Horoskop poletje 2017.

Poletje bo v znamenju sonca in popolnega sončnega mrka, ki bo 21. avgusta na 290 Leva, vpliv pa je že čutiti. Podpora bo na krepitvi osebnih vrednot, čutenja sebe, narave in pomiritve s sabo ter svetom, saj se bo okrepil Severni vozel v Levu, osvoboditev pa bo ponujal tudi Južni vozel v Vodnarju. Z retrogradnim Neptunom se bo okrepilo vaše čutenje in individualnost, kar bo podprl še retrogradni Pluton, od 2.7. do 28.9. , tako se ne boste mogli izogniti svoji moči in notranjim strastem. Saturnovo retrogradno gibanje bo še do 21.8. , potem bo svoj nadzor navznoter sprostil. Uran postane retrograden 1.8. (vse do 2.1.2018), Merkur pa 18.8. (do 5.9.) zato bo poletje res usmerjeno v čutenje sebe in izoblikovanje ali uresničitev osebnih ciljev in želja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ovan

Oven

Ovni boste v juliju imeli veliko opravka z odnosi in svojo seksualnostjo, ki jo boste deloma želeli prikriti, še posebej na delovnem področju vam ne bo ugodno, če bo nasprotni spol opazil vaše intimne energije. Veliko podporo za ureditev kariere ali lastnega posla boste imeli, če se boste le usmerili najprej v odnose in potem v delo. Z avgustom vam bo zrasla samozavest, saj vas vodo ljudje opazili in cenili vaše delo in trud. Takrat bo čas za napredovanje, nove projekte ali nove načine poslovnega sodelovanja.

banner-astro

bikBik

Bik boste v juliju iskali možnosti za potovanja, ki vam dajejo večjo sprostitev, kot karkoli drugega. Kreativno se lotite iskanja rešitev oziroma poti, ki bi vas razveselile in sočasno bi imeli poslovno korist. Lahko, da boste v poletnih mesecih globlje razmislili o svojih vrednotah in o svojem načinu življenja, kar vam bo v avgustu prineslo več sreče v odnosih, tudi ljubezenskih. S 25. avgustom, ko vaša zavetnica Venera preide v leva, boste zacvetelo in samozavest se vam bo okrepila, kar bo seveda nasprotni spol hitro opazil, še posebej na službenem področju, kjer boste lahko napredovali, saj boste imeli podporo na vseh nivojih.

0907786

blizanciDvojčka

Dvojčki boste julija bolj »potovalni« in usmerjeni v stabilne odnose z ljudmi, ki vas podpirajo. Ugotovili boste, da se doma ne počutite najbolje, zato boste izkoristili vsako priliko odmik, za pot ali izlet, ne glede na to, kam vas bo zanesla pot. Priložnosti bodo tudi za divg vašega ugleda, uspeha, ki ga bodo zaznali v okolju in vas podprli uspešno še naprej. V avgustu boste spletli nova in prijetna prijateljstva, ki pa bodo morala na globljo realizacijo še počakati, saj vas bo retrogradni Merkur od 13. avgusta vrnil v svoj dom in boste vse do 5. septembra raje skriti v svojih konjičkih in raziskavah.

rakRak

Julija boste raki poskrbeli za presenečenje v službi ali na poslu in poskrbeli za veliko stvari, ki bi jih morali drugi opraviti. Imeli boste veliko energije in jo boste želeli pametno uporabiti, pri tem pa lahko, da se boste sproti še komu zamerili, saj boste v svoji delovni vnemi pozabili na bonton in na taktike, ki ste jih imeli čez leto. Konec julija vstopi Venera v vaše znamenje, kar bo okrepilo odnose in vas naredilo bolj mehke, nežne in odprte na pogovore o čemerkoli. Sedaj je čas, da si zagotovite podporo v poslu ali službi in da odkrijete svoje večje talente, ki jih nosite v sebi. Živjenje je kratko, zato ne odlagajte svojih ciljev zaradi volje drugih. Avgust bo vaš srečni mesec.

lavLev

Julija boste levi najbolj srečni med prijatelji, zunaj na prostem, na svobodi. Do 22. julija, ko bo sonce še v raku, bodo levi doživljali globlja čustva in željo po udobnem domu, kjer so negovani in cenjeni, a realnost bo malo drugačna, kot da ste deklica za vse. Ko bo sonce prešlo v vaše znamenje, pa se bo okrepila notranja samozavest in s svojimi dejavnostmi boste postali vzgled za marsikoga v okolju. Letošnje leto je vaše, da resnično lahko spremenite svoje temelje in zaživite življenje, kot si ga želite zares. Avgust bo poln srečanj z zanimivimi ljudmi in obdobje med 17. in 23. avgustom je izjemno srečno za vas. Ostanite zbrani in sledite svoji resnici.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Julija boste device nihale med poslovnimi željami in notranjo krivdo ter željo, da bi bilo že vse za vami. Sprejeti morate dejstvo, da ne morete imeti vsega naenkrat in da je čas kvaliteta, ki raste, kadar jo prav porabljate. Če ste v stresu in ves čas z mislimi dugje, pa vam čas pobegne še preden naredite kaj konkretnega. Dopustovanje bo tako bolj mlačno, saj boste ves čas razmišljali, kaj vse bi lahko v tem času naredili. Boljše vam bo v avgustu, ko bo Merkur šel retrogradno in vas energijski napadi iz okolja ne bodo več dosegli. Sistematizirajte se in ne računajte na podporo vseh tistih,ki jih vi niste nazaj podprli. Življenje je izmenjava in čas je, da to harmonizirate.

vagaTehtnica

Julij bo tehtnicam dal materialno stabilnost in moč, da uredijo stvari, ki so že dlje časa čakale na vrsto. Potrpežljivost se bo tokrat povrnila in uredile se bodo razmere v vašem domu, kjer boste uredili svoje gnezdo na vam ljub način. Prav tako boste stabilizirali svoje ljubezensko življenje, še prijatelji bodo začudeni nad vašo neobremenjenostjo, ki se bo pojavila konec meseca. Avgust bo harmoničen in izborili si boste več časa zase, kar vas bo močno povezalo z vašo zaščitnico Venero, ki bo podporla vaš fizični izgled in tudi vse kreativnosti, ki se jih boste lotili. Najprej uživajte sami v procesu kreativnosti, potem to ponudite drugim.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


skorpijaŠkorpijon

Škorpijoni boste julija pozabili, da so vsi drugi na dopustu in boste bolj povezani s poslom, realizacijami različnih idej in kovali načrte za posel, kot že dolgo ne. Ustvarili si boste nove temelje in čeprav vam večina ljudi ne bo verjela, da tokrat res želite drugače, sledite svojim sanjam in jih realizirajte. V avgustu bo čas za vse drugo, le za dopust ne. Moč in karizmo boste imeli v vsem, česar se boste lotili in veliko spremembe boste naredili že z drugačno komunikacijo in spremembami v svojih mislih. Kot da se boste uspeli reorganizirati in usmeriti v srečo.

strelacStrelec

Strelci se boste malo lovili v krogu in pri tem ne boste pomislili, da so vas drugi spregledali in da ni vse tako, kot si vi zamišljate. Uporništvo je smiselno, če ste najstnik, v drugih primerih se upirate sebi in julija se bo to jasno pokazalo, saj boste preveč se posvetili prostemu času in dopustovanju, ob tem, da vam bo tako posel kot domači odnosi šepali. Retrogradni Saturn vas drži v določenih iluzijah in povprašajte domače in svoje najbližje prijatelje, kako vas vidijo zares. In jim prisluhnite. Avgust bo mesec, ko boste stestirali svoje dosežke in bodite pozorni na zapravljanje, saj bo materialno stanje tisto, na katerem se bo najbolj videl vaš uspeh. Ne zanemarjajte priložnosti, ki se vam bodo s septembrom odmaknile, če jim ne date dovolj energije in časa.

jaracKozorog

Kozorogi boste v juliju morali postaviti družinsko in materialno življenje na nove temelje. Prav je, da se osredotočite na jasno komuniciranje in razmišljanje v smiselni smeri. Jamranje in prilagajanje resnice vam ne bo koristilo in je čas, da opustite te razvade (če jih še niste). Tokrat gre zares in nihče vam ne more pomagati, če ne dovolite, da resnica pride na plano. Soočite se s svojimi strahovi, saj samo zadržujete svoj naravni proces rasti. Avgust vam bo bolj naklonjen, če boste iskali sebi dobro družbo in ne boste vztrajali v okvirjih družine ali sorodstva, ki vas zares ne vidi niti ne ceni. Lahko stopite ven iz sistema in ne bo zato nihče prizadet, lahko, da nihče ne bo niti opazil.

0907786

vodolijaVodnar

Vodnarji boste v juliju zadihali in postali kreativni ter nadvse privlačni za nasprotni spol, kar bo obremenilo vaše uradne partnerje, ki pa vas tokrat ne bodo mogli uloviti, saj so vaše misli daleš višje od povprečja in jih bodo lahko dojeli samo vam primerni ljudje. Ne spuščajte svojega nivoja, da bi se drugi počutili dobro. Ohranjajte svojo integriteto in svoje sanje nedotaknjene, samo to vas bo dobro vodilo skozi poletje. V avgustu se bodo realizirale določene želje glede doma in materialnega sveta, kar vas bo močno sprostilo, saj boste dojeli, da je vse vaše garanje imelo smisel.

ribeRibi

Julij bo za ribe vse prej kot dopustniški. S tem, ko se bodo drugi odmaknili iz vašega okolja, boste šele resnično lahko zaživeli svojo kreativnost in jo posvetili svojim najglobljim ciljem, kar vam bo dalo moč in voljo, da jih prezentirate na pravi poslovni način. Tako boste zaradi uspešnosti v juliju se v avgustu malo sprostili, še vedno v kreativnost, a si boste dovolili kakšen skok čez plot ali flirtanje, ki vam bo okrepilo vaše življenjske energije. Sprostite se in dojemite svojo moč, ki jo imate na druge.

Pripravila – Andreja Novak

zvezde

The following two tabs change content below.