Mesečni horoskop za junij 2016.

Pripravili smo mesečni horoskop za mesec junij 2016.

Vabljeni, da preverite kaj se vam v tem mesecu obeta na področju ljubezni, zdravja in v okviru poslovnega delovanja ter kateri so vas srečni dnevi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,40 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

V polje spodaj vnesite vaše vprašanje, ki naj bo konkretno, jasno in omejeno na max. 200 znakov.
Po vnosu vprašanja spodaj kliknite na ikono Buy Now.


ovan

Oven

Posel:

Dragi Ovni,
poslovni Ovni se naj v juniju pripravijo na neko spremenljivo situacijo na trgu in nekaj manjšo finančno korist glede na prejšnje obdobje. Sam začetek meseca bo finančno slab, a datumi od 2. do 4. junija, niso primerni za finančne transakcije in investicije. Vse do 18. junija bo planet Venera, vladar vaših financ, v Dvojčkih, a ker je to obdobje ugodno za uspešno komunikacijo, ga izkoristite za boljše informiranje, nova poslovna poznanstva, poslovna potovanja in sklepanje dogovorov in ugovorov. Od 18. junija planet Venera prestopi v znamenje Raka in ustvarijo se boljši pogoji za biznis in finance. V prednosti so posli, vezani na tujino in moderno tehnologijo.
Zaposleni Ovni imajo lažje obdobje, kjer lahko ne glede na količino posla, vse teče gladko in v prijateljski atmosferi. Potrebno je izkoristiti ugodne planetarne priložnosti za reševanje dokumentacije, pravnih vprašanj in strokovna potovanja. V kolikor se v firmi ponudi ugoden tečaj jezikov ali drugih strokovnih izpopolnjevanj, sprejmite to ponudbo, ki se vam bo kasneje obrestovala.
Študentje imajo priložnost, da uspešno opravijo izpite. Starši lahko veliko vplivajo na odločitve svojih otrok v zvezi z nadaljevanjem šolanja. Ovni imajo naravne sposobnosti za za šport, medicino, organizacijske in poslovne pravne posle, storitvene dejavnosti, policijsko in vojaško stroko.
Nezaposleni Ovni imajo podporo planeta Jupitra, da uspešno najdejo primerno službo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Ovni, ki so poročeni ali v daljših zvezah, imajo v juniju skladen in razumevajoč odnos s partnerjem. Uspela se bosta v vsem dogovoriti, brez polemike in prepirov in določiti daljše obdobje za dopust in dom. Začetek meseca je ugoden za krajše potovanje s partnerjem, za tem sledi družinsko obdobje, ko se boste bolj posvetili družini. Uživali boste v družinskih kosilih in praznovanjih. V tem obdobju se potrudite, da boste bolj oprezni z denarjem in se vzdržite prekomernega trošenja, ker priliv ne bo tako dober, kot v preteklem mesecu. V vsem bodite zmerni.

Če ste samski:

Planet ljubezni se v prvih dveh dekadah nahaja v vaši tretji hiši potovanj in komunikacije, zato vas bodo privlačili obiski zanimivih, izobraževalno kulturnih dogodkov, kjer boste lahko spoznali kaj novega. Ker boste spremenili običajen krog gibanja , je veliko možnosti, da vas pritegne en zgovoren in izobražen sogovornik. Mamljiv kontakt se lahko zgodi na poti, koncertu, seminarju ali razstavi. Komunikacija bo zlahka tekla in vedno bolj vas bo očarala sama komunikacija, kot sogovornikov videz. Pričakujte številna sms sporočila z veliko komplimentov in zanimive vsebine. Ravno to potrebujete in ni dvoma, da se boste zaljubili. S svojim šarmom vas bo osvojil radoveden Dvojček, topel Lev ali vznemirljiv Strelec. Zabavno in lepo bo!

Zdravje:

Tekom junija bo vaše zdravstveno stanje zelo dobro. Zaželeno bi bilo, da ne pozabite, da potrebujete reden odmor in čas za rekreacijo. Če se boste držali tega, boste obdržali kondicijo in energijo za vse, kar želite doseči.
Za malo starejše generacije se priporoča krajši oddih. V kolikor nimate možnosti za to, poskrbite, da boste čim bolj pogosto v naravi in na soncu. Preprečite bolečine v ramenih in rokah z masažo in rednim gibanjem.

Srečne številke:

1, 2, 13, 20, 25.

banner-astro

bikBik

Posel:

Dragi Biki,
še vedno ste pod vplivom ugodnih planetarnih vplivov, ki vam omogočajo nadaljevanje poslovnega in finančnega uspeha. Tekom celega meseca se bo polnila vaša blagajna in bančni račun, z večjimi količinami denarja. Vaše polje materialnih dobrin je podprto z energijami Venere in Sonca, a od 13. junija tudi planeta Merkurja. Dosežen finančni uspeh vam bo dal krila za nove investicije in denarne transakcije, v katere se brez skrbi spustite, ker je to vaše obdobje ustvarjanja stabilne materialne osnove in denarja. Biki, ki se ukvarjajo s trgovino in marketingom, imajo še posebej uspešen mesec. Sijajno!
Junij je prav tako dober tudi za vse zaposlene Bike. Možno je povečanje plače za mnoge predstavnike vašega znamenja, še posebej pa bodo zadovoljni s svojimi rezultati, zaposleni na področju novinarstva, izobraževanja in talentirani umetniki, predvsem pisatelji in glasbeniki. Obdobje je ugodno za tiste Bike, ki se ukvarjajo s kakšnim hobijem, ker imajo sedaj priložnost, da svoj hobi spremenijo v posel in ustvarijo dodaten zaslužek.
Študenti, ki želijo zaslužiti, imajo priložnost, da dobijo dobro plačano začasno delo.
Učenci, ki se opredeljujejo za bodoči poklic, morajo slediti svojim naravnim afinitetam in talentom, kot so: umetnost (glasba in slikarstvo), šola za estetiko, gostinstvo, kmetijstvo, gozdarstvo, trgovina in ekonomija.

Ljubezen:

Če ste v zvezi.

Zasedeni Biki bodo v tem obdobju okupirani z ustvarjanjem kapitala in zaradi pomanjkanja volje in časa, lahko vaš partner trpi in se upira. Ni priporočljivo, da še poglabljate razlike in zrahljano zvezo, temveč poiščite moč za razumevanje partnerjevih potreb.  Posebno kritično je obdobje po 18. juniju. Potrudite se, da najdete kompromis in da to obdobje preživite v  miru in z večjo prisotnostjo doma, s partnerjem in družino. Ta napor in razumevanje lahko normalizira odnose, obnovi bližino in romantične trenutke. Najboljše stvari v življenju niso tiste, ki se lahko kupijo z denarjem!

Če ste samski:

Tekom junija lahko prosti Biki občutijo čustveno praznino in osamljenost, tako da si bodo zaželeli, da najdejo primernega partnerja in stabilno zvezo. Vaš pogoj je, da je ta oseba enako uspešna, inteligentno močna in čustveno topla. Ker nimate veliko časa za zabavo, se boste »vrgli« na internet in iskali partnerja. Prijali vam bodo zanimivi pogovori in osvajanje nekega Dvojčka, Device, Raka ali Škorpijona. Imate priložnost, da stopite v globlji kontakt, a iz različnih razlogov se bo vse končalo na poznanstvu in flirtu.

Zdravje:

V tem mesecu so mladi predstavniki vašega znamenja odličnega zdravja in kondicije, a je potrebno, da to stanje obdržijo in da nadaljujejo z dosedanjim režimom prehrane in rekreativnega treninga.
Starejše generacije naj delajo na krepitvi imunskega sistema, da bi se obvarovali od eventualnih infekcij grla in pljuč. Možne so tudi manjše težave, kot je pritisk in bolečina v hrbtenici in rokah. Izboljšajte to stanje z dobro masažo, akupunkturo ali akupresuro. Odstranite iz prehrane snovi, ki redijo, še posebej sladkarije, ker v tem obdobju lažje pridobite višek kilogramov.

Srečne številke:

2, 3, 18, 21, 30.

0907786

blizanciDvojčka

Posel:

Dragi Dvojčki,
Želim vam vse najboljše za rojstni dan in polno zdravja, ljubezni in uspeha v prihajajočem solarnem letu.
Junij je vaš mesec, poslovni dvojčki in sedaj ste lahko zadovoljni z napredkom v poslu in financah. Imate podporo Sonca in od 13. junija tudi vašega planeta Merkurja, ki vam s svojimi energijami pomaga, da se izkažete, ojačate svoj osebni vpliv in vzpostavite pomembne kontakte. V zadnji dekadi junija, ko Sonce vstopi v vašo drugo hišo denarja in se pridruži Veneri in Merkurju, boste dosegli največji finančni uspeh za to leto. Posebno bodo donosni posli, vezani na intelektualne sposobnosti, kot je pisanje, internet, trgovina na veliko in marketing. Fantastično!
Zaposleni na področju izobraževanja, marketinga, trgovine in industrije visokih tehnologij, imajo priložnost, da napredujejo na osnovi zaslug in pridobljenega zaupanja pri nadrejenih. Ne glede na to, da je vaša pozornost usmerjena na urejanje družinskega in čustvenega življenja, izkoristite ugodne planetarne priložnosti, da zavzamete boljšo pozicijo v firmi. V zadnji dekadi junija lahko pričakujete zasluženi denar od dopolnilnega dela.
Bodoči študenti in dijaki se naj opredelijo za smeri, vezane na moderno tehnologijo in komunikacijo, marketing, trgovino, medije in novinarstvo, če se bodo odločali, v katero srednjo šolo ali fakulteto se naj vpišejo. Za srednješolce je dobra izbira gimnazija, elektrotehnična ali gostinska šola.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Tekom junija bodo imeli zasedeni Dvojčki izpostavljeno potrebo, da uredijo svoj čustveno in družinsko življenje. Vaš odnos s partnerjem, še vedno ni dosegel takšne harmonije, kot si jo zamišljate in pričakujete. Odprt razgovor bi v marsičem pomagal, ker je potrebno uskladiti različna pričakovanja, finančne plane in družinska vprašanja. Vaše ponotranjeno razmišljanje je podprto s planeti in njihovimi energijami, razvrščenimi v spodnjem delu zodiakalnega kroga. Vse upanje je usmerjeno k pozitivnim zaključkom  in dobrim rešitvam. Potrebna je fleksibilnost!

Če ste samski:

Dali ste si opraviti s svojim videzom, ki je privlačen in razpoloženi ste za druženja in srečanja. Sonce v vaši prvi hiši vpliva na to, da sijete, kjer koli se pojavite. Ker je planet ljubezni, Venera, v vaši drugi hiši, boste izbirali ugledno in vplivno družbo in prijatelje. Iz neke simpatične komunikacije z osebo podobnih zanimanj, lahko najprej ustvarite prijateljski kontakt, a za tem tudi kaj več od tega. Všeč vam bo še nek Lev, Oven, Strelec ali Tehtnica. Po nekaj srečanjih boste spoznali, kakšne so razlike in vrednost duhovnega in materialnega bogastva. Poučno!

Zdravje:

Pod pokroviteljstvom Sonca iz vaše prve hiše, ne boste imeli razloga za večje skrbi okoli zdravja v tem mesecu. Lahko vas destabilizira samo spremenljivo čustveno stanje, nervoza in nemir. Rekreacij v naravi je za vas vedno odlična metoda, da se pozdravite in okrepite in odvržete negativno energijo.
Starejši predstavniki znamenja bodo po 20. juniju lahko postali občutljivi na infekcije v spodnjem delu trebuha in pljuč. Potrudite se, da v naslednjih 20. dneh izboljšate imunski sistem. Obogatite prehrano z vnosom svežega sadja in zelenjave in z dodatki večjih količin vitamina C, E in B, od mineralov pa koristite cink in selen.

Srečne številke:

2, 3, 16, 25, 29.

rakRak

Posel:

Dragi Raki,
veliko število planetov podpira vašo vzhodno stran horoskopa, a Sonce in Venera sta v vašem 12. polju, kar pomeni, da bodo poslovni Raki zaposleni s strategijo in načinom, da se najde smer razvoja biznisa. Bodite previdni, ker se vam lahko ponujajo sumljivi posli. Do 21. junija, oz. Dokler Sonce ne vstopi v vaše znamenje, ne boste zagrabili čvrstih tokov tržišča, niti dosegli večji dobiček. Od tega datuma se postopno močnejši in polnite bančni račun. Vrnjeni bodo vse zaostali dolgovi in sedaj lahko brez težav planirate naslednje poteze.
Zaposleni Raki, ki delajo za tuja podjetja ali so na drug način povezani s tujino, lahko tekom junija dobijo ponudbo, da gredo na potovanje in izpopolnjevanje. Ne bodite v dilemi, temveč izkoristite to ponudbo na najboljši možni način. Ostali zaposleni bodo lahko imeli vse do 21. v mesecu težave s financami, ker denar od preteklih zaslužkov ali dopolnilnega dela prihaja v zadnji dekadi junija.
Študenti bodo uspešno opravili izpite, a tisti Raki, ki želijo nadaljevati šolanje, se naj odločijo za področja, ki jim odgovarjajo, kot so: gostinstvo, stare obrti, kozmetika, gradbeništvo, arhitektura, turizem, umetnost in informatika.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Prvih dvajset dni v juniju, bo retrograden Saturn v Strelcu vplival tako, da boste imeli vtis, da je vaš dolgoletni partnerski  ali zakonski odnos, padel v monotonijo. Možna so tudi manjša nerazumevanja, a najverjetneje je, da je situacija takšna, da vsak gleda bolj nase. Pravzaprav vas to ne obremenjuje preveč, ker ste v svojem svetu in okupirani z drugimi stvarmi. V zadnji dekadi junija, ko Sonce vstopi v vaše znamenje, se boste izkopali iz dolgotrajnega razmišljanja in polni nove moči in razpoloženja, odprto izrazili svoje poglede in želje v zvezi z družino in vašim odnosom. Vaša pozitivna energija bo uspela pognati tudi partnerja  in kar naenkrat boste z boljšo atmosfero spremenili in osvežili odnos. Pričakujte tudi izboljšanje seksualnega področja vašega življenja v skupnosti. Korenita sprememba!

Če ste samski:

Mnogi samski predstavniki tega znamenja bodo v prvi dekadi junija imeli potrebo, da se osamijo in sanjarijo o ljubezni, neznanem svetu…ali pa se bodo zanimali za literaturo, vezano na duhovni razvoj. Veliko možnosti imate, da se na skrivaj zaljubite v osebo, ki ima trenutno ista zanimanja in ste jo spoznali preko družabnega omrežja ali v nekem izobraževalnem centru. Precej dolgo in pozno v noč  si bosta dopisovala, izmenjavala izkušnje in se previdno osvajala. Okoli 20. junija bosta nadaljevala z bolj konkretnim osvajanjem  in po srečanju boste imeli vtis, da ste končno našli sorodno dušo. Oko boste lahko vrgli na Ribi, Dvojčka, Škorpijona ali Devico. Zablesteli boste in pričeli romantično zgodbo, ki ima vse možnosti, da traja in se v naslednjem mesecu še poglobi. Čudovito!

Zdravje:

V juniju večinoma mladi Raki ne bodo imeli težav s fizičnim zdravjem in energijo. Razvijali boste svojo duhovno stran, ker vas bodo zanimale skrivnosti vesolja in duše. Preučili in preizkusili boste jogo, refleksologijo, meditacijo in ostale do sedaj za vas nepreizkušene tehnike sproščanja v cilju harmonizacije organizma. Duhovno in telesno se boste oplemenitili in zablesteli s posebno privlačnostjo in lepoto v zadnji dekadi junija, ko Sonce vstopi v vaše znamenje.
V začetku meseca bo malo starejšo generacijo lahko mučila nespečnost, kakšen prehlad ali bronhitis. Odločite se za primerna naravna zdravila in vse bo hitro prešlo. Večje doze vitamina C in E vam bo popravilo imuniteto, kot tudi čaj iz kopriv in origanovo olje. Proti nespečnosti je odličen čaj iz sivke ali materine dušice. Popolno se boste počutili ozdravljeni in okrepljeni v zadnji dekadi junija.

Srečne številke:

1, 4, 20, 21, 28.

lavLev

Posel:

Dragi Levi,
tekom junija, boste poslovni Levi zelo družabno aktivni. Zbirali boste nove informacije za osebni napredek in večji razvoj podjetja. Sklepali boste nove kontakte z več afirmiranimi poslovneži ali tujimi predstavniki, ki vam bodo dali idejo, kako lahko tudi sami izvedete spremembe v okviru vašega načina poslovanja, v obdobju od 19. do 23. junija, ko sta planeta Venera in Sonce v sferi poletnega solsticija. Brez dvoma vam bo vaš naravni talent za posel omogočil dovolj materialnih sredstev, da zberete potreben denar in uvedete novitete v poslovanje.
Levi, zaposleni v podjetjih, bodo v tem obdobju imeli povečane ambicije in bodo vlagali napor, da bi dosegli uspeh, ki ga pričakujejo. Za druge lahko delujete preveč egoistično, a držite se svojega cilja, ker vi najbolje veste, koliko česa je najboljše za vas. Imate podporo avtoritet. Vašo poslovno pot in vzpon v karieri določa planet Venera, ki je vse do 18. junija v vašem področju prijateljstva in interesnih skupin in podpira uspeh v timskem delu, združenjih in v humanitarnih organizacijah. Kratka pavza in odmor bi vam odgovarjal v zadnji dekadi junija.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Zasedeni Levi bodo imeli lepo in dinamično obdobje. Svoje telo ste pripeljali v formo, zato ga boste tekom sončnega junija želeli pokazati. Intenzivno boste odhajali od doma v družbo, včasih sami, včasih s partnerjem. Tokrat vas bosta pritegnila sijaj in  bogastvo, zato boste obiskovali luksuzne sprejeme, svečane otvoritve in glamurozne kulturne manifestacije. Nekatere od vas bodo pritegnile alternativne smeri umetniških dogodkov, gledališče in film. Prav tako bo vaša aktivna potreba po družabnem življenju, doprinesla k boljšem razpoloženju v družini in zagotovila srečne trenutke s partnerjem. Vaš partner se bo uskladil in sprejel to prijetno spremembo. Živahnost in srečni trenutki bodo obsijali vaš dom in ogreli posteljo. Osvežujoče!

Če ste samski:

Planetarna situacija in Venera v 11. hiši, za vas, proste Leve, poudarja prijateljska druženja in skupna praznovanja, v katerih boste našli zadovoljstvo in razvedrilo. V eni od norih noči , se vam lahko približa nek prijatelj, v znamenju Dvojčka, Ovna ali Strelca. Situacija bo takšna, da boste bolj razpoloženi za druženja kot za romanco, Kljub temu se boste od 18. junija, ko planet Venera vstopi v vaše polje skrivnosti, skrili v objem in posteljo neke nežne Ribi, Tehtnice ali Vodnarja. Na štiri oči boste občutili slast neke prepovedane ljubezni in se stopili z njo. Uživajte!

Zdravje:

Mladi predstavniki Levov bi morali uvesti boljše življenjske navade in da ne zanemarijo nočno spanje. Intenzivno družabno življenje vas ne izčrpava toliko, kolikor vam lahko škodijo žgane pijače, zadušljivi prostori, neredna prehrana in neprespanost. Planeti, umeščeni na vzhodni strani horoskopa, vas nagovarjajo, da bolj skrbite zase.
Starejše generacije Levov lahko občutijo težave v kostnih delih organizma, kot je hrbtenica, kolki in ramena. Posvetujte se z fizioterapevtom in če niste do sedaj, pričnite s fizičnimi vadbami. Odgovarjala bi vam masaža in kiropraktika.

Srečne številke:

2, 3, 14, 25, 29.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Posel:

Drage Device,
junij je izrazito uspešen poslovni mesec za vse Device. Vaša marljivost in upornost se je izplačala in sedaj imate mnogo razlogov za zadovoljstvo. Sonce in Venera, dva pomembna planeta, sta na področju vaše kariere, a ko se jima pridruži še vaš osebni planet Merkur, boste dosegli sam vrh v poslovanju za to leto. Premaknili boste svoje plane in izstopili iz okvira dosedanjega poslovanja. Vaša poslovna intuicija je izostrena na vse trenutne spremembe, a bodite previdni v obdobju, ko bo Sonce v konjunkciji z Venero, 8. in 9. junija. Končna finančna bilanca bo odlična. Superiorno!
Tekom junija zaposlene Device čaka veliko dela in boste zelo angažirani z nepričakovanimi delovnimi nalogami, ki se morajo nujno opraviti. Vaš elan bo opažen. Lahko pričakujete pomik na lestvici hierarhije in boljšo pozicijo in zaslužek za vas. Posebej bodo uspešne Device, ki so zaposlene v zdravstvu, programerskih in veterinarskih firmah. Čestitke!
Študenti in dijaki bodo v juniju uspešno opravljali izpite. Starši jim naj pomagajo pri izbiri bodočega študija mladim Devicam in naj uvrstijo v razmislek talente svojih otrok. Device so uspešne in talentirane za medicino, stomatologijo, veterino, precizne obrti, matematiko, elektrotehniko, informatiko in kmetijstvo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

To je obdobje, ko veliko delate, a partner potrebuje vašo pozornost in ljubezen. Primorani ste, da žonglirate med obveznostjo in ljubeznijo in na vso srečo, boste nekako uspeli v tem. Možno je, da boste zvlekli tudi partnerja v del vaših obveznosti in ga angažirali, da vam pomaga. To bi bila ena izmed rešitev, da zadovoljite želje vašega partnerja, da več časa preživita skupaj. Partner bo poln razumevanja za vaše obveznosti in zanosno vam bo pomagal. Potrudite se, da se mu zahvalite in zato si vsaj za vikend vzemite čas za družinska kosila in kakšno romantično večerjo. Potrebna je veščina balansiranja!

Če ste samski:

V juniju proste Device ne bodo imele veliko časa,niti volje za romantiko in ljubezen. Stremite za uspehom in vse ostalo se vam zdi manj pomembno. Kot, da te se zaljubili v uspeh. Ni ravno tako, ker sedaj uspete opraviti vse. Lahko se vam zgodi flirt ali krajša avantura v službi, pomembnem poslovnem sestanku ali proslavi, ker je planet ljubezni, Venera, sedaj na področju vaše kariere. Všeč vam bodo neki Ribi, Rak, Lev ali Dvojček. Bodite taktični in razvoj situacije odložite na naslednji mesec.
Čisto mladi predstavniki Device, bodo našli sogovornika in potencialnega partnerja preko družabnih omrežij, na zanimivem tečaju ali fakulteti.

Zdravje:

Vaš organizem zahteva večjo pozornost. Izčrpavate se do maksimuma, nervozni ste in malo počivate in spite. Spremenite to situacijo in si organizirajte čas tako, da greste prej v posteljo in ste vsakodnevno fizično aktivni. Večje doze vitamina, še posebej C, E in skupine B, mineralov, kot je magnezij in cink, kot tudi čaji za umirjanje, vam lahko pomagajo, da zmanjšate količino stresa in se hitreje regenerirate.
Starejše generacije lahko imajo težave z glavobolom, živci, cirkulacijo in sklepi. Kontrolirajte kri in urin in se držite navodil zdravnika.

Srečne številke:

2, 3, 12, 24, 25.

vagaTehtnica

Posel:

Drage Tehtnice,
Sonce, Venera in kasneje planet Merkur, iz vam prijateljskega znamenja Dvojčkov, obeta harmonično poslovno situacijo, kjer bodo najbolj uspešni posli, vezani na turizem in tuja podjetja. V zadnji dekadi junija imate veliko podporo močnih podjetij in uglednih poslovnežev, tako da se boste z njihovo pomočjo povzpeli na sam vrh uspešnosti. Zaslužena količina denarja še vedno počasi prihaja na vaš bančni račun, a drugi izvori, kot je banka, partner in avtoritete, vam bodo ponudili roko in zagotovili izposojo denarja. Ni potrebe za zaskrbljenost, ker bo že naslednji mesec vse izplačano.
Tekom junija, bodo zaposlene Tehtnice imele priložnost, da izpopolnijo svoje znanje in veščine z vpisom na odgovarjajoče centre za izobraževanje ali bodo dobile priložnost, da se dodatno izpopolnijo v tujini. Zaželeno bi bilo, da sprejmete to ponudbo, ker boste po izpopolnjevanju v mnogo čem doprinesli k razvoju lastne kariere. V vsakem primeru vam bodo celo posli, ki ne zahtevajo takšno angažiranje, prinesli pozitivne spremembe in zaradi naklonjenosti šefov boste napredovali.
V tem obdobju bodo mnoge Tehtnice študenti imeli izvrstno planetarno podporo, da diplomirajo, magistrirajo ali opravijo zaključne izpite. Dijaki, ko želijo nadaljevati šolanje, morajo slediti svojim naravnim talentom za umetnost, modo, estetiko, ekonomijo, pravo in politično diplomacijo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Zasedene Tehtnice morajo na pomoč priklicati svoj diplomatski talent in ne vstopati v diskusije s partnerjem v zvezi z denarjem in hišnimi obveznostmi. Partner je vznemirjen in nezaupljiv, zato prevzemite del družinskih obveznosti nase. Druženje z družino vam bo prineslo prijetne trenutke. Pred koncem meseca, natančneje 19. junija, ko je vaš planet Venera v stanju stagnacije, organizirajte dopust s partnerjem.  Kakorkoli že, v tem obdobju se poslovni zanos umirja in spreminja, a vi na to ne morete vplivati. Če niste uspeli organizirati dopusta, se v zadnji dekadi junija posvetite partnerju in vašem odnosu. Na površino bosta priplavali nežnost in čustva, a vaše seksualno življenje bo pridobilo na kvaliteti.

Če ste samski:

Prijateljska energija Sonca in vpliv Venere iz Dvojčkov, vam bo dal poduhovljen in prefinjen videz, tako da boste postali tarča številnih osvajalcev. Proste Tehtnice boso privlačili intelektualni tipi in adekvatni sogovorniki. Imeli boste priložnost, da jih srečate na hišnih zabavah, tečaju, šoli ali fakulteti. Osvojila vas bo neka zanimiva in izobražena oseba, podobnih življenjskih nazorov, iz skupine Rakov, Strelcev, Devic, Dvojčkov ali Levov. Uživali boste v razgovorih, dopisovanju ali sms sporočilih. V zadnji dekadi junija, boste zaljubljeni in polni strasti, imeli vtis, da ste končno našli svojo drugo polovico. Opojno!

Zdravje:

Povrnila se vam je energija in kondicija, tako da bo vaša splošna zdravstvena situacija v juniju, večinoma optimalna. Kljub temu svetujem, da nadaljujete z rekreacijo in nego telesa in duha. Izboljšajte imunski sistem , ker lahko v zadnjem tednu junija, postanete občutljivi na trebušne infekcije in okužbe sečil. Meditacija, joga, tek in zdravilni čaji vas bodo držali v formi.
Starejše generacije Tehtnic, bi morale, če se bodo izpostavljale soncu, koristiti zaščitna sredstva, ker je koža Tehtnic zelo delikatna in občutljiva.

Srečne številke:

4, 5, 15, 26, 30.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,40 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

V polje spodaj vnesite vaše vprašanje, ki naj bo konkretno, jasno in omejeno na max. 200 znakov.
Po vnosu vprašanja spodaj kliknite na ikono Buy Now.


skorpijaŠkorpijon

Posel:

Dragi Škorpijoni,
v juniju bodo poslovnim Škorpijonom njihovi posli postopno napredovali. Planeti so se skoncentrirali v vaši osmi hiši in nakazujejo, da se kopičijo dolgovi in da je potrebno izvršiti transformacijo v poslovanju v načinu manipuliranja z denarjem. Te spremembe so nujne in vi boste dobili materialno podporo, da jih izvršite. Našli boste oporo v partnerju, pri banki ali poslovnih prijateljih. Zadnja dekada meseca prinaša zadovoljujoče poslovanje in zaslužek. Potrebna je sprememba!
Zaposleni Škorpijoni lahko imajo zaradi nekih nepričakovanih dolgov, manjše finančne probleme. V pomoč vam lahko priskoči delodajalec in omogoči dodatno delo ali pa vam bosta partner ali Banka posodila denar. Cel mesec boste zelo angažirani in z malo truda bosta ustvarili nove priložnosti za napredovanje v karieri.
Študenti in učenci bodo imeli ugodne planetarne pogoje, da opravijo večino izpitov v zadnji dekadi meseca. Če nadaljujete šolanje in razmišljate o vpisu v srednjo šolo ali na fakulteto, izberite področje, ki vam odgovarja, kot je kriminalistika, nuklearna fizika, medicina, tehnologija, arheologija in ekonomija.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Tekom junija, bo večina planetov umeščena na vaši zahodni strani horoskopa, kar kaže, da je vaša pozornost in energija usmerjena na partnerja, ljubezenske in družinske odnose, Dosegli boste vse, ne glede na poslovno gnečo, ker močna kombinacija planetarnih energij Sonca, Venere in Merkurja, deluje iz vaše osme hiše in krepi intenziteto vaših čustev in transformira v pozitivni smeri vaše ljubezenske odnose. Osvežena čustva se bodo dvigovala v strasti in vaše zveze bodo postale še močnejše. Lepe trenutke boste preživeli s partnerjem v intimi, razvneti z vročino čustev in hrepenenja. Dramatično lepo!

Če ste samski:

V vaši osmi hiši delujejo združene energije planetov, moč Sonca, ljubezen Venere in mladost Merkurja. Osma hiša naravno pripada vam in ima simboliko dramatične transformacije, od življenja do smrti in ponovnega rojstva, skozi čustvene globine, žalost in radost, do drhteče strasti in male smrti skozi orgazem. Vau!
Čisto dovolj je, da se aktivirajo vsi vaši sokovi in da skozi spremembo dosedanjega obnašanja, zadovoljite vse vaše prioritete. Intenzivirali boste svoje odhode od doma in gibali se boste vsepovsod, kjer vrvi nočno življenje. Spoznali boste nove ljudi in privlačila vas bo mladost in odprtost za ljubezen in seks. Neumorno in zlahka boste vstopali v seksualne odnose. Odgovarjajo vam Dvojčki, Ovni, Biki in Strelci. V zadnjem tednu junija boste na nekem izobraževalnem srečanju srečali nekega Raka, Bika ali Kozoroga. Tokrat boste razočarani in to vam bo še enkrat spremenilo obnašanje in čustva. A vse to je samo ljubezen!

Zdravje:

Vaše zdravstveno stanje še naprej zahteva pozornost.
Mlajše generacije se bodo borile z izčrpanostjo, nervozo in nespečnostjo. Izogibajte se pretirani hitrosti, nestrpnosti in stresu. Poskušajte se sprostiti z masažo in pomirjujočimi toplimi čaji na bazi sivke in kamilice.
Starejše generacije tekom junija ne bodo imele večjih problemov z zdravjem. Pazite samo, da ne boste nespretni, da si ne bi poškodovali glave ali rok.

Srečne številke:

2, 3, 25, 29, 30.

strelacStrelec

Posel:

Dragi Strelci,
tekom junija bodo planetarna gibanja vzpodbudila poslovne Strelce, da se resneje angažirajo in razvejajo svoj posel. To je ugodno obdobje za sklepanje novih poslovnih ugovorov, kar se bo pokazalo kot velik premik v poslovnih zvezah za trgovino, uvoz in izvoz in industriji visokih tehnologij. Možna so poslovna združevanja in delo na skupnih projektih. Zaslužen denar se bo zadrževal, a to ne bo izzvalo večje spremembe v poslovanju. Pričakujte pogostejša poslovna potovanja, a v obdobju zastojev, od 19. do 23. junija, v trenutku, ko Venera stagnira, planirajte dopust in se izognite težavam in nevšečnostim.
Za zaposlene Strelce bo to precej razburkano obdobje, ker se ustvarjajo nove poslovne priložnosti, zato so možne spremembe delovnega mesta ali ugovorov, ker so vam bodo to omogočile planetarne energije, zbrane v znamenju Dvojčkov. Pozitivno izpolnjeno vaše sedmo polje in energija planeta Merkurja, je priprla vrata za nadaljnji razvoj vaše kariere. Prav tako ste se osvobodili tudi pritiska začasnega odhoda planeta Marsa iz vašega znamenja in sedaj delate v veliko bolj prijetni atmosferi. Te spremembe bodo najprej občutili zaposleni v industriji dizajna in izobraževanja. Računajte na pogostejše izostajanje od doma , ker boste v juniju imeli priložnosti za poslovna potovanja v smislu seminarjev, sejmov in izpopolnjevanja za izboljšave v poslu. Vzpon!
Odlično obdobje bo za študente in dijake, ki bodo uspešno zaključili svoje obveznosti. Najpogosteje starši svetujejo svojim otrokom, kam se naj vpišejo in nadaljujejo s šolanjem. Za strelce je primeren študij in srednja šola, ki sta vezana na šport, turizem, izobraževanje, znanstveno delo, dizajn, umetnost in novinarstvo.
Nezaposleni Strelci imajo priložnost, da dobijo službo v prvi dekadi junija.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Poročeni Strelci ali tisti, ki so v daljših zvezah, bodo tekom junija z uporabo diplomacije, maksimalno uskladili in izboljšali odnos s partnerjem. Partner je vse od konca preteklega meseca veliko bolj pripravljen na sodelovanje in ljubezen, in tudi vi ste bolj tolerantni in razpoloženi. Sprememba situacije je nastala zaradi združenih pozitivnih energij Sonca,Venere in Merkurja, ki delujejo iz vaše sedme hiše, področja zakona in partnerskih odnosov in obetajo slogo in romantične trenutke s partnerjem in otroci. Možnost vašega pogostejšega izostanka od doma zaradi posla, tokrat en bo prineslo večjih težav partnerju, ker ste se uspeli dogovoriti in ustvariti plane in čvrsto skupnost. Če razmišljate o letovanju, je konec junija idealen čas za dopust.

Če ste samski:

Prosti Strelci, kot da so se šele sedaj prebudili iz zimskega spanca in šele sedaj doživeli lepoto in vonj pomladi okoli sebe. Končno boste bolj razvili in intenzivirali družabno plat življenja.  Izleti, zabave, druženja, potovanja, vse to so kraji, ki vam bodo prijali in kjer se boste gibali. Na teh mestih boste spoznali zanimive osebe, tako, da boste imeli romance na vseh straneh. Možna je tudi kakšna, pred očmi javnosti, skrita avantura, z osebo, rojeno v znamenju Tehtnice, Dvojčkov, Ovna, Leva ali Škorpijona. Povsem dovolj za radost in srečo.

Zdravje:

Vrnil se vam je nasmeh na obraz, kar pomeni, da ste dobro in da se vam postopno popravlja splošno zdravstveno stanje. Mlajše generacije bi se morale izogibati stresnim situacijam 8., 9., 23. in 24. junija, ki bi lahko bile še posledica Sončnega mrka. Ta mesec bo zelo buren za vas, zato se potrudite, da si v zadnji dekadi vzamete čas za premor.
Starejše generacije Strelcev bi lahko občutile bolečine v kosteh, še posebej v rokah in ramenih. Poskušajte popraviti to stanje z masažo in ustreznimi vajami. Po 21. juniju se večina Strelcev popolnoma vrača v formo.

Srečne številke:

1, 3, 10, 12, 23.

jaracKozorog

Posel:

Dragi Kozorogi,
za Kozoroge, ki se ukvarjajo s privatnim poslom, bo junij zelo deloven in finančno uspešen mesec. V vašem 6. polju posla in vsakdanjosti, je nagnetena pozitivna energija Sonca, Venere in Merkurja, ki vam omogoča dobre kontakte, nove projekte in finančne transakcije s tujim denarjem. Najboljša datuma za sklepanje dogovorov in prinašanje odločitev v zvezi z investiranjem za nove projekte, sta 4. in 5. junij, v obdobju mlaja. Bodite oprezni 18. junija, ko bo vaš planet Saturn v kvadratu s planetom Neptunom, zato se poskušajte izogniti stresu v zvezi z napačnimi dogovori, denarnimi transakcijami in prometom. Posebno uspešni posli v tem obdobju so lahko vezani na visoko tehnologijo, telekomunikacijo, trgovino in transport. Finančna bilanca za ta mesec je odlična.
Mnogi zaposleni bodo v juniju izrazito zaposleni in ker se bodo šefi naslonili na vas, boste lahko pridobili njihovo naklonjenost, ki vam lahko omogoča boljše delovno mesto in višjo plačo. V tem obdobju bodo uspešni arhitekti in profesorji in zaposleni v telefonski industriji, a največji zaslužek boso imeli prevozniki in elektromehaniki. Pohvalno!
Študentje imajo podporo planeta Merkurja, da uspešno končajo izpite. Tisti Kozorogi, ki želijo nadaljevati šolanje, se naj orientirajo na tista področja, ki jim ležijo, kot je arhitektura, elektrotehnika, informatika, trgovina, strojništvo in pravosodje.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Zasedeni Kozorogi bodo imeli tekom junija skladen odnos s partnerjem, ne glede na to, da bodo v tem mesecu okupirani z delom. Vaš partner se je privadil na to, da ste vi vsake toliko časa, popolnoma predani poslu in ne delajo problemov zaradi tega. Čisto možno je, da bo tudi partner deloma potegnjen v poslovno problematiko in da vam bo koristil in pomagal. V vsakem primeru, se lahko materialno naslonite na partnerja, še posebej pri ustvarjanju hitrih, na nek način hazarderskih poslovnih idej. V okviru družine so možne diskusije in konflikt z najmanjšim moškim članom širše družine.

Če ste samski:

Prosti Kozorogi se večinoma znajo po napornem delu sprostiti do konca, z družbo, vsaj nekajkrat na mesec, a tokrat bodo imeli takšna hotenja šele v tretji dekadi meseca. V vmesnem času se vam bo priljubil nekdo v službi, ki ga vsakodnevno videvate in med vama obstaja očitna generacijska razlika. Na to kaže prisotnost planeta ljubezni, Venere, v vašem 6. polju službe, Sonca, vladarja vašega seksualnega dela življenja in Merkurja, ki kaže na razliko v letih.  Zelo verjetno je, da bo tukaj prišlo do bližnjega kontakta, ki se lahko uvrsti v seksualni izlet. Za to bo razpoložena neka Tehtnica, Bik, Vodnar in Dvojček.

Zdravje:

V tem mesecu se ne boste mogli pritoževati nad zdravjem. Delovni adrenalin je povečan do maksimuma in nikakršne tegobe se ne lepijo na vas. Popolno! Kljub temu poskušajte najti harmonijo med delom in počitkom in dajte pozornost na prehrano.
Starejše generacije lahko v zadnjih desetih dneh junija občutijo kronične bolezenske težave, ki izhajajo iz kostnega sistema in sklepov. Na tarči so ramena, roke in kolki. Poslušajte zdravniški nasvet in se disciplinirajte v zvezi s svetovano prehrano. Bodite čim več v naravi in v kontaktu z njo.

Srečne številke:

1, 4, 18, 24, 25.

0907786

vodolijaVodnar

Posel:

Dragi Vodnarji,
poslovni vodnarji bodo imeli v juniju spremenljivo situacijo glede svojega poslovanja.
Do 13. junija, bo vse teklo gladko in ustaljeno, a kasneje se lahko zgodi manjša finančna turbulenca, ker planet Neptun, vladar vaših financ, od tega datuma, menja smer in se obrne retrogradno. Dobro je, da je Jupiter, prav tako planet vaših financ, v direktnem gibanju in da bo uspel napolniti finančne luknje. Iz teh razlogov, odložite večje investicije v začetku meseca, ker v nasprotnem, morate počakati na vračanje denarja in rast financ, do novembra meseca. Naslonite se na vašo popolno intuicijo in se osredotočite na manjše projekte in investicije, ki vam bodo hitro prinesle finančno dobrobit. Previdno!
Zaposleni Vodnarji naj ne pričakujejo velikih sprememb v zvezi s poslom in delovnimi obveznostmi, ki jih opravljajo. Pomembno je, da v tem obdobju, ne trošite prekomerno zasluženega denarja, ker bo povišica in izboljšanje materialne situacije prišlo šele jeseni, v novembru. V tem mesecu so možne spremembe v samem podjetju, v katerem ste zaposleni in smiselno bi bilo, da se angažirate za kolektivno dobro, ker boste uspeli , da neka pomembna vprašanja usmerite v smeri splošne blaginje.
Od 21. junija, ko Sonce vstopi v znamenje Raka in v vašo peto hišo dela, se mnogi nezaposleni Vodnarji lahko nadejajo, da bodo dobili službo.
Dijaki in bodoči študenti, ki se morajo, v sodelovanju s starši, odločiti v kateri smeri se bo odvijala njihova bodoča kariera, naj izberejo sebi lastne in primerne smeri, kot so: elektrotehnika, letalstvo, strojništvo, homeopatija in druge vrste alternativne medicine, dizajn in moda.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Za zasedene Vodnarje lahko zakonski in partnerski odnos postane zelo pomemben tekom junija. Želite doseči harmonijo in učvrstiti bližino s partnerjem. Junijska planetarna energija vas v glavnem podpira pri tem, kljub temu, da bo nebo v določenih dneh razburkano in bo potrebno povečati opreznost. Manj ugodna dneva sta 8. in 9. junij, ko se planeta ljubezni, Venera in Sonce, najdeta v mrku in obdobje okoli poletnega solsticija, od 19. do 24. junija. Takrat je pomembno, da se izognete družinski drami in napetim družinskim odnosom, z več potrpežljivosti in pozornosti do partnerja. Po tem obdobju in dogodkih boste spoznali, da so potrebne spremembe in nove direkcije v čustvenih in družinskih odnosih. Razburljivo!

Če ste samski:

Večina prostih Vodnarjev, bo vse do poletnega solsticija, 21. junija, zaposlena z mnogimi ljubezenskimi igricami, intenzivnimi čustvi in veliko zainteresiranimi kandidati.  Sonce, Venera in Merkur v vaši peti hiši, vam bodo ustvarili vtis, de se dogaja nekaj posebnega in da je to prav tisto, kar si želite v življenju.  Nič kaj resnega, a zelo zanimivega, vam bo lahko na uho šepetal nek Dvojček, Tehtnica, Lev ali Kozorog. Po poletnem solsticiju, nastopi otežitev in bujenje iz opojnega sna. Obrnili se boste k čisto novi osebi, ki ji bo uspelo zadovoljiti vaše standarde, vas zadovoljiti in vam služiti. Ali je to način, na katerega funkcionirate?

Zdravje:

Pri večini Vodnarjev, bo zdravstvena situacija v tem mesecu zadovoljiva. Morebitni problemi s trebuhom se lahko pojavijo od 21. junija in zato pazljivo izbirajte, čistite in shranjujte hrano. Obiskujte izključno poznane restavracije, kjer boste imeli v ponudbi večjo garancijo neoporečnih in kvalitetnih hranil.
Malo starejši predstavniki Vodnarjev, se naj popazijo, ko bodo opravljali rutinska dela, da si ne bodo poškodovali sklepov rok in ramen. Kronični bolniki bi se morali držati terapij.

Srečne številke:

2, 3, 10, 25, 30.

ribeRibi

Posel:

Drage Ribe,
poslovne Ribe tekom junija ne bodo imele večjih presenečenj, kot tudi ne pomembnejših premikov v poslovanju. Najbolj vas skrbi nestabilna finančna situacija. Planet Mars, vladar vašega denarja, se še vedno giblje retrogradno in v tem primeru je koristno, da preverite, kaj še lahko izboljšate v načinu poslovanja in kaj vam lahko zagotovi varnejšo finančno situacijo. Te spremembe so so pomembne priprave za naslednji mesec, ko planet Mars spremeni smer in prinaša boljšo finančno situacijo. Od 21. junija se lahko z večjo sigurnostjo spustite v realno planiranje poslovne strategije za naslednje obdobje. Končna finančna bilanca za junij je neznatno nižja od povprečja.
Zaposlene Ribe se v juniju lahko znajdejo v finančnem škripcu. Planet Saturn se giblje retrogradno po desetem polju vaše kariere in njegova energija vam onemogoča, da bi brez truda in prizadevanja premaknili situacijo na bolje. Najverjetneje je, da se boste zaradi tega angažirali na več področjih in sprejeli dodatna dela. Imate naklonjenost šefov in delate v prijetni atmosferi, tako da boste lahko dodatno zaslužili v sami firmi, kjer ste zaposleni, v kolikor to dovoljujejo pravilniki. V vsakem primeru se vam ponuja priložnost, da se znajdete in dodatno zaslužite. Po 21. juniju, bo finančna situacija boljša in lahko si boste oddahnili in se osvobodili dolgov.
Nezaposleni predstavniki znamenja imajo v zadnji dekadi junija možnost, da dobijo službo. Učenci in bodoči študenti se naj pri izboru šole ali fakultete odločijo za tista področja, za katera so nadarjeni, kot je psihologija, sociologija, jeziki, umetnost in organizacija.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Tekom junija se bodo zasedene Ribe znašle pod pritiskom, v želji, da se enako dobro odzivajo na vse notranje, skrite potrebe, kot tudi tiste obveznosti, ki se tičejo doma in partnerja. Nakopičen pritisk se bo končno pokazal kot dober, ker boste primorani biti bolj praktični in odvreči neke nepotrebne stare navade in obrazce obnašanja. Potrebno je, da to sami razrešite s seboj in tudi partner bo pokazal veliko toleranco, ljubezen in podporo. Romantične trenutke in predah boste našli ob partnerju in v svojem domu.

Če ste samski:

Proste Ribe ne bodo imele veliko časa za zabavo in nočne izhode, kar ne pomeni, da vas nekdo iz sosedstva ali nekdo z istimi interesi, ne bo zainteresiral. Pritegnila vas bo oseba, s katero komunikacija ne teče gladko in enostavno in nekdo, ki vas bo zelo spominjal na staro ljubezen. Čustva vam bo razburkal nekdo, ki je rojen v znamenju Raka, Dvojčkov ali Device. Obstaja nevarnost, da se najdete v zablodi in poskušate skozi novega partnerja podoživljati in razvijati stare spomine. Našli se boste na napačni poti, kar je podobno, kot da bi slikar slikal eno in isto sliko. Prepustite se trenutku in vdahnite svežino novega!

Zdravje:

Še vedno ste občutljivega zdravja in slabe odpornosti zaradi izčrpanosti organizma. Od 13. junija se vaš planet Neptun giblje retrogradno in posameznim Ribam se lahko pojavijo stare tegobe. Občutljivi ste na viruse in bakterije in počutite se izčrpano. Potrebno je ojačati organizem, za kar je najpomembnejše dovolj spanja in časa za počitek in sprostitev. Ne pozabite piti dovolj tekočine tekom dneva in ojačajte imunski sistem organizma z origanovim oljem, s čaji in borovničevimi sokovi.
Starejše generacije naj bodo čim več na soncu v naravi, poleg vode in naj bolj počivajo.

Srečne številke:

2, 3, 10, 21, 29.

Vse najboljše!

zvezde

The following two tabs change content below.