalni in najverjetneje je, da boste prepustili času čas. Fantastično!

Zdravje:

Tekom julija, bo vaše zdravstveno stanje izkazovalo več pozornosti, ker bodo možne manjše zdravstvene težave, v smislu nespečnosti, nervoze in trebušnih težav.
Pri starejših predstavnikih znamenja, se v obdobju do 10. julija, lahko vrnejo stare, dobro znane kronične težave.
Mladi Kozorogi bi se morali izogibati pretiranemu uživanju alkohola in narkotikov in biti do konca meseca previdni pri vožnji.

Srečne številke:

3, 4, 15, 25, 28

0907786

vodolijaVodnar

Posel:

Dragi Vodnarji,
pred vami je zelo uspešno obdobje, poslovni Vodnarji, ker bo planetarni razpored v znamenju Raka in vaši šesti hiši dela, ustvaril veliko srečnih okoliščin in vam omogočil, da vpeljete učinkovite spremembe za nadaljnji napredek in razvoj vašega posla. Energije Sonca, Venere in Merkurja, ki delujejo iz vašega delovnega področja, bodo ustvarile pogoje za povezovanje s vplivnimi poslovneži, katerih partnerstvo, podpora in ideje, vam bodo prinesle mnogovrstne koristi v bližnji prihodnosti. Napredovali bodo posli, vezani na tuja podjetja, gostinstvo, transport, tehnologijo in kmetijstvo. Finance v tem obdobju ne bodo ravno v vzponu, a bodo zadovoljive in vam omogočile neovirano poslovanje.
Tekom julija lahko zaposleni Vodnarji pričakujejo pozitivno atmosfero in priložnosti na poslu. Spremembe, ki so nastale v okviru firme, so vam prinesle napredek in eventualno odgovorno delovno pozicijo, skozi odobravanje avtoritet, ženskega dela kolektiva in mlajših kolegov. Zasluženo!
Vodnarji, ki so v začasnem delovnem odnosu, imajo možnost, da podpišejo pogodbo za nedoločen čas, a mnogi nezaposleni predstavniki vašega znamenja bodo dobili službo v tem obdobju.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

V tem obdobju planetarna moč počasi prehaja v ravnotežje med vzhodno in zahodno hemisfero in za vodnarje, ki so poročeni, ali v dolgotrajni zvezi, prinaša stabilnost in harmoničen odnos s partnerjem. Vajin skupni vsakdan je postal dinamičen in  bolj zanimiv, ker sta pogosto v družbi, na sprejemih, proslavah ali v spremstvu partnerja. Možno je, da ste v njegovi senci, ker on v tem obdobju dosega uspeh in popularnost, a vi ste to lekcijo tekmovanja že zdavnaj obvladali in zadovoljno dajete svobodo, da vsak od vaju izrazi svojo individualnost. Zelo plemenito!

Če ste samski:

Prosti Vodnarji se bodo po nekaj neuspešnih poizkusih, a preko interneta najdejo partnerja in ljubezen, v drugi dekadi julija, obrnili v realni svet in k starim prijateljem, našli sprostitev in zabavo. Mnogi zaposleni Vodnarji se bodo v obdobju od 12. julija, pod vplivom planeta Venere, zaljubili v svojega šefa ali vodjo, v službi. Vznemirjenj pa še ne bo konec in pred koncem meseca bi ta zveza lahko postala javna.
Zelo mladi Vodnarji, bodo v nekem neobičajnem in slučajnem srečanju, presenečeni, kajti našli bodo ljubezen z Ovnom, Strelcem ali Dvojčkom. Vznemirljiva dinamika!

Zdravje:

V tem obdobju bo vaša zdravstvena situacija spremenljiva in zahteva vašo skrb in pozornost.
Občasno boste zaradi spremenljivega energetskega stanja občutili utrujenost in nervozo. Aktiven počitek, meditacije, dovolj spanja in zdrava prehrana, vam bodo pomagali, da organizem in priliv energij, privedete v ravnovesje. Možne so urinarne infekcije.
Starejši predstavniki Vodnarjev naj v tem obdobju delajo na izboljšanju cirkulacije in reguliranju delovanja srca. Pogovorite se z zdravnikom, a tudi sami si lahko pomagate z alternativnimi metodami in ljudskimi recepti.

Srečne številke:

3, 8, 14, 18, 27

ribeRibi

Posel:

Drage Ribe,
pred vami, poslovne Ribe, je daleč najboljši, najbolj dinamični in uspešen poslovni mesec. Najpomembnejša novica je, da se bo v tem obdobju finančna situacija stabilizirala in regulirali stari dolgovi. S pozitivnim vplivom planeta Marsa iz devete hiše, k vam prihaja denar iz vaših predhodno dobro izbranih poslovnih potez in direktnega in indirektnega sodelovanja s tujimi podjetji. Odpira se pot za sodelovanje in združevanje in vi se boste morali prilagoditi novim poslovnim pogojem, ki vam bodo morda omejili poslovno svobodo, ali pa vam bodo prinesli veliko bolj soliden zaslužek in stabilnost v podjetju. Končno finančno ravnotežje bo pozitivno. Napredek!
Zaposlene Ribe bodo po manjših pretresih in nestabilnosti v službi v začetku meseca, vstopile v bolj mirno in kreativno obdobje. Atmosfera v kolektivu bo prijetna in medsebojni odnosi prijazni, zaradi prisotnosti konfiguracije planetov in redkega pojava vodnega trigona, vse do 22. julija. Vključeni boste v pomemben projekt, kjer bo potrebno, da vključite diplomacijo in sodelovanje s kolegi v teamu. Pozitivni pristop, vaša prilagodljivost in trud, vam bodo omogočili, da v zadnji dekadi dobite zaslužene pohvale in priznanja od avtoritet.
V koliko planirate letni dopust, ga odločite na konec avgusta, ker boste imeli do takrat polne roke dela.
Nezaposlene Ribe bodo v zadnji dekadi meseca lahko dobile zaposlitev.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Za zasedene Ribe, se bodo manjši družinski problemi, nastali zaradi napačne komunikacije z najmlajšim članom družine, končali v prvi dekadi julija.  V tem času vam bo partner pomagal in pokazal veliko skrb, ljubezen in razumevanje. Radost se bo vrnila v vaš dom in družabno življenje izboljšalo. Izkoristite te ohrabrujoče planetarne pozicije in uživajte s partnerjem  v poživljajočih romantičnih trenutkih in harmoničnem občutku bližine. Čustva in užitek so na vrhuncu!

Če ste samski:

Proste Ribe, ki so v preteklem mesecu vstopile v krajšo zvezo, lahko v prvi dekadi julija, doživijo neprijetnosti s strani svojega izbranca ali izbranke, kar lahko izzove končanje zveze.  Obremenilni datumi so 1. in 2. julij, ko planet vaše ljubezni, Merkur, prečka točko mrka, 7. julij, ko ga kvadrira Pluton in 10. in 11. julija, ko bo Merkur v kvadratu z Uranom in ko bo najverjetneje prišlo končanja te zveze.  Po tem se boste počutili osvobojeni in zelo hitro se boste vrnili v normalni tok življenja. Ker boste v tem obdobju zračili in oddajali prefinjenost in lepoto, boste zlahka sklenili nova poznanstva in se bolj intenzivno posvetili neki Tehtnici, Devici, Kozorogu ali Raku. Ne boste ostali sami. Nasprotno, uživali boste v zanosu nove strasti in ljubezni!

Zdravje:

Vaše zdravstveno stanje se bo izboljšalo v tem mesecu. K temu bo precej doprineslo energijsko ravnovesje in dosežena moč kondicije.
V tem mesecu boste razpoloženi in radost bo žarela iz vas, kar vas bo naredilo privlačne in zdrave, ker so to najbolj naravna zdravila proti boleznim Duše in telesa.
Malo starejše generacije naj v zadnji dekadi meseca kontrolirajo krvni tlak in delovanje srca.

Srečne številke:

3, 4, 14, 25, 28

Vse najboljše!

zvezde

The following two tabs change content below.