Mesečni horoskop za julij 2019.

Julij je mesec, ki ne glede na to, da bi ga želeli preživeti čimbolj sproščeno in z možgani na »off« prinaša največje izzive. Sončni mrk 2.7. z mlado luno prinaša korenite spremembe za vse horoskopske znake, prav tako lunin mrk 16.7. ob polni luni. Oba pa poudarjata aktivnosti družine, odnosov in temeljev, ki se spreminjajo. Največ sprememb bodo deležni kozorogi in raki, ki ne bodo imeli izbire, kot da gredo v spremembo za življenje. Kako vam kaže glede na vaš horoskopski znak?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven 21.03. – 20.4.

Ovni boste pridobili na moči v odnosih in čisto samoumevno vam bo, da vse drugi naredijo za vas. Sončni mrk vam bo prinesel okrepitev volje, samozavesti in težko vas bo v kaj prepričati. Ne samo julij, celotno poletje boste preživeli zelo povezano s sabo in si ustvarili svoje malo kraljestvo. Obilica flirtanja bo na voljo in lahko se realizira marsikatero ljubezensko spogledovanje. Retrogradni Merkur vam od 8.7. do 1.8. ne bo delal večjih težav, kljub temu, da bo veliko časa povezan z vašim vladarjem Marsom. Komunikacija bo šla po vaše in prav tako vam bo povsem normalno, da drugi sprejemajo vaš način razmišljanja in idej. Skozi poletje ne boste sprejemali nikakršnih idej in predlogov, lahko pa, da boste zaradi tega izgubili kakšne prijatelja ali dva. Pomembno pa je, da svoje bližnje odnose, ki jih želite ohraniti, negujete oz. vsaj kdaj pa kdaj pomislite, da mogoče imajo kdaj pa kdaj svoje ideje ali želje.

banner-astro

Bik 21.4. – 20.5.

Biki boste v juliju odkrili svoje skrite talente in se povezali z notranjim čutenjem, kar vam bo šlo več kot dobro. Sončni mrk vas bo odprl za sodelovanje s svetom in želeli si boste narediti nekaj za druge, nekaj za svet. Veliko boste doma in časa boste imeli dovolj, da si postavite cilje in svoje nove temelje, kjer bo čas namenjen predvsem vam. Obilo volje boste namenili za zdravje in preventivno boste začeli drugače živeti. Čustveno boste občutljivi, sak bo vaša vladarica Venera v raku pretiravala z vsemi čustvenimi dejavniki. Ob koncu meseca, ko bo Venera prešla v znamenje Leva si boste že opomogli in se fizično in psihično okrepili ter se odprli za odnose. Ne pozabite, kar vibrira v vas, pritegne vibracijo iz okolja. Zato notranja sprostitev in ljubezen do življenja prinese za vas v tem obdobju pomembne rezultate. Novi temelji bodo tudi poslovno prinesli številne prilike, zato vam bo julij dober mesec, ki vas bo izzival v vseh pogledih.

0907786

Dvojčka 21.5. – 21.6.

Dvojčke, vas bo sočni mrk razvjal s številnimi možnostmi potovanj, srečevanj z zanimivimi ljudmi in kreativnim preživljanjem prostega časa. Razumeli boste koncept ljubezni do sebe in ne boste se več pustili potegniti v čustvene zanke okolja. V drugi polovici meseca boste blesteli v komunikaciji in vplivu, ki ga boste imeli na okolje. Veliko dobrega boste predlagali in veliko se bo tudi uresničilo, kar vam bo dalo izjemno zadvoljstvo. Razmislite, kam bi usmerili svoje energije in ideje, saj imate pred sabo ogromno polje moči in idej, ki pa jih je dobro nekam usmeriti, da se bodo čimbolje in hitreje realizirale. Če se boste odprli za ljubezen, boste hitro našli pravega sogovornika, s katerim se boste preko pogovorov tako dobro spoznali, da se vam bo zdelo, da se poznata že od nekdaj. Samski dvojčki – čas je za akcijo oz. za pogovor. Razglejte se naokoli in pričnite temo, ki vas veseli z osebo, ki vas v tistem trenutku pritegne. Pogovor je vaše najboljše orožje in orodje.

.

Rak 23.6. – 22.7.

Raki vstopate v svojo novo ero, pa če hočete ali ne. Sončni mrk vam je namreč že prinesel največje osebne spremembe, ki si jih ne bi upali sami izpeljati, če vas ne bi življenje v to prisililo. stvari, Še luna, vaša vladarica popolnoma podpira spremembe, na začetku meseca – 2.7. z mlajem, popolnim novim začetkom ob sončnem mrku v vašem znamenju. V sredini meseca, 16.7. pa vam lunin mrk spremeni način gledanja na okolje, prijateljstvo in zacementirane sisteme v vaših energijah. Ne glede na to, da bo mesec čustveno in umsko za vas izjemno naporen, pa ste končno dobili občutek, da ste začeli živeti svoje življenje in niste več “pomočnik” za življene nekoga drugega. Ljubezen vas bo začela podpirati in notranji mir, ki ga boste prvič v življenju doživeli še z drugo osebo, bo nekaj, kar vas bo optimistično podprlo v odnosih in odločitvi, da si želite takšen mir doživeti v partnerstvu in v družini.

Lev 23.7. – 23.8.

Levi boste poletje preživeli predvsem intenzivno. Sončni mrk vam bo aktiviral močna čustva in sočasno boste imeli obilo volje in moči za spremembe, ki pa jim še ne boste upali slediti. Notranji konflikt bo prvo polovico julija popoln, tako da se boste naučili sprostiti se tudi, če ni nič po vaše. Imeli boste polno zaposlitev in nalog, ki vam jih bo okolje diktiralo, kar vam ne bo preveč všeč. Kreativnost se bo v drugi polovici julija okrepila, prav tako možnosti za skrivna ljubezenska srečanja, ki jih nikakor ne boste planirali, bodo se kar zgodila. Zato ohranjajte stik s čustvi in ne bežite od njih, saj so vam najboljši pokazatelj, kje so za vas dobre energije in kam se je potrebno usmeriti do konca poletja. Partnerstvo bo na preizkušnji, če nista srčno povezana. Samski pa boste imeli precej prilik najti srčno osebo in lahko, da se ne boste želeli prehitro vezati, saj se boste končno sprostili v tem, da vam življenje prinese nekaj dobrega. Družite se samo z vam zanimivimi ljudmi, ne izgubljajte časa za tiste, ki vas utrudijo in vas ne razumejo.

ljubezenski-horoskop-banner

Devica 24.8. – 23.9.

Device boste s sončnim mrkom pridobile na notranji moči in samozavesti. Odnosi vam ne bodo več težavni in zdelo se vam bo, da vas vsi popolnoma sprejemajo. Izognile ste se namreč vsem tistim, ki so vam včasih nasprotovali in ste se izognili konfrontaciji, kar se bo dogajalo tudi v juliju. Zanimivo bo v drugi polovici meseca, ko vas bo Amor vzel pod svoje okrilje in vam pripravil mnoga (ne eno) presenečenje. Komajda boste sledili svojim čustvom in zdelo se vam bo, da se čisto preveč dogaja. Ponovno preverite, če je to res ali se dogaja bolj v vaših energijah. Čas je namreč, da začnete realziirati tisto, kar čutite v energija, v svoji notranjosti. To pomeni, da je čas za komunikacijo. Ne bojte se izraziti svoje nežnosti, čustev in želja. Merkur vas bo v znamenju leva podprl in ne glede na to, da bo v retrogradni fazi, vam bo Mars, ki se bo z njim povezoval veliko časa, pomagal, da boste zbrali dobro voljo in predvsem pogum in se odprli s čustvi navzven.

Tehtnica 24.9. – 23.10.

Tehtnice bo julij razvajal na način, da vam bo sončni mrk aktiviral skrb za lastno telo in zdravje in vam podprl trud za notranjo in zunanjo prenovo. Intuicija se vam bo okrepila, prav tako komuniciranje in marsikoga boste pustile v začudenju nad tem, kako hitro se bo strinjal z vami. Veliko boste v naravi in med ljudmi, ki vas bodo sproščali in nasmejali. V drugi polovici julija boste imele večje poslovne uspehe, kar vam bo dalo moč in željo po novih, drugačnih temeljih za življenje. Usmerjene boste v urejevanje doma, tako v organiziranost I – praktičnem pospravljanju, kot v lepotni prenovi, ki ste jo že dlje časa narčtovale. Lunin mrk vam bo 16.7. prinesel razrešitev določenih starih čustev in občutljivosti in v avgustu boste že bolj sproščene in odprte za dogajanje v sedanjosti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Škorpijon 24.10. – 22.11.

Škorpijoni vam sončni mrk 2.7. prinaša popolno prenovo v vseh pogledih. Mogoče ne bo vse zapakirano tako, kot si želite, bo pa vsekakor temeljito in koristno za vaše nadaljnje življenje. Vse se bo začelo postavljati na novo in karkoli ste prej razmišljali o življenju, boste sedaj videli v novi luči. Lahko, da se vam bodo določeni dejavniki zamajali in vas bodo nekateri odnosi začeli bremeniti. Pozorni bodite na finance in vse, kar je povezano z vašim osebnim življenjem, saj se lahko zgodi, da bodo spremembe odnesle marsikaj, na kar ne boste pozorni. Vaš zavetnik Pluton ni namreč prav nič polovičarski in ko gre v spremembe, gre z vso silo in do konca. Lunin mrk ob polni luni, 16.7. vam bo zamajal še najboljša prijateljstva in naporno vam bo vse skupaj loviti in harmonizirati. Kam gre vaša pozornost? Če ne boste vedeli, vam bo to življenje takoj pokazalo, kam jo morate usmeriti.

Strelec 23.11. – 21.12.

Strelci, julija boste sijali in vsi vas bodo opazili. Sončni mrk vam bo podprl poslovno uspešnost in v prvi polovici julija vas bo okolje priznalo, dobili boste dobra poznanstva in pohvale iz strani, od koder jih niste pričakovali. Kariera se bo odpirala in izkoristite te dni za pomembna srečanja ali sestanke. Upešni boste namreč v vsem, kar boste počeli. Druga polovica julija vas bo vabila v tujino, kjar vam bo vse, kar se bo dogajalo, okrepilo vašo življenjsko filozofijo in vas preusmerilo na vašo inovativno, osebno in individualno pot. Lahko, da vas bo osebno življenje pripeljalo do nove poletne ljubezni, ki vam jo bo marsikdo zavidal. Vsekakor vam volje do dela, do kreativnosti in do druženja ne bo zmanjkalo.

Kozorog 22.12. – 20.01.

Kozorogi, sončni mrk vam bo prinesel veliko spoznanj o sebi ter globlje povezave s svojo podzavestjo. Lahko, da ne boste preveč zadovoljni s temi spoznanji, a notranja moč in podpora se bo aktivirala ob tem, ko boste to resnico sprejeli. Tudi okolje vas bo pri tem podprlo in lahko, da se boste ali preselili, ali zamenjali družbo / službo .. in našli svojo pravo okolje, v katerem se boste lahko začeli dobro razvijati. Druga polovica julija vam bo odprla ključe do vaše kreativnosti. Iskali boste načine, kako realizirati ideje in preko tega boste srečali veliko zanimivih ljudi. Samski kozorogi poglejte okoli sebe. Blizu vas je namreč že nekdo, ki vam vedno stoji ob strani in goji globoko ljubezen do vas. Odprite srce to poletje.

0907786

Vodnar 21.1. – 20.2.

Vodnarj boste v juliju imeli samo dve fazi: prva bo razmišljanje, druga realiziranje. Prva polovica julija bo namreč pod vplivom sončnega mrka, ki vas bo aktivno podprl pri idejah, načrtih in dobremu komuniciranju pri vsem, kar bo potrebno urediti. Lahko, da vas bo okolje videlo ektravagantno in nepredvidljivo, a takšni ste pač uranovski ljudje in dobro je, da to sprejmete. Drugo polovico julija vam bo lunin mrk pomagal pri ustvarjanju, dobrih vplivov v okolju, ljudje bodo pozitivno gledali na vas in sočasno boste polni energije, da boste tudi druge preko svojega dela spodbujali, da najdejo optimizem za svoje življenje. Aktivnost in komunikacija bo usmerjala vaše življenje v smeri, ki jih želite na novo odpreti v življenju. Sprostite se, veselje in dobro počutje je ključ do vaše sreče.

Ribi 21.2. – 20.3.

Ribe boste v juliju polne dvojnosti in težko boste sledile še sebi, kaj šele drugim. Aktivni boste v tem, da pridobite zase in za okolje dovolj materialnih dobrin, da zaživite življenje, ki si ga želite. Pri tem boste dokaj uspešni, če boste vztrajali na tej poti. Ne boste se več dajali na zadnje mesto in želeli prednost pri vsem, česar se boste lotili. Od luninega mrka 16.7. dalje boste morali vztrajati pri delu na materialnosti, saj vas bodo energije vodile popolnoma v drugo smer: smer čustvovanja, povezanosti z Dušo, podzavestjo in sproščenostjo do življenja. Odklopili se boste od materialnosi na način, da boste ali pobegnili v svoj svet, ali odpotovali na daljše potovanje. Podpora za nov način življenja bo velika, zato si dovolite resnično poiskati optimalno pot zase.

Andreja Novak

zvezde

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)